Humax, τι έγινε με την Εύα (Edelweiss) έχουμε νεότερα;παπανδρεου δεν εχει μονο στη νεαπολη
ο φιλος εννοει για τη παλια ανθεων, που το μαγαζι εχει κλεισει πριν 1 χρονο περιπου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
μπα τπτ ακομηHumax, τι έγινε με την Εύα (Edelweiss) έχουμε νεότερα;
astrofoteino
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ειμαι καινουργιοσ εδω πηγα σημερα στο ansel σπα ηταν μια κοπελα ευα την ελεγαν ειχε και κωμοτηριο μεσα εκανε πολι ωραιο μασαζ αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο ξερει κανεις κατι?
astrofoteino
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
angel spa ορθογραφικο λαθος σορυ προς διευκρθνση το σπα ηταν στα jumbo στο φοινηκα
monkey D lufy
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις δυτικα που εχει κανενα μασατζιδικο με happy ending ?
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
7.Spa in the city, Μαρία, Λαδαδικαξερει κανεις δυτικα που εχει κανενα μασατζιδικο με happy ending ?
8.Eliza's, Νίκη, Δωδεκανήσου
9.Κωλέττης, Ευα, Γιαννιτσων
10.West, Έλενα, Γιαννιτσων
σε όλα πάιζει Full.. τιμές απο 50(εκτόνωση) έως και 80-100 (full)
Παιδες για αυτην εχει κανενας αποψη;
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
περασμα προ ημερων απο Δωδεκανησου, 4 κοπελες εκ τον οποιον θυμαμε την λεπτεπηλεπτη Κλαιρη που την ειχα τιμησει στο παρελθον), και την Αναστασια απο τσεχια (αν θυμαμαι καλα το ονομα της) ετων 28+/- μετριου αναστηματος γεροδεμενο σωμα, με καστανα μακρια μαλια γαλαζια ματια. Συνεδρια με την Τσεχα οπου το κοριτσι κουβαλαει πολλα κυβηκα τρελας, και ορεξης για ξεπουτσιασμα. Με φοβερες εναλαγες απο παθιαρικα γλωσοφιλα σε τσοντε τσιμπουκοματα, παρακηνησεις για χαστουκια δακγωματα. Ευπροσαρμοστη στα γουστα του καθενος με κληση στις αγριαδες. Συνηστατε στους αγριους καβαλαριδες
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
4 κοπελες εκ τον οποιον θυμαμε την λεπτεπηλεπτη Κλαιρη
δηλαδή ρε premium1968 άπω τις τεσερις εκτός την τσεχα που γάμησες τις άλλες δεν της θυμασε καθόλου? και θυμήθηκες την λεπτεπηλεπτη Κλαιρη!!!??
Δε καταλαβενω το υφος σου. Μηπως ξερεις εσυ τα ονοματα απο τις αλλες να τα πεις? εγω δυστηχος- ευτηχος δε τα θυμαμε.
Γιατρέ μου σε παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθεια σου! Στην αρχή έβλεπα παντού κάμερες ότι με παρακολουθούν, μετά ότι θα με κάνει τρελή ανάκρηση η αστυνομία και θα με καταδικάσουν σε 10 έτη κάθειρξη αν κάνουν ντου σε κάποιο από τα μαγαζιά και είμαι μέσα, μετά έκανα το μασαζοκατάλογο μόνο με τα μαγαζιά που έχω πάει (αφού δεν έχω πάει εγώ , τα αλλά σίγοτρα δεν αξίζουν για να τα αναφέρω, βλέπω παντού προμοτάτορες και μαγαζάτορες όταν κάνει κάποιος κριτική, ειρωνεύομαι όσους δε συμφωνά με τα γραφόμενά τους και φυσικά δεν έχω ποστάρει τίποτα για κάποιο από τα μαγαζιά που έχω πάει!! Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να γίνω administrator στη θέση του Αντισθένη.. Αν δεν είμαι ο ΘΕΟΣ, τότε ποιος είμαι????
ΥΓ: Γαμιέται ο Ολυμπιακός και η 7...
Δε καταλαβενω το υφος σου. Μηπως ξερεις εσυ τα ονοματα απο τις αλλες να τα πεις? εγω δυστηχος- ευτηχος δε τα θυμαμε.
ότι κατάλαβες ανέφερες την κλαιρη το δείγμα άπω γυναίκα? και δεν ανέφερες στην Ηρώ!!!!??? μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!
παίχτη είπα ότι δε πάω όπου νάνε κατανοητό. επίσης είπα ότι πολλές φόρες πάω στα νόμιμα στούντιο στο φιξ με τα ίδια χρήματα προγράμματα και νόμιμα. όπως ότι όταν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου πάω και σε χοτελι και δεν παρακαλώ κανέναν ξερης το ρητό με τον πάρα μου..
κάμερες έχουνε όλοι λοιπόν προς τι η αντίδραση σου? Γιατρέ όσο για τα άλλα μίλησα για τραβήγματα και όχι για κάθειρξη
κάμερες έχουνε όλοι λοιπόν προς τι η αντίδραση σου? Γιατρέ όσο για τα άλλα μίλησα για τραβήγματα και όχι για κάθειρξη
pidixtoyliss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το site παιρνουν ματιΓιατρέ μου σε παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθεια σου! Στην αρχή έβλεπα παντού κάμερες ότι με παρακολουθούν, μετά ότι θα με κάνει τρελή ανάκρηση η αστυνομία και θα με καταδικάσουν σε 10 έτη κάθειρξη αν κάνουν ντου σε κάποιο από τα μαγαζιά και είμαι μέσα, μετά έκανα το μασαζοκατάλογο μόνο με τα μαγαζιά που έχω πάει (αφού δεν έχω πάει εγώ , τα αλλά σίγοτρα δεν αξίζουν για να τα αναφέρω, βλέπω παντού προμοτάτορες και μαγαζάτορες όταν κάνει κάποιος κριτική, ειρωνεύομαι όσους δε συμφωνά με τα γραφόμενά τους και φυσικά δεν έχω ποστάρει τίποτα για κάποιο από τα μαγαζιά που έχω πάει!! Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να γίνω administrator στη θέση του Αντισθένη.. Αν δεν είμαι ο ΘΕΟΣ, τότε ποιος είμαι????
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
ότι κατάλαβες ανέφερες την κλαιρη το δείγμα άπω γυναίκα? και δεν ανέφερες στην Ηρώ!!!!??? μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!
ευκολα εντυπωσιαζεσαι. να το κοιταξεις. Και αν θελεις να γινεις χρησιμος εδω μεσα να βγαζεις καθημερηνο ανακοινωθεν με ποιες κοπελες ειναι σε ποιο μαγαζι, τι ωρα ποιανουν βαρδια, τι ωρα κανουν τελευταιο ραντεβου,κατ εκτιμηση ποτε εχουν περιοδο. η θα εισαι η δε θα εισαι φωστηρακος. Και να μην εντυπωσιαζεσαι ευκολα, ανερει την εμπειρια σου.
ωραια πες μας τα υπολοιπα κοριτσια αφου τα ξερεις εσυ να ξερουμεευκολα εντυπωσιαζεσαι. να το κοιταξεις. Και αν θελεις να γινεις χρησιμος εδω μεσα να βγαζεις καθημερηνο ανακοινωθεν με ποιες κοπελες ειναι σε ποιο μαγαζι, τι ωρα ποιανουν βαρδια, τι ωρα κανουν τελευταιο ραντεβου,κατ εκτιμηση ποτε εχουν περιοδο. η θα εισαι η δε θα εισαι φωστηρακος. Και να μην εντυπωσιαζεσαι ευκολα, ανερει την εμπειρια σου.
κανε εσύ το ρεπόρτερ άλλα να εισαι αντικειμενικος και δεν έχω κανένα πρόβλημα τις τανες τις πληρώνω για δεν με πληρώνουνευκολα εντυπωσιαζεσαι. να το κοιταξεις. Και αν θελεις να γινεις χρησιμος εδω μεσα να βγαζεις καθημερηνο ανακοινωθεν με ποιες κοπελες ειναι σε ποιο μαγαζι, τι ωρα ποιανουν βαρδια, τι ωρα κανουν τελευταιο ραντεβου,κατ εκτιμηση ποτε εχουν περιοδο. η θα εισαι η δε θα εισαι φωστηρακος. Και να μην εντυπωσιαζεσαι ευκολα, ανερει την εμπειρια σου.
αυτό μας έλειπε λογικό είναι να είμαστε λογικότατοι.και δεν προμοτάρω καμιά μόνο το κέφι μου κάνω αφού προσφέρονται οι τανες αλώστε οι περισσότερη αυτό κάνουμε