You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 853
- Πόντοι
- 96
Μήπως υπερβαλεις λίγο?Αχχχ Νίκη με τις βυζάρες σου...
Αλκίνοε φέρε σε παρακαλώ το θέμα στις σωστές διαστάσεις του!
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αχχχ Νίκη με τις βυζάρες σου...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε Μποζάνη! Αμάν πιά... Έχεις γράψει σε 3 μήνες, 1000+ μηνύματα σε 128 thread (όπου δεις φως, μέσα), εκ των οποίων τα 966 είναι απλά κίτρινα μπαρμπαδάκια σε διάφορες φάσεις. Εντάξει ρε αγόρι μου, πάλιωσες...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Πες τα Χρυσοστομε.....Ρε Μποζάνη! Αμάν πιά... Έχεις γράψει σε 3 μήνες, 1000+ μηνύματα σε 128 thread (όπου δεις φως, μέσα), εκ των οποίων τα 966 είναι απλά κίτρινα μπαρμπαδάκια σε διάφορες φάσεις. Εντάξει ρε αγόρι μου, πάλιωσες...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Treflejack δε το σχολίασα, σε περίμενα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λόγω Σαρακοστής να υποθέσουμε;Αν σου μπήκαν ιδέες να κάνεις καμία απιστία τότε έχε υποψη σου οτι μόνο Πέμπτες και Παρασκευές σερβίρει και κουλούρι!
(...)
Κανονικά θα 'πρεπε να εφαρμόζει 9ήμερα διαλείμματα, όπως διδάσκει και η λαϊκή σοφία
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ή μέρα παρά μέρα. Μία μέσα μία έξω που λέγαμε και στον στρατό
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Γεια σας και Καλή Σαρακοστή!
Τώρα πόσοι θα ακολουθήσουν τη νηστεία από κάθε είδους κρέας, αυτό είναι άλλο θέμα! Ύστερα από καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω τις εντυπώσεις μου! Αυτήν την φοράι για Δελφών και Πέτρου Συνδίκα γωνία (δίπλα στα έργα του Μετρό), για τέκνο Ελληνίδα (άν και τρελένομαι για κοπέλες από Ρουμανία. Πολύ «όμορφη» χώρα ρε συνάδελφοι...).
Σάββατο, γύρω στις 19:30. Η κοπέλα, μιλάμε για τη Ζέτα βέβαια, την είχα πάρει σε προηγούμενη επίσκεψή μου... Και μου άρεσε! ¨Έτσι αποφάσισα να πάω αποκλειστικά και μόνο γι αυτήν!
Περίμενα στο δωμάτιο, περί τα 20 λεπτά, πίνοντας το ουισκάκι μου! Μετά άρχισαν οι κλασσικές παλινδρομήσεις από κουζίνα σε μπάνιο και από δωμάτιο σε διάδρομο, για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες συναντήσεις μεταξύ των μελών!
Τελικά, το τέκνο έκανε την εμφάνισή της! Φορούσε κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, ασημένια σκουλαρίκια και με τα μακριά της μαύρα μαλλιά, έδειχνε έτοιμη να χορέψει φλαμένγκο.
Μπήκαμε στο δωμάτιο! Εξυπηρετικότατη, φλογερή, με ρωτούσε σε κάθε τι που επιχειρούσε να κάνει! Μύριζε υπέροχα. Φιλούσε υπέροχα! Άγγιζε υπέροχα! Ξεκινήσαμε με δυνατό μασάζ που μετά γύρισε σε αισθησιακό! Είχε ήδη απογυμνωθεί και σε κάθε της μετακίνηση γύρω από το κρεβάτι, απολάμβανα όλες τις καμπύλες του θεϊκού της κορμιού! Τα στήθη της (D μέγεθος), λικνίζοταν σε κάθε κίνηση μασάζ που έκανε και μου ανέβαζαν διαρκώς την επιθυμία! Δεν άντεξα πάνω από 20 λεπτά.
Γύρισα και ξεκινήσαμε τα παιχνίδια! Δεκτική, υπομονετική, αισθησιακή, VALUE FOR MONEY! Είχα καιρό να περάσω τόσο όμορφα! Αλλάξαμε 4 στάσεις και τελικά, μετά από στοματικό, τελείωσα πάνω ατα στήθια της!
Τώρα πόσοι θα ακολουθήσουν τη νηστεία από κάθε είδους κρέας, αυτό είναι άλλο θέμα! Ύστερα από καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω τις εντυπώσεις μου! Αυτήν την φοράι για Δελφών και Πέτρου Συνδίκα γωνία (δίπλα στα έργα του Μετρό), για τέκνο Ελληνίδα (άν και τρελένομαι για κοπέλες από Ρουμανία. Πολύ «όμορφη» χώρα ρε συνάδελφοι...).
Σάββατο, γύρω στις 19:30. Η κοπέλα, μιλάμε για τη Ζέτα βέβαια, την είχα πάρει σε προηγούμενη επίσκεψή μου... Και μου άρεσε! ¨Έτσι αποφάσισα να πάω αποκλειστικά και μόνο γι αυτήν!
Περίμενα στο δωμάτιο, περί τα 20 λεπτά, πίνοντας το ουισκάκι μου! Μετά άρχισαν οι κλασσικές παλινδρομήσεις από κουζίνα σε μπάνιο και από δωμάτιο σε διάδρομο, για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες συναντήσεις μεταξύ των μελών!
Τελικά, το τέκνο έκανε την εμφάνισή της! Φορούσε κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, ασημένια σκουλαρίκια και με τα μακριά της μαύρα μαλλιά, έδειχνε έτοιμη να χορέψει φλαμένγκο.
Μπήκαμε στο δωμάτιο! Εξυπηρετικότατη, φλογερή, με ρωτούσε σε κάθε τι που επιχειρούσε να κάνει! Μύριζε υπέροχα. Φιλούσε υπέροχα! Άγγιζε υπέροχα! Ξεκινήσαμε με δυνατό μασάζ που μετά γύρισε σε αισθησιακό! Είχε ήδη απογυμνωθεί και σε κάθε της μετακίνηση γύρω από το κρεβάτι, απολάμβανα όλες τις καμπύλες του θεϊκού της κορμιού! Τα στήθη της (D μέγεθος), λικνίζοταν σε κάθε κίνηση μασάζ που έκανε και μου ανέβαζαν διαρκώς την επιθυμία! Δεν άντεξα πάνω από 20 λεπτά.
Γύρισα και ξεκινήσαμε τα παιχνίδια! Δεκτική, υπομονετική, αισθησιακή, VALUE FOR MONEY! Είχα καιρό να περάσω τόσο όμορφα! Αλλάξαμε 4 στάσεις και τελικά, μετά από στοματικό, τελείωσα πάνω ατα στήθια της!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Για ποιο μαγαζι μιλαμε?Δωσε λινκ αγγελιας ρε φιλε η οποιος καταλαβε....Γεια σας και Καλή Σαρακοστή!
Σάββατο, γύρω στις 19:30. Η κοπέλα, μιλάμε για τη Ζέτα βέβαια, την είχα δει σε προηγούμενη επίσκεψή μου, φεύγοντας! Και μου άρεσε! ¨Έτσι αποφάσισα να πάω αποκλειστικά και μόνο γι αυτήν!
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Για ποιο μαγαζι μιλαμε?Δωσε λινκ αγγελιας ρε φιλε η οποιος καταλαβε....
και τιμές αν ειναι ευκολο φιλαράκι... ;)
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Για ποιο μαγαζι μιλαμε?Δωσε λινκ αγγελιας ρε φιλε η οποιος καταλαβε....
Ρένα & Ζέτα
Τηλ χχχ806 (σε διάφορες ιστοσελίδες του χώρου, adoos, κλπ)
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
και τιμές αν ειναι ευκολο φιλαράκι... ;)
80 άρι
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τελικά την είχες σταμπάρει ή την είχες δοκιμάσει παίχτη?Ζέτα (Δελφών & Πέτρου Συνδίκα, τηλ. χχχ7806).
Παλιά πολυκατοικία με χαρακτηριστικό μεγάλο διάδρομο, ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι τον πρώτο όροφο, το διαμέρισμα παλιό, ένα δωμάτιο σχετικά μεγάλο και λιτό με την μπανιέρα εκτός.
Εξαιρετική GFE περίπτωση (το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η φοιτητριούλα...) με άνεση χρόνου και δυνατότητα για 2η φορά με το ίδιο παράβολο των 80 (πράγματι ολίγον αλμυρό...).
Νεαρά, δεν ξεπερνά τα 22, ολίγον γεματούλα (όχι όμως κάτι ιδιαίτερο...) και με εκπληκτικό στητό στήθος.
Στα του αγώνα τώρα: Πολύ καλή και βαθειά πίπα αλλά όχι πίσω πόρτα (για όσους ταύτησαν την Ζέτα με την Μαρία με τα tatoo του ΠΑΟΚ...).
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτήν την φοράι για Δελφών και Πέτρου Συνδίκα γωνία (δίπλα στα έργα του Μετρό), για τέκνο Ελληνίδα ( Η κοπέλα, μιλάμε για τη Ζέτα βέβαια, την είχα δει σε προηγούμενη επίσκεψή μου, φεύγοντας! Και μου άρεσε! ¨Έτσι αποφάσισα να πάω αποκλειστικά και μόνο γι αυτήν!
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Τελικά την είχες σταμπάρει ή την είχες δοκιμάσει παίχτη?
Δοκίμασα τη Ζέτα σταμπάροντας παράλληλα τη Ρένα...
Είσαι καλός πάντως στο data-mining!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πρεπει να ειμαι ηλίθιος τελικά.Δοκίμασα τη Ζέτα σταμπάροντας παράλληλα τη Ρένα...
Είσαι καλός πάντως στο data-mining!
Και στο παλιοτερο ποστ τη Ζέτα γράφεις ότι δοκίμασες αλλά και στο σημερινο,Σωστά?
Τι στο καλό όλες σ αυτό το μαγαζί Ζέτα λέγονται όπως οι Ramones?