Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• images-LiveLong-Preview.png
    images-LiveLong-Preview.png
    149,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Συγκεντρωτική ενημέρωση:(κάποιες ενημερώσεις είναι παλιές και ενδεχομένως να μην ισχύουν.)

4us. 40 ευρώ με εκτόνωση :cum: μασάζ μέτριο. Για χαλάρωση καλό είναι.(Πάντως προχτές που πέρασα από εκεί η πινακίδα έλειπε δεν ξέρω αν έκλεισε , άλλαξε χώρο ή απλώς βγάλανε την πινακίδα.)

Επίσκεψη σε ένα σπίτι κάπου στην Βασ.Ολγας με Αρχαιολογικού μουσείου σε ένα στενάκι, χώρος άθλιος και βρώμικος και μια κυρία γύρω στα 40φεύγα χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον.Δεν προτιμήθηκε για να ενημερώσω παραπέρα.

Ελενα Βασ.Γεωργίου υπηρεσίες champions league ωστόσο δεν ξέρω γιατί άλλα δεν μπορεί να γίνει στανταράκι.(Μην ζητάτε τηλέφωνο δεν θα το δώσω.)   

Μεγάλη στεναχώρια που δεν θα μας δώσεις τηλ, φίλος...,λες κ εδώ μέσα μπαίνουμε για να παρουσιάσουμε κ όχι για να αλληλοβοηθηθουμε,,,καλά λένε κάποιοι πως το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε alkinos32 καμία σχέση μ αυτο που κατάλαβες
Αγαπητέ μου treflejack την καλησπέρα μου
( παραμένεις ο πλέον αξιοπρεπής εδώ μέσα για χρόνια τώρα )
Χωρίς καμία μομφή για τους άλλους φίλους μου του φόρουμ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Eπισκεψη στο σπιτι της Δελφων.Δεν ξερω πως το ονομαζετε αλλιως,τελος παντων.Ωραιο μωρο η Χριστινα...απιθανο κορμι
και σπεσιαλ περιποιηση....Θα ξανατιμηθει...
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πανω στην δελφων ποιο ειναι ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
alkinos που είσαι βρε ? πλησιάζει και το 3ημερο ... θα χάσεις την...Kinder  :tits: έκπληξη λέμε...
Αντε καλή τρίτη τωρα  :uglystupid:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα  mr.bean, Καλημέρες σε όλους.

Από σένα περιμένω π.μ. για να εκδράμω. Αναμένω . . .    :2funny: :2funny: :2funny:

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα επισκεψη σε ελενα βασιλ.ηρακλειου.παιδια εγω δεν ενθιυσιαστηκα.η γυναικα κανει καλο προγραμμα αλλα  ειναι καπως μεγαλη για  τα γουστα μου..
Επισκεψη σε escape .ηταν κλασικα η ζετα μια τινα ρωσιδα ωραιο κορμι αλλα αγρια φατσα
η σονια αλβανικης προελευσης και μια κατια ελληνιδα καινουργια στη δουλεια καλουτσικη εμφανισιακα.δεν με ενθουσιασε κατι και πηγα στους νεους οριζοντες .η νανσυ στην υποδοχη γλυκυτατη και εξυπηρετικη.
Η συλβια 40αρα βουλγαρα η ελεν κ η μυρτω ρωσιδες πιτσιρικες.πηρρα κλασικα νανσυ με μυρτω λεδβιακο κανονικο μια ωρα στα 130 2 εκτονωσεις.το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Τελος επισκεψη σε βασιλη ευα περασα με συλβια οι αλλες ηταν σε ραντεβου καλο μασαζ γενικα πολυ καλη αλλα πολυβιασυνη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Νεκτάριε παλικάρι μου υπερκόπωση έπαθες, ξεκουράσου λίγο το τριήμερο για να μας ξαναγράψεις εντυπώσεις και την άλλη βδομάδα! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πέρασα τις προάλλες από Μαριάννα. Τα καινούργια εμφανισιακά είναι σούπερ μωρά, αλλά είχαν πρόγραμμα. Να δω πότε θα φάω κι εγώ το σοκολατάκι τους...

bill1920

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
  Για σας και από εμένα. Δεν έχω πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να γνωρίσω κάποια μασαζίδικα της πόλης. Πήγα λοιπών Β. Όλγας (δεν βλέπω να γράφετε ονόματα των μαγαζιών και ακριβός τη διεύθυνση και δεν ξέρω αν πρέπει να πω το μαγαζί). Την ώρα που πήγα ήταν μόνο 2 κοπέλες. Τη μία την έχω ξεχάσει γιατί δεν μου έκανε κανένα ενδιαφέρον. Πήρα τη Ράνια και μετά από ντουζ και μικρή αναμονή, ήρθε η κοπέλα. Φοβερό μικροκαμωμένο σώμα, με τατού και μακρύ μαλλί. Φανταστική για τα γούστα μου. Από μασάζ μέτρια πράγματα. Στο handjob αρκετά καλή χωρίς να ενοχληθεί καθόλου για την εξερεύνηση των χεριών μου σε όλο το σώμα. Δεν έβγαλε κανένα ρούχο αλλά δεν παραπονέθηκε και στο χούφτωμα. Γενικά μέτρια φάση.Τιμή 50Ε.

Υ.Γ. Μπορεί να μου πει κάποιος πια είναι η Εύα με τις τόσο χαμηλές τιμές (25Ε) που αναφέρθηκε παραπάνω; Και πια είναι η Μαριάννα που διαβάζω πολύ συχνά εδώ; Κοιτάω στον μασαζοκατάλογο και δεν βλέπω καμία Μαριάννα. Αν κάποιος μπορεί με pm να μου στείλει και πληροφορίες (τηλ., οδό, τιμές) θα είμαι υπόχρεος.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Καποιος τις προαλλες μου εστειλε ενα σμσ το οποιο και δεν εδωσα σημασια ουτε το κρατησα. καποιος απο εδω πρεπει να ηταν. ας μου στειλει ΠΜ οποιος ηταν. (Χαουζ εσυ εισουν?)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
No παίχτη μου δεν ήμουν εγω

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
:Καλησπερα στη παρέα.  Εγω όσες φορές πήρα τηλ.  Στο κατάστημα στο jumbo εφαγα άκυρο.  Μήπως δεν έχει καμία σχεση αυτο που βρήκα απο τον αγγελιοφορο? Αν δεν είναι κόπος ας μου στείλει κάποιος ενα τηλ.  Ευχαριστώ

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Ρε σεις ο Σάκης που ειναι; Λειτουργεί το κατάστημα ή όχι; Εχει βγάλει και τις φωτό απο το site. Ξέρουμε τίποτα; Σακη μιλα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλημερα και καλή εβδομάδα . αργίες και Κυριακές είμαι κλειστος..

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω ότι θυμάμαι χαίρομαι αλλά...η Νάσια ΠΑπάφη υπάρχει ακόμα?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Κριμα ήταν μια καλή λυσή εδώ στη γειτονιά. Όχι πολύ κοσμος και γενικά έκανε μια amateur φάση. Εχουμε να προτείνουμε κάτι αντίστοιχο? Δλδ μια κοπελα και όχι πολλά σουρτα - φερτα μέσα στο σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom