Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
ΠΟυ την βρίσουμε αυτην την Πέπη;
Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Καλησπερα αλκινοε,ο τριφυλτζακ ρε παιδια που ειναι?εχει να γραψει κατι μηνες αν δεν κανω λαθος  :think:
Χάσαμε την Πάπυρος larousse μας, γμτ...
Γειά σου φίλε Αλκίνοε!

Δεν χάσαμε όμως μόνο την εγκυκλοπαίδεια! Χάσαμε και τη δική σου λογοτεχνική αφήγηση! Γιατί? Πού χάθηκες?

yiangoun21122112

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.

Απόγευμα Πέμπτης, με αγγελία από αγγελιοφόρο, 694...806, περιοχή Ιπποκράτειο. Ευγενέστατη στο τηλέφωνο για περιγραφή υπηρεσιών (γενικά, όχι συγκεκριμένα).
Εκεί συνάντησα 3 κοπέλες. 2 ρωσίδια μια ψηλή μελαχρινή με παραπάνω κιλά. Μια αδύνατη ξανθιά. Και μια κοντή μικρή σε ηλικία ξανθιά, παραπάνω κιλά, εν ονόματι Ζέτα. Χώρος μέτριος με κοινό μπάνιο. Προγράμμτα 60 φραπέ, 80 bj, 100 φουλ (και πρωκτικό η μαυρομάλλα ρωσίδα), 120 με δυο κοπέλες.
Πέρασα με τη Ζέτα στα 80. Τα τίμησε μια χαρά τα λεφτά της. Μασάζ δεν έκανα... βιαζόμουνα.
Εσείς οι πιο έμπειροι, μπορείτε να μου πείτε σε πιο πήγα από τη λίστα;
Σημ. με υποδέχθηκε μια κυρία κοντά στα 50 - 55 ξανθιά αγορέ μαλλί.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.212
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα στην παρέα.

Απόγευμα Πέμπτης, με αγγελία από αγγελιοφόρο, 694...806, περιοχή Ιπποκράτειο. Ευγενέστατη στο τηλέφωνο για περιγραφή υπηρεσιών (γενικά, όχι συγκεκριμένα).
Εκεί συνάντησα 3 κοπέλες. 2 ρωσίδια μια ψηλή μελαχρινή με παραπάνω κιλά. Μια αδύνατη ξανθιά. Και μια κοντή μικρή σε ηλικία ξανθιά, παραπάνω κιλά, εν ονόματι Ζέτα. Χώρος μέτριος με κοινό μπάνιο. Προγράμμτα 60 φραπέ, 80 bj, 100 φουλ (και πρωκτικό η μαυρομάλλα ρωσίδα), 120 με δυο κοπέλες.
Πέρασα με τη Ζέτα στα 80. Τα τίμησε μια χαρά τα λεφτά της. Μασάζ δεν έκανα... βιαζόμουνα.
Το ονομα Ζετα....τα λεει όλα!!!!!!

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.

Η Ζέτα, αν και χρόνια στον χώρο, δεν αναγράφεται στον κατάλογο. Για τις τιμές είσαι σίγουρος; Τελευταία φορά που είχα πάει θυμάμαι να ήταν φτηνότερα τα προγράμματα.  :think:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η Ζέτα, αν και χρόνια στον χώρο, δεν αναγράφεται στον κατάλογο. Για τις τιμές είσαι σίγουρος; Τελευταία φορά που είχα πάει θυμάμαι να ήταν φτηνότερα τα προγράμματα.  :think:
Ακριβή αυτή η Ζέτα, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος! Το ανθρώπινο δυναμικό ίσως;

yiangoun21122112

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Για τις τιμές είμαι σίγουρος. Δεν έχω άλλωστε κάποιο λόγο να γράψω κάτι διαφορετικό. Τώρα μεταξύ μας...ναι, είναι υπερτιμημενες οι υπηρεσίες τους σε συνάρτηση με το χώρο τους...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Τη μοναδική φορά που πηγα τα ρούχα μου τα εβαλα πάνω σε μια ανοιχτη σιδερώστρα

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο χωρος δεν αξίζει καθόλου

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

Από τους χειρότερους...
Και ζητάν πολλά για αυτό που προσφέρουν.
Στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες και σε χώρους που
μοιάζουν με το χίλτον μπροστά σε αυτό!!!

:2funny:  :2funny:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

άστα να πάνε δεν αξίζει Ο χώρος και υπηρεσίες μέτριες.  άσε που νομίζω ειναι ψιλιασμενοι οι οικοδομή

mitsosomeraklis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είχα πάει τον Αύγουστο σε αυτό στην Όλγας (dayspa) για πρώτη φορά ένα απογευματάκι. Με υποδέχτηκε μια κοπέλα και όταν την ρώτησα αν υπάρχουν άλλες μου είπε πως είναι μόνο αυτή. Όνομα δεν θυμάμαι. Σχετικά νεαρή ελληνίδα με κάποια κιλάκια χωρίς όμως να είναι χοντρή. Έκανα ντουζάκι και περίμενα. Όταν ήρθε πήγα να βγάλω την πετσέτα αλλά μου είπε πως δεν γίνεται χωρίς πετσέτα στα επίμαχα σημεία. Στο μασάζ της ενώ πλησίαζε πολύ κοντά στο "θέμα" δεν προχωρούσε στο προκείμενο παρά μόνο άφηνε να της ξεφύγουν κάποια οριακά ψιλοαγγιγματα, ίσα ίσα για να σε αναστατώσουν. Δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία, ακόμα και όταν ήταν ηλίου φαηνότερο πως το "ηθικό" είχε ανυψωθεί. Δεν έβγαλε τα ρούχα της, ούτε όταν της το πρότεινα και γενικά είχε μια ψυχρή στάση. Το μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.

Ξέρετε αν παιζει τίποτα στο PRIVE της Κωλλέτη ;
Πήγα κανά 2 φορές αλλά ξενέρωσα. Τίποτα απολύτως.

Επίσης, ξέρετε τίποτα για το polis hamam στην Καλαμαριά ;

Αν κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν στο φόρουμ μπορείτε να στείλετε και μήνυμα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.149
Πόντοι
736
Είχα πάει τον Αύγουστο σε αυτό στην Όλγας (dayspa) για πρώτη φορά ένα απογευματάκι. Με υποδέχτηκε μια κοπέλα και όταν την ρώτησα αν υπάρχουν άλλες μου είπε πως είναι μόνο αυτή. Όνομα δεν θυμάμαι. Σχετικά νεαρή ελληνίδα με κάποια κιλάκια χωρίς όμως να είναι χοντρή. Έκανα ντουζάκι και περίμενα. Όταν ήρθε πήγα να βγάλω την πετσέτα αλλά μου είπε πως δεν γίνεται χωρίς πετσέτα στα επίμαχα σημεία. Στο μασάζ της ενώ πλησίαζε πολύ κοντά στο "θέμα" δεν προχωρούσε στο προκείμενο παρά μόνο άφηνε να της ξεφύγουν κάποια οριακά ψιλοαγγιγματα, ίσα ίσα για να σε αναστατώσουν. Δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία, ακόμα και όταν ήταν ηλίου φαηνότερο πως το "ηθικό" είχε ανυψωθεί. Δεν έβγαλε τα ρούχα της, ούτε όταν της το πρότεινα και γενικά είχε μια ψυχρή στάση. Το μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.

Ξέρετε αν παιζει τίποτα στο PRIVE της Κωλλέτη ;
Πήγα κανά 2 φορές αλλά ξενέρωσα. Τίποτα απολύτως.

Επίσης, ξέρετε τίποτα για το polis hamam στην Καλαμαριά ;

Αν κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν στο φόρουμ μπορείτε να στείλετε και μήνυμα.

το polis xamam είναι κανονικό χαμάμ και δεν παιζει απολύτως τπτ

Lacta

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιο μασατζιδικο εγινε αυτο Ακη???
εγω θαλεγα να πας εβιτα κ να μας πεις τι ειδες :P

Εβίτα πηγα κι οπως καθε φορα που παω περασα τελεια...20 χρονο μουνακι ,μελαχροινο αδυνατο ,κωλαρακι τελειο και μουνακι ολο μελι,πεντανοστιμο...ουτε βιασυνες ουτε τιποτα,, :pipa2: βαθυ τελειο...40 λεπτα σιγουρα  :knockinb: σε ολες τις στασεις,,,,και  :pipa1: :tits: :kissass2: και ολα τι να λεμε....αξιζε και παραπανω απ το 50αρικο....και καθαριοτητα ο χωρος ,,σε κανουν να αισθανεσαι ανετα..και ντουζιερα μεσα στο δωματιο ρε φιλε....κι ολα αυτ 50 ευρω και πας να πουμε σε κατι αλλα και τες πα ας μην επεκταθω ! Εβιτα φιλε δαγκωτο,,,φουλ προγραμμα ωραια μουνακια !

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
[quote author=Akis Panou  link=topic=936.msg5819619#msg5819619 date=1413998335]
Εβίτα πηγα κι οπως καθε φορα που παω περασα τελεια...20 χρονο μουνακι ,μελαχροινο αδυνατο ,κωλαρακι τελειο και μουνακι ολο μελι,πεντανοστιμο...ουτε βιασυνες ουτε τιποτα,, :pipa2: βαθυ τελειο...40 λεπτα σιγουρα  :knockinb: σε ολες τις στασεις,,,,και  :pipa1: :tits: :kissass2: και ολα τι να λεμε....αξιζε και παραπανω απ το 50αρικο....και καθαριοτητα ο χωρος ,,σε κανουν να αισθανεσαι ανετα..και ντουζιερα μεσα στο δωματιο ρε φιλε....κι ολα αυτ 50 ευρω και πας να πουμε σε κατι αλλα και τες πα ας μην επεκταθω ! Εβιτα φιλε δαγκωτο,,,φουλ προγραμμα ωραια μουνακια !

[/quote]
Full 50 Ευρώ! καλό ακούγεται!

nikos2504

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
50 euroφουλ στην Εβίτα?μασαζ με πετσέτα στο olgas day spa,θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom