Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
θα γινω κακος αλλα θα πω αυτα που λεγαν και σε εμενα. κανε search κατερινα στο thread και εχει και λινκ σγια την αγγελια. Επι την ευκαιρία ξανά επισκεψη στο aqua spa. Η Έυα κάνει καλύτερο μασαζ και γενικά όλο το πακέτο ηταν καλύτερο από τις αλλές φορές

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες! Προερχομαι απο αλλο κλαδο οπως λεει και το nickname αλλα ειπα να κανω μια διατριβη στα μαζατζιδικα. Επισκεψη σε Μεταξα πριν κανα 10μερο και παρουσες 2 κοπελες και 1 milf. Απ'τις 2 μικρες η μια τουμπανο/γεματουλα και η αλλη αδυνατη αλλα φατσα δεν ελεγε κατι. Τελικα η milf ηταν διαθεσιμη και επειδη ειχε βυζαρες ειπα οκ αν και θα προτιμουσα τη μικρη busty. Εξω μου ειπαν τις τιμες 40 εκτωνοση,60-80 πιπα δε θυμαμαι καλα και μετα ειχαν και προγραμματα με 2 κοπελες. Ημουν για ενα handjob φαση και οπως τα ειπαν νομιζα το 40αρι αρκει. Μεσα η milf (Biky) μου λεει το 40αρι ειναι για χαδακια μονο(!!!), με 60 παιρνεις handjob. Βασικα επειδη μου ειχε μπλε ο πουτσος απ'τις καβλες απλα εγνεψα και ειπα οκ. Απο μασαζ 0 τιποτα απλα σε ζουλαει λιγο, οποτε της λεω στο 5λεπτο ελα εδω και επαιξα λιγο μπασκετ με τα κανονια της οσο αυτη εδινε handjob.
Γενικα καθαρος χωρος αν και ειναι μαλακια που πρεπει να πας σε αλλο δωματιο για ντουζ.
Θα ακολουθησει feedback για Κατερινα καλαμαριας, ως τοτε ομως αν καποιος συναγωνιστης εχει καμια προταση για κανενα πιπινακι που κανει φραπε στειλτε ρε παιδια. Γιατι καλες οι milf αλλα ηταν too much 2/2. Ενα πετρινο βυζακι θα βοηθουσε...Until Next time...

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Δώστε κανά τηλ. και συστάσεις να πάει ο κόσμος για κανά μασάζ να μεγαλώσει και το forum όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είστε εδώ μέσα. Έλεος.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Δώστε κανά τηλ. και συστάσεις να πάει ο κόσμος για κανά μασάζ να μεγαλώσει και το forum όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είστε εδώ μέσα. Έλεος.

Τι έλεος βρε τελειωμένε?
Έλεος που υπάρχουν άτομα σαν εσένα? Εσύ τι έχεις προσφέρει? 7 μυνήματα και καμία ενημέρωση για τίποτα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
το βρισκεις εσυ λογικο να δωσουμε τηλ κ συσταση

σε καποιον που ειναι 2 χρονια γραμμενος κ εχει ολο κ ολο 7 μηνυματα

και ολα ειναι ερωτηματικα???

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Πρώτον να μιλάτε καλύτερα. Φυσικά και δεν έχω γράψει τίποτα γιατί αν δεν δίνετε πληροφορίες πως θα επισκευτουμε τα εν λογο μέρη για να κάνουμε και κριτική.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Γράψε για κάτι άλλο που δεν χρειάζεται πρόσβαση..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Πρώτον να μιλάτε καλύτερα. Φυσικά και δεν έχω γράψει τίποτα γιατί αν δεν δίνετε πληροφορίες πως θα επισκευτουμε τα εν λογο μέρη για να κάνουμε και κριτική.
παρε εφημεριδα παραμασχαλα
ρωτα το φιλο μας το γκουγκλη θα βρεις πολλα

πας κανεις ενημερωση κ μετα ρωτας για συστασεις

οσο το να μιλαμε καλυτερα κ εσυ να το ζητας πιο ομορφα κ οχι να απαιτεις
φαε κ καμια πετσετουλα οπως φαγαμε ολοι μας δεν ειναι κακο

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Αυτό το Μεταξα είναι free η private?  :think: για να το χω στα υπόψην

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλος  :thumbsup:, προσφέρει και  :knockinb:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Τώρα θα με κράξετε αλλά την αγγελία πως τη βρίσκω του μεταξα? Γιατί χτυπάω μασάζ μεταξα και με βγάζει πρώτο ένα the massage suite Κούσκουρα 4 αυτό είναι?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.172
Πόντοι
34.538
Τώρα θα με κράξετε αλλά την αγγελία πως τη βρίσκω του μεταξα? Γιατί χτυπάω μασάζ μεταξα και με βγάζει πρώτο ένα the massage suite Κούσκουρα 4 αυτό είναι?
Νομιζω ετσι ειναι το..παρατσουκλι να πουμε..
Αλλη ονομασια εχει..

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες και καλη ανασταση.Προσφατα εκανα μια επισκεψη Eve spa εγνατιας 112 . Ειχα διαβασει για τις πετσετες που φαγανε στο παρελθον αλλα ειπα να κανω μια δοκιμη μιας και αλλαξε τον τιμοκαταλογο και ειχε αρκετο νεο αιμα (4 καινουργιες πρεπει να ειναι)
Εγω πηγα χθες λοιπον και μπηκα για 1 ωριτσα μασαζακι με την Νικολετα,ενα μικρουλι μπουκια και συνχωριο.Εκανα το ντουζακι μου και ετοιμαστηκα,μπηκε με ξεκινησε την πλατη.Οταν με γυρισε πηγα να πιασω λιγο ποδαρακια,μου ειπε ενα τι κανεις? δεν κανουμε τετοια εδω.Αν το ξανακανεις θα φυγω.
Δεν εγινε αλλη προσπαθεια γιατι δεν ηθελα να δημιουργησω και φασαρια.Δεχτηκα την πετσετα μου και ολοκληρωθηκε το μασαζ.

Στα θετικα της υποθεσης,το μασαζ ηταν καλο , τουλαχιστον για αυτα που πληρωσα απο το μασαζ εμεινα ευχαριστημενος.

Λυπαμαι που δεν ειχα κατι καλυτερο να ενημερωσω.

Αν παει και καποιος αλλος συναγωνιστης και προσπαθησει με καποια απο τις αλλες κοπελες και εχει αλλα αποτελεσματα,ας μας το πει να ξερουμε πια να ζηταμε στο μελλον :P

Οβερ εντ αουτ

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.

Επισκεψη πριν μερικές εβδομάδες σε Κατερίνα (Αρετσου). Ο χωρος πολυ μετριος γενικα, το μπανιο αθλιο. Μασαζ καλουτσικο με το περιεργο μηχανημα και στο τελος εξτραδακι φραπε. Δεν ελεγε πολλά η κοπέλα/κυρία οπότε δεν θα ξαναπάω.

Επίσης πηγα στο eve spa (εγνατια) και όπως όλοι, έφαγα μια ωραιότατη πετσέτα :-)

Καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom