agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορεί κάποιος να στείλει pm τηλέφωνο;
Λοιπόν καρντάσια ενημερώνω:
η αγγελία που τελειώνει το τηλέφωνο σε 998, είναι της Έλενας - Νίκης στη Δωδεκανήσου..
Οι άλλες 2 αγγελίες, πρόκειται στην ουσία για τον ίδιο χώρο που επισκέφτηκα σήμερα.
2 κοπέλες 21 κ 28 ετών με πολύ καλά κορμιά. Αρκετά προγράμματα και free είσοδος..
κράτησες κανα τηλ; δεν ανοίγουν οι αγγελίες
Γιαννιτσών Εύα;Τελειώνοντας τη δουλειά παίρνω τηλ και κλείνω ραντεβού Γιαννιτσών .Μία κοπέλα διαθέσιμη η Αντζελα .Οι άλλες 2 ειναι σε ραντεβού μαζί μου είπε και ότι θα τις δω μετά για να ξέρω για επόμενη φορά.Καλή η Αντζελα περναω δωμάτιο κάνω μπανάκι ανάβω τσιγάρο και περιμένω ενώ ποζάρω όρθιος στον καθρέφτη.Ανοίγει η πόρτα μετά από λίγο και αντί για την Αντζελα βλέπω ένα πιπινάκι με άσπρα εσώρουχα και μάυρες γόβες !!!! Το παίζω μαλάκας και δεν μιλάω καθόλου γιατί κατακαύλωσα .Οπως ήμουν όρθιος της πετάω τον πούτσο στα μούτρα αυτή γελάει και αρχίζει το κλαρινέτο.Κι εκέινη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και περνάει η Αντζελα.Η μικρή είχε μπερδεψει τα δωμάτια και μπηκε σε εμένα
Με είχε καυλώσει καλά η μικρή και ξεμούνιασα την αρχική μου επιλογή.Το γέλιο είναι ότι μου ζήτησαν συγγνώμη και η μικρή και το μαγαζί για το μπέρδεμα.Ποια συγγνώμη ρε????
Εντωμεταξύ μέρα με τη νύχτα οι 2 κοπελιές.Η Αντζελα είναι 30 άρα χυμώδης παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι ενώ το πιπίνι αδύνατο και με λίγα χλμ.Ο καλός ο μύλος όλα τα αλλέθει ...
Τελειώνοντας τη δουλειά παίρνω τηλ και κλείνω ραντεβού Γιαννιτσών .Μία κοπέλα διαθέσιμη η Αντζελα .Οι άλλες 2 ειναι σε ραντεβού μαζί μου είπε και ότι θα τις δω μετά για να ξέρω για επόμενη φορά.Καλή η Αντζελα περναω δωμάτιο κάνω μπανάκι ανάβω τσιγάρο και περιμένω ενώ ποζάρω όρθιος στον καθρέφτη.Ανοίγει η πόρτα μετά από λίγο και αντί για την Αντζελα βλέπω ένα πιπινάκι με άσπρα εσώρουχα και μάυρες γόβες !!!! Το παίζω μαλάκας και δεν μιλάω καθόλου γιατί κατακαύλωσα .Οπως ήμουν όρθιος της πετάω τον πούτσο στα μούτρα αυτή γελάει και αρχίζει το κλαρινέτο.Κι εκέινη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και περνάει η Αντζελα.Η μικρή είχε μπερδεψει τα δωμάτια και μπηκε σε εμένα
Με είχε καυλώσει καλά η μικρή και ξεμούνιασα την αρχική μου επιλογή.[b]Το γέλιο είναι ότι μου ζήτησαν συγγνώμη και η μικρή και το μαγαζί για το μπέρδεμα.Ποια συγγνώμη ρε???? [/b]
Εντωμεταξύ μέρα με τη νύχτα οι 2 κοπελιές.Η Αντζελα είναι 30 άρα χυμώδης παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι ενώ το πιπίνι αδύνατο και με λίγα χλμ.Ο καλός ο μύλος όλα τα αλλέθει ...
Τελικά οι Ελληνίδες είναι ελάχιστες, τα περισσότερα μικρά που μιλούν καλά Ελληνικά είναι, είτε γεννημένα είτε απο μικρά μεγαλωμένα εδώ (Αλβανία,......), το θέμα είναι ότι έχουν πλέον νοοτροπία δικιά μας . Άρα δεν έχει πλέον νοήμα να αναφερόμαστε σε Ελληνίδες κλπ....! Να περνάτε καλά!!3 παρουσίες στο χώρο: 2 χοντρές. Η μια μελαχρινη ίσα με 100 κιλά κ λίγα λέω κ μια ξανθια χοντρή στα 70 κιλά πατημένα. Καμιά εξ αυτών δεν ήταν ελληνίδα κ όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο κανει το λιγοτερο τεράστιο λάθος. Η σερίφισα δουλευε κ αυτή ..ευτυχως ξανθιά αδύνατη κ μάλλον ελληνιδα.. απολογισμός 0 από 0 = 0 ... καλό τρολάρισμα από τον εμπνευστή της φάσης...
Επειδή εγώ την ξεκίνησα την ιστορία, μάλλον σε μένα αναφέρεσαι. Πήγα την Τρίτη το μεσημέρι και ανέφερα ότι συνάντησα.3 παρουσίες στο χώρο: 2 χοντρές. Η μια μελαχρινη ίσα με 100 κιλά κ λίγα λέω κ μια ξανθια χοντρή στα 70 κιλά πατημένα. Καμιά εξ αυτών δεν ήταν ελληνίδα κ όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο κανει το λιγοτερο τεράστιο λάθος. Η σερίφισα δουλευε κ αυτή ..ευτυχως ξανθιά αδύνατη κ μάλλον ελληνιδα.. απολογισμός 0 από 0 = 0 ... καλό τρολάρισμα από τον εμπνευστή της φάσης...
Τελικά οι Ελληνίδες είναι ελάχιστες, τα περισσότερα μικρά που μιλούν καλά Ελληνικά είναι, είτε γεννημένα είτε απο μικρά μεγαλωμένα εδώ (Αλβανία,......), το θέμα είναι ότι έχουν πλέον νοοτροπία δικιά μας . Άρα δεν έχει πλέον νοήμα να αναφερόμαστε σε Ελληνίδες κλπ....! Να περνάτε καλά!!
Επειδή εγώ την ξεκίνησα την ιστορία, μάλλον σε μένα αναφέρεσαι. Πήγα την Τρίτη το μεσημέρι και ανέφερα ότι συνάντησα.
Το αν αλλάζει το ρόστερ ή αν κάποια άλλη χρονική στιγμή δουλεύουν και άλλες κοπέλες αυτό δεν το ξέρω. Είπα ότι είδα.
Δεν έχω ανάγκη να τρολάρω, ούτε είναι δικό μου το μαγαζί. Ειδικά όταν ζητάω βοήθεια για συστάσεις κλπ, το μόνο που δεν με συμφέρει είναι να τρολάρω και να σας μπερδεύω.
Το thread είναι για την σωστή ενημέρωση. Και στο κάτω-κάτω εγώ όταν πάω κάπου και δεν μου αρέσει, απλά φεύγω. Δεν είμαι αναγκασμένος να κάτσω.
ναι φιλοσ ισχυει.εχω παει 2 φορεσ και εκτοσ απο δεν παιζει τιποτα αλλο.τσαμπα φαση!!Ξέρουμε τιμές; Έχω ακούσει ότι παίζει μόνο στο κατάστημα και δεν προχοράνε
παραπάνω. Ισχύει;
και όχι από όλες τις θεραπεύτριες....ναι φιλοσ ισχυει.εχω παει 2 φορεσ και εκτοσ απο δεν παιζει τιποτα αλλο.τσαμπα φαση!!
τι εγινε ρε κομπλεξικο ψωλακι παρακολουθησ ποτε ειμαστε on και ποτε of?ερε κατι μπερεκετια που θελουν μαπεσ!!!ποτε παιζεισ black jack?ολη μερα ον εισαι στο burdela.στον υπνο σου?