Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε φιλε επειδη μου εστειλες και 2 μηνυματα, αντε και σου το λεω, τι θα κανεις ?
αν δεν κανω λαθος για μασατζιδικα μιλαμε εδω

Αυτο ακριβως. Επειδη μιλαμε για μασατζιδικα εδω, για αυτο σου εστειλα μηνυμα.
Ηταν δυσκολο να απαντησεις? Δεν νομιζω.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Μολις τωρα πάτησα ενα λινκ στην αρχικη σελίδα του bourdela για καποιο μασατζιδικο στην Αθήνα. Και στις φωτογραφιες του μαγαζιου ειδα οτι εκτος απο παντοφλες δίνουν και σφουγγαρι σφραγισμενο στον πελατη.

Ποσο πισω ειμαστε εδω στο χωριο μας?

Καποτε πηγα σε ενα μαγαζι της πολης μας και οι κουφαλες δε μου ειπαν οτι δεν εχει νερο. Μου το ειπαν οταν ειχα μπει στη ντουζιερα, κοινη φυσικά, και εκανα με μπουκαλια νερο. Και γω ο βλακας δεν τις σιχτηρησα να φυγω. Νεούδι τοτε.....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μολις τωρα πάτησα ενα λινκ στην αρχικη σελίδα του bourdela για καποιο μασατζιδικο στην Αθήνα. Και στις φωτογραφιες του μαγαζιου ειδα οτι εκτος απο παντοφλες δίνουν και σφουγγαρι σφραγισμενο στον πελατη.

Ποσο πισω ειμαστε εδω στο χωριο μας?

Καποτε πηγα σε ενα μαγαζι της πολης μας και οι κουφαλες δε μου ειπαν οτι δεν εχει νερο. Μου το ειπαν οταν ειχα μπει στη ντουζιερα, κοινη φυσικά, και εκανα με μπουκαλια νερο. Και γω ο βλακας δεν τις σιχτηρησα να φυγω. Νεούδι τοτε.....
Εγώ κάνω πάντα σπίτι μου μπάνιο, πριν και μετά. Για να αποφεύγω τις ντουζιέρες τους που σιγά μην τις καθαρίζουν μετά από κάθε πελάτη. Τι να πρωτοκάνουν κι αυτές οι κοπέλες; Τις μασατζούδες, τις ρεσεψιονίστ ή τις καθαρίστριες;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Και γυρνάς σπιτι στη συζυγο σα λαδωμενος ποντικός ? 

:2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καταρχήν ποτέ δε χρησιμοποιούν λάδι στα μαγαζιά που πηγαίνω. Πάντα κρέμα. Πόσο λαδωμένος να είσαι με λίγη κρέμα; Μέχρι να σου την αλείψουν, στεγνώνει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535
δλδ ΕΣΣΔ.... πω πωωωωωω πολυ μεγαλος εισαι τελικα  :new_shocked:

Θείο... θείο... και εγώ ΕΣΣΔ την θυμάμαι... θυμάμαι και τον Τσατσένκο!

Εγώ κάνω πάντα σπίτι μου μπάνιο, πριν και μετά.

Εγώ έκανα και στα ιδρύματα... 3 μπάνια να φύγει η κρέμα και η μυρωδιά της κρέμας... άστα.. τι μου θύμισες τώρα...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Θείο... θείο... και εγώ ΕΣΣΔ την θυμάμαι... θυμάμαι και τον Τσατσένκο!

Εγώ έκανα και στα ιδρύματα... 3 μπάνια να φύγει η κρέμα και η μυρωδιά της κρέμας... άστα.. τι μου θύμισες τώρα...
Σε μερικά έβαζαν αιθέρια έλαια, μύριζες πατσουλι 2 μέρες

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
νομιζω πως ειναι μια μουφα που ηταν στην τουμπα κοντα στο γηπεδο κ παλιοτερα στην αντιγωνιδων..αν κανετε μια ψακτικη πισω θα βρειτε σχετικες πληροφοριες

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Επίσκεψη την Κυριακή στο μεταξα η οποία θα είναι και τελευταία λογο συμπεριφοράς ....περνώ τηλ κλείνω το ραντεβου με το που μπαίνω με πάνε στο σαλόνι και σε 5 λεπτα εμφανίζονται οι 4 παρουσίες του χορού (Έλλη,Ντίνα)Μου αναλύουν τον τιμοκατάλογο
40 ντυμένη
50 μετα εσώρουχα
60 γυμνή
60 με 2 κοπέλες ντυμένες
70 στοματικό ντυμένη
80 με τα εσώρουχα
90 γυμνή
90 στοματικό με 2 ντυμένες
120 γυμνές
(Εγώ όλες της φορες που πήγα μου έκαναν  προσφορά 50 εκτόνωση γυμνη και 80 στοματικο γυμνη το ίδιο και την κυριακη)
συμφονουμε στο σαλόνι για 50 εκτόνωση γυμνή με την Έλλη με πάνε στο δωμάτιο και σε 2 λεπτα μπαίνει και η Έλλη της ζητάω να κάνω πρωτα ενα ντουζακι πρωτα... φεύγω για το μπάνιο και παει η Έλλη στην κουζίνα με τις υπόλοιπες με το που γυρναω στο δωμάτιο και μπαίνει η Έλλη μου λέει σου κάναμε προσφορά ην προηγούμενη φορά τωρα θα τα  πληρωσεις 60 αμα θες να είμαι γυμνή.....σηκωθηκα και  έφυγα απο τα νεύρα μου ...δεν πάνε καλα....μην ξανά πατήσει κανεις αμα δεν αλλάξει νοοτροπία το μαγαζί..

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Τελικά δεν πάμε καθόλου καλά ...Τι μαλακίες είναι αυτές ? και συνεχίζει να πηγαίνει κόσμος σε αυτούς ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom