Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καιρός να κλείσει το θρεντ
Δεν εχει κανένα νόημα πια
Καληνυχτα σας

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπα, μια κρισούλα είναι που θα την ξεπεράσουμε…

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μήπως κανένας μπορεί να γράψει για τα καινούργια της Μαριάννας; Βαριέμαι να ξαναπάω χωρίς λόγο αυτή τη φορά...

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
    Μετά από μακρά απουσία από τον στίβο λόγω τραυματισμού, αποφάσισα να επιστρέψω στην ενεργό δράση με επίσκεψη στη Μάρω. Το δωμάτιο ευρύχωρο και καθαρό, με μεγάλο κρεββάτι, ούτε υπερβολικά φωτεινό αλλά ούτε και θεοσκότεινο να μη βλέπεις τι σου γίνεται. Ελαφρώς μείον βάζω στο μπάνιο, το οποίο βρίσκεται εκτός δωματιόυ και είναι λίγο κλειστοφοβικό.
    Παρούσες την ώρα της επίσκεψης 3 κοπέλλες. Η ίδια η Μάρω, μελαχροινή milf που τα έχει τα κιλάκια της, η Τζένη, καστανή αδύνατη με σγουρό μαλλί και προτιμήθηκε η Ανίτα, μελαχροινή, αδύνατη με γυμνασμένο κορμί και στήθος 2αρι.
    Τα προγράμματα ξεκινάνε από 40 € και φτάνουν μέχρι τα 120 €. Επέλεξα το full των 60 λεπτών με 80 €.
    Το μασαζ και το σεξ ήταν καλό, αλλά η  :pipa1: της Ανίτας ήταν η καλύτερη που θυμάμαι να μου έχει κάνει ποτέ κοπέλα σε ίδρυμα. Πάρα πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι αφού τελείωσα μου έγινε η ερώτηση "τι θέλεις να κάνουμε τώρα; Έχουμε ακόμα χρόνο." Όντας συνηθισμένος στην αντιμετώπιση της "ξεπέτας" από άλλα μαγαζιά του χώρου, ομολογώ ότι έμεινα ευχάριστα έκπληκτος.
    Γενικώς έφυγα με καλές εντυπώσεις από τον χώρο και θα επιστρέψω για να δοκιμάσω και το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό.  ;)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Και εγώ πέρασα απο μαρω και το καταευχαριστηθηκα. ΠροΤιμησα την ίδια καθότι μου αρέσουν τα αφράτα μιλφ. Πολυ καλή συμμετοχή ωραια πίπα και στο Β γύρο ξεσκισμα κανονικό απο παντού και για αρκετή ώρα. Βγάζει μια περίεργη καυλα οταν της πηδάς το κολαρακι και το ευχαριστιέτε. Τελείωμα με αλλαγή καπότας στο μουνάκι της που ηταν καυτό  και μούσκεμα.  Το μπάνιο αθλιότατο και ίσως και επιικυνδινο να φας τα μούτρα σου. Γενικά πέρασα πολυ καλά αλλά το μπάνιο με χάλασε.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και πως γίνεται να προσκυνήσουμε στον ναό…

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναπάτα αυτή γιατί έχει και φωτό  :grin: από το mylist

αμέσως οι κακεντρεχείς να χώσουν  :P

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
έφυγε τελικά η ηλέκτρα από εκεί!?.
αλκίνοε ρε si για την σύλβια έχεις καμια γνώμη? ποτε δεν έχω μπει μαζί της και δεν έχω διαβάσει και από κανέναν κριτική.

Η Ηλέκτρα, μετά από ένα μικρό χρονικό διάτημα που επανέκαμψε, μάλλον ξαναέφυγε...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Για την Σύλβια έχω γνώμη. Παρακολουθώ, όλη της την εξέλιξη, το εξάμηνο που εργάζεται στον Βασίλη- Εύα.

Όμορφη κοπέλα με τα πιασηματάκια της.
Μέσα στο εξάμηνο, τόνωσε την ομορφιά της, ελπίζω και την αυτοπεπίθηση της, έχασε όλα τα περιτά κιλά.
'Έχει γίνει αστέρι. Αλλά πάνω από όλα ήταν, είναι και ελπίζω να παραμείνει στο μέλλον ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αν ξέρεις να τις "μιλήσεις" στο  :knockinb: ξέρει να σε αποζημιώσει  :pipa1:  :fuck1:  :pipa1:.
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τα μαγαζιά που φέρνουν κοπέλες που δεν έχουν δουλέψει αλλού θα ειναι πάντα ένα κλικ πάνω απ τα υπόλοιπα . Φτάνει πια με την ανακύκλωση

Πες τα HOUSE ! ! ! Οι εποχές δύσκολες και τα μαγαζιά πρέπει να προσπαθούν περισσότερο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φαίδρα και Αθηνά !!!!  :boobies: :tits2: :tits: :tits:  :rockon: :rockon: :rockon:
επιτέλους είδωμεν κάτι φρέσκο & εντόπιο...!!!!  :2funny:

Νέες κοπέλες,μικρές,  ωραίες κοπέλες.

Η Φαίδρα, για την οποία έχω γνώμη, γύρω στα 22, μακρή σπαστό μαύρο μαλλί, ωραίο σώμα, λευκό δέρμα.
Ευγενική, πρόσχαρη, αν και λόγω αρχής λίγο μαζεμένη- φοβισμένη.

Στα του "επαγγέλματος" της, αστεράκι στο μασάζ, από τις λίγες στο χώρο της που το γνωρίζουν το αντικείμενο, καλή στην  :pipa1: , δυνατή σε όλες τις στάσεις  :fuck1: :knockinb: :fuck2: :fart-in-bed: , αλλά μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Ο χρόνος τρέχει προς όφελος της, και αυτή θέλει να κερδίσει λεφτά.

Γενικά ΑΞΙΖΕΙ. Μπράβο Μαριάννα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom