Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχχει κατι το αξιολογο στν εβιτα ??? ευχαριστω

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχχει κατι το αξιολογο στν εβιτα ??? ευχαριστω
Στη καλαβρυτων Τινα 30 χρονων ψηλη αδυνατη μελαχρινη ρωσιδα πρωην στριπτιτζου
Ιζαμπελα λεει ελληνιδα για αλβανιδα την εκοψα αδυνατη πιτσιρικα
Σονια αλβανιδα δινει κ κωλαρακι πιτσιρικα και αυτη
Αλεξανδρα 35αρα ρωσιδα νταρντανουλα και
Κατια milf καλο σωμα ελληνιδα
Στο πενηνταρικο μυρττω και νανσυ .εχω αναφερρει παλαιοτερα περιγραφες και συλβια 45αρα την οποια ομολογω οτιτην αδικησα.αρχισε να βελτιωνεται κατα πολυ.
Απο την καλαβρυτων τελευταια πηρα αλεξανδρα καλο μασαζ και πολυ δοτικη στο υπολοιπο προγραμμα
Χαιρετω και γραφετε και καμιια κριτικη

xontropaxy

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! προχθές είχα την πρώτη μου εμπειρία σε μασάζ-εκτόνωση.. Βίκυ.. Μου είπε πως ήταν 39 αλλα μάλλον κοντά στα 59 ήταν.. Εφιαλτική εμπειρία.. Φιλότιμη προσπάθεια αλλα αναγκαστικά είχα τα μάτια μου κλειστά.. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάτι καλύτερο? γιατί απο τότε πίνω για να ξεχάσω...

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους! προχθές είχα την πρώτη μου εμπειρία σε μασάζ-εκτόνωση.. Βίκυ.. Μου είπε πως ήταν 39 αλλα μάλλον κοντά στα 59 ήταν.. Εφιαλτική εμπειρία.. Φιλότιμη προσπάθεια αλλα αναγκαστικά είχα τα μάτια μου κλειστά.. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάτι καλύτερο? γιατί απο τότε πίνω για να ξεχάσω...

που ηταν αυτη η κυρια;  :think:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα .

ενημέρωση για το προσφιλές μου μαγαζί της Έλενας-ελιζας .

από παλιές υπάρχει η ξανθομαλλούσα ελληνις Χριστίνα . ( η προσωπική μου προτίμηση από τις τρεις )

νέο αίμα ( και γενικά ειναι καινούργιες - δεν κοβωκαιτοτετοιομου βεβαια έτσι μου παν να πω ) :

η από ρωσσια ορμώμενη λεπτη , μελαχροινη , αψηλή με γαλανά ματια Λένα ( εξαιρετικοτατη  :boobies: )

και η πληθωρική νεαρα ελληνιδα Σία .

αύριο αναμένονται δυο ακόμη ολοκαίνουργιες παρουσίες .

αυτά από μένα .

καλο απόγευμα .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
καλησπέρα .

από παλιές υπάρχει η ξανθομαλλούσα ελληνις Χριστίνα . ( η προσωπική μου προτίμηση από τις τρεις )

νέο αίμα ( και γενικά ειναι καινούργιες - δεν κοβωκαιτοτετοιομου βεβαια έτσι μου παν να πω ) :

η από ρωσσια ορμώμενη λεπτη , μελαχροινη , αψηλή με γαλανά ματια Λένα ( εξαιρετικοτατη  :boobies: )

αυτά από μένα .

καλο απόγευμα .

πάντως η Σία είναι πάρα πολύ δυνατο σε όλααααα...  :tits: λέμε στο ψήσιμο τώρα για κωλαρακι...!!!!  :zfuck:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
δυο ολοκληρες μερες χωρις κανενα postαρισμα....
αν αυτο δεν ειναι το τελος, τοτε ποιο ειναι?
κριμα.
φιλε δημητρη αναμενομενο ηταν ! οπως καταλαβαινεις η κριση χτυπησε παντου και ειδικα στα μαγαζια που δεν κανανε τιποτα ! ουτε τιμες ριξανε αλλα το βασικο ουτε ανανεωση πρωσοπικου υπηρχε !επι 4 χρονια εβλεπα τα ιδια κοριτσια σε διαφορετικα μαγαζια ! αναμενομενο ηταν να αδιαφορισουμε !

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
καλησπέρα .

η από ρωσσια ορμώμενη λεπτη , μελαχροινη , αψηλή με γαλανά ματια Λένα ( εξαιρετικοτατη  :boobies: )

αυτά από μένα .

καλο απόγευμα .
Οι τιμές σε ποιά επίπεδα κινούνται;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι τιμές σε ποιά επίπεδα κινούνται;

40-60-80

η λενα εφερε την φιλη της την ελενα ( πως δεν μπερδευονται αυτες εκει μεσα - τεσπα ) , η οποια ειναι ενα εξαιρετικο ρωσοπιπινακι . καστανο ισιο μαλλι και πρασινα ματια . βεβαια δεν μιλαει και πολυ τα ελληνικα , αλλα who cares .  :boobies:

xontropaxy

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
40-60-80

η λενα εφερε την φιλη της την ελενα ( πως δεν μπερδευονται αυτες εκει μεσα - τεσπα ) , η οποια ειναι ενα εξαιρετικο ρωσοπιπινακι . καστανο ισιο μαλλι και πρασινα ματια . βεβαια δεν μιλαει και πολυ τα ελληνικα , αλλα who cares .  :boobies:
Καλησπέρα! Δώστε τα φώτα σας!! Που είναι αυτές?? Λεπτομερειες please!! pm..

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
φιλε δημητρη αναμενομενο ηταν ! οπως καταλαβαινεις η κριση χτυπησε παντου και ειδικα στα μαγαζια που δεν κανανε τιποτα ! ουτε τιμες ριξανε αλλα το βασικο ουτε ανανεωση πρωσοπικου υπηρχε !επι 4 χρονια εβλεπα τα ιδια κοριτσια σε διαφορετικα μαγαζια ! αναμενομενο ηταν να αδιαφορισουμε !

Μάλλον αυτούς δεν τους άγγιξε η κρίση ακόμα.
Πιστεύω ότι με τον καιρό ίσως δούμε κάτι καλύτερο σε επίπεδο τιμών.
Θα μου πεις τόσα χρόνια γιατί δεν είδαμε. Από ότι φαίνεται υπήρχαν λεφτά σε κάποιες τσέπες.
Τώρα που άδειασαν και αυτές να δούμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μάλλον αυτούς δεν τους άγγιξε η κρίση ακόμα.
Πιστεύω ότι με τον καιρό ίσως δούμε κάτι καλύτερο σε επίπεδο τιμών.
Θα μου πεις τόσα χρόνια γιατί δεν είδαμε. Από ότι φαίνεται υπήρχαν λεφτά σε κάποιες τσέπες.
Τώρα που άδειασαν και αυτές να δούμε.
Το οτι καποιοι δε γραφουνε,δε σημαινει οτι επεσε αναδουλεια...
Μια χαρα δουλευουνε τα ελαιοτριβεια.....
Αμα περιμενετε να πεσουν οι τιμες λογω αναδουλειας των μαγαζιων,θα γερασετε και ακομα θα περιμενετε....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρον (κατά τη γνώμη μου) το αρθράκι του Αγγελιοφόρου, αποδίδει σε γενικές γραμμές την πραγματικότητα, χωρίς να ξεφεύγει σε υπερβολές και διάφορα ηλίθια "γαργαλιστικά". Οι επισημάνσεις δικές μου:

Παράνομοι οίκοι ανοχής σε διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης
Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 11:09

Οι οδηγίες δίνονται γρήγορα και κοφτά από μία άγνωστη φωνή. «Ελα στην Αριστοτέλους». Ακολουθεί ένα δεύτερο τηλεφώνημα. «Συνέχισε μέχρι την οδό Αγγελάκη». Φτάνει στον προορισμό του και περιμένει. Από ένα διαμέρισμα τραβιέται η κουρτίνα, μία άγνωστη γυναίκα κοιτάει και δίνει την έγκρισή της. Ο πελάτης πήρε επιτέλους το «πράσινο φως» για να ανέβει στο διαμέρισμα, που εδώ και λίγο καιρό έχει μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής, παρόλο που η ταμπέλα στην είσοδο γράφει «θεραπευτικό μασάζ»! Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το «πρόγραμμα» που επιθυμεί, συνδυάζοντας ερωτική συνεύρεση και... μασάζ, ενώ οι τιμές ποικίλλουν και μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και «συνεδρίες» με δύο κοπέλες!

Οπως αναφέρουν αξιωματικοί, ορισμένοι παράνομοι οίκοι ανοχής, που λειτουργούν σε διαμερίσματα, διαθέτουν κλειστό «πελατολόγιο», ωστόσο το τελευταίο διάστημα, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έχουν μειώσει τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι πελάτες να μην ελέγχονται «εξονυχιστικά» και ορισμένοι από αυτούς να είναι τελικά... αστυνομικοί.

Η κρίση έφερε... συλλήψεις

Από την αρχή του έτους, η υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει εντοπίσει συνολικά επτά παράνομους οίκους ανοχής, που λειτουργούν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, κυρίως σε περιοχές του κέντρου. «Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, διαπιστώνουμε αλλαγές και σε αυτούς τους χώρους. Κάποιοι προσπαθούν να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και αυτό έχει αντίκτυπο στα μέτρα ασφαλείας. Επομένως, είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν», εξηγεί αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι παράνομοι οίκοι ανοχής που λειτουργούν σε διαμερίσματα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να είναι εύκολη η... πρόσβαση, ενώ συνήθως «καμουφλάρονται» ως ινστιτούτα μασάζ και «στήνονται» με μία απλή έναρξη επαγγέλματος για... θεραπευτικό μασάζ. Ωστόσο, πρόσφατα εντοπίστηκε και ένα «φυσιοθεραπευτήριο», το οποίο μάλιστα είχε και τη σχετική άδεια.

Από απλό έως «φουλ» πρόγραμμα

Οι πελάτες στην τηλεφωνική επικοινωνία αναφέρουν συνήθως ότι δεν ενδιαφέρονται μόνο για απλό μασάζ. «Μου απάντησε μία άγνωστη γυναίκα. Τη ρώτησα εάν υπάρχουν εξτρά προγράμματα, γιατί δεν ενδιαφερόμουν για απλό μασάζ, και μου αποκρίθηκε πως υπάρχουν, αλλά θα συζητούσαμε από κοντά τις λεπτομέρειες. Επειτα με ενημέρωσε ότι η επιχείρηση βρίσκεται στο κέντρο... Οταν έφτασα στο σημείο, ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στον (...) όροφο και ότι στο θυροτηλέφωνο γράφει (...)», αναφέρεται σε δικογραφία σχετικής υπόθεσης, για την εξιχνίαση της οποίας αστυνομικός παρουσιάστηκε ως πελάτης, ξεσκεπάζοντας έναν ακόμη παράνομο οίκο ανοχής.

Μόλις ο πελάτης φτάσει στο διαμέρισμα, η υπεύθυνη του συστήνει τις κοπέλες και ακολουθεί η επιλογή του «προγράμματος », ενώ παράλληλα ενημερώνεται και για τον τιμοκατάλογο. «Αφού συστηθήκαμε και μου είπε ότι και οι δύο κοπέλες κάνουν τα ίδια προγράμματα, εκείνες αποχώρησαν από το σαλόνι και ρώτησα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες», αναφέρεται σε άλλο απόσπασμα της δικογραφίας. Στη συνέχεια, η υπεύθυνη του χώρου εξηγεί στον πελάτη πως τα δύο πιο φτηνά προγράμματα, που δεν περιλαμβάνουν ερωτική συνεύρεση, κοστίζουν 40 και 60 ευρώ, ένα «φουλ» πρόγραμμα με ολοκληρωμένη ερωτική πράξη φτάνει τα 80 ευρώ, ενώ, τέλος, ο πελάτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει κι ένα ειδικό πρόγραμμα με δύο κοπέλες με αντίτιμο 120 ευρώ. Μάλιστα, ως «μπόνους» όλα τα προγράμματα περιλάμβαναν και το απαραίτητο... μασάζ.

Πελατολόγια και... προσλήψεις

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί, υπάρχουν διαμερίσματα - οίκοι ανοχής, οι οποίοι διατηρούν πολύ υψηλά στάνταρ ασφαλείας, με κλειστό πελατολόγιο και κάμερες στις εισόδους, ενώ οι πελάτες παίρνουν οδηγίες για να μεταβούν πρώτα σε ένα ή δύο διαφορετικά σημεία, πριν φτάσουν τελικά στο χώρο όπου βρίσκονται οι κοπέλες. Οι ίδιοι εξηγούν ότι συνήθως οι περισσότεροι «προσλαμβάνουν» Βουλγάρες και Ρουμάνες, ενώ έχει παρατηρηθεί πως τελευταία στρέφονται στους χώρους αυτούς και κοπέλες που παλαιότερα εργάζονταν σε παραδοσιακούς οίκους ανοχής της περιοχής του Βαρδαρίου, οι οποίοι έχουν κλείσει. «Συνήθως αυτοί που ανοίγουν έναν τέτοιο χώρο είναι ''της πιάτσας'', γνωρίζουν κόσμο και δημιουργούν και ένα αρχικό πελατολόγιο. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που βρίσκουν κοπέλες μέσω αγγελιών. Τις πλησιάζουν και τους λένε τι ακριβώς θέλουν από αυτές. Κάποιες δέχονται, άλλες όχι», αναφέρει αστυνομικός.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το οτι καποιοι δε γραφουνε,δε σημαινει οτι επεσε αναδουλεια...
Μια χαρα δουλευουνε τα ελαιοτριβεια.....
Αμα περιμενετε να πεσουν οι τιμες λογω αναδουλειας των μαγαζιων,θα γερασετε και ακομα θα περιμενετε....

Ποιος να γράψει,όταν στο θρεντ υπάρχουν 3-4 εκπρόσωποι από κάθε μαγαζί?
Τί να πεις μαζί τους και τί  απόψεις να ανταλλάξεις?
δεν είναι περίεργο που εξαφανίστηκαν οι κακές κριτικές άλλωστε...
ο άλλος βάζει καρδούλες και συννεφάκια για μια γκόμενα και πας και βλέπεις μια γεμάτη,σχεδόν χοντρή, μαυριδερή εντελώς μέτρια γκόμενα(Αλίκη Μαριάννας,καλά για την Στέλλα είναι περιττά τα λόγια)

ΥΓ από τα ανωτέρω εξαιρώ τον φίλτατο ρικ,για να μην γίνει καμία παρεξήγηση

ΥΓ2 και επειδή πολλά αν όχι όλα τα μαγαζιά ζούνε από αυτό εδώ το σάιτ,δεν γουστάρω να κάνω πλούσιο κανέναν,προτείνοντας κάποια κοπέλα(και πήρα αρκετές καλές πρόσφατα)
όποιος θέλει(μαγαζάτορας),ας στείλει π.μ. να του προωθήσουμε το μαγαζί με το αζημίωτο βέβαια.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom