You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Άσχημο πράγμα η ανεργία με έχει"στεγνωσει" και με απομακρυνε προσωρινά σε γειτονικό νόμο. Ελπίζω προσεχώς στα καλύτερα και σε περισσότερες δοκιμές και συναντήσεις με άλλα μέλη! Μάλλον οι πληροφορίες από τρεις μεριες είναι υπέρ της Εβιτας οπότε...προσοχή στα στρουμφς!!!!! Να είστε όλοι καλά και να...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Καλησπέρα σε όλους,
Μπράβο σε humax, Akarnan, azazel, AB66 κρατάτε τη σημαία στο side.
Αλλά πολύ ησυχία, ρε παλικάρια, για τα "καλά" μαγαζία, πλήρη ησυχιά
Καλησπέρα φίλε koulalex. φίλε Γάτε Αστέρι ο djgatos , χαθήκαμε ...
Καλησπερα αλκινοε,ο τριφυλτζακ ρε παιδια που ειναι?εχει να γραψει κατι μηνες αν δεν κανω λαθος
Καλησπερα αλκινοε,ο τριφυλτζακ ρε παιδια που ειναι?εχει να γραψει κατι μηνες αν δεν κανω λαθος
Χάσαμε την Πάπυρος larousse μας, γμτ...
Ας ξεφύγουμε λίγο από τη θολή πραγματικότητα. Ας προσπαθήσουμε να δούμε όσα συμβαίνουν από κάποια απόσταση, όχι γεωγραφική, αλλά ιστορική, όχι από άλλο τόπο, αλλά από άλλο ιστορικό χρόνο ,μας προέτρεπε χθες στο ένας από τους κορυφαίους αρθρογράφους που ...προτιμά να υπογράφει ως τρίφυλλος Jack.
Σήμερα, όμως, που βρίσκεται?
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κάπου ανάμεσα μας.... ;)
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
εγω πάντω τελείωσα με το θέμα... αφου δεν έχω πρόσβαση στα privet(που και για εκεί το ίδιο θα έκανα) με τα free τελείωσα... αφου το παίζουν ειμαιστε μασατζίδικο κι οχι μπουρδέλο και θέλουν να πας δεν ξερω κι εγω ποσες φορες για μια ΠΙΠΑ..... γιατι για γαμήσι δεν μπορώ να φανταστώ πόσες.... ΤΕΛΟΣ για εμένα... ναι έχει ωραία μουνάκια αλλα δεν κάθομαι σαν μαλάκας να με δουλεύουν....
πάω σε stuio-μπουρδέλο και κάνω την δουλειά μου μια χαρά!
στο κάτω κάτω της γραφής οι περισσότερες 90% ούτε καλό μασάζ δεν κάνουν..... μάλλον δεν έχουν ιδέα πως βγαίνουν αυτά τα 50,00€ σήμερα!!!!
στο κάτω κάτω της γραφής οι περισσότερες 90% ούτε καλό μασάζ δεν κάνουν..... μάλλον δεν έχουν ιδέα πως βγαίνουν αυτά τα 50,00€ σήμερα!!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
εγω πάντω τελείωσα με το θέμα... αφου δεν έχω πρόσβαση στα privet(που και για εκεί το ίδιο θα έκανα) με τα free τελείωσα... αφου το παίζουν ειμαιστε μασατζίδικο κι οχι μπουρδέλο και θέλουν να πας δεν ξερω κι εγω ποσες φορες για μια ΠΙΠΑ..... γιατι για γαμήσι δεν μπορώ να φανταστώ πόσες.... ΤΕΛΟΣ για εμένα... ναι έχει ωραία μουνάκια αλλα δεν κάθομαι σαν μαλάκας να με δουλεύουν....
Ελα ρε αλανι στο άθλημα μας...
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
ανέκαθεν εκεί ήμουν φίλος.... τον τελευταίο καιρό σαν μαλάκας έμπλεξα στα μασατζίδικα...
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Γνωριζουμε κατι για αυτο? Δεχομεθα απαντησεις και σε π.μ. ;)
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
ξερουμε κατι για αυτο?
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
ξερουμε κατι για αυτο?
Ακυρο.. καταλαβα πιο ειναι..
πες το και σε μας να μάθουμε!Ακυρο.. καταλαβα πιο ειναι..
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Φιλεμου απλα βιαστικα και δε γκουκλαρισα το τηλεφ. της αγκελιας. Αν το γκουγκλαρεις σου βγαζει φορα παρτιδα το ονομα. ;) βιασηνη....πες το και σε μας να μάθουμε!
Ρε συναγωνιστές τι γίνεται στα μασατζίδικα ,ότι να ναι...πήγα προχθές σε γωνστό σπα που γαμάς( κατα κοινή ομολογία εδω μέσα) και μόνο που δε με πέταξαν έξω,,,ενώ είχα πάρει πρίν τηλέφωνο για ραντεβού ,ξινές μου έκαναν ανάκριση 1ου βαθμού και η μια κρατούσε στο χέρι το κινητό που κάποιος ακουγε την κουβέντα μας,μάλλον με περασαν για μπατσο ,,αλλα ρε παιδες εκει παω να χαλαρωσω όχι να με αγχωσουν και να με ανακρινουν,θα μποσουσαςν τουλαχιστον να ειναι ευγενικες...Σημερα λεω να παω Εβιτα η ευζην : ,για ευζην εχω ακουσει καλα λογια λεω να παω να δω
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
[quote author=Akis Panou link=topic=936.msg5808138#msg5808138 date=1413544489]
Ρε συναγωνιστές τι γίνεται στα μασατζίδικα ,ότι να ναι...πήγα προχθές σε γωνστό σπα που γαμάς( κατα κοινή ομολογία εδω μέσα) και μόνο που δε με πέταξαν έξω,,,ενώ είχα πάρει πρίν τηλέφωνο για ραντεβού ,ξινές μου έκαναν ανάκριση 1ου βαθμού και η μια κρατούσε στο χέρι το κινητό που κάποιος ακουγε την κουβέντα μας,μάλλον με περασαν για μπατσο ,,αλλα ρε παιδες εκει παω να χαλαρωσω όχι να με αγχωσουν και να με ανακρινουν,θα μποσουσαςν τουλαχιστον να ειναι ευγενικες...Σημερα λεω να παω Εβιτα η ευζην : ,για ευζην εχω ακουσει καλα λογια λεω να παω να δω
[/quote]σε ποιο μασατζιδικο εγινε αυτο Ακη???
εγω θαλεγα να πας εβιτα κ να μας πεις τι ειδες
[/quote]σε ποιο μασατζιδικο εγινε αυτο Ακη???
εγω θαλεγα να πας εβιτα κ να μας πεις τι ειδες
γεια σε όλους τους συναγωνιστές. παλιός στο χώρο άλλα ρε παιδιά άμα δε γουστάρετε κάπου με τις ξινές μεταβολή και πίσω. όλοι τα περάσαμε αυτά.μην παρακαλάτε πάμε κει που νομίζουμε ότι τα λεφτα μας πιάνουνε τόπο. άντε καλά
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
'Αλλο πρέπει και άλλο Πέπη...
Πεπη, οτι πρεπει!!.