Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

"με τα free τελείωσα"

Εγώ δεν έχω μπει αν και έχω πάει ποτέ γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.
Θέλω συγκεκριμένη υπηρεσία, είμαι διατεθιμένος να την πληρώσω μέγιστο στα 80 EURO.
Δεν αγοράζω τπτ λιγότερο- δηλαδή πρακτικά το ΤΙΠΟΤΑ- στα 30, στα 50 ή ακόμα και τζάμπα.

ΑΚΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?  ΑΚΟΥΤΕ κοπέλες των "μαγαζιών"?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Αν έχετε όρεξα να δουλέψετε, δουλέψτε να κονομίσετε.

Αν δεν έχετε όρξεη να δουλέψετε αλλά να κοροϊδέψετε, πιθανός δεν πάει μακριά η βαλίτσα.-

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΚΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?  ΑΚΟΥΤΕ κοπέλες των "μαγαζιών"?

έτσι πως πάμε έχει να πεση πολύ 'μαύρο'
:helpplea:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Αν έχετε όρεξα να δουλέψετε, δουλέψτε να κονομίσετε.

Αν δεν έχετε όρξεη να δουλέψετε αλλά να κοροϊδέψετε, πιθανός δεν πάει μακριά η βαλίτσα.-
Alkinos, είσαι και παλιός τώρα πιά!
Παντού μουσκεύεις το μπισκότο! ΠΑΝΤΟΥ! Είναι θέμα ευγενών αισθημάτων! Γενναιοδωρία ρε!!!!!!!!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες αναρωτιέμαι πολλες φόρες πολλες κοπέλες βρωμάνε μυριζόμουν κάπως ψαρίλα τι κάνουνε περνάνε άπω κάνα γιατρό?  :S τι γίνετε τελικά.στα διάφορα κρυφά!? και αν ου μη γενετή συμβη κάτι πως αντιδρούμε?  :S

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.213
Πόντοι
34.538
μαγκες αναρωτιέμαι πολλες φόρες πολλες κοπέλες βρωμάνε μυριζόμουν κάπως ψαρίλα τι κάνουνε περνάνε άπω κάνα γιατρό?  :S τι γίνετε τελικά.στα διάφορα κρυφά!? και αν ου μη γενετή συμβη κάτι πως αντιδρούμε?  :S
Σαν τι να συμβει δηλαδή?

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε κοβεις την...ψαροσουπα!!!!!!!!

:- :- :- :- :- :- :- :-

κοιτά φακίρη την...ψαρόσουπα!!!!!!!! την κόβουμε.  την πούτσα μας πότε. καλό είναι να μιλάμε για θέματα υγιεινής γιατί μας αφορά όλους μας .προκείμενου να μας (θίξουν) εμάς τους πελάτες με τα λεφτά μας είναι καλύτερα! να (θιγούν) μερικές μερικές ακόμα και (μαγαζιά ) με την υγεία του πελάτη δεν παίζει κάνεις. ελπίζω να καταλαβαίνεις   

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πόσες και πόσες το κάνουνε ακαποτο! δεν σου έτυχε? έστω και τρίψιμο!!του κεφαλιού!!!!! δεν άκουσες πότε? (εάν το κάνει με έναν το κάνει και με πόλους!) βεβαία πολλές φόρες φταίμε και (εμείς) δε λέω υπάρχουνε και αυτοί! εγώ πάντως μικροσκόπιο δεν κουβαλάω μαζί μου :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
πόσες και πόσες το κάνουνε ακαποτο! δεν σου έτυχε? έστω και τρίψιμο!!του κεφαλιού!!!!! δεν άκουσες πότε? (εάν το κάνει με έναν το κάνει και με πόλους!) βεβαία πολλές φόρες φταίμε και (εμείς) δε λέω υπάρχουνε και αυτοί! εγώ πάντως μικροσκόπιο δεν κουβαλάω μαζί μου :2funny:

Οι ΒΛΑΚΕΣ υπάρχουν παντου!!!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ειναι αληθεια πωσ εθεαθη σε μασαζαδικο τησ πολησ για 1 μερα λιαγουροπουλου,χρυσακη και πεπη τσεσμελη?τα ακουσα απο φιλο και μου γυριασν τα ματια :rolleyes:!!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αληθεια πωσ εθεαθη σε μασαζαδικο τησ πολησ για 1 μερα λιαγουροπουλου,χρυσακη και πεπη τσεσμελη?τα ακουσα απο φιλο και μου γυριασν τα ματια :rolleyes:!!!
:badair: :badair: :badair: no maney no honey :S και ειδικα με αυτα που γινονται :police:  :think: :S τυπε... καλη ενημερωση αλλα...δεν ειναι εποχες για κασκαντεριληκια ετσι νομιζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom