Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Καπου ειδα μια κληση...
Ξαναπαρε οταν μπορεις..
Καπου ειδα μια κληση...
Ξαναπαρε οταν μπορεις..
Γνωρίζει κανείς μήπως που είναι η Μαργαρίτα που ήταν στη Βάσια? Μελαχροινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, ψηλή
Προφανώς και η συγκεκριμένη δεν είναι του χώρου ,αλλά γνωρίζει κανένας κάτι? Η κάποιος να έχει δοκιμάσει να μας πεί την εμπειρία του?
Ειλικρινά περίμενα έστω ένα πμ. Κάπως πρέπει να μπούμε και εμέις στο σπορ... τοσο θέμα έχετε με ? Και αγγλία θεωρητικά απογορεύετε αλλά στα κινεζο-ταιβανέζικα μαγαζιά στο ζητάνε μόνες τους...
λυπαμαι
πού είσαι εσύ ρε αλάνιΣιγά που λυπάσαι κιόλας... Είμαι σίγουρος ότι πανηγυρίζεις...
πού είσαι εσύ ρε αλάνι
Περασα και εγω προ ημερων απο Αρετσου -Καλαμαρια
Το μασαζ και ο χωρος ηταν οπως αναφεραν και οι προηγουμενοι συναθλητες +20€
Πρέπει να αποσύρθηκε τρελά. Αυτός που ήταν ο στυλοβάτης του thread και μόνιμα on line, ούτε καν μπαίνει πλέον.o House που ειναι ρε παιδες?
Μακριά από το damesκαλησπέρα!! Σχετικα με το Dames, γνωριζει κανεις?
γιατι το λες? λογω χρονου οπως εγραψε καποιος παραπανω?Μακριά από το dames
Καλημέρα σε όλους!
Ξαναάνοιξε το ίδρυμα στην Ευζώνων. Πέρασμα με την Μαριάννα. Πετσέτα ολκής αν και το περίμενα. 45 λεπτά, 25€, ντουζ εντός δωματίου.
Είχε και μια όμορφη αν το λέω καλά Μαργαρίτα. Και οι 2 κάτω περίπου 22-25 ετών. Δεν ξαναπάω για κανέναν λόγο. Πληρώνω την περιέργειά μου μερικές φορές..
Επίσης πέρασμα για 1η φορά από dames.4 νεαρές κοπέλες και πέρασμα με Αθανασία. Ξέρω οτι έχουν μεγάλο θέμα με τον χρόνο, αλλά με εμένα έγινε ρεκόρ: Μασάζ και χειρομάλαξη στα 13 ολόκληρα λεπτά!!!!
40€ χειρομάλαξη και ΜΟΝΟ 70€ το στοματικό.. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!
Προσφορά Χριστουγέννων, τρέξτε (να κρυφτείτε)..
Δεν ξέρω φίλε αλλά και μένα την τελευταία φορά μόνο στα γόνατα δεν έπεσε για να χύσω πιο γρήγορα... στο τέλος την έριξα εγω... και το φχαριστήθηκα
Απίστευτες τραγωδίες στην πόλη μας..
Καλημερα και απο δω
Επισκεψη προ ημερων στον εν λόγω ίδρυμα, αφου πρωτα προγηθηκε τηλεφωνο γνωριμιας και σχετικης καθοδηγησης το που βρισκετε ο χωρος απο οτι καταλαβα ειναι σπιτι και οχι στουντιο ,βρισκεται σε μια καθετη τις Πλαστηρα στης Καλαμαρια υπαρχει σχετικη αγγελια στο (freelist)
Χωρος λοιπον μετριος με κρεβατι μασαζ κανονικο ,ντουζ εκτος δωματιου μιας και ειναι σπιτι
Στα του αγωνα....δαγκωτα η κυρια ειναι 50 και ισως κ ποιο πανω με κορμοστασια αξιολογη για τους λατρεις των milf με πιασιματα και σοβαρα τεραστια βυζια αλλα και κωλαρα ,ισχυρίζεται παλια αθλητρια και αυτο φαινεται
Η τιμη των 30 ευρω περιλαμβανει πολυ καλο δυνατο μασαζ και χρησιμοποιεί και εναν ηλεκτρικο πολμικο για να σε διαλύσει μια και καλη 1 ωρα ολοκληρη ουτε καν 50 λεπτα τιμαει τα λεφτα που τις δινεις.....στο τελος σε ρωταει αν θελεις εξτρα υπηρεσια που ειναι +20 ,εννοειτε οτι δεχεσαι και βγαζει εξω τα χυμωδεις βυζια της και σου δινει οτι καλυτερο σε πεομαλαξη : αναμεσα απιο τα βυζια της και κοντα στο στομα της....εξπερματωσης και φουλ για ντουζ...συνονο 50Ε σχεδον για μια 1.10 λεπτα
καλησπέρα φίλε σπάρτανς ή μεγαλοκοπέλα που πήγες ονομάζεται κατερίνα. έχω γράψει πιο πίσω ολοκληρωμένη περίληψη των υπηρεσιών της. από ότι κατάλαβα την επισκέφτηκαν πολλοί συνάδελφοι, kai σε πολύ λίγους έκανε πεομάλαξη αλλά μάλλον τώρα ίσως τα οικονομικά της να πηγαίνουν χάλια και κάνει πάλι την πολύ καλή (έπιπαλαμία πάνωκάτωδρόμηση)