Καλημέρα σας κύριοι συναθλητάς ,
μιας και μας πιάσαν οι πρωινές αϋπνίες είπα και γω να χαλαρώσω και να στείλω στον διψασμένο κόσμο ενημέρωση.
Επίσκεψη στην Μαριάννα , παρουσίες Αλεξάνδρα μιλφ , Ρένα και δύο καινούργιες Ελληνίδες μου διαφεύγουν τα ονόματα βέβαια .Νομίζω η Ρένια και η Αλεξάνδρα ειναι πλέον γνωστές άρα δεν θα χρειαστούν περισσότερες περιγραφές και έχουμε τις δύο Ελληνίδες , η μία ξανθιά λεπτή , μέτριο ανάστημα και γενικώς μου έβγαζε κάτι μέτριο και η άλλη κοντό νομίζω κόκκινο μαλάκι , ψιλή με πιασίματα και αρκετό στήθος ,αλλά και αυτή μου έβγαζε κάτι ξινό ,τώρα ηλικίες δεν ρώτησα αλλά παίζουν μεταξύ 28 και 30.
Είπα να παίξω στο στανταράκι μου πλέον Ρένα , κλασσικά περάσαμε όμορφα και φύγαμε ευχαριστημένοι.
Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ανέβει λίγο το επίπεδο , η προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι δεν έχει πλέον τόσο όμορφες κορασίδες και χρειάζεται προσοχή , διότι χάνονται εύκολα τα κεκτημένα
Όπως καταλάβατε πλέον έχοντας στον νου σας παλαιότερες μου αναφορές , δύσκολα επιστρέφω έχοντας περάσει απλά απο ένα μόνο ελαιοτριβείο .Από την μία ήμουν λίγο κουρασμένος , από την άλλη όμως είχε κρύο και ο καιρός ήταν ιδανικός για τρίο ( ούπς λανθάνουσα γλώσσα ήθελα να πω δύο) και τελικά είπα να περάσω από Έλενα εντελβάις, τρεις Ελληνίδες η Σοφία , η Δώρα νομίζω ήταν η δεύτερη και την Τρίτη δεν την θυμάμαι , δεν επέλεξα κάποια και έφυγα .
Κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να τα παρατήσω και είπα να δω και τι παίζει στην Νίκη , παρουσίες τρεις Άννα κλασσικά , μια καινούργια απο Αθήνα νομίζω Αλεξάνδρα και μία κοκκινομάλλα που είχα πάρει την τελευταία φορά , όλες με Ελληνική γαλάζια σφραγίδα.Δεν μπορούσα να φύγω έτσι και τελικά επέλεξα την καινούργια την ξανθιά μιλφ , δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πολυ ευχαριστημένος , ήταν γενικώς αρκετά διεκπεραιωτική και απ' ότι έμαθα την έστειλε πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αυτά συναθλητάς , ήταν αρκετά όμορφη μέρα και νομίζω αναπολώντας τα παραπάνω ,θα με βοηθήσει να κοιμηθώ γαλήνια........