younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Χωρίς τηλ ραντεβού είναι? Απλα χτυπας κουδουνι?
το olgas ναι για το άλλο δεν ξέρω έτσι εχω διαβάσει
Χωρίς τηλ ραντεβού είναι? Απλα χτυπας κουδουνι?
ποιες δουλευουν σήμερα ξέρεις;παίδες για το ευ ζην ξέρει κανείς που είναι online αν παίζει και απο καμία;
και όχι από όλες τις θεραπεύτριες....
ποιες δουλευουν σήμερα ξέρεις;
Ειμαι καθ οδον μιλά fastποιες δουλευουν σήμερα ξέρεις;
Για το πολύ αδύνατο θα συμφωνήσω, κάνει λίγο ΜΠΑΜ από τις φωτογραφίες. Τώρα για τη νευρική ανορεξία, δεν το ξέρω, μπορεί να είναι και το σκαρί της έτσι, ποιος ξέρει. Περίεργα πράγματα οι γυναίκες...Μ Α Κ Ρ Ι Α............. πολύ καλός άνθρωπος... αλλά.... μακριά.... έχει νευρικη ανορεξία ο κόλος φουλ χαλαρός.... μακριά
είχα πάει πριν 1-2 χρονια. είχε ίδιες φώτο και τότε
Την πηρα περυσι.Κοκκαλιαρα,ο χωρος χαλια μαυρα,μπανιο ελεεινο και τρισαθλιο.παιδες ξερουμε τιποτα για αυτη την αγγελια πολυ δελεαστικη η τιμη της
Για το πολύ αδύνατο θα συμφωνήσω, κάνει λίγο ΜΠΑΜ από τις φωτογραφίες. Τώρα για τη νευρική ανορεξία, δεν το ξέρω, μπορεί να είναι και το σκαρί της έτσι, ποιος ξέρει. Περίεργα πράγματα οι γυναίκες...
καλά, πάνε λοιπόν εσύ και τα ξαναλέμε για το αν είναι ανορεξική η όχι.
btw εγω την είχα ρωτήσει κι όλας!
Τι έγινε φίλος, καλό το μασαζακι? Η Εύα απο Olga's Day καλή?
Δε με ενδιαφέρει να την πάρω για κάτι, μιας και δε με ενδιέφεραν ποτέ τα αδύνατα πλάσματα. ;)καλά, πάνε λοιπόν εσύ και τα ξαναλέμε για το αν είναι ανορεξική η όχι.
btw εγω την είχα ρωτήσει κι όλας!
αλλο ευα angel spa ποσειδωνος
αλλο ευα angels spa καπου στην ολγας κ
αλλο ευα που ηταν μαζι με το βασιλη καποτε πρωην κωλετη, εδω εγινε το καταλαθος τσιμπουκωμα
μη τα μπερδευετε κ δεν ειναι free φυσικα το τελειυταιο
Γενικώς γίνεται της "Εύας"! Τα μισά ιδρύματα έχουν Εύες, λογικό να μπερδεύονται οι Αδάμ!αλλο ευα angel spa ποσειδωνος
αλλο ευα angels spa καπου στην ολγας κ
αλλο ευα που ηταν μαζι με το βασιλη καποτε πρωην κωλετη, εδω εγινε το καταλαθος τσιμπουκωμα
μη τα μπερδευετε κ δεν ειναι free φυσικα το τελειυταιο
Γενικώς γίνεται της "Εύας"! Τα μισά ιδρύματα έχουν Εύες, λογικό να μπερδεύονται οι Αδάμ!
ουτε εγω νομιζω πως ανεφερα το ονομα σουδεν νομίζω ότι ανέφερα κανένα απο αυτά που λές......
Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται!πάντως όσο χειμωνιάζει όλο και εμφανίζονται νέα τεμάχια στον χώρο . Τελειώνουν και τα ευρώπουλα με τις διακοπές τους και πρέπει πάλι να γεμίσουν τις τσέπες τους... αχαχαχχα
Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται!