Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ο στρατιωτικός είχε βρει τη λύση για να μην έχει οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα της κρίσης - Διαβάστε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία...
Στρατιωτικός συνελήφθη κατηγορούμενος ότι είχε μισθώσει διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομο οίκο ανοχής. Πρόκειται για 37χρονο που υπηρετεί ως Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) στον Ελληνικό Στρατό.

Μαζί του συνελήφθησαν ένας 36χρονος αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες προσέφεραν επ' αμοιβή τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε πελάτες, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο στρατιωτικός είχε παραχωρήσει το ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα στον 36χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως υπεύθυνος του παράνομου οίκου ανοχής. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν μισθώσει κατά το παρελθόν ένα ακόμη διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, για τον ίδιο σκοπό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», ενώ σε βάρος των δύο γυναικών, μία 23χρονη Αλβανίδα και μία 28χρονη Ελληνίδα, βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων».

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Θεσσαλονίκη: Τι λέτε να έκανε στρατιωτικός για να βγάζει περισσότερα χρήματα;    :think: :think: :think:

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Η Ζετα ειδα αλλαξε ζευγαρι εγινε και πιο συκ εβαψε και το μαλλακι....Αλλαξε και σπιτι αν κρινω απο τις φωτογραφιες?Η συνεχιζουμε εκει σταθερα Δελφων?Το αλλο της ημιση η Σοφια με τις βυζαρες τι απεγινε???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο 36χρον - ος μόνο η φωτογραφία λείπει
Κρίμα για τα παιδιά και τις κοπέλες ελπίζω να ξεμπλέξουν σύντομα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στο 36χρον - ος μόνο η φωτογραφία λείπει
Κρίμα για τα παιδιά και τις κοπέλες ελπίζω να ξεμπλέξουν σύντομα
Διγενές και μονοκατάληκτον αγαπητέ House....

Εν πάση περιπτώσει...
Ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο είχε προχωρήσει σε αποpriveτοποίηση πρόσφατα, και μάλιστα πολύ-πολύ πρόσφατα είχε γίνει σχετική αναφορά στο forum. Τυχαίο; ή πραγματικά ό,τι γράφεται στο forum ΔΕΝ μένει στο forum;

Καλά ξεμπερδέματα anyway

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Η Ζετα ειδα αλλαξε ζευγαρι εγινε και πιο συκ εβαψε και το μαλλακι....Αλλαξε και σπιτι αν κρινω απο τις φωτογραφιες?Η συνεχιζουμε εκει σταθερα Δελφων?Το αλλο της ημιση η Σοφια με τις βυζαρες τι απεγινε???

Εχουν παει κλεανθους

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ μου Τρεφλ εχεις απόλυτο δίκιο για το φόρουμ
Να πως πως δικαιονομαστε όσοι δεν πολυ μιλάμε κι ας μας λένε κακούς ή μονοφαγάδες ;
Δε νομίζω πως εχει κάποιο ουσιαστικό νόημα .

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλό μας μήνα, σε κάθε περίπτωση αγαπητοί μου, ας ευχηθούμε να ξεμπλέξουν γρήγορα και με το μικρότερο κόστος γι' αυτούς, μαγαζάτορες και κοπέλες. Εμείς θα πρέπει να ζυνεχίσουμε να δείχνουμε μεγάλη προσοχή σε βάρος της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Εγώ που δεν μπορώ να ξεκολίσω από το "κουσούρι" μου να γράφω θα γράφω πιο "ποιητικά", . . .  ας ξεκινήσω με "σκυλάδικο" . . .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Κορμάρα η Βιβή πάντως, και συνηδητοποιημένη, πιστεύει ότι το φυσικό είναι το πιο όμορφο σ'αυτήν την ζωή.
Νομίζω, δεν έχει άδικο, αρκεί αυτό που κάνεις, να το κάνεις σωστά.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Παιδια καλησπερα και καλο μηνα.καμια καλη προταση για καλο μασαζ(τυπου Μαριας απο Βασιλη-Ευα παλια)?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ελενα (βασ. Ηρακλείου) για καλό μασάζ δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη αυτή τη στιγμή.

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ ημερών και μετά από πολύ καιρό στο Ευζήν.
Το ρητό που λέει κάθε πέρυσι και καλύτερα ταιριάζει ακριβώς στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Μασάζ κάτω του μετρίου με εκτόνωση στα 50 ευρώ.Ποτέ δεν πήρα κάτι το καλύτερο από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά κάποτε είχε και πολλές επιλογές να διαλέξεις και μερικά ήταν καλά κομμάτια.Τώρα όλες και όλες 3 παρουσίες η μία χειρότερη από την άλλη.Επιπροσθέτως με το ζόρι να βγάλει το μπλουζάκι.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Να πως πως δικαιονομαστε όσοι δεν πολυ μιλάμε κι ας μας λένε κακούς ή μονοφαγάδες ;

Καλημέρα. Αν δε κάνω λάθος το "αγαπούλης" συμπληρώνει την τριάδα των χαρακτηρισμών :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι η αστυνομία περιμενει το φορουμ για να μαθει τα μαγαζια ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φυσικά και τα ξερει τα πιο πολλά οχι ολα
Υπάρχουν κια τα "σπίτια"
Απλά αν κάτι ακουστεί πολύ στοχοποιείται ή καρφώνεται από συναδέλφους του
Γενικά ολα κάνουν το περασμα αργά ή γρηγορα απ αυτό το στάδιο

leonidasgree

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Κάποιος συναγωνιστής αν μπορεί να μου στείλει περισσότερα σε pm για Μάρω ή Έλενα Βασ. Ηρακελίου?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι άλλη σύλληψη σήμερα μαγαζιού
40χρονος που μισθωνε το χώρο και μια 25χρονη εργαζόμενη