Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Mia ζώη την έχουμε και αν άφοβα δεν την γλεντίσουμε, τι θα καταλάβουμε? Τι θα καταντήσουμε?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στον νεο χωρο του Βασιλη πρωη Κωλετη. Στο κεντρο, ωραιος χωρος. 3 κοπελες. Η Νορα κλασικα(μαυρομαλα πολυ καλο σωμα), η Συλβια (την ειδα καθιστή αλλα καλη μου φανηκε) και μια ξανθια, ομορφουλα με καλο σωματακι. Περασα με Νορα,,,,ξανα. Καλα η κοπελα απλα το εχει. σε ολα της καλη..και αν σε παει κιολας....περνας ακομη πιο καλα..αυτα..

leonidasgree

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Συγνώμη παιδια για την ερώτηση αλλα είμαι νέος στο site... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που βρίσκεται ο ο χώρος του Βασίλη στην πλατεία Ιπποδρομίου ή το τηλέφωνο μήπως?

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Συγνώμη παιδια για την ερώτηση αλλα είμαι νέος στο site... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που βρίσκεται ο ο χώρος του Βασίλη στην πλατεία Ιπποδρομίου ή το τηλέφωνο μήπως?

Αυτο ειναι (αν δεν κανω λαθος) www.adoos.gr/post/34800243/iiiiquestiiplusmniraquoiplusmniiiisup1iordmi]http://www.adoos.gr/post/34800243/iiiiquestiiplusmniraquoiplusmniiiisup1iordmi[/url]

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Mia ζώη την έχουμε και αν άφοβα δεν την γλεντίσουμε, τι θα καταλάβουμε? Τι θα καταντήσουμε  καζαντίσουμε?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

καζαντίζω (ρήμα) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :καζαντ (τουρκ. λ. kazandim από το ρ. kazanmak = κερδίζω)-ίζω]
έχω οφέλη, απολαβές από κάποια δουλειά, κερδίζω
κάνω λεφτά, περιουσία: "καζάντισε από το εμπόριο".

Πολλά πολλά φιλια φίλε και καλή ακρόαση-θέαση

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα .

μεταγραφη στα κοριτσια , ελενα-ελιζα , η ρωσιδα μαργκο . προηγουμενως ηταν στην εβιτα .

κλασικη ρωσιδα μιλφ .

επισης παρουσες η νεαρες μελαχροινες αγγελικη και νανσυ .  :boobies:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
καλημερα .

μεταγραφη στα κοριτσια , ελενα-ελιζα , η ρωσιδα μαργκο . προηγουμενως ηταν στην εβιτα .

κλασικη ρωσιδα μιλφ .

Καλημερα μπορει καποιος να στειλει τηλ (και αν χρειαζεται να κανει συσταση) απο το εν λογο ιδρυμα?
Εχω καιρο να γευτω ρωσσικο μιλφεϊ  :2funny:

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Καλημερα μπορει καποιος να στειλει τηλ (και αν χρειαζεται να κανει συσταση) απο το εν λογο ιδρυμα?
Εχω καιρο να γευτω ρωσσικο μιλφεϊ  :2funny:
δε χρειαζεσαι συσταση,
πας εκει σε βλεπει το μιλφειγ κ σε θυμαται αυτο  
ξεχασε ο ric να πει πως πριν ηταν στο αντιστρες  ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καλημερα .

κλασικη ρωσιδα μιλφ .

Ric, μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία για τις νέες αφίξεις, μην με παρεξηγείς βαριέμαι τις επισκέψεις για εξερεύνηση…

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
δε χρειαζεσαι συσταση,
πας εκει σε βλεπει το μιλφειγ κ σε θυμαται αυτο  
ξεχασε ο ric να πει πως πριν ηταν στο αντιστρες  ;)

Το μονο αντιστρες που θυμαμαι ειναι αυτο που προσφερουν οι κορασιδες.
Ξερεις οτι εχω ενα θεμα με τα ονοματα των ιδρυματων

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
-Πρόκειται για την σχετικά γνωστή (νυν) Δήμητρα, τέως Σοφία-Δανάη, ενδεχομένως κι αλλιώς..
-Έδρα (νυν) στα Κάστρα, τέως Α. Τούμπα, Λασκαράτου (Ντεπώ), Αγ. Μαρίνα, Γιαννιτσών, ενδεχομένως κι αλλού..
-Για όσους δεν την ξέρουν, στα 30+, γεματούλα με σχετικά μεγάλο στήθος, μελαχρινή με μεγάλο πρόσωπο και κάπως γουρλωμένα μάτια.
-Κατάσταση (όπως πάντα) decadence, με προτεινόμενο πεδίο εργασίας το... πάτωμα.
-Τιμή πάνω-κάτω στο 30αρι + κάνα 10ρικο για στοματικό. Ενδείκνυται για όσουν αρέσκονται σε μια κοπέλλα με πιό προσωπική σχέση (όπως το περιέγραψε ο halias, τύπου Νάσιας, ας πούμε).
ΥΓ1: Όσοι δεν την ξέρουν, ας είναι λίγο διακριτικοί για να μην εισπράξουν άρνηση.
ΥΓ2: Να μην συγχέεται με την άλλη, την γνωστοτέρα και ασυγκρίτως εκφυλοτέρα, Δήμητρα.
ΥΓ3: Μην γράφετε χύμα τηλέφωνα στο forum  :tickedoff: :tickedoff:  :tickedoff:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ;
Για την εκφυλοτέρα λέω αν κατάλαβα καλα μιλάμε για τη Δήμητρα Ερικα Τζενη το μετα μιλφ με το δυνατό πρόγραμμα

bill1920

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανένας τηλ. απο Εύα Jumbo; Ας στείλει pm. Τι παίζει εκεί;

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
-Πρόκειται για την σχετικά γνωστή (νυν) Δήμητρα, τέως Σοφία-Δανάη, ενδεχομένως κι αλλιώς..
-Έδρα (νυν) στα Κάστρα, τέως Α. Τούμπα, Λασκαράτου (Ντεπώ), Αγ. Μαρίνα, Γιαννιτσών, ενδεχομένως κι αλλού..
-Για όσους δεν την ξέρουν, στα 30+, γεματούλα με σχετικά μεγάλο στήθος, μελαχρινή με μεγάλο πρόσωπο και κάπως γουρλωμένα μάτια.
-Κατάσταση (όπως πάντα) decadence, με προτεινόμενο πεδίο εργασίας το... πάτωμα.
-Τιμή πάνω-κάτω στο 30αρι + κάνα 10ρικο για στοματικό. Ενδείκνυται για όσουν αρέσκονται σε μια κοπέλλα με πιό προσωπική σχέση (όπως το περιέγραψε ο halias, τύπου Νάσιας, ας πούμε).
ΥΓ1: Όσοι δεν την ξέρουν, ας είναι λίγο διακριτικοί για να μην εισπράξουν άρνηση.
ΥΓ2: Να μην συγχέεται με την άλλη, την γνωστοτέρα και ασυγκρίτως εκφυλοτέρα, Δήμητρα.
ΥΓ3: Μην γράφετε χύμα τηλέφωνα στο forum  :tickedoff: :tickedoff:  :tickedoff:

thnx

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Αν είναι εύκολο παρακαλώ ενα pm το τηλ απο ευα jumbo.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kαλημέρα σε όλους, και μεγαλύτερη προσοχή από όλους.

Υ.Γ. Ιδιαίτερα τους μαγαζάτορες. Τα περιστατικά με την αστυνομία πλυθαίνουν στον χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom