Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Μάγκες,οταν σου ερχεται η αλλη για μασαζ με μπικινι στριγκ,θα ειμαι μαλακας να μην τη μπαλαμουτιάσω!
Δεν ήρθε με μπικίνι στρίνκ με τζινάκι και μαύρο πουκάμισο ήταν

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Μάγκες,οταν σου ερχεται η αλλη για μασαζ με μπικινι στριγκ,θα ειμαι μαλακας να μην τη μπαλαμουτιάσω!
[/q

σε ποια ερχονται με μπικινι στριγκ? Σ αυτα που παιζει κατι. Στα αλλα που ειναι χαιδεματα μονο και αν καταφερεις καμμια να στον παιξει η να σε πιπωσει μετα απο χιλια ζορια και επισκεψεις δε φορανε μαγιω στριγκ. με τα ρουχα ερχονται

pipinolatris1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Άσε κάνει ένας γνώστης μια λίστα με τα ενεργά 'σπα' να μάθουμε και εμείς οι νέοι το τι παίζει στην πόλη!

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Πριν μέρες πήγα στο vana spa στην Σταυρούπολη..Ωραίος χώρος και καθαρός 3 κοπέλες πέρασα με την Γιώτα ..Καστανή . με ωραίο σώμα και γύρο στα 20 - 22 πολύ φιλική και πρόσχαρη. 1 ώρα μαζάς 30 ευρώ  ( βασικά κάτι από χαιδέματα ) και παρόλο που ήμουνα γυμνός δεν την πείραξε αλλά δεν είπε και τίποτα για κάτι έξτρα και ούτε και εγώ είπα κάτι..Αν κάποιος ξέρει κάτι για την συγκεκριμένη κοπέλα και θέλει ας ενιμερώσει
εγω στην θεση σου απλα δεν θα ξαναπηγαινα

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
εγω στην θεση σου απλα δεν θα ξαναπηγαινα
Για όλες έχει ο Θεός. Άλλοι την βρίσκουν με  μασάζ, άλλοι και με φραπέ, άλλοι με  πεοθηλασμό, τέλος άλλοι θέλουν full πρόγραμμα κ.λ.π.!
Απλά για τους παραδοσιακούς του κλασσικού φούλ μασαζοπρογράμματος κάντε μια επικαιροποίηση του καταλόγου.Ονομαστικά χωρις διεθύνσεις και τηλέφωνα. Διότι ο ψάχνων ευρίσκει και ο ευρίσκων αμοίβεται

jmkbill

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Like
15
Πόντοι
0
Τελικα Θεσσαλονικη παιζει κατι απο ελεοτριβειο η οχι? 

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
ποιες αθλητικες εφημερίδες τυπε?τιτλοι?
Αρένα, μετρο σπορ και έχει και 2 αγγελίες χρυσή ευκαιρία για Θεσσαλονίκη. Θα δεις έχει αγγελία για μασαζ τούμπα και Ιπποκράτειο. Τη χρυσή ευκαιρία μην πας και την αγοράσεις. google it. Καλή ανάγνωση τύπε και ότι θες pm

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
θα σε πω ένα μυστικο. υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται ιντερνετ
Ναι και γω συμφωνώ αλλά που μπαίνεις? αφού οι σελίδες όσο πάνε και λιγοστεύουν καθώς και οι αγγελίες, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
καλησπερα παιδια,,,,καποια νορα που δουλευε στην ευα και το βασιλη ξερει κανεις που βρισκεται???

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
καλησπερα παιδια,,,,καποια νορα που δουλευε στην ευα και το βασιλη ξερει κανεις που βρισκεται???

Αν ειναι μια τυπισα μετρίου ύψους  με στρογκιλη περιφέρεια και τροφαντά μπούτια ,ζγουρα μαλλιά ανοιχτόχρωμα μέλια μάτια , θα την βρεις στο "Παντελή Χορν". Αλλά σε παρακαλώ όχι συστάσεις απο εμένα. Καλή τύχη.

pipinolatris1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αφού κανείς δεν λέει τίποτα ούτε δεινει κάποιου είδους συστάσεις θα πάω στο ντομες και θα σας δώσω review.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
στον Βασίλη θυμάμαι μία νορα

Στην Εύα με τι όνομά ήταν??

Στη παντελή Χορν είναι καιρό η τώρα πήγε

Αν ειναι αυτή η κοπέλα που περιέγραψα , την είδα στο Παντελή Χορν πριν ένα χρόνο +- ίσως και λιγότερο απο χρόνο.. Ίσως δίκο μου λάθος αλλά όπως διάβασα Εύα - Βασιλης νόμιζα πως μιλάμε για το πρωιν ίδρυμα Γιαννιτσων. Αλλά αυτό το τρικακι με την αλλαγή των ονομάτων ειναι τραγικό. Ληξιαρχείο μασαζοθεραπευτριων πρέπει να γίνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom