Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αμάν βγήκαν τα μαχαίρια, καλα όλοι εδώ μέσα έχετε φιλενάδες μασατζουδες, τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικα.
Δεν είπα γκομενα φίλε!
Φιλη είπα...

Ενα σχόλιο απο εδώ , μια κακή κριτική  απο εκεί ...
Οι φιλοι στην αναγκη φαίνονται

Και ενα free fuck  είναι πάντα ευπρόσδεκτο...

Και αυτό είναι σύνηθες στο μικρόκοσμο μας

andreas1976thes

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα σας κύριοι συναθλητάς ,
μιας και μας πιάσαν οι πρωινές αϋπνίες είπα και γω να χαλαρώσω και να στείλω στον διψασμένο κόσμο ενημέρωση.
Επίσκεψη στην Μαριάννα , παρουσίες Αλεξάνδρα μιλφ , Ρένα και δύο καινούργιες Ελληνίδες μου διαφεύγουν τα ονόματα βέβαια .Νομίζω η Ρένια και  η Αλεξάνδρα ειναι πλέον γνωστές άρα δεν θα χρειαστούν περισσότερες περιγραφές και έχουμε τις δύο Ελληνίδες , η μία ξανθιά λεπτή , μέτριο ανάστημα και γενικώς μου έβγαζε κάτι μέτριο και η άλλη κοντό νομίζω κόκκινο μαλάκι , ψιλή με πιασίματα και αρκετό στήθος ,αλλά και αυτή μου έβγαζε κάτι ξινό ,τώρα ηλικίες δεν ρώτησα αλλά παίζουν μεταξύ 28 και 30.
Είπα να παίξω στο στανταράκι μου πλέον Ρένα , κλασσικά περάσαμε όμορφα και φύγαμε ευχαριστημένοι.
Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ανέβει λίγο το επίπεδο , η προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι δεν έχει πλέον τόσο όμορφες κορασίδες και χρειάζεται προσοχή , διότι χάνονται εύκολα τα κεκτημένα
Όπως καταλάβατε πλέον έχοντας στον νου σας παλαιότερες μου αναφορές , δύσκολα επιστρέφω έχοντας περάσει απλά απο ένα μόνο ελαιοτριβείο .Από την μία ήμουν λίγο κουρασμένος , από την άλλη όμως είχε κρύο και ο καιρός ήταν ιδανικός για τρίο ( ούπς λανθάνουσα γλώσσα ήθελα να πω δύο) και τελικά είπα να περάσω από Έλενα εντελβάις, τρεις Ελληνίδες η Σοφία , η Δώρα νομίζω ήταν η δεύτερη και την Τρίτη δεν την θυμάμαι , δεν επέλεξα κάποια και έφυγα .
Κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να τα παρατήσω και είπα να δω και τι παίζει στην Νίκη , παρουσίες τρεις Άννα κλασσικά , μια καινούργια απο Αθήνα νομίζω Αλεξάνδρα και μία κοκκινομάλλα που είχα πάρει την τελευταία φορά , όλες με Ελληνική γαλάζια σφραγίδα.Δεν μπορούσα να φύγω έτσι και τελικά επέλεξα την καινούργια την ξανθιά μιλφ , δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πολυ ευχαριστημένος , ήταν γενικώς αρκετά διεκπεραιωτική και απ' ότι έμαθα την έστειλε πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αυτά συναθλητάς , ήταν αρκετά όμορφη μέρα και νομίζω αναπολώντας τα παραπάνω ,θα με βοηθήσει να κοιμηθώ γαλήνια........ :sleeping: :sleeping:

Η Αλεξάνδρα πάντως αν και πλέον αρκετά "παλιά" έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις υπηρεσίες της και την όρεξή της!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αυτό ακριβώς δεν ήθελα λέγοντας οτι "δεν θέλω προσωπικές αντιπαραθέσεις" .
Εάν διαβάσετε καλύτερα , στο τι έγραψα κύριε Φιλοξενούμενε  , θα καταλάβετε οτι το Υστερόγραφο δεν αναφερόταν  σε εσάς , παρά στον "έταιρο Καππαδόκη" ΣκορπιοΣτέλλιο.
Μπορείς να ξανά διαβάσεις με μεγαλύτερη  προσεκτικότητα...
Υ.Γ. Δεν απήντησα στο μήνυμα σας , καταλαβαίνοντας αρκετά , αλλά και σεβόμενος και κάποια άλλα...
Κύριε Αποστολαρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο το τραβήξατε τόσο. Να σας απαντήσω πως με τον Φιλοξενούμενο δεν γνωριζόμαστε ούτε προσωπικά ούτε έχουμε συνομιλήσει μέσα στο σαιτ. Άκυρος ο εταίρος Καππαδοκης. Γράψαμε την εμπειρία μας. Είναι διαφορετική από την δική σας, συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβαίνει αυτό, αυτός δεν είναι λόγος όμως να μας προσβάλετε. Αν είναι ετσι να μην γράφουμε καθόλου όπως πολύ σωστά έγραψε ο Αζαζελ..... Ο οποίος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα και δεν μπορώ ούτε αυτό να το καταλάβω πως εμφανίστηκε από το πουθενά. Είμαι πολλά χρόνια και στα μασατζιδικα φίλε μου άσχετα που έχω γράψει νομίζω μια αναφορά ή μπορεί και καμία, γράφω εδώ ότι έχω να πω για τα μασατζιδικα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Κύριε Αποστολαρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο το τραβήξατε τόσο. Να σας απαντήσω πως με τον Φιλοξενούμενο δεν γνωριζόμαστε ούτε προσωπικά ούτε έχουμε συνομιλήσει μέσα στο σαιτ. Άκυρος ο εταίρος Καππαδοκης. Γράψαμε την εμπειρία μας. Είναι διαφορετική από την δική σας, συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβαίνει αυτό, αυτός δεν είναι λόγος όμως να μας προσβάλετε. Αν είναι ετσι να μην γράφουμε καθόλου όπως πολύ σωστά έγραψε ο Αζαζελ..... Ο οποίος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα και δεν μπορώ ούτε αυτό να το καταλάβω πως εμφανίστηκε από το πουθενά. Είμαι πολλά χρόνια και στα μασατζιδικα φίλε μου άσχετα που έχω γράψει νομίζω μια αναφορά ή μπορεί και καμία, γράφω εδώ ότι έχω να πω για τα μασατζιδικα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Επειδή για μένα δεν θα ήθελα να δωθεί άλλη έκταση επί του ζητήματος , θα σου απαντήσω όμως διότι όλες οι αντιπαραθέσεις ήταν καθαρά προς τα εσένα και σε κανέναν άλλον .
Πρώτα απ' όλα δεν υπαινίστηκα σε καμία περίπτωση ότι γνωριζόσαστε , ήμουν πολυ ξεκάθαρος στο τι έγραψα , το έταιρος Καππαδόκης ( και όχι εταίρος που έγραψες )  σημαίνει κάποιος που σιγοντάρει κάποιον ή αλλιώς ομοϊδεάτης .
Ξανά ρωτάω και απευθύνομαι σε σένα , για ποιες εμπειρίες μιλάς , οταν ακόμα δεν μου απάντησες στα ερωτήματα που σου έθεσα , δηλ. τί υπηρεσίες προσφέρει , τί πρόγραμμα πήρες και φυσικά πόσο τελικά έκατσες ; Και φυσικά και πάλι δεν μου απαντήθηκε το ερώτημα , που και πάλι απευθυνόταν μόνο σε σένα  (τα τονίζω πλέον για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ) , πώς βγάζεις το συμπέρασμα " η καλύτερη επιλογή για το όσο ασχολούμαι με το άθλημα ", οταν δεν έχεις γράψει κάποιο αλλο σχόλιο , ή έχεις μοιραστεί κάποια εμπειρία σου στον χώρο πάντα του μασάζ  , που είναι το κριτήριο της σύγκρισης , οταν συγκρίνουμε λέμε αυτό έναντι εκείνου .
Y.Γ. Μπορείτε να μου απαντήσετε κανονικά , αλλά από εκεί και πέρα επειδή το θέμα εχει κουράσει και παίρνει ασκόπως και λανθασμένα και άλλους η μπάλα , εάν έχετε οτιδήποτε άλλο να μου αντιπαραθέσετε , παρακαλώ σε π.μ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
o azazel φταιει για ολα πισσα κ πουπουλα  :2funny: :2funny:

ποιο καλο παιδι θα μας πει γιαυτο στη σταυρουπολη αν κανουν φουλ η οχι

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
o azazel φταιει για ολα πισσα κ πουπουλα  :2funny: :2funny:

ποιο καλο παιδι θα μας πει γιαυτο στη σταυρουπολη αν κανουν φουλ η οχι
δεν παιζει τιποτα ! και το μασαζ χαιδεμα , 30 ευρο η ωρα ,αν εισαι πολυ τυχερος μπορει καμια να στον παιξει , εγω παντος δεν ειχα τυχη !

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα..
θα είμαι θεσσαλονικη αυτές τις μέρες και θα ήθελα να επισκεφτώ ένα μασατζιδικο..
μπορεί κάποιος να μ προτείνει κάτι καλό..??

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
καλησπέρα..
θα είμαι θεσσαλονικη αυτές τις μέρες και θα ήθελα να επισκεφτώ ένα μασατζιδικο..
μπορεί κάποιος να μ προτείνει κάτι καλό..??
πάρε μία εφημερίδα θα βρεις αρκετές αγγελίες

Οταν πας κανε κ μία ενημέρωσή

Από πού θα μας έρθεις αν επιτρέπεται

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
το έταιρος Καππαδόκης ( και όχι εταίρος που έγραψες )

Φίλε εδώ δεν κάνουμε μαθήματα συντακτικού και ορθογραφίας...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

Είναι ο ΕΤΕΡΟΣ Καππαδόκης και οχι ο ΕΤΑΙΡΟΣ που γράφεις εσύ...
Χρησιμοποιείς αλλη λεξη και με λάθος τονισμό

Φιλικά παντα γιατί μας έκανες και μια επιδειξη πνευματικής καλλιέργειας προχθες με τα γνωμικά στα αρχαία ελληνικά...

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Φίλε εδώ δεν κάνουμε μαθήματα συντακτικού και ορθογραφίας...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

Είναι ο ΕΤΕΡΟΣ Καππαδόκης και οχι ο ΕΤΑΙΡΟΣ που γράφεις εσύ...
Χρησιμοποιείς αλλη λεξη και με λάθος τονισμό

Φιλικά παντα γιατί μας έκανες και μια επιδειξη πνευματικής καλλιέργειας προχθες με τα γνωμικά στα αρχαία ελληνικά...
Δεν σας προλαβαίνω , αλλά επειδή το έξυπνο πληκτρολόγιο είναι "πολύ έξυπνο "και δεν το προλαβαίνω και αυτό .
Δεν έκανα  ούτε πρόκειται να κάνω μάθημα σε κανέναν  , απλά εϊναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε την γλώσσα μας σωστά . Η "ορθότητα της γραφής " δεν έβλαψε ποτέ και με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται και οι παρερμηνείες , όπως και εσύ παρερμήνευσες κάποια απο τα λεγόμενα μου και ο έτερος Καππαδόκης ( ευχαριστώ για την διόρθωση ) , ο οποίος μάλιστα δεν πρόκειται να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσα.
Γράψτε καμία κριτική , οι αντιπαραθέσεις με έχουν κουράσει , οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλώ σε πμ.
Τέλος δεν περιγράφω άλλο.
Υ.Γ. Από εμένα θα διαβάσετε μόνο κριτικές πλέον , τέλος...

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
δεν παιζει τιποτα ! και το μασαζ χαιδεμα , 30 ευρο η ωρα ,αν εισαι πολυ τυχερος μπορει καμια να στον παιξει , εγω παντος δεν ειχα τυχη !
Και εγω είχα ακριβως την ίδια εμπειρία , πέρασα με μία Χρύσα νομίζω , Ελληνίδα 21-22 αρκετά εμφανίσιμη ,χαλαρό μασαζάκι μιας ώρας 30€ , αλλά τιποτα άλλο και μάλιστα το μασάζ δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο . Το ίδρυμα είναι υποκατάστημα , από το Venus spa στην Καραμανλή , με μία κυρία Δώρα στην υποδοχή.Θεωρώ οτι σιγά σιγά θα παίξει και φραπέ και κλαρινέτο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
respect στον FILOXENOUMENOS για οσους ξερουν.
αυτα..καλη συνεχεια φιλε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Και εγω είχα ακριβως την ίδια εμπειρία , πέρασα με μία Χρύσα νομίζω , Ελληνίδα 21-22 αρκετά εμφανίσιμη ,χαλαρό μασαζάκι μιας ώρας 30€ , αλλά τιποτα άλλο και μάλιστα το μασάζ δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο . Το ίδρυμα είναι υποκατάστημα , από το Venus spa στην Καραμανλή , με μία κυρία Δώρα στην υποδοχή.Θεωρώ οτι σιγά σιγά θα παίξει και φραπέ και κλαρινέτο
νομιζω βανα στην υποδοχη

η αληθεια ειναι οτι οταν πηρα τηλ με ειπε για το venus

αν ειναι το ιδιο light δε νομιζω να αξιζει επισκεψη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
επειδη καποιοι μου ζητατε τηλ απο τη ρενα

να πω πως η ρενα δουλευει στη μαριαννα που ειναι πριβε

οπως καταλαβαινεται δε μπορω να δωσω τηλ λυπαμαι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.091
Πόντοι
34.538
επειδη καποιοι μου ζητατε τηλ απο τη ρενα

να πω πως η ρενα δουλευει στη μαριαννα που ειναι πριβε

οπως καταλαβαινεται δε μπορω να δωσω τηλ λυπαμαι
Καπου ειδα μια κληση...
Ξαναπαρε οταν μπορεις..

:hi:

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Θεωρώ οτι σιγά σιγά θα παίξει και φραπέ και κλαρινέτο

Ν Εγνατια-Εγνατία κλπ=Σταύρος=απάτη,δεν θα παίξει ποτέ τίποτα.

Ο τύπος έχει το όνομά του στην απόδειξη που εκδίδει(αν ζητήσεις),δηλ στην ταμειακή.
Μην σκορπάτε λεφτά σε απατεώνες.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
νομιζω βανα στην υποδοχη

η αληθεια ειναι οτι οταν πηρα τηλ με ειπε για το venus

αν ειναι το ιδιο light δε νομιζω να αξιζει επισκεψη
Πρεπει να έχεις δίκαιο Βάνα  , με τα ονόματα είπαμε με τόσα που κυκλοφορούν δεν πρόκειται να μου χαραχτούν στην μνήμη .
Έτσι πως είναι τώρα σίγουρα δεν αξίζει να το επισκεπτείς όπως και έγραψα στην κριτική , αλλά και τα υπόλοιπα να βάλουν στο πρόγραμμα , νομίζω θα ειναι πάλι πολλά , μόνο για φραπέ και "πίπα της ειρήνης "και χωρίς ολοκληρωμένο

magicboyi

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom