Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τυπα εσυ  εισαι πολυ κουραστικοσ εδω μεσα.οτι και αν γραψουν σε ολα απαντασ χωρισ να εχεισ ιδεα για τιποτα απλα να περασει η ωρα σου.χαλαρωσε λιγο.μπικεσ πρωτη μερα και εισουν σαν προβατο στη σφαγη και τωρα γραφεισ για τα παντα ολα.μονο οπου σε παιρνει γραψε.ασε καποιον που εχει αποψη,που πηγε σε καποιο μαγαζι.στα παπαρια μασ ποιοσ εχει το καθε μασατζιδικο και μπουρδελο.τουσ μαγαζατορεσ θα πιδιξεισ?κουλαρε
Μάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενα μου, δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα και επιβάλεις εμμέσως και λογοκρισία.
Φιλικά και πάντα cool!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ρε παιδιά ο Σάκης που χάθηκε; ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Δε θα ήθελα να γράψω αρνητική κριτική αφού όπως λες έχουν και ανάγκη τη δουλειά.
Η συμπεριφορά ήταν άψογη αλλά η εμφάνιση δυστυχώς απείχε κατά πολύ από τα γούστα μου.

Φιλε για καποιους δεν μετραει μονο η εμφανιση, ειδικα στο μασαζ η συμπεριφορα και οι παρεχομενες υπηρεσιες ειναι το Α και Ω (προσωπικη αποψη εκφραζω,δεν θελω να παρεξηγηθω).Οποτε θα ηθελα πολυ να μαθω σε ποιο θεραπαυτηριο αναφερεσαι.Φιλικα παντα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ας βαλω ενα κουιζακι,να δουμε ποσο ενημερωμενοι ειστε.....
Ποιος -α ιδιοκτητης -α ετοιμαζει νεο χωρο???????????
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Φιλε για καποιους δεν μετραει μονο η εμφανιση, ειδικα στο μασαζ η συμπεριφορα και οι παρεχομενες υπηρεσιες ειναι το Α και Ω

Θα συμφωνήσω απόλυτα και θα προσθέσω πως σε όλα ισχύει το ίδιο . Π.χ. ακόμα και στα strip  όπου ο πήχης στο θέμα εμφάνισης τίθεται κάπως ψηλά (με υποκειμενικά αλλά και αντικειμενικά κριτήρια) αυτό που ακολουθεί σε prive χορούς είναι που κάνει την διαφορά. Προσωπικά οι καλύτεροι prive χοροί ήταν από μέτριας εμφάνισης κοπέλες και δεν αναφέρομαι σε διάφορα extras που αναζητούν κάποιοι ως δεδομένη παροχή των εν λόγων κυριών.

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα,λέω να πάω στο Angels spa β.ολγας283 αξίζει?θαφάω
πετσέτα ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ρε παιδιά ο Σάκης που χάθηκε; ούτε φωνή ούτε ακρόαση....
Μαλλον εφαγε πεσιμο και το κλεισε το μαγαζι.Γιναν πολλα πεσιματα τελευταια,πρεπει να ηταν κι αυτος θυμα...
Κριμα,ανντε να βρουμε τη ΜΙΧΑΕΛΑ τωρα...
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

Στα της πόλης μας περονόσπορος, όχι απλώς νέκρα!

Στο κουιζάκι σου τι να πω, προσωπικά δεν ξέρω αυτά  που υπάρχουν, οπότε για τα καινούργια ούτε λόγος.

Μου φαίνεται λάθος καιρό διάλεξα να ενεργοποιηθώ, τέλος πάντων τις καλησπέρες  μου σε όλους (και όλες φυσικά)

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,,,,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ???
:knockinb:
:s&m_3:
:pipa2:
:zfuck:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ........ :headbang:

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,,,,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ???
:knockinb:
:s&m_3:
:pipa2:
:zfuck:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ........ :headbang:

φίλε προκαλείς τον λαό, εμείς δεν βγάζουμε άκρη για μια άντε δύο και εσύ πέντε. (μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα μην παρεξηγηθώ)
Πάντως σε συγχαίρω γιατί ανεβάζεις τον πήχη. 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Αντε ρε ΣΑΚΗ..
Δωσε σημα,μην ανησυχουμε τζαμπα...

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
επειδή βλέπω βλέπω κινητικότητα και ελπίζω σε βοήθεια-ενημέρωση περί της κατηγορίας μασατζιδικα θα ξεκινήσω με τα απλά

στα υπόλοιπα ιδρύματα και γενικότερα μπαίνεις, βλέπεις, διαλέγεις αν σου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάτι και συνεχίζεις ή αποχωρείς.

εδώ λόγω ιδιάζουσας κατάστασης ισχύει ή θα έχουμε παρεξηγήσεις και θα πρέπει να το φάμε το καρπούζι  αναγκαστικά για λόγους γνωριμίας και προσδοκώντας καλύτερα για το μέλλον.
Ρωτάω γιατί από ότι έχω διαβάσει πολλές φορές θέλει τηλ από πριν κτλ. αλλιώς δεν παίζει full εξυπηρέτηση.

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Το λες γενικα η αναφερεσαι για καποιο συγκεκριμενα?
Φανταζομαι οτι μια φορα δεν θα πειραξει αλλα αν το κανεις συστημα.....

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Το λες γενικα η αναφερεσαι για καποιο συγκεκριμενα?
Φανταζομαι οτι μια φορα δεν θα πειραξει αλλα αν το κανεις συστημα.....

αν αναφέρεσαι σ' εμένα, δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο, στην κατηγορία μασατζίδικά είμαι τελείως καινούργιος τώρα λέω να κατέβω.
όμως έχω βαρεθεί τις πατάτε που τρώω και λέω να γλιτώσω καμία φορά, και δεν είναι μόνο το θέμα για τα λεφτά, αλλά αφού τα δίνουμε που τα δίνουμε ας τα χαρούμε και καμιά φορά.

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Ε καλα αν δεν σου κανει το κλικ με το ζορι δεν γινεται...
Στο κατω κατω με τον παρα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom