mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Πεπη, οτι πρεπει!!.
έτσι.... αν και με διαφορετικό look από το καλοκαίρι , είναι γαμάτη σε όλα της...
Πεπη, οτι πρεπει!!.
ΠΟυ την βρίσουμε αυτην την Πέπη;
Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ!!!
Γειά σου φίλε Αλκίνοε!Χάσαμε την Πάπυρος larousse μας, γμτ...Καλησπερα αλκινοε,ο τριφυλτζακ ρε παιδια που ειναι?εχει να γραψει κατι μηνες αν δεν κανω λαθος
Το ονομα Ζετα....τα λεει όλα!!!!!!Καλησπέρα στην παρέα.
Απόγευμα Πέμπτης, με αγγελία από αγγελιοφόρο, 694...806, περιοχή Ιπποκράτειο. Ευγενέστατη στο τηλέφωνο για περιγραφή υπηρεσιών (γενικά, όχι συγκεκριμένα).
Εκεί συνάντησα 3 κοπέλες. 2 ρωσίδια μια ψηλή μελαχρινή με παραπάνω κιλά. Μια αδύνατη ξανθιά. Και μια κοντή μικρή σε ηλικία ξανθιά, παραπάνω κιλά, εν ονόματι Ζέτα. Χώρος μέτριος με κοινό μπάνιο. Προγράμμτα 60 φραπέ, 80 bj, 100 φουλ (και πρωκτικό η μαυρομάλλα ρωσίδα), 120 με δυο κοπέλες.
Πέρασα με τη Ζέτα στα 80. Τα τίμησε μια χαρά τα λεφτά της. Μασάζ δεν έκανα... βιαζόμουνα.
Εσείς οι πιο έμπειροι, μπορείτε να μου πείτε σε πιο πήγα από τη λίστα;
Σημ. με υποδέχθηκε μια κυρία κοντά στα 50 - 55 ξανθιά αγορέ μαλλί.
Καλησπέρα στην παρέα.
Απόγευμα Πέμπτης, με αγγελία από αγγελιοφόρο, 694...806, περιοχή Ιπποκράτειο. Ευγενέστατη στο τηλέφωνο για περιγραφή υπηρεσιών (γενικά, όχι συγκεκριμένα).
Εκεί συνάντησα 3 κοπέλες. 2 ρωσίδια μια ψηλή μελαχρινή με παραπάνω κιλά. Μια αδύνατη ξανθιά. Και μια κοντή μικρή σε ηλικία ξανθιά, παραπάνω κιλά, εν ονόματι Ζέτα. Χώρος μέτριος με κοινό μπάνιο. Προγράμμτα 60 φραπέ, 80 bj, 100 φουλ (και πρωκτικό η μαυρομάλλα ρωσίδα), 120 με δυο κοπέλες.
Πέρασα με τη Ζέτα στα 80. Τα τίμησε μια χαρά τα λεφτά της. Μασάζ δεν έκανα... βιαζόμουνα.
Εσείς οι πιο έμπειροι, μπορείτε να μου πείτε σε πιο πήγα από τη λίστα;
Σημ. με υποδέχθηκε μια κυρία κοντά στα 50 - 55 ξανθιά αγορέ μαλλί.
Ακριβή αυτή η Ζέτα, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος! Το ανθρώπινο δυναμικό ίσως;Η Ζέτα, αν και χρόνια στον χώρο, δεν αναγράφεται στον κατάλογο. Για τις τιμές είσαι σίγουρος; Τελευταία φορά που είχα πάει θυμάμαι να ήταν φτηνότερα τα προγράμματα.
Και επιδη εκανα λογοπαιγνιο με το "πεπη οτι πρεπει" πιο ειναι αυτο τις μασαζολιστ?εκεί που ήταν και η Μπαράκ πριν από δεκαριά μέρες
Η Ζέτα, αν και χρόνια στον χώρο, δεν αναγράφεται στον κατάλογο. Για τις τιμές είσαι σίγουρος; Τελευταία φορά που είχα πάει θυμάμαι να ήταν φτηνότερα τα προγράμματα.
Τη μοναδική φορά που πηγα τα ρούχα μου τα εβαλα πάνω σε μια ανοιχτη σιδερώστρα
Ο χωρος δεν αξίζει καθόλου
άστα να πάνε δεν αξίζει Ο χώρος και υπηρεσίες μέτριες. άσε που νομίζω ειναι ψιλιασμενοι οι οικοδομήΤη μοναδική φορά που πηγα τα ρούχα μου τα εβαλα πάνω σε μια ανοιχτη σιδερώστρα
Ο χωρος δεν αξίζει καθόλου
Είχα πάει τον Αύγουστο σε αυτό στην Όλγας (dayspa) για πρώτη φορά ένα απογευματάκι. Με υποδέχτηκε μια κοπέλα και όταν την ρώτησα αν υπάρχουν άλλες μου είπε πως είναι μόνο αυτή. Όνομα δεν θυμάμαι. Σχετικά νεαρή ελληνίδα με κάποια κιλάκια χωρίς όμως να είναι χοντρή. Έκανα ντουζάκι και περίμενα. Όταν ήρθε πήγα να βγάλω την πετσέτα αλλά μου είπε πως δεν γίνεται χωρίς πετσέτα στα επίμαχα σημεία. Στο μασάζ της ενώ πλησίαζε πολύ κοντά στο "θέμα" δεν προχωρούσε στο προκείμενο παρά μόνο άφηνε να της ξεφύγουν κάποια οριακά ψιλοαγγιγματα, ίσα ίσα για να σε αναστατώσουν. Δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία, ακόμα και όταν ήταν ηλίου φαηνότερο πως το "ηθικό" είχε ανυψωθεί. Δεν έβγαλε τα ρούχα της, ούτε όταν της το πρότεινα και γενικά είχε μια ψυχρή στάση. Το μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.
Ξέρετε αν παιζει τίποτα στο PRIVE της Κωλλέτη ;
Πήγα κανά 2 φορές αλλά ξενέρωσα. Τίποτα απολύτως.
Επίσης, ξέρετε τίποτα για το polis hamam στην Καλαμαριά ;
Αν κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν στο φόρουμ μπορείτε να στείλετε και μήνυμα.
σε ποιο μασατζιδικο εγινε αυτο Ακη???
εγω θαλεγα να πας εβιτα κ να μας πεις τι ειδες
για να είναι αληθινό!Full 50 Ευρώ! καλό ακούγεται!