You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 853
- Πόντοι
- 96
Προφανώς το βάζεις στο ύψος της γκόμενας (στο κεφάλι) και σημαδέυεις το έδαφος!Αυτό αποστάσεις δε μετράει? Το ανθρώπινο ύψος πως το μετράς μ αυτο?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το φωτογράφησες οκ.Το σκέφτηκα και αυτό αλλά περιμένω να βγεί το νέο μοντέλο που έχει ενσωματωμένο και ανιχνευτή καμερών αλλά και λιπομετρητή!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 853
- Πόντοι
- 96
Το φωτογράφησες οκ.
Ειλικρινά δεν έιχα αυτή στο μυαλό μου! Τυχαία το έγραψα!
Καλα λές! Το φωτογράφησα!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θες να κρυφτείς και η χαρά δε σε αφήνειΕιλικρινά δεν έιχα αυτή στο μυαλό μου! Τυχαία το έγραψα!
Καλα λές! Το φωτογράφησα!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 853
- Πόντοι
- 96
Θες να κρυφτείς και η χαρά δε σε αφήνει
Ναι, ναι έτσι είναι!
Ορκίζομαι στα κοκκαλα του Λενιν, μολις βγεί το νέο μοντέλο να την ξαναεπισκεφθώ!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
καλημερα σε ολοι την παρεα. σας ευχεται καλο πασχα και καλη ανασταση ακομα σημερα δουλευουμε και μετα το πασχα ανοιγουμε την τεταρτη.....καλες γιορτες σε ολους..ολες
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Συνεύρεση με πρώην μασσατζού και νυν call-girl
Λόγω έλλειψης χώρου πήγα να κλείσω δωμάτιο στο Ανδρομέδα αλλά μου ζήτησαν 35 ευρώ (τα κόκκινα των 30 ευρώ ήταν λέει "κλειστά"...). Χωρίς πολλά-πολλά την έκανα για ένα άλλο -σχετικά διπλανό- ημιδιαμονής "ανακαινισμένο" αλλά με 25 ευρώ
Την πάτησα όμως!
Δωμάτιο της πλάκας (καμία σχέση με τα δωμάτια του Ανδρομέδα) & με ξίνει και το κεφάλι μου.... μάλλον δεν αλλάζουν μαξυλαροθύκες/σεντόνια...
Συνολικό Κόστος: 80+25 ευρώ (Δηλαδή, δύο Έλενες, μασάζ γαμάτο 120' και περισσεύουν και 5 ευρώ για τσιγάρα ).
Με pm το όνομα του "ανακαινισμένου".
Το όνομα της πρώην μασσατζού και νυν call-girl?
Μαντέψτε το: Βέβαια, για να μην παρεξηγούμαστε, κανένα απολύτως ενδιαφέρον δεν έχω για τα κ.λπ. Μου προσφέρθηκαν όμως...
Τέλος πάντων: Την άλλη φορά σε οργανωμένο μασσατζίδικο με λιγότερα λεφτά συνολικά, πιο καθαρό περιβάλλον και δυνατότητα επιλογής κοπέλας και υπηρεσιών ().
Που θα πάει ρε Σάκη σου έρχομαι (αμέσως μετά το Πάσχα...). Ειδοποίησε όμως κι εσύ ρε αδερφέ με κανά pm για καμιά λεπτούλα, κοντούλα, μικρούλα (19-25 y.o.) και γκαυλιάρα...
ΚΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Λόγω έλλειψης χώρου πήγα να κλείσω δωμάτιο στο Ανδρομέδα αλλά μου ζήτησαν 35 ευρώ (τα κόκκινα των 30 ευρώ ήταν λέει "κλειστά"...). Χωρίς πολλά-πολλά την έκανα για ένα άλλο -σχετικά διπλανό- ημιδιαμονής "ανακαινισμένο" αλλά με 25 ευρώ
Την πάτησα όμως!
Δωμάτιο της πλάκας (καμία σχέση με τα δωμάτια του Ανδρομέδα) & με ξίνει και το κεφάλι μου.... μάλλον δεν αλλάζουν μαξυλαροθύκες/σεντόνια...
Συνολικό Κόστος: 80+25 ευρώ (Δηλαδή, δύο Έλενες, μασάζ γαμάτο 120' και περισσεύουν και 5 ευρώ για τσιγάρα ).
Με pm το όνομα του "ανακαινισμένου".
Το όνομα της πρώην μασσατζού και νυν call-girl?
Μαντέψτε το: Βέβαια, για να μην παρεξηγούμαστε, κανένα απολύτως ενδιαφέρον δεν έχω για τα κ.λπ. Μου προσφέρθηκαν όμως...
Τέλος πάντων: Την άλλη φορά σε οργανωμένο μασσατζίδικο με λιγότερα λεφτά συνολικά, πιο καθαρό περιβάλλον και δυνατότητα επιλογής κοπέλας και υπηρεσιών ().
Που θα πάει ρε Σάκη σου έρχομαι (αμέσως μετά το Πάσχα...). Ειδοποίησε όμως κι εσύ ρε αδερφέ με κανά pm για καμιά λεπτούλα, κοντούλα, μικρούλα (19-25 y.o.) και γκαυλιάρα...
ΚΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Αυτό αποστάσεις δε μετράει? Το ανθρώπινο ύψος πως το μετράς μ αυτο?
Φωτογράφιση της κοπέλας & Μέτρηση της απόστασης (Laser Χειρός - Κοπέλας): Μετά, το ύψος της κοπέλας υπολογίζεται σχετικά εύκολα εφόσον η Εστιακή Απόσταση του φακού που χρησιμοποιεί το Laser Χειρός είναι γνωστή (Απλά: επίλυση Τριγώνου ).
Θα χρειαστούμε, βέβαια, ένα Laser Χειρός με ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάτσε πρώτα να προκύψουν τα συγκεκριμένα κόκαλα....Ναι, ναι έτσι είναι!
Ορκίζομαιστα κοκκαλαστη μούμια του Λενιν, μολις βγεί το νέο μοντέλο να την ξαναεπισκεφθώ!
Σικέ ο όρκος!
Συνημμένα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποιά νάναι άραγε; Πρώην μασατζού και νυν call-girl; Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο κύριεΣυνεύρεση με πρώην μασσατζού και νυν call-girl
(...)Το όνομα της πρώην μασσατζού και νυν call-girl?
(...)
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
(...)Πώς αλλίως θα κάνω τα μικρονταβατζιλικια μου? Ε? Πώς?
Για τον Akarnan υπάρχει ένα καταλληλότερο μοντέλο...εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτά
Συνημμένα
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ποιά νάναι άραγε; Πρώην μασατζού και νυν call-girl; Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο κύριεΡούσσο;Γιούτσο;
Εάν βοηθήσεις ως προς το "Ρούσσο", έ.. τότε κάτι θα κάνω κι εγώ για την πρώην...
καλησπέρα παιδιά
ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη σε Καλλιδοπούλου, με παρούσες:
Λένα (GR) καστανή, ψηλή, με καλό μασάζ, γνωστή και από τον Resort Βαρδαρίου για τους παλιότερους, φτάνει έως και φούλ τώρα
Μαρία (GR) με την οποία έκανα συνεδρία, καστανή, milf, καλό σώμα, συμπαθητική, πολλή καλή συμμετοχή με τάση προς "άγριες" διαθέσεις, γουστάρει αυτό που κάνει
Άντζελα (RU) μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, συμπαθητική
Βίκυ (RO) μελαχρινή, ψηλή, όμορφη με ωραίο σώμα, ήτανε στο μαγαζί και αρκετά παλιότερα και επέστρεψε έπειτα από θητεία στο antistress-μάκης στην Βούλγαρη
Γιάννα (GR) ξανθιά, ψηλή, καλό σώμα, σκυλέ πρόσωπο, φθάνει μέχρι το δεύτερο πρόγραμμα, συστήθηκε από την διεύθυνση του μαγαζιού για το πολύ καλό μασάζ της
Επίσης σχετικά με το μαγαζί του κυρίου Σταύρου στην Εγνατία με Αγ. Σοφίας από προ μηνός επίσκεψη μου και συνεδρία με μια μελαχρινή πιτσιρίκα με κοντό μαλλί την Ιωάννα, η πετσέτα υπήρχε κανονικά μέχρι το τέλος, το ανέμενα βέβαια, από προσωπική εμπειρία εκεί δεν άλλαξε κάτι ως προς την φιλοσοφία της πετσέτας
τα ιδιαίτερα χαιρετίσματα μου στον καλό φίλο House
συνάδελφε palermo μας λείπουν τα σχόλιά σου, όπως και να έχει εύχομαι να είσαι καλά
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!
Λένα (GR) καστανή, ψηλή, με καλό μασάζ, γνωστή και από τον Resort Βαρδαρίου για τους παλιότερους, φτάνει έως και φούλ τώρα
Μαρία (GR) με την οποία έκανα συνεδρία, καστανή, milf, καλό σώμα, συμπαθητική, πολλή καλή συμμετοχή με τάση προς "άγριες" διαθέσεις, γουστάρει αυτό που κάνει
Άντζελα (RU) μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, συμπαθητική
Βίκυ (RO) μελαχρινή, ψηλή, όμορφη με ωραίο σώμα, ήτανε στο μαγαζί και αρκετά παλιότερα και επέστρεψε έπειτα από θητεία στο antistress-μάκης στην Βούλγαρη
Γιάννα (GR) ξανθιά, ψηλή, καλό σώμα, σκυλέ πρόσωπο, φθάνει μέχρι το δεύτερο πρόγραμμα, συστήθηκε από την διεύθυνση του μαγαζιού για το πολύ καλό μασάζ της
Επίσης σχετικά με το μαγαζί του κυρίου Σταύρου στην Εγνατία με Αγ. Σοφίας από προ μηνός επίσκεψη μου και συνεδρία με μια μελαχρινή πιτσιρίκα με κοντό μαλλί την Ιωάννα, η πετσέτα υπήρχε κανονικά μέχρι το τέλος, το ανέμενα βέβαια, από προσωπική εμπειρία εκεί δεν άλλαξε κάτι ως προς την φιλοσοφία της πετσέτας
τα ιδιαίτερα χαιρετίσματα μου στον καλό φίλο House
συνάδελφε palermo μας λείπουν τα σχόλιά σου, όπως και να έχει εύχομαι να είσαι καλά
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εάν βοηθήσεις ως προς το "Ρούσσο", έ.. τότε κάτι θα κάνω κι εγώ για την πρώην...
Ο (μακαρίτης) Μιχάλης Ρούσσος σαν παρουσιαστής του 'κάθε μεσημέρι' ήταν πολύ καλόβολος με τους παίκτες που έπαιρναν τηλέφωνο για να απαντήσουν σε μια ερώτηση. Ήταν πολύ συνηθισμένο σε σημείο που έγινε σλόγκαν, όταν ο παίκτης δεν γνώριζε την απάντηση να ζητά βοήθεια λέγοντας 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;'. Σε σημείο που κυκλοφόρησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σε κάποια τηλεθεάτρια που ζήτησε το όνομα της, αυτή να πει 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο'..
Και φυσικά το (δικιάς μου έμπνευσης ) λογοπαίγνιο Ρούσσο-Γιούτσο..
Όσο για τη λεγάμενη ελπίζω να διατήρησε σταθερή αξία και σαν call-girl...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πούσουνα νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος...καλησπέρα παιδιά
(....)
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ο (μακαρίτης) Μιχάλης Ρούσσος σαν παρουσιαστής του 'κάθε μεσημέρι' ήταν πολύ καλόβολος με τους παίκτες που έπαιρναν τηλ΄φωνο για να απαντήσουν σε μια ερώτηση. Ήταν πολύ συνηθισμένο σε σημείο που έγινε σλόγκαν, όταν ο παίκτης δεν γνώριζε την απάντηση να ζητά βοήθεια λέγοντας 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;'. Σε σημείο που κυκλοφόρησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σε κάποια τηλεθεάτρια που ζήτησε το όνομα της, αυτή να πει 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο'..
Και φυσικά το (δικιάς μου έμπνευσης ) λογοπαίγνιο Ρούσσο-Γιούτσο..
Όσο για τη λεγάμενη ελπίζω να διατήρησε σταθερή αξία και σαν call-girl...
Αναλυτική, διδακτική και ενημερωτική η απάντησή σου ως προς το "μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;"
Όσο για τη λεγάμενη...
Σκυλί του πολέμου ( ) και σαν ανεξάρτητο call-girl ( ).
Λογική εξέλιξη... (φαίνεται να έκλεισε τον κύκλο της στα Μασσατζίδικα...).
Δεν τη βλέπω όμως να πηγαίνει και πολύ μακρυά...
Όχι γιατί εγκατέλειψε το μαντρί... αλλά διότι ο στίβος στα CG είναι πλέον πολύ δύσκολος: Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τιμές έχουν πέσει πολύ...
Είναι όμως σκυλί ράτσας!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αγαπητέ μου treflejacj μόνο το όνομα δεν είπε ο φίλος Gioutsos.
Πίστευα πως θα ήταν ευκολάκι για τη διορατικότητα και εμπειρία σου.
Το εμότικον σε βοήθησε?
Την καλημέρα μου.
Πίστευα πως θα ήταν ευκολάκι για τη διορατικότητα και εμπειρία σου.
Το εμότικον σε βοήθησε?
Την καλημέρα μου.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φίλε.τα ιδιαίτερα χαιρετίσματα μου στον καλό φίλο House
Λείπεις,τουλάχιστον σε μένα,απ το φόρουμ.
Χαίρομαι να περνάς όμορφα.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σου εύχομαι.