Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ότι κατάλαβες  :2funny: :2funny: ανέφερες την κλαιρη το δείγμα άπω γυναίκα? και δεν ανέφερες στην Ηρώ!!!!??? μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!! :idiot:
εσενα σ αρεσει η ηρω κ τον premium1968  η κλαιρη
γουστα ειναι αυτα (κ εμενα προσωπικα μ αρεσουν λεπτεπιλεπτες)
το παραξενο που ειναι δε ξερω κ μιλας μ αυτο το τροπο  :uglystupid:
αντι να κριτικαρεις τουςαλλους καλυτερα πες μας κ τις υπολοιπες κοπελες εσυ που τις θυμασαι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Γιατρέ μου σε παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθεια σου! Στην αρχή έβλεπα παντού κάμερες ότι με παρακολουθούν, μετά ότι θα με κάνει τρελή ανάκρηση η αστυνομία και θα με καταδικάσουν σε 10 έτη κάθειρξη αν κάνουν ντου σε κάποιο από τα μαγαζιά και είμαι μέσα, μετά έκανα το μασαζοκατάλογο μόνο με τα μαγαζιά που έχω πάει (αφού δεν έχω πάει εγώ , τα αλλά σίγοτρα δεν αξίζουν για να τα αναφέρω, βλέπω παντού προμοτάτορες και μαγαζάτορες όταν κάνει κάποιος κριτική, ειρωνεύομαι όσους δε συμφωνά με τα γραφόμενά τους και φυσικά δεν έχω ποστάρει τίποτα για κάποιο από τα μαγαζιά που έχω πάει!! Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να γίνω administrator στη θέση του Αντισθένη.. Αν δεν είμαι ο ΘΕΟΣ, τότε ποιος είμαι????

ΥΓ: Γαμιέται ο Ολυμπιακός και η 7...
:thumbsup:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δήμητρα σονια Χριστίνα  :huh:
όσο για τον τόνο δεν συνηθίζω τη σάλτσα με τίποτα την γνώμη μου τονίζω 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε
Έτσι ξερά 3 ονόματα;
Δεν τις είδες να μας πεις περισσότερα;

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη βλεπω πονηρους εδω μεσα γνωριζετε οτι η ΣΤΕΦΗ γκομενα του ΝΙΚΟΛΑ  στουντιο BODY-FREE που κανη την υπευθυνο εκει και σηκωνη και το τηλεφωνο πινη το αιμα των κοριτσιων που δουλευουν μεσα εκεί στο φραπε τα κοριτσια πληρωνονται 20ευρω στην πιπα 30ευρω και οταν πηδιουνται 40ευρω εμεις γιατι πληρωνουμε 100ευρω μας χρεωνη το ΦΠΑ ο φοροδιαφυγας. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΜΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑ

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε
Έτσι ξερά 3 ονόματα;
Δεν τις είδες να μας πεις περισσότερα;

Εξηγούμε (εγώ πληρώνω όχι αυτές) διαφήμιση δεν κάνω τις απόψεις μου τις έχω έκφραση σε προηγούμενα ποστ
έχω δει και καλύτερες αυτό είναι άλλο θέμα και σχετικό  

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά σε καθημερινή βάση διαβάζω το φόρουμ, αν κ στον "αγώνα" δεν έχω ριχτεί ακόμα για τα καλά. Παρόλα αυτά θέλω να αναφέρω κάτι ανησυχητικό (εφόσον ισχύει). Τις προάλλες βρέθηκα σε φαστφουντάδικο στην Βασ.Όλγας. Κάθομαι λοιπόν να απολαύσω το πιτόγυρο και μια παρέα από τρεις τύπους που κάθονταν πίσω μου, μιλούσαν για ένα σκηνικό που έγινε σε ένα μασατζίδικο στην Όλγας χωρίς όμως να αναφερθεί όνομα.. Ένας είπε στην "Όλγας χαμηλά"...  Λέγανε ότι ενώ ήταν κλειστό, έγινε έκρηξη και πετάχτηκε όλη η γειτονιά έξω και μαζεύτηκε πολύ αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα στο ιντερνετ και γι'αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη. Αν κρίνει ο admin ότι είναι άκυρο το μήνυμα ας το διαγραψει
Ευχαριστώ

κάτι για χειροβομβίδες?! άλλοι για μολότοφ?!! μιλάνε κάτι τέτοια ακούστηκαν ακουγότανε στην περιοχή β.ολγας στο εν λόγο μαγαζί  :think:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Επειδη βλεπω πονηρους εδω μεσα γνωριζετε οτι η ΣΤΕΦΗ γκομενα του ΝΙΚΟΛΑ  στουντιο BODY-FREE που κανη την υπευθυνο εκει και σηκωνη και το τηλεφωνο πινη το αιμα των κοριτσιων που δουλευουν μεσα εκεί στο φραπε τα κοριτσια πληρωνονται 20ευρω στην πιπα 30ευρω και οταν πηδιουνται 40ευρω εμεις γιατι πληρωνουμε 100ευρω μας χρεωνη το ΦΠΑ ο φοροδιαφυγας. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΜΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑ
ελα ντε και η στεφη γιαυτο δεν το δινει τελευταια  :fuck1:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη βλεπω πονηρους εδω μεσα γνωριζετε οτι η ΣΤΕΦΗ γκομενα του ΝΙΚΟΛΑ  στουντιο BODY-FREE που κανη την υπευθυνο εκει και σηκωνη και το τηλεφωνο πινη το αιμα των κοριτσιων που δουλευουν μεσα εκεί στο φραπε τα κοριτσια πληρωνονται 20ευρω στην πιπα 30ευρω και οταν πηδιουνται 40ευρω εμεις γιατι πληρωνουμε 100ευρω μας χρεωνη το ΦΠΑ ο φοροδιαφυγας. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΜΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑ

Μα πολύ Πονηροι ρε τύπε έτσι τους βλέπω και εγώ.και καλά αυτοί οι άλλοι εδώ μέσα  δεν είναι  Πονηροι άλλα οι ερωτήσεις έχουνε παη σύννεφο και τα Π.Μ. έχουνε πάρει φωτιά. :hmm: :huh:

για τον αντικρουστικο  ΝΙΚΟΛΑ  BODY-FREE με το ύφος του και καλά να ουμ τι φαντάζεται ο ξεδιάντροπος ρε ΜΑΚΡΙΑ ΟΥΣΤ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δεν ξερω αν είναι αυτά τα ποσα που παιρνουν τα κορίτσια....Δεν διαφωνω,φαινονται νορμαλ...
Το μαγαζι δεν θα παρει ρε φιλε?Τζαμπα θα βαλει το χωρο,τα νοικια,τα ρευματα...Το ρισκο?
Και παντα τα μαγαζια παιρνουν το περισσοτερο...
Τωρα επειδή τα κορίτσια παιρνουν40 στο φουλ,μην περιμανεις το μαγαζι να χρεωνει...50...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Δεν ξερω αν είναι αυτά τα ποσα που παιρνουν τα κορίτσια....Δεν διαφωνω,φαινονται νορμαλ...
Το μαγαζι δεν θα παρει ρε φιλε?Τζαμπα θα βαλει το χωρο,τα νοικια,τα ρευματα...Το ρισκο?
Τωρα επειδή τα κορίτσια παιρνουν40 στο φουλ,μην περιμανεις το μαγαζι να χρεωνει...50...
Σε κουβεντα που ειχα με κοπελα απο στουντιο μου ειχε πει πως στα 100 ευρω που παιρνουν,τα 40 παιρνει η κοπελα,40 το μαγαζι και 20 η τσατσα.Αρα εκει ειναι η μοιρασια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Σε κουβεντα που ειχα με κοπελα απο στουντιο μου ειχε πει πως στα 100 ευρω που παιρνουν,τα 40 παιρνει η κοπελα,40 το μαγαζι και 20 η τσατσα.Αρα εκει ειναι η μοιρασια.
Στα μασατζιδικα που δεν εχει τσατσα,το μαγαζι παιρνει 60...

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για παρανομο νταλαβερι μιλαμε το 60-70ευρώ. ειναι και πολλα για μαυρα λεφτά. που παιρνουν στα νομιμα ζηταν λιγοτερα φακιρη σαν πολλα δεν κερδιζουν τα μαγαζια οπως τα λες Μαγαζια φαντασμα δεν πληρωνουν ποτε ΦΠΑ το BODY-FREE διαθετη και μικροφωνα στα δωματια το γνωρίζουν αυτοι που πανε πιστευω οχι στηνη αυτι ο ΝΙΚΟΛΑΣ.οταν πας εκει ο ανώμαλος

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο μαγαζί ειναι αυτο που περνη 20ευρω στο ραντεβου η τσατσα μπορης να μας το πης Στο καλύτερο μαγαζι παιρνουν 40ευρω την βαρδια μη γραφης αν δεν γνωριζης

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Για παρανομο νταλαβερι μιλαμε το 60-70ευρώ. ειναι και πολλα για μαυρα λεφτά. που παιρνουν στα νομιμα ζηταν λιγοτερα φακιρη σαν πολλα δεν κερδιζουν τα μαγαζια οπως τα λες Μαγαζια φαντασμα δεν πληρωνουν ποτε ΦΠΑ το BODY-FREE διαθετη και μικροφωνα στα δωματια το γνωρίζουν αυτοι που πανε πιστευω οχι στηνη αυτι ο ΝΙΚΟΛΑΣ.οταν πας εκει ο ανώμαλος
αυτι? μηπως και ματι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ποιο μαγαζί ειναι αυτο που περνη 20ευρω στο ραντεβου η τσατσα μπορης να μας το πης Στο καλύτερο μαγαζι παιρνουν 40ευρω την βαρδια μη γραφης αν δεν γνωριζης
Συμφωνώ σε αυτό που λες! Επίσης παραπανω μεροκάματο τσατσάς με επίτευξη στόχων!
Παράδειγμα 300 ταμείο _ 60 τσατσά!
290 ταμειο- 30 τσατσά!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Στον αγοραιο ερωτα όλα είναι χωρις αποδειξεις...
Το μασατζιδικο του ΝΙΚΟΛΑ πειραξε....
Κανεις δεν δηλωνει τιποτα και λογικο...
Τι θα δηλωσει?Ηπουτανα τα εισοδηματα η ο πελατης τα εξοδα...
Παντου ετσι είναι...Την Αμερική ανακάλυψες????

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στον αγοραιο ερωτα όλα είναι χωρις αποδειξεις...
Το μασατζιδικο του ΝΙΚΟΛΑ πειραξε....
Κανεις δεν δηλωνει τιποτα και λογικο...
Τι θα δηλωσει?Ηπουτανα τα εισοδηματα η ο πελατης τα εξοδα...
Παντου ετσι είναι...Την Αμερική ανακάλυψες????
Πολυ θερμο υποστηρικτη του ΝΙΚΟΛΑ σε βλεπω μπας και εισαι συνεταιρος η νταλαβεριζεσαι με καμμια απο εκει μεσα φανατικο σε βλέπω 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Πολυ θερμο υποστηρικτη του ΝΙΚΟΛΑ σε βλεπω μπας και εισαι συνεταιρος η νταλαβεριζεσαι με καμμια απο εκει μεσα φανατικο σε βλέπω 
Φωστήρας εισαι..το βρηκες...μπραβο!!!!!
Αντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

Και που εισαι,φιλε?
Αν κανεις καμμια ακομα τετοια ανακαλυψη,πες μας να το μαθουμε....

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ασχέτως του τι είναι ο τύπος, προσωπικά την απάντησή του τη βρίσκω λογική.  Το μαύρο χρήμα, διότι περί μαύρου χρήματος πρόκειται από τη στιγμή που δεν παίζουν αποδείξεις, ουδέποτε δηλώνεται και σε καμία χώρα.  Πράγμα εξαιρετικά λογικό, διότι πρώτον είναι παράνομο αυτό που γίνεται σε κάθε τέτοιο μέρος, και δεύτερον, διότι μετά θα έπρεπε να κόψει αποδείξεις, κι εμείς να πάρουμε αποδείξεις.  

Και για να λέμε τα πράγματα σωστά:
α) πόσοι έχουμε ζητήσει αποδείξεις από τους νόμιμους οίκους ανοχής; - υποθέτω ελάχιστοι
β) πόσοι έχουμε ζητήσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών από παράνομα "μασάζ"; - υποθέτω κανείς
γ) πόσοι έχουμε ζητήσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών από call-girls και city-tours; - υποθέτω κανείς
δ) πόσα "μασάζ" έχουν κάνει έναρξη στην εφορία και με τι δηλωθέντες υπηρεσίες; - υποθέτω ελάχιστα
ε) πόσα "μασάζ" έχουν κόψει αποδείξεις ίσες με τις εισφορές τους; - από τα ελάχιστα παραπάνω, υποθέτω ακόμα πιο ελάχιστα

Από τα παραπάνω βγαίνει εύλογα το συμπέρασμα ότι από τη στιγμή που οι εμείς ίδιοι προμοτάρουμε την "παρανομία", δεν έχουμε και κανένα δικαίωμα να λέμε ότι ο άλλος παρανομεί, ακριβώς γιατί εμείς συντηρούμε το όποιο τέτοιο μαγαζί.  Άμα δε μας αρέσει η κατάσταση, και θέλουμε όλα να είναι νόμιμα, μπορούμε άνετα να πηγαίνουμε ΜΟΝΟ στα στούντιο και τους οίκους ανοχής που είναι νόμιμοι και να πάρουμε και την αποδειξούλα μας, με αποτέλεσμα και το κράτος να πάρει το φόρο που του αναλογεί, κι εμείς να έχουμε το κούτελό μας καθαρό.  Σε διαφορετική περίπτωση, και μέχρι όλα να γίνουν νόμιμα, ή εμείς θα πρέπει να απαιτήσουμε κάποια πράγματα (π.χ. να αλλάξει ο νόμος, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για 1002 διαφορετικούς λόγους), ή να αποδεχτούμε το status quo.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom