1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Έτσι το σκέφτηκα εκείνη την στιγμήθα γινεις ρόμπα σε μια που κάνει μασάζ σε αγνώστους (χωρίς καν να είναι επαγγελματίας) με τα παπαρια απ εξω?
Έτσι το σκέφτηκα εκείνη την στιγμήθα γινεις ρόμπα σε μια που κάνει μασάζ σε αγνώστους (χωρίς καν να είναι επαγγελματίας) με τα παπαρια απ εξω?
Δεν ήρθε με μπικίνι στρίνκ με τζινάκι και μαύρο πουκάμισο ήτανΜάγκες,οταν σου ερχεται η αλλη για μασαζ με μπικινι στριγκ,θα ειμαι μαλακας να μην τη μπαλαμουτιάσω!
Μάγκες,οταν σου ερχεται η αλλη για μασαζ με μπικινι στριγκ,θα ειμαι μαλακας να μην τη μπαλαμουτιάσω!
[/q
σε ποια ερχονται με μπικινι στριγκ? Σ αυτα που παιζει κατι. Στα αλλα που ειναι χαιδεματα μονο και αν καταφερεις καμμια να στον παιξει η να σε πιπωσει μετα απο χιλια ζορια και επισκεψεις δε φορανε μαγιω στριγκ. με τα ρουχα ερχονται
η απολυτη παρακμη!!!Άσε κάνει ένας γνώστης μια λίστα με τα ενεργά 'σπα' να μάθουμε και εμείς οι νέοι το τι παίζει στην πόλη!
εγω στην θεση σου απλα δεν θα ξαναπηγαιναΠριν μέρες πήγα στο vana spa στην Σταυρούπολη..Ωραίος χώρος και καθαρός 3 κοπέλες πέρασα με την Γιώτα ..Καστανή . με ωραίο σώμα και γύρο στα 20 - 22 πολύ φιλική και πρόσχαρη. 1 ώρα μαζάς 30 ευρώ ( βασικά κάτι από χαιδέματα ) και παρόλο που ήμουνα γυμνός δεν την πείραξε αλλά δεν είπε και τίποτα για κάτι έξτρα και ούτε και εγώ είπα κάτι..Αν κάποιος ξέρει κάτι για την συγκεκριμένη κοπέλα και θέλει ας ενιμερώσει
Για όλες έχει ο Θεός. Άλλοι την βρίσκουν με μασάζ, άλλοι και με φραπέ, άλλοι με πεοθηλασμό, τέλος άλλοι θέλουν full πρόγραμμα κ.λ.π.!εγω στην θεση σου απλα δεν θα ξαναπηγαινα
Τελικα Θεσσαλονικη παιζει κατι απο ελεοτριβειο η οχι?
Πρέπει να δίνεται τα φώτα σας οι κατοικοεδρεύοντες στη Νύφη του Θερμαικού!τόσες αγγελίες παίζουν. πάνε σε κανένα και γράψε τις εντυπώσεις σου
Αθλητικές εφημερίδες φίλεποιες αγγελίες ρε φίλε?που τις βρίσκεις?
Αρένα, μετρο σπορ και έχει και 2 αγγελίες χρυσή ευκαιρία για Θεσσαλονίκη. Θα δεις έχει αγγελία για μασαζ τούμπα και Ιπποκράτειο. Τη χρυσή ευκαιρία μην πας και την αγοράσεις. google it. Καλή ανάγνωση τύπε και ότι θες pmποιες αθλητικες εφημερίδες τυπε?τιτλοι?
ποιες αγγελίες ρε φίλε?που τις βρίσκεις?
Ναι και γω συμφωνώ αλλά που μπαίνεις? αφού οι σελίδες όσο πάνε και λιγοστεύουν καθώς και οι αγγελίες, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκηθα σε πω ένα μυστικο. υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται ιντερνετ
καλησπερα παιδια,,,,καποια νορα που δουλευε στην ευα και το βασιλη ξερει κανεις που βρισκεται???
καλησπερα παιδια,,,,καποια νορα που δουλευε στην ευα και το βασιλη ξερει κανεις που βρισκεται???
στον Βασίλη θυμάμαι μία νοραΞέχασα να πω ότι ειναι με άλλο όνομα, δε θυμάμαι ποιο.
στον Βασίλη θυμάμαι μία νορα
Στην Εύα με τι όνομά ήταν??
Στη παντελή Χορν είναι καιρό η τώρα πήγε