AIRONAUT
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2015
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα στους απανταχού μασάζομαχητές. με αφορμή τις προηγούμενες σελίδες είπα και εγώ να γράψω την κριτική μου μιας και επισκέφτηκα και εγώ το βανά σπα. ψάχνοντας πάλι στις γνωστές ιντερνετικές σελίδες βρήκα το βανα σπα. πήρα τηλέφωνο με κατατόπισε που είναι και μου είπε ότι είναι 30 ευρώ μία ώρα μασάζ. ο χώρος είναι στη σταυρούπολη σχεδόν πάνω στην οδό λαγκαδά. πολύ κοντά στο κόκκινο δημαρχείο και στο ψυχιατρείο της σταυρούπολης. και από την άλλη μεριά του δρόμου έχει και πιάτσα ταξί. όταν έφτασα χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκε στο δεύτερο όροφο. στην είσοδο της πόρτας με υποδέχτηκε η αναστασία μία πιτσιρίκα. ο χώρος πολύ καθαρός και κάπου εκεί στη μέση του μεγάλου σαλονιού καθότανε μία μιλφαρα ξανθιά (μάλλον αυτή είναι η βάνα η ιδιοκτήτρια) στον υπολογιστή. με καλωσόρισε και μου είπε ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα που είναι στο δωμάτιο και θα βγει σε μισή ώρα. και η αναστασία που με υποδέχτηκε στην πόρτα. αναγκαστικά πέρασα με την αναστασία γιατί δεν μπορούσα να περιμένω τόσην ώρα. η αναστασία με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε να κάνω το μπανάκι μου και όταν θα είμαι έτοιμος είχε ένα θυροτηλέφωνο μέσα στο δωμάτιο εγώ θα πατούσα τον αριθμό 1 και θα ερχόταν αυτή αμέσως. το δωμάτιο ήταν καθαρό με χαμηλό φωτισμό. στη μέση του δωματίου είχε μασάζοκρεβάτι το οποίο είχε μία τρύπα για να βάλεις εκεί πέρα μέσα τη μούρη σου. μέσα στο δωμάτιο υπήρχε το γνωστό κυλινδρικό ντους που μοιάζει σαν κάψουλα διαφυγής από διαστημόπλοιο .επίσης πάνω sτο κρεβάτι είχε πετσέτα και παντόφλες από αφρολέξ μιας χρήσης. μόλις έκανα το μπανάκι μου ειδοποίησα την κοπέλα και αυτή ήρθε αμέσως. η αναστασία λοιπόν είναι ένα χαρούμενο κοριτσάκι είκοσιτεσσάρων ετών με αδύνατο κορμάκι καστανά ίσια μακριά μαλλιά και φορούσε και γυαλιά. και το μασαζάκι ξεκίνησε η αναστασία η πιτσιρίκα δεν το έχει και πάρα πολύ το μασάζ κάτι χαδάκια και κάτι πάσσαλοιματάκια. α ξέχασα να πω οτι πετσέτα δεν μου έβαλε. και πάνω sτο μασάζ που με έκανε άρχισε να μου λέει κάτι ιστορίες για τον πρώην tis που ήταν στρατιώτης πάνω στον έβρο. με πασαλίβε και μου έλεγε κάτι ιστορίες άσχετες εντελώς. η αναστασία μιλούσε πάρα πολύ. βέβαια ήτανε πολύ ευγενικοί και καλοσυνάτι .αλλά τι να το κάνεις αυτό εγώ περίμενα επαγγελματικό τρίψιμο. τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ 15 λεπτά πριν τη συμπλήρωση της ώρας. μου πετάει το παραμύθι ότι κάνει και έξτραδακία. τι ρωτάω και εγώ τι έξτρα κάνει και πόσα λεφτά παίρνει. και μου λέει το απίστευτο 50 ευρώ για να μου τραβήξει μαλακία και ότι θα με άφηνε να πιάνω τον κώλο της φορώντας το παντελόνι της. συναθλητές ακόμα γελάω η πιτσιρίκα ήθελε 50 ευρώ για να μου τραβήξει μαλακία. και άλλα 30 ευρώ που θα έδινa στην μιλφαρα τη βάνα που είναι ιδιοκτήτρια. δηλαδή 80 ευρώ για μία μαλακία. ευχαριστώ δεν θα πάρω. μόλις την είπα έτσι ψιλόξενερώσε. με πασαλειψε το υπόλοιπο τέταρτο που είχε μείνει. έκανα το μπανάκι μου βγήκα έξω πληρώσω τα 30 μου ευρώ και την κοπάνησa με ελαφρά πηδηματάκια η αγγελία είναι οι εξής για όποιον συνάδελφο θέλει να πάει και όπως λέω πάντα Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές.