Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η Αθηνά "μου έκανε" το κλικ", με την άνεση και την γενικότερη συμπεριφορά της.
Σε παράστιμα  :lheel: "δεν παίζεται". Γεννημένη Γυναίκα. Ψηλή, αδύνατη, εντυπωσιακή, φυσική όμορφη ... κ.τ.λ.

Ατύχησα, μάλλον δεν ήρθε να μείνει στην παρέα μας . . .  :sperm:

Θα ήθελα πάντως να την συναντήσω, έξω. Μάλλον θα μείνω με την όρεξη . . .

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Καλησπέρα συναγωνιστές :)

Θα είμαι στην πόλη σας μερικές μερούλες .. Επειδή  έχω κάτι πιασιματάκια, θα μου δώσετε τα φώτα σας για κάνα  καλό θεραπευτήριο ?

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή πιστεύω ότι ήγγικεν επιτέλους και για μένα η ώρα, μήπως μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου στείλει το τηλ. από Έλενα (Βασ. Ηρακλείου); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Συγκεντρωτική ενημέρωση:(κάποιες ενημερώσεις είναι παλιές και ενδεχομένως να μην ισχύουν.)

4us. 40 ευρώ με εκτόνωση :cum: μασάζ μέτριο. Για χαλάρωση καλό είναι.(Πάντως προχτές που πέρασα από εκεί η πινακίδα έλειπε δεν ξέρω αν έκλεισε , άλλαξε χώρο ή απλώς βγάλανε την πινακίδα.)

Επίσκεψη σε ένα σπίτι κάπου στην Βασ.Ολγας με Αρχαιολογικού μουσείου σε ένα στενάκι, χώρος άθλιος και βρώμικος και μια κυρία γύρω στα 40φεύγα χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον.Δεν προτιμήθηκε για να ενημερώσω παραπέρα.

Ελενα Βασ.Γεωργίου υπηρεσίες champions league ωστόσο δεν ξέρω γιατί άλλα δεν μπορεί να γίνει στανταράκι.(Μην ζητάτε τηλέφωνο δεν θα το δώσω.)   

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Έχω μια απορία και τη καταθέτω δημόσια. Βασ. Ηρακλείου κώλο πήρε κανείς ή όχι. Τον βλέπω γυαλί πεντακάθαρο τουρλομένο αλλά ακόμη δε μπήκα σε διαπραγματευτικές συζητήσεις. Είμαι και ευγενικός γαμώτο.

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Για την Σύλβια έχω γνώμη. Παρακολουθώ, όλη της την εξέλιξη, το εξάμηνο που εργάζεται στον Βασίλη- Εύα.

Όμορφη κοπέλα με τα πιασηματάκια της.
Μέσα στο εξάμηνο, τόνωσε την ομορφιά της, ελπίζω και την αυτοπεπίθηση της, έχασε όλα τα περιτά κιλά.
'Έχει γίνει αστέρι. Αλλά πάνω από όλα ήταν, είναι και ελπίζω να παραμείνει στο μέλλον ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αν ξέρεις να τις "μιλήσεις" στο  :knockinb: ξέρει να σε αποζημιώσει  :pipa1:  :fuck1:  :pipa1:.
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.

Ευχαριστώ αλκίνοε. Κρίμα για την ηλέκτρα γιατί μια φορα όλο και όλο είχα την τύχη να βρεθώ μαζί της και πέρασα υπέροχα.
Την σύλβια 2-3 φορες που έχω πάει την έχω δει αλλα δεν μου έκανε το κλικ για να βρεθούμε.

ίσως την επομενη φορα. Αν πάω θαγράψω κριτική αν και απέxω λόγο ρευστότητας :/

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
851
Πόντοι
96
Τον βλέπω γυαλί πεντακάθαρο τουρλομένο αλλά ακόμη δε μπήκα σε διαπραγματευτικές συζητήσεις. Είμαι και ευγενικός γαμώτο.
Αφού είσαι ευγενικός, ζήτα το ευγενικά! Δεν νομίζω να την πειράξει. Κάποτε εμένα μου το είχε υποσχεθεί για επόμενη συνεδρία αλλά από τότε δεν έτυχε. Έχω και καιρό να πάω αλλά αν παραμένει το ίδιο στενή από μπροστα τότε δεν νομίζω οτι είναι δελεαστικό το πίσω.
Πάντως, όπως λέει και ένα απόφθεγμα: ο καθένας, παίρνει στη ζωή ότι διαπραγματευεται για να πάρει.

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αφού είσαι ευγενικός, ζήτα το ευγενικά! Δεν νομίζω να την πειράξει. Κάποτε εμένα μου το είχε υποσχεθεί για επόμενη συνεδρία αλλά από τότε δεν έτυχε. Έχω και καιρό να πάω αλλά αν παραμένει το ίδιο στενή από μπροστα τότε δεν νομίζω οτι είναι δελεαστικό το πίσω.
Πάντως, όπως λέει και ένα απόφθεγμα: ο καθένας, παίρνει στη ζωή ότι διαπραγματευεται για να πάρει.
Σε ποιανής τον κώλο αναφέρεστε; στο κατάλογο υπάρχει η Έλενα Βασ. Ηρακλείου αλλά καμμία σχέση με την οδό

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα, η περιπέτοια αυτή, για το συγκεκριμένο μαγαζί, και να μην ξανασυμβεί σε κανένα άλλο. Για μας τους πελάτες, σημασία έχει να υπάρχουν πολλά και καλά μαγαζιά στα οποία να μπορούμε να έχουμε την ευκολότερη κατά το δυνατό πρόσβαση.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Κατά τα λοιπά μόνο φωτογραφίες που δεν ανάρτησαν ta σιδε από τις κοπέλες. Δεν νομίζω να είναι και ότι το καλύτερο για τα side.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Έχω μια απορία και τη καταθέτω δημόσια. Βασ. Ηρακλείου κώλο πήρε κανείς ή όχι. Τον βλέπω γυαλί πεντακάθαρο τουρλομένο αλλά ακόμη δε μπήκα σε διαπραγματευτικές συζητήσεις. Είμαι και ευγενικός γαμώτο.

δινει ναι.....αν την παρεις κατοικον με τον 100.....ετσι μου ειπε οταν την ρωτησα οτι ειναι τουμπανο πισω και πως θα γινει να δουμε χαρα στην τρυπα της...

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Σακη ελπίζω να μην είσαι εσυ που πιάσανε. Αν και δεν νομίζω. Είσαι καλα καλυμμένος εσυ. Εύχομαι όλα καλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
ο σακης εχει να μπει απο χθες κ κατα συμπτωση το site του ειναι down

μακαρι κ τα δυο να ειναι τυχαια

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όχι ρε πούστη μου θα χάσουμε την Μιχαέλλα...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
851
Πόντοι
96
Σακη ελπίζω να μην είσαι εσυ που πιάσανε. Αν και δεν νομίζω. Είσαι καλα καλυμμένος εσυ. Εύχομαι όλα καλα

Σύμφωνα με την είδηση:
"Το τηλέφωνο επικοινωνίας μέσω του οποίου πραγματοποιούνταν τα ραντεβού στον παραπάνω χώρο, βρισκόταν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου, στην οποία παρουσιαζόταν ο συγκεκριμένος χώρος ως κέντρο παροχής Υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής."

Δεν θυμάμαι άλλο μαγαζί με site που να παρήχε "υπηρεσίες προσωπικης υγιεινής"
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom