Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ψαχνει για ερωτες ο φιλος.Παντα χρημα ειμαστε αδελφε,ακομα και για τις γυναικες μας,ποσο μαλλον για τις πουτανες.

Ε όχι κ έρωτες! Απλά να γίνεται σωστά το προγραμμα, κ όχι με βιασυνες κ άντε να πάρουμε τα λεφτά....

Αν αυτή η Αλίκη είναι στυλ φοιβης, σχωρατε με αλλά θα πάω!!!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αφού κανείς δεν βοηθάει....
Επίσκεψη στην εβιτα.
Ονομα κοπέλας δεν θυμάμαι. Συστήνεται ως Κύπρια, αλλά είναι ρουμανα. Καλό σώμα, φιλότιμη, αλλά το μίνι της μύριζε λιγάκι...άφησε υποσχέσεις για  :zfuck:
Δεν θα προτιμηθει ξανά...

Κ για λίγο χιούμορ... Ηλικία 26 ετών, 2 μηνών και 12 ημερών...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4697745#msg4697745 date=1374585695]
για πια ακαρναν??
[/quote]

Το thread δεν είναι μόνο για καθηγητές πανεπιστημίου...αλλά λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Μεσημεριανή επίσκεψη στο ευζην:
Χώρος υποφερτός απο θέμα αισθητικής και καθαριότητας, σίγουρα χρήζει ανανέωσης!

Παρούσες εργαζόμενες 4.
Επειδή δεν συγκρατώ ονόματα, με επιφύλαξη αναφέρω Ράνια, Σύλβια, Αλίκη και μια ακόμα.
Εκτιμήθηκε το φωτεινό πρόσωπο και το έτοιμο να σκίσει το μπουστάκι  :boobies: της Αλίκης( 20 χρ κατα δήλωσή της) και προτιμήθηκε για την συνεδρία.
Κατα την διάρκεια της συνεδρίας η προαναφερόμενη μασεζ ήταν ομλητικότατη, ευγενική, με δυνατό μασαζ και με ωραία μάλαξη  :jerking: στο τέλος.
Στα αρνητικά θα προσθέσω την καθολική ( με ευγένεια κατά τα άλλα)άρνηση της μασέζ για οποιαδήποτε επαφή παντού παρα μόνο πάνω απο τα ρούχα.
Συμπερασματικά είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που του φτάνει ένα μασαζ με εκτόνωση στο τέλος και σαφώς ΔΕΝ προτείνεται για καποιον που θέλει να βγάλει γούστα η τρελλό πάθος.
Κόστος 50 ευρώ περίπου 40 λεπτα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(....)αν εχει κανεις να προτεινει κατι διαφορετικο, θα του ημουν ευγνωμων. αλλα και παλι, αν κανεις δεν προτεινει τιποτα, δεν θα μου κανει κακο. θα μεινουν τα χρηματα στο πορτοφολι μου. γιατι σε μαριαννες κ εβιτες δεν θα πανε...

(...)Αν αυτή η Αλίκη είναι στυλ φοιβης, σχωρατε με αλλά θα πάω!!!!!

Αφού κανείς δεν βοηθάει....
Επίσκεψη στην εβιτα.
(....)
Καταπληκτικό! Αυτό θα πει συνέπεια λόγων και έργων...
:2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να επιστρεψουμε στην ουσια του θρεντ............
Επισκεψη στο μαγαζι του ΝΙΚΟΛΑ και συνεδρια με Στεφανια.Καλο μιλφ,ΜΙΛΦΑΡΑ θα λεγα,μετα το συντομο μασαζ να χαμε να λεγαμε,μαχη μεχρι εσχατων.
Ακουραστη,προθυμη τα δωσε ολα.
Χμμ, πως μου έχει ξεφύγει αυτό το πλάσμα απορώ ακόμη…

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Υπάρχει μασάζ ανοιχτό τέτοια ώρα? Θεωρώ όχι αλλά επειδή τώρα φτάνω είπα ας ρωτησω

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
κάνε ρε spiler ένα thread "Καλημέρα και εικόνες" και μην ποστάρεις όλο άκυρα εδώ πέρα...στο έχουν πει πόσοι...μπαίνουμε να μάθουμε κανένα νέο και βλέπουμε τη Σαντορίνη. Άσε που δεν έχουμε και φράγκα να πάμε. Με σύγχισες πρωινιάτικα
Ένας παλιός μου δάσκαλος έλεγε πες μια καλημέρα και ας την να πέσει κάτω, προφανώς εδώ θα είχε καραφλιάσει ο άνθρωπος με τόσα που διαβάζω.  Τι πάει να πει ρε φίλε άκυρα;  Άμα νομίζεις ότι η καλημέρα και μια φωτογραφία της πατρίδας μας είναι άκυρη στην καλημέρα (που το συγκεκριμένο νησί έχει και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου) τότε τι να πω, καλά μας κάνουν... Τέλος πάντων, ας μην αναλωθώ άλλο σε τσακωμούς δίχως νόημα, γιατί μόνο εκνευρισμό βγάζουν και δε βοηθάνε...

Στα του έργου, επίσκεψη χτες στου Σάκη όπου προτιμήθηκαν οι Κέλλυ και η Έλενα ανά ώρα η κάθε μία.  Δολοφονικός συνδυασμός κανονικότατα, με κάθε μία να έχει το ρόλο της στο φονικό.  Ήδη η Κέλλυ με είχε ξεπετάξει, ήρθε και η Έλενα μετά και με αποτελείωσε κανονικότατα, σε σημείο που να θέλω κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο να επανέλθω στην πραγματικότητα.  Αναρρωτιέμαι, σε δίωρο η κάθε μια τους τι θα κάνανε;  

- Κέλλυ: αισθησιακότατο μασάζ, ξέρει να σε παίζει με το κορμί της και να το χρησιμοποιεί άψογα για να σε ικανοποιήσει, σε βαθμό που νομίζεις ότι όντως γαμάς τη γκόμενά σου, ειδικά άμα είναι και καυλωμένη και αντέχει σε άγριο σφυροκόπημα...  Ομολογώ ότι άμα δεν είχα κανονίσει με το Σάκη να περάσει μετά την ώρα με την Κέλλυ η Έλενα θα συνεχίζαμε αδιάκοπα και για δεύτερη ώρα, δεδομένου ότι μου έκανε ένα κλικ.  

- Ελένα: ανερχόμενο αστέρι και υπόσχεση στον εαυτό μου να την πάρω όταν την πρωτογνώρισα λόγω της καυλόφατσάς της, δυστυχώς δεν είχα την τιμή να μου κάνει μασάζ μιας και με είχε φροντίσει η Κέλλυ πριν σε εξαιρετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να πάμε μετά από ένα ντουζάκι και πεντάλεπτη αναμονή για δεύτερο γύρο, οπότε το knock out ήταν δεδομένο, μιας και αυτή κι αν αντέχει άγριο σφυροκόπημα... Σε κάποια φάση ήμουν σίγουρος ότι θα με άφηνε στον τόπο απ' την ένταση και το πάθος.  Καυλιάρα όσο τίποτε άλλο, συνίσταται για τους λάτρεις του βραζιλιάνικου μοντέλου κώλου, καθώς και των παθιάρικων/ναζιάρικων γυναικών, μιας και παίζει ένα εξαιρετικό στήσιμο και σε φτάνει στα ουράνια πολύ γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές είχα ένα εξαιρετικό δίωρο με δυο ωραίες υπάρξεις, κάθε μία με διαφορετική ομορφιά, κάθε μία με την ίδια άψογη εκτέλεση του έργου.  Κάτω από 10αράκια δεν μπορώ να δώσω στην καθεμιά τους, γιατί και οι δυο τους ήταν εξαιρετικές σε αυτό που κάνουν, τίποτα βέβαια λιγότερο αναμενόμενο από το team του Σάκη, το οποίο σπανίως με απογοητεύει.  

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε...

Καλημέρα σε όλους και όλες και να είμαστε όλοι καλά!
URL]]

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Καλημερα..εστω και ετεροχρονισμενα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλό ξημέρωμα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στα του έργου, επίσκεψη χτες στου Σάκη όπου προτιμήθηκαν οι Κέλλυ και η Έλενα ανά ώρα η κάθε μία.  Δολοφονικός συνδυασμός κανονικότατα, με κάθε μία να έχει το ρόλο της στο φονικό.  Ήδη η Κέλλυ με είχε ξεπετάξει, ήρθε και η Έλενα μετά και με αποτελείωσε κανονικότατα, σε σημείο που να θέλω κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο να επανέλθω στην πραγματικότητα.  Αναρρωτιέμαι, σε δίωρο η κάθε μια τους τι θα κάνανε;  

- Κέλλυ: αισθησιακότατο μασάζ, ξέρει να σε παίζει με το κορμί της και να το χρησιμοποιεί άψογα για να σε ικανοποιήσει, σε βαθμό που νομίζεις ότι όντως γαμάς τη γκόμενά σου, ειδικά άμα είναι και καυλωμένη και αντέχει σε άγριο σφυροκόπημα...  Ομολογώ ότι άμα δεν είχα κανονίσει με το Σάκη να περάσει μετά την ώρα με την Κέλλυ η Έλενα θα συνεχίζαμε αδιάκοπα και για δεύτερη ώρα, δεδομένου ότι μου έκανε ένα κλικ.  

- Ελένα: ανερχόμενο αστέρι και υπόσχεση στον εαυτό μου να την πάρω όταν την πρωτογνώρισα λόγω της καυλόφατσάς της, δυστυχώς δεν είχα την τιμή να μου κάνει μασάζ μιας και με είχε φροντίσει η Κέλλυ πριν σε εξαιρετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να πάμε μετά από ένα ντουζάκι και πεντάλεπτη αναμονή για δεύτερο γύρο, οπότε το knock out ήταν δεδομένο, μιας και αυτή κι αν αντέχει άγριο σφυροκόπημα... Σε κάποια φάση ήμουν σίγουρος ότι θα με άφηνε στον τόπο απ' την ένταση και το πάθος.  Καυλιάρα όσο τίποτε άλλο, συνίσταται για τους λάτρεις του βραζιλιάνικου μοντέλου κώλου, καθώς και των παθιάρικων/ναζιάρικων γυναικών, μιας και παίζει ένα εξαιρετικό στήσιμο και σε φτάνει στα ουράνια πολύ γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές είχα ένα εξαιρετικό δίωρο με δυο ωραίες υπάρξεις, κάθε μία με διαφορετική ομορφιά, κάθε μία με την ίδια άψογη εκτέλεση του έργου.  Κάτω από 10αράκια δεν μπορώ να δώσω στην καθεμιά τους, γιατί και οι δυο τους ήταν εξαιρετικές σε αυτό που κάνουν, τίποτα βέβαια λιγότερο αναμενόμενο από το team του Σάκη, το οποίο σπανίως με απογοητεύει.  

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε...

Καλημέρα σε όλους και όλες και να είμαστε όλοι καλά!
http://[URL unfurl="true"]www.ciiwa.com/images/beautiful-sunrise-from-the-grace-santorini-hotel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Spiler, είσαι αφέντης!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4699989#msg4699989 date=1374667151]
τιποττα φιλε μου μην πασ καν ..ειναιμια πολυ χοντρη ..πηγα και εφυγα!!!
[/quote]
Το επιβεβαιώνω! 178 Kg τουλάχιστον! Ευτυχώς που δεν αλάζει τηλεφωνο στις αγγελίες που βάζει κατα καιρούς!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4699989#msg4699989 date=1374667151]
τιποττα φιλε μου μην πασ καν ..ειναιμια πολυ χοντρη ..πηγα και εφυγα!!!
[/quote]

Το ερώτημα είναι αν σου προσφέρει υπηρεσίες ή μένεις μόνο στο μασάζ; Και τι τιμές αν ξέρει κανεις.
Τώρα για το χοντρη οκ μπορεί να είναι δεν πήγα. Απλά και στη ζέτα μου λέγαν χοντρή αλλά για μένα είναι
απλά λίγο πάνω από το νορμάλ. Γούστα είναι αυτά.
Αν έχουμε λοιπόν πληροφόρηση για το τι προσφέρει ίσως και να κάνω μια επίσκεψη έτσι από περιέργεια.

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια διαβάζω κ διαβαζω και ακρη δεν μπορω να βρω.
θα μου συστησει κανεις κανενα μαγαζι να ξεφυγω απο τα βαρη τα οικογενειακα?
για ολα οχι μονο για μασαζ, καποιος που να πηγε κ να εμεινε ευχαριστημενος απο αποδοση εννοειται ετσι?               

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Το ερώτημα είναι αν σου προσφέρει υπηρεσίες ή μένεις μόνο στο μασάζ; Και τι τιμές αν ξέρει κανεις.
Τώρα για το χοντρη οκ μπορεί να είναι δεν πήγα. Απλά και στη ζέτα μου λέγαν χοντρή αλλά για μένα είναι
απλά λίγο πάνω από το νορμάλ. Γούστα είναι αυτά.
Αν έχουμε λοιπόν πληροφόρηση για το τι προσφέρει ίσως και να κάνω μια επίσκεψη έτσι από περιέργεια.
Αφού επιμένεις, να πάς τότε! Κάνει μέχρι αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση!
Κατα τα άλλα αν αντέχεις τα 178 kg (δεν κάνω πλάκα) μπορεί να την πείσεις και για κάτι άλλο!
Βρίσκεται στην Καλαμαριά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom