aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Φίλε σαν την πίπα από ντυμένη γκόμενά Δεν έχει .
Καλησπέρα φίλε....
Φίλε σαν την πίπα από ντυμένη γκόμενά Δεν έχει .
Επίσκεψη την Κυριακή στο μεταξα η οποία θα είναι και τελευταία λογο συμπεριφοράς ....περνώ τηλ κλείνω το ραντεβου με το που μπαίνω με πάνε στο σαλόνι και σε 5 λεπτα εμφανίζονται οι 4 παρουσίες του χορού (Έλλη,Ντίνα)Μου αναλύουν τον τιμοκατάλογο
40 ντυμένη
50 μετα εσώρουχα
60 γυμνή
60 με 2 κοπέλες ντυμένες
70 στοματικό ντυμένη
80 με τα εσώρουχα
90 γυμνή
90 στοματικό με 2 ντυμένες
120 γυμνές
(Εγώ όλες της φορες που πήγα μου έκαναν προσφορά 50 εκτόνωση γυμνη και 80 στοματικο γυμνη το ίδιο και την κυριακη)
συμφονουμε στο σαλόνι για 50 εκτόνωση γυμνή με την Έλλη με πάνε στο δωμάτιο και σε 2 λεπτα μπαίνει και η Έλλη της ζητάω να κάνω πρωτα ενα ντουζακι πρωτα... φεύγω για το μπάνιο και παει η Έλλη στην κουζίνα με τις υπόλοιπες με το που γυρναω στο δωμάτιο και μπαίνει η Έλλη μου λέει σου κάναμε προσφορά ην προηγούμενη φορά τωρα θα τα πληρωσεις 60 αμα θες να είμαι γυμνή.....σηκωθηκα και έφυγα απο τα νεύρα μου ...δεν πάνε καλα....μην ξανά πατήσει κανεις αμα δεν αλλάξει νοοτροπία το μαγαζί..
Ρε παιδες πηγε κανεις τελευταια στην ευα στην ολγας; Αξιζει; Μου ειπανε να παω
ΒΑΣΙΛΗ & ΕΥΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ! ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ , ΚΩΛΕΤΗ , ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΣΤΕΡ !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ !!!!!Δεν ειναι απλως απενεργοποιημενο αλλα και το εχει καταργησει κιολας.
Δεν ξερω τιποτε παραπανω να σου πω.
Ισως καποιος φιλος εδω μεσα μας δωσει καμια ενημερωση.
θα το κανονίσουμε κι αυτό φίλε Καρδιναλιε.; ποτε house;
θα το κανονίσουμε κι αυτό φίλε Καρδιναλιε.
επισης φιλε μου.....Φίλε και συγαυρε Αντζελο την Καλημέρα μου σε σένα και σ όλους τους φίλους των Αθηνών.
δηλαδη βλεπεται η μπαΚαταδρομική στη Δελφών σε milf. Χώρος καθαρός, μόνη της, πολύ καλό σώμα, πλαστικό 3άρι και αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο, ολίγον αποτυχημένες.
Μασαζάκι και τα συναφή στα 50€, από 60€.
Το σώμα είναι εξαιρετικό! Ψηλή, αδύνατη, τακουνάρες κλπ.δηλαδη βλεπεται η μπα
Μπά... αλλά και οι υπηρεσίες της (πίπα, συμμετοχή κλπ) είναι μέτριεςΚαταδρομική στη Δελφών σε milf. Χώρος καθαρός, μόνη της, πολύ καλό σώμα, πλαστικό 3άρι και αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο, ολίγον αποτυχημένες.
Μασαζάκι και τα συναφή στα 50€, από 60€.
δηλαδη βλεπεται η μπα
Ορίστε:Κανενα τηλ για δελφων???
Αυτή ΠΑΛΕΡΜΟ δεν ειχε χωρο δικο της....δεν πιστευω να εννοείτε την γνωστή ξανθιά Τσέχα με τις πλαστικές?
γιατί περιοχή και περιγραφή ταιριάζουν