You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω ότι θυμάμαι χαίρομαι αλλά...η Νάσια ΠΑπάφη υπάρχει ακόμα?
Κυπρο ειναι το κοριτσι μας......βόλευε τρελα εκει που ειχε το spot αλλα τι να το κανεις....
Επισκεψη στον νεο χωρο του Βασιλη πρωη Κωλετη. Στο κεντρο, ωραιος χωρος. 3 κοπελες. Η Νορα κλασικα(μαυρομαλα πολυ καλο σωμα), η Συλβια (την ειδα καθιστή αλλα καλη μου φανηκε) και μια ξανθια, ομορφουλα με καλο σωματακι. Περασα με Νορα,,,,ξανα. Καλα η κοπελα απλα το εχει. σε ολα της καλη..και αν σε παει κιολας....περνας ακομη πιο καλα..αυτα..
leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Συγνώμη παιδια για την ερώτηση αλλα είμαι νέος στο site... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που βρίσκεται ο ο χώρος του Βασίλη στην πλατεία Ιπποδρομίου ή το τηλέφωνο μήπως?
Συγνώμη παιδια για την ερώτηση αλλα είμαι νέος στο site... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που βρίσκεται ο ο χώρος του Βασίλη στην πλατεία Ιπποδρομίου ή το τηλέφωνο μήπως?
Αυτο ειναι (αν δεν κανω λαθος) www.adoos.gr/post/34800243/iiiiquestiiplusmniraquoiplusmniiiisup1iordmi]http://www.adoos.gr/post/34800243/iiiiquestiiplusmniraquoiplusmniiiisup1iordmi[/url]
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Mia ζώη την έχουμε και αν άφοβα δεν την γλεντίσουμε, τι θα καταλάβουμε? Τι θακαταντήσουμεκαζαντίσουμε?
καζαντίζω (ρήμα) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :καζαντ (τουρκ. λ. kazandim από το ρ. kazanmak = κερδίζω)-ίζω]
έχω οφέλη, απολαβές από κάποια δουλειά, κερδίζω
κάνω λεφτά, περιουσία: "καζάντισε από το εμπόριο".
Πολλά πολλά φιλια φίλε και καλή ακρόαση-θέαση
leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ Leopard !!!
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
καλημερα .
μεταγραφη στα κοριτσια , ελενα-ελιζα , η ρωσιδα μαργκο . προηγουμενως ηταν στην εβιτα .
κλασικη ρωσιδα μιλφ .
επισης παρουσες η νεαρες μελαχροινες αγγελικη και νανσυ .
Καλημερα μπορει καποιος να στειλει τηλ (και αν χρειαζεται να κανει συσταση) απο το εν λογο ιδρυμα?
Εχω καιρο να γευτω ρωσσικο μιλφεϊ
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Έχω μια αδυναμία σε ξανθά ρωσομίλφ, τα φώτα σας κύριοι. Ξέρουμε σε ποια περιοχή είναι;
"Δημοσίευση: 30/10/2013
ΔΩΣΤΕ στον εαυτό σας χρόνο για ξεκούραση χαλάρωση με διάφορα συστήματα μασάζ απο έμπειρη μασέζ 693-1928360"
www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1155363&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1155363&sa=1[/url]
Δοκιμασε καποιος συναδελφος την εν λογω κυρια?
ΔΩΣΤΕ στον εαυτό σας χρόνο για ξεκούραση χαλάρωση με διάφορα συστήματα μασάζ απο έμπειρη μασέζ 693-1928360"
www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1155363&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1155363&sa=1[/url]
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
δε χρειαζεσαι συσταση,Καλημερα μπορει καποιος να στειλει τηλ (και αν χρειαζεται να κανει συσταση) απο το εν λογο ιδρυμα?
Εχω καιρο να γευτω ρωσσικο μιλφεϊ
πας εκει σε βλεπει το μιλφειγ κ σε θυμαται αυτο
ξεχασε ο ric να πει πως πριν ηταν στο αντιστρες ;)
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ric, μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία για τις νέες αφίξεις, μην με παρεξηγείς βαριέμαι τις επισκέψεις για εξερεύνηση…καλημερα .
μεταγραφη στα κοριτσια , ελενα-ελιζα , η ρωσιδα μαργκο . προηγουμενως ηταν στην εβιτα .
κλασικη ρωσιδα μιλφ .
επισης παρουσες η νεαρες μελαχροινες αγγελικη και νανσυ .
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
δε χρειαζεσαι συσταση,
πας εκει σε βλεπει το μιλφειγ κ σε θυμαται αυτο
ξεχασε ο ric να πει πως πριν ηταν στο αντιστρες ;)
Το μονο αντιστρες που θυμαμαι ειναι αυτο που προσφερουν οι κορασιδες.
Ξερεις οτι εχω ενα θεμα με τα ονοματα των ιδρυματων
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
-Πρόκειται για την σχετικά γνωστή (νυν) Δήμητρα, τέως Σοφία-Δανάη, ενδεχομένως κι αλλιώς..(...)
-Έδρα (νυν) στα Κάστρα, τέως Α. Τούμπα, Λασκαράτου (Ντεπώ), Αγ. Μαρίνα, Γιαννιτσών, ενδεχομένως κι αλλού..
-Για όσους δεν την ξέρουν, στα 30+, γεματούλα με σχετικά μεγάλο στήθος, μελαχρινή με μεγάλο πρόσωπο και κάπως γουρλωμένα μάτια.
-Κατάσταση (όπως πάντα) decadence, με προτεινόμενο πεδίο εργασίας το... πάτωμα.
-Τιμή πάνω-κάτω στο 30αρι + κάνα 10ρικο για στοματικό. Ενδείκνυται για όσουν αρέσκονται σε μια κοπέλλα με πιό προσωπική σχέση (όπως το περιέγραψε ο halias, τύπου Νάσιας, ας πούμε).
ΥΓ1: Όσοι δεν την ξέρουν, ας είναι λίγο διακριτικοί για να μην εισπράξουν άρνηση.
ΥΓ2: Να μην συγχέεται με την άλλη, την γνωστοτέρα και ασυγκρίτως εκφυλοτέρα, Δήμητρα.
ΥΓ3: Μην γράφετε χύμα τηλέφωνα στο forum
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ;
Για την εκφυλοτέρα λέω αν κατάλαβα καλα μιλάμε για τη Δήμητρα Ερικα Τζενη το μετα μιλφ με το δυνατό πρόγραμμα
Για την εκφυλοτέρα λέω αν κατάλαβα καλα μιλάμε για τη Δήμητρα Ερικα Τζενη το μετα μιλφ με το δυνατό πρόγραμμα
-Πρόκειται για την σχετικά γνωστή (νυν) Δήμητρα, τέως Σοφία-Δανάη, ενδεχομένως κι αλλιώς..
-Έδρα (νυν) στα Κάστρα, τέως Α. Τούμπα, Λασκαράτου (Ντεπώ), Αγ. Μαρίνα, Γιαννιτσών, ενδεχομένως κι αλλού..
-Για όσους δεν την ξέρουν, στα 30+, γεματούλα με σχετικά μεγάλο στήθος, μελαχρινή με μεγάλο πρόσωπο και κάπως γουρλωμένα μάτια.
-Κατάσταση (όπως πάντα) decadence, με προτεινόμενο πεδίο εργασίας το... πάτωμα.
-Τιμή πάνω-κάτω στο 30αρι + κάνα 10ρικο για στοματικό. Ενδείκνυται για όσουν αρέσκονται σε μια κοπέλλα με πιό προσωπική σχέση (όπως το περιέγραψε ο halias, τύπου Νάσιας, ας πούμε).
ΥΓ1: Όσοι δεν την ξέρουν, ας είναι λίγο διακριτικοί για να μην εισπράξουν άρνηση.
ΥΓ2: Να μην συγχέεται με την άλλη, την γνωστοτέρα και ασυγκρίτως εκφυλοτέρα, Δήμητρα.
ΥΓ3: Μην γράφετε χύμα τηλέφωνα στο forum
thnx
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Αν είναι εύκολο παρακαλώ ενα pm το τηλ απο ευα jumbo.