Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Εδω ο φραπες έχει 40 ευρω.ε κάτι πρέπει να κάνουμε να ρίξουμε τις τιμές όμως.... να ξεχάσουν τα 50ρικα... γιατί έχει παραγίνει το κακό....
Εδω ο φραπες έχει 40 ευρω.ε κάτι πρέπει να κάνουμε να ρίξουμε τις τιμές όμως.... να ξεχάσουν τα 50ρικα... γιατί έχει παραγίνει το κακό....
εχεις πάει?Εδω ο φραπες έχει 40 ευρω.
ας διαβαζουν....βρες και πανε αλλου
οταν λες του χωρου τι εννοεις?είσαι του χώρου δηλαδή;
γιατι το λες αυτο? Γιατι αν υπάρχει πολυ σοβαρος λόγος καλό ειναι να τον ξέρουμεΚαλημερα σε ολους
Μακριά από τη συγκεκριμενη
οταν λες του χωρου τι εννοεις?
επειδη ξεχασα να αναφερθω (δεν γνωριζα οτι πρεπει να δινω αναφορα στον καθενα), πελατης ειμαιi mean εισαι businessman που έχεις μασατζίδικο και μου λες ψάξε κι αλλού; η συναδερφος-πελάτης ;
δεν σε γνωρίζω γι αυτο ρωτάω
Milf 35+, 1,70 ύψος περίπου (μην σας μπερδεύουν τα τακούνια ), σγουρά μακριά μαλλιά, αρκετά όμορφη στο πρόσωπο. Κορμί καλό, γεροδεμένο, λίγο πλαδαρό. Παλιότερα ήταν αρκετά ζουμερούλα έως χοντρούλα. Τώρα έχει αδυνατίσει αρκετά και είναι σχεδόν φυσιολογική, αλλά όχι αδύνατη. Στήθος 3άρι, με πτωτικές τάσεις. Το γουστάρει το άθλημα, συμμετέχει ενεργά και νομίζω ότι τα κάνει όλα . Τιμές ότι και τα άλλα μασατζίδικα, δηλαδή 60, 80 αν θυμάμαι καλά. Για αυτούς που δεν ψάχνουν μικρούλες και μοντελέ καταστάσεις νομίζω είναι καλή πρόταση.Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες σχετικά με τη μαρω (πως είναι εμφανισιακά,ηλικία )
Την ίδια μυρωδιά έχουμε![/quot
Εβίτα μου μυρίζει χωρίς να είμαι σίγουρος ....
Στα παπαρια μας..καλησπερα ντου σε μασαzαδικο στην καλαμαρια με πεντε κοπελες μεσα ολες στην ψιρου εκτος απο την υπευθυνη εγινε και κατασχεση του κλειστου καταγρφικου -κυκλωματος ασφαλειας .... πρεπει να ειμαστε ολοι προσεκτικοι αυτα σημερα το πρωι γραφει στο newsit
επειδη ξεχασα να αναφερθω (δεν γνωριζα οτι πρεπει να δινω αναφορα στον καθενα), πελατης ειμαι
Εβίτα μου μυρίζει χωρίς να είμαι σίγουρος ....
καλησπερα ντου σε μασαzαδικο στην καλαμαρια με πεντε κοπελες μεσα ολες στην ψιρου εκτος απο την υπευθυνη
Απορω ρε παιδια πως πατε σε αυτου του τυπου τα μαγαζια....επισκεψη στο ευ ζην επιλεχθηκε η συλβια και το μετανιωσα... . πιο ξενερωτη πεθαινεις....μασαζ αθλιο...χωρισ να βγαλει την ρομπα .... και υφος εγω κανω κουμαντο εδω...ακομα κλαιω το 50 ευρω
Απορω ρε παιδια πως πατε σε αυτου του τυπου τα μαγαζια....
Πως αντεχεται να σας πασπατευει μια μουναρα και να απαγορευεται να κανετε κατι?
Βιτσιόζοι ειστε?
Δεν είναι θεμα χρηματων.Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Οι παροχές είναι πολύ φτωχές απο τη πλευρά τω κοριτσιών για το 50αρικο.