Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Γνωρίζει κανείς για τη Μένια που έχει αγγελία

Είχα πάρει τηλέφωνο πριν δεκαριά μέρες γιατί είχα όρεξη για μιλφ, μου είπε ότι δεν μπορούσε εκείνη την ημέρα (πήρα κατά τις 6 το απόγευμα) και να πάρω την επομένη πιο νωρίς. Συνεννοήσιμη στο τηλέφωνο, μου είπε για 50ε. Δεν έτυχε να ξαναπάρω.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

συγνώμη ρε φίλε άλλα νομίζω ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα εδώ! άλλα εδώ  πάντως στις μια το πρωί που έτυχε να περνάω από μοναστηριού κάνανε πάρτη η μαυρουλες

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
‘Έχεις δίκιο ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο αλλά η νοοτροπία είναι η ίδια. Και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Να βρεθούν οι άνδρες στερημένοι σε μια πολύ βασική ανάγκα. Πριν από λίγο καιρό κάθε Πέμπτη χτυπούσαν και ένα μαγαζί.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξέρω τι να πω φαίνεται ότι {πληρώνουν) τον φόρο! με αυτόν των τρόπο και να μας στρέψουν στις ανεξάρτητες?? στα διάφορα πόρνο σαιτ! και ροζ αγγελίες?

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Θα μας αναγκάσουν να ξανακαταφύγουμε στις γειτονικές χώρες. Ήδη στην Βουλγαρία τρίβουν τα χέρια του καθώς περιμένουν να αναζωογονήσουμε την οικονομία  στο Σαντάνσκι. Παρά την χρεωκοπία και την κρίση ακόμη μπορούμε.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια διαβασα απο καποιους απο σας εδω οτι πηρατε την Ελενα που χει τωρα το καταστημα στη τσιμισκη, οχι φυσικα τωρα που ειναι αφεντικο αλλα παλαιοτερα που δουλευε στης Μαριαννας στην οποια εγω δεν εχω προσβαση, θελω να ρωτησω γινεται να τη δοκιμασω και τωρα εστω για το γαμωτο η θα φαω τα μουτρα μου?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδια διαβασα απο καποιους απο σας εδω οτι πηρατε την Ελενα που χει τωρα το καταστημα στη τσιμισκη, οχι φυσικα τωρα που ειναι αφεντικο αλλα παλαιοτερα που δουλευε στης Μαριαννας στην οποια εγω δεν εχω προσβαση, θελω να ρωτησω γινεται να τη δοκιμασω και τωρα εστω για το γαμωτο η θα φαω τα μουτρα μου?
Τιποτα το σπουδαιο φιλε,μια δοκιμη θα σε πεισει...

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0

Η Έλενα έκλεισε στην Τσιμισκή φίλε μου.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Ρε τυπε δε βλεπεις οτι τα τηλεφωνα απο το 1 και το 3 ειναι ιδια?
Για το 2 ψαξε μερικες σελιδες πισω.

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Ρε τυπε δε βλεπεις οτι τα τηλεφωνα απο το 1 και το 3 ειναι ιδια?
Για το 2 ψαξε μερικες σελιδες πισω.
Azzazel δεν το προσεξα ότι το τηλ είναι ιδιο φιλε με συχωρεις....αξιζει ξερεις???και για το άλλο για βοηθα ρε τυπε σε ποιες σελιδες να ψαχτω?????αααα ρε αν εισαι παλιος....ευχαριστωωωωωω καρντασι μου

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1

μαγκες γνωριζεται αν η ελενα τσιμισκη εχει αγγελια πουθενα?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Υπαρχουν πολλες αγγελιες με το τηλεφωνο 6947264801. πηρα τηλ και μου ειπε η τηλεφωνητρια οτι 2-3 κοπελες δεχονται πελατες στον χωρο τους.
η καθε μια εχει το δικο της διαμερισμα. η μια ειναι στην εθνικης αμυνης η αλλη δυτικα.

την συννενοηση την κανεις οχι με την κοπελα την ιδια αλλα με την τηλεφωνητρια. μαλιστα πριν το σηκωσει ειχα παρει αλλες πολλες φορες και δεν το σηκωνε γιατι οπως μου ειπε οι κοπελες ηταν κλεισμενες.

εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έσκασε νέα ... Κριτική για Νικόλα body free κι από ααλλο μέλος με 0 ποστ που γράφτηκε πριν 3 μέρες. Μάλιστα.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Έσκασε νέα ... Κριτική για Νικόλα body free κι από ααλλο μέλος με 0 ποστ που γράφτηκε πριν 3 μέρες. Μάλιστα.

έχεις ένα δίκιο νομίζω, και η βαθμολογία ότι να'ναι : "πολλα τα 80 για αυτες τις υπηρεσιες και λιγος χρονος αλλα τι να πεις!παντως η συγκεκριμενη τα αξιζει και με το παραπανω!!to be continue!"

... και σχέση αξίας/τιμής 1

:huh:

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

φίλε και εγώ αν θυμάμαι την πρώτη κριτική την είχα κάνει σαν νέος με 2-3 ποστ δεν σημαίνει κάτι, όλοι κάπως ξεκινάμε.

DIMISPRINCE

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
μηπως καποιος συναγωνιστης εχει το καινουργιο τηλ. απο ευα β.ολγας γιατι αυτο που εχω και τελειωνει σε ,,,,,311470 δεν ισχυει
αν το εχει καποιος αν θελει ας μου το στηλει με πμ
ευχαριστω

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Εύα (Β.Όλγας). Ποικιλία στο ροστερ όπως:
Σοφία (all time classic)
Κατερίνα (Ξανθιά,γύρω στο 1.70, νταρτανουλα)
Αλεξάνδρα (le pettit)
Βασιλική (Εξαιρετικό μπούστο και ίσως το καλύτερο ισπανικό ever)
Μυρτώ (Περίπου 1.65,μελαχρινή με πολύ καλές αναλογίες.)
  Πέρασα με τη Μυρτώ όπου ανακάλυψα πως κάνει θαύματα με το στόμα της :pipa1:.Δεν ξέρω αν αντέχει στη σκληρή δουλειά καθώς δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Προσωπικά με έκανε να ξεχάσω που βρισκόμουν. Σίγουρα θα την ξαναδώ.

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Χτύπησαν τα δύο μαγαζιά στην Γιαννιτσών. Μάγκες να αρχίσετε να ξεσκονίζετε τας διαβατήριά σας. Έχουν σκοπό να τα κλίσουνε όλα. Την προηγούμενη εβδομάδα χτύπησαν χωρίς να το ανακοινώσουν. Ελπίζω κάποιοι να κάνετε την αυτοκριτική σας για τα ειρωνικά σας σχόλιο όταν ανακοίνωσα για το επερχόμενο πρόβλημα. Όποιος δεν μπορέσει να λάβει από τώρα τα μέτρα του καλό είναι να μάθει να τραβάει μαλακία.

Θα δώσω οδηγίες σχετικά με το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης με τους μαγαζάτορες εκεί, αν σφύξουν και άλλο τα πράγματα.

Μήπος κάποιος ξέρει κάτι για την τύχη της Χριστίνας που δούλευε στη Γιαννιτσών;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom