Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
για την περιφέρια εχεις ένα δικιο  :grin:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
είναι αυτό που λενε την παίρνεις (την μέτρηση) στα όρθια ....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Συνεύρεση με πρώην μασσατζού και νυν call-girl  :think:
Λόγω έλλειψης χώρου πήγα να κλείσω δωμάτιο στο Ανδρομέδα αλλά μου ζήτησαν 35 ευρώ (τα κόκκινα των 30 ευρώ ήταν λέει "κλειστά"...). Χωρίς πολλά-πολλά την έκανα για ένα άλλο -σχετικά διπλανό- ημιδιαμονής "ανακαινισμένο" αλλά με 25 ευρώ   :rockon: :rockon:

Την πάτησα όμως!  :headbang: :headbang:
Δωμάτιο της πλάκας (καμία σχέση με τα δωμάτια του Ανδρομέδα) & με ξίνει και το κεφάλι μου.... μάλλον δεν αλλάζουν μαξυλαροθύκες/σεντόνια...  :tickedoff: :tickedoff:

Συνολικό Κόστος: 80+25 ευρώ  :lheel: (Δηλαδή, δύο Έλενες, μασάζ γαμάτο 120' και περισσεύουν και 5 ευρώ για τσιγάρα  :uglystupid:).

Με pm το όνομα του "ανακαινισμένου".
Το όνομα της πρώην μασσατζού και νυν call-girl?   :think:
Μαντέψτε το: :s&m_2: :s&m_3: Βέβαια, για να μην παρεξηγούμαστε, κανένα απολύτως ενδιαφέρον δεν έχω για τα :s&m_2: κ.λπ. Μου προσφέρθηκαν όμως...

Τέλος πάντων: Την άλλη φορά σε οργανωμένο μασσατζίδικο με λιγότερα λεφτά συνολικά, πιο καθαρό περιβάλλον και δυνατότητα επιλογής κοπέλας και υπηρεσιών (:zfuck:).

Που θα πάει ρε Σάκη σου έρχομαι (αμέσως μετά το Πάσχα...). Ειδοποίησε όμως κι εσύ ρε αδερφέ με κανά pm για καμιά λεπτούλα, κοντούλα, μικρούλα (19-25 y.o.) και γκαυλιάρα...

ΚΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Αυτό αποστάσεις δε μετράει? Το ανθρώπινο ύψος πως το μετράς μ αυτο?

Φωτογράφιση της κοπέλας & Μέτρηση της απόστασης (Laser Χειρός - Κοπέλας): Μετά, το ύψος της κοπέλας υπολογίζεται σχετικά εύκολα εφόσον η Εστιακή Απόσταση του φακού που χρησιμοποιεί το Laser Χειρός είναι γνωστή (Απλά: επίλυση Τριγώνου  :rockon: :rockon:).

Θα χρειαστούμε, βέβαια, ένα Laser Χειρός με ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, ναι έτσι είναι!  :2funny: :2funny:

Ορκίζομαι στα κοκκαλα στη μούμια του Λενιν, μολις βγεί το νέο μοντέλο να την ξαναεπισκεφθώ! :2funny: :2funny:
Κάτσε πρώτα να προκύψουν τα συγκεκριμένα κόκαλα....

Σικέ ο όρκος!

Συνημμένα

• Lenin-corpse-008.jpg
    Lenin-corpse-008.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 15

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συνεύρεση με πρώην μασσατζού και νυν call-girl  :think:
(...)Το όνομα της πρώην μασσατζού και νυν call-girl?   :think:
Μαντέψτε το: :s&m_2: :s&m_3: Βέβαια, για να μην παρεξηγούμαστε, κανένα απολύτως ενδιαφέρον δεν έχω για τα :s&m_2: κ.λπ. Μου προσφέρθηκαν όμως...
(...)
Ποιά νάναι άραγε;  :think: Πρώην μασατζού και νυν call-girl;  :think: Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο κύριε Ρούσσο; Γιούτσο;  :2funny: :2funny:
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)Πώς αλλίως θα κάνω τα μικρονταβατζιλικια μου? Ε? Πώς?
εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτά  :2funny:
Για τον Akarnan υπάρχει ένα καταλληλότερο μοντέλο... :grin: :grin:

Συνημμένα

• safe.jpg
    safe.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Ποιά νάναι άραγε;  :think: Πρώην μασατζού και νυν call-girl;  :think: Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο κύριε Ρούσσο; Γιούτσο;  :2funny: :2funny:
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Εάν βοηθήσεις ως προς το "Ρούσσο", έ.. τότε κάτι θα κάνω κι εγώ για την πρώην... :dancing: :dancing:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά

ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη σε Καλλιδοπούλου, με παρούσες:

Λένα (GR) καστανή, ψηλή, με καλό μασάζ, γνωστή και από τον Resort Βαρδαρίου για τους παλιότερους, φτάνει έως και φούλ τώρα

Μαρία (GR) με την οποία έκανα συνεδρία, καστανή, milf, καλό σώμα, συμπαθητική, πολλή καλή συμμετοχή με τάση προς "άγριες" διαθέσεις, γουστάρει αυτό που κάνει

Άντζελα (RU) μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, συμπαθητική

Βίκυ (RO) μελαχρινή, ψηλή, όμορφη με ωραίο σώμα, ήτανε στο μαγαζί και αρκετά παλιότερα και επέστρεψε έπειτα από θητεία στο antistress-μάκης στην Βούλγαρη

Γιάννα (GR) ξανθιά, ψηλή, καλό σώμα, σκυλέ πρόσωπο, φθάνει μέχρι το δεύτερο πρόγραμμα, συστήθηκε από την διεύθυνση του μαγαζιού για το πολύ καλό μασάζ της

Επίσης σχετικά με το μαγαζί του κυρίου Σταύρου στην Εγνατία με Αγ. Σοφίας από προ μηνός επίσκεψη μου και συνεδρία με μια μελαχρινή πιτσιρίκα με κοντό μαλλί την Ιωάννα, η πετσέτα υπήρχε κανονικά μέχρι το τέλος, το ανέμενα βέβαια, από προσωπική εμπειρία εκεί δεν άλλαξε κάτι ως προς την φιλοσοφία της πετσέτας

τα ιδιαίτερα χαιρετίσματα μου στον καλό φίλο House

συνάδελφε palermo μας λείπουν τα σχόλιά σου, όπως και να έχει εύχομαι να είσαι καλά

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εάν βοηθήσεις ως προς το "Ρούσσο", έ.. τότε κάτι θα κάνω κι εγώ για την πρώην... :dancing: :dancing:

Ο (μακαρίτης) Μιχάλης Ρούσσος σαν παρουσιαστής του 'κάθε μεσημέρι' ήταν πολύ καλόβολος με τους παίκτες που έπαιρναν τηλέφωνο για να απαντήσουν σε μια ερώτηση. Ήταν πολύ συνηθισμένο σε σημείο που έγινε σλόγκαν, όταν ο παίκτης δεν γνώριζε την απάντηση να ζητά βοήθεια λέγοντας 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;'. Σε σημείο που κυκλοφόρησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σε κάποια τηλεθεάτρια που ζήτησε το όνομα της, αυτή να πει 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο'..

Και φυσικά το (δικιάς μου έμπνευσης  :jerking:) λογοπαίγνιο Ρούσσο-Γιούτσο..

Όσο για τη λεγάμενη ελπίζω να διατήρησε σταθερή αξία και σαν call-girl...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα παιδιά

ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη σε Καλλιδοπούλου, με παρούσες:

Λένα (GR) καστανή, ψηλή, με καλό μασάζ, γνωστή και από τον Resort Βαρδαρίου για τους παλιότερους, φτάνει έως και φούλ τώρα
(....)
Πούσουνα νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος... :2funny:

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1

Ο (μακαρίτης) Μιχάλης Ρούσσος σαν παρουσιαστής του 'κάθε μεσημέρι' ήταν πολύ καλόβολος με τους παίκτες που έπαιρναν τηλ΄φωνο για να απαντήσουν σε μια ερώτηση. Ήταν πολύ συνηθισμένο σε σημείο που έγινε σλόγκαν, όταν ο παίκτης δεν γνώριζε την απάντηση να ζητά βοήθεια λέγοντας 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;'. Σε σημείο που κυκλοφόρησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σε κάποια τηλεθεάτρια που ζήτησε το όνομα της, αυτή να πει 'μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο'..

Και φυσικά το (δικιάς μου έμπνευσης  :jerking:) λογοπαίγνιο Ρούσσο-Γιούτσο..

Όσο για τη λεγάμενη ελπίζω να διατήρησε σταθερή αξία και σαν call-girl...

Αναλυτική, διδακτική και ενημερωτική η απάντησή σου ως προς το "μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε Ρούσσο;"  :)  :)

Όσο για τη λεγάμενη...  :s&m_2:  :s&m_1:
Σκυλί του πολέμου ( :tits: :fuck1:) και σαν ανεξάρτητο call-girl (:fuck2: :zfuck:).
Λογική εξέλιξη... (φαίνεται να έκλεισε τον κύκλο της στα Μασσατζίδικα...).

Δεν τη βλέπω όμως να πηγαίνει και πολύ μακρυά...
Όχι γιατί εγκατέλειψε το μαντρί... αλλά διότι ο στίβος στα CG είναι πλέον πολύ δύσκολος: Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τιμές έχουν πέσει πολύ... :rockon: :rockon: :rockon:

Είναι όμως σκυλί ράτσας!  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ μου treflejacj μόνο το όνομα δεν είπε ο φίλος Gioutsos.
Πίστευα πως θα ήταν ευκολάκι για τη διορατικότητα και εμπειρία σου. :s&m_1:
Το εμότικον σε βοήθησε?  :)
Την καλημέρα μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τα ιδιαίτερα χαιρετίσματα μου στον καλό φίλο House

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!
Φίλε. :)
Λείπεις,τουλάχιστον σε μένα,απ το φόρουμ.
Χαίρομαι να περνάς όμορφα.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σου εύχομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom