House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κι εγώ George, αν και δεν ειμαι του μπουζουκιού, Ο Μαζώ μ αρέσει πολύ.Ηοuse τη μας έκανες τώρα έχω ξεχάσει πότε πήγα τελευταία στα μπουζούκια.
Κι εγώ George, αν και δεν ειμαι του μπουζουκιού, Ο Μαζώ μ αρέσει πολύ.Ηοuse τη μας έκανες τώρα έχω ξεχάσει πότε πήγα τελευταία στα μπουζούκια.
Αντύπας και ξερό ψωμί.
Πειράζει να κρατήσω μόνο αυτό?Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω,
απαγορεύεται να μ’ αγαπάς.
Είν’ επικίνδυνο να σε κοιτάω,
είν’ επικίνδυνο να με κοιτάς.
Φυσικά τα λόγια είναι του αγαπητού Αντύπα όποτε keep it.Πειράζει να κρατήσω μόνο αυτό?
Δεν εκλησιάστηκα πρόσφατα, έχω να ομολογήσω, αλλά όταν προσκύνησα το ανέφερα!Μπα τίποτα, περιμένω τον Akarnan που ειναι φιλοι να μας πει.
Επίσκεψη πρόσφατα στο Ναό της Αρτέμιδος.
Παρουσίες 4: Η ιέρια του Ναού και άλλες 3.
1. Αλέκα (RU), Λεπτή, 174 cm, 41 ετών με ωραίο κορμί.
2. Κλαίρη (GR), Ξανθιά με ωραίο στήθος και καλά πιασίματα, 28 ετών, 164 cm με προϋπηρεσία σε Βασίλη Smile.
3. Ιλιάννα (GR), Ξανθιά λεπτή, καλό μασαζ, 166 cm, 32 ετών και αυτή με προϋπηρεσία στη Μαριάννα.
Κατα την επίσκεψη συνεδρίασα με την ίδια την ιέρια και έμεινα αρκετα ικανοποιημένος!!!
Ο νέος χώρος βρίσκεται στην Καλαμαριά και είναι άνετος και καθαρός.
Αν σου μπήκαν ιδέες να κάνεις καμία απιστία τότε έχε υποψη σου οτι μόνο Πέμπτες και Παρασκευές σερβίρει και κουλούρι!Πεμπτη απόγευμα αργά γινόταν χαμος Αλκινοε, εγώ μονο τη Σαμπίνα πρόλαβα να δω καθώς εφευγε μ ενα ασπρο κολάν
Κώλαση
Δε μου μπήκαν ιδέες γιατί εχω δοκιμάσει πριν ένα μηνα περίπου με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Παραμένω πιστος. όσο αντέξω δλδ.
Αλκίνοε, όχι ! Η Ιλιάννα δεν είναι η Αφροδίτη που θυμάσαι! Αυτή είναι 30άρα!
Τωρα αν υπάρχει καλύτερη από την ιέρεια δεν νομίζω! αλλά το team νομίζω οτι έχει εμπλουτιστεί και ξεχασα να αναφέρω οτι ο χώρος διαθέτει κρεβάτια και όχι μασαζοκρέβατα!
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
Θα πρέπει να βρω γυναικα πρωτα.Ώρα, να σε αποκαταστήσουμε . . .
Θα πρέπει να βρω γυναικα πρωτα.
Αφροδίτη, γλυκεία 35 άρα, καστανόξανθο μαλλάκι, όμορφο σώμα, 2-3 , πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά, άψογα ντυμένη, και υποστήριζε την σέξη εμφάνιση της - ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, αλλά μία φορά ποου την επέλεξα δεν μου φάνηκε εργατικό κορίτσι στην και το