Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πεμπτη απόγευμα αργά γινόταν χαμος Αλκινοε, εγώ μονο τη Σαμπίνα πρόλαβα να δω καθώς εφευγε μ ενα ασπρο κολάν  
:kissass:

Κώλαση  :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Πεμπτη απόγευμα αργά γινόταν χαμος Αλκινοε, εγώ μονο τη Σαμπίνα πρόλαβα να δω καθώς εφευγε μ ενα ασπρο κολάν  
:kissass:

Κώλαση  :)

Μακάρι, όλες οι δουλειές, τις δύσκολες εποχές που ζούμε, να πάνε καλά....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κι οσοι εργάζονται σκληρά,δε το λέω καθόλου ειρωνικά,να ανταμείβονται.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
την καλημερα μου αλκινε και σε ολοι την παρεα... να περνατε καλα.... :2funny:

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους. Επισκεψη πρωτα σε ριζορτ. Γκομενες τρεις, δυο ρουμανες οι οποιες ηταν σε δοματια και μια βουλγαρα που μολις ειχε βγει ονοματι ΡΟΖΑ μετρια πραγματα. Δευτερος σταθμος αντι στρεσ.Τα ιδια μια μαυρη ονοματι τζενιφερ μια σητεμενη ΖΩΗ που περισοτερο για τσατσα σε μπουρδελο δεκαετιας 80 εμοιαζε το καλο αλλα δοκιμασμενο πολλες φορες μιλφακι ΜΙΡΤΟ και μια γ εθνικης αλβανικης καταγωγης που μου διαφευγει το ονομα. Τριτη και φαρμακερη ΜΑΡΙΑΝΑ και εδω αναπαλαιωση.και ενω ημουν ετοιμος να χαιρετησω και απο εκει βλεπω ενα 20αχρωνο να βγαινει απο δωματιο ονοματι ΣΤΕΛΑ. Ρωταω μαριανα και την περνω.Φ Ω Β Ε Ρ Η.Καλλουτσικο μασαζ ωραιο υγρο κλαρινο και ανελεητο σφηροκοπημα. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Μια απ της καλλητερες μασαζοσυνεδριες που εχω κανει. Αντε και παλι καλημερα η μαλλον καλλη συνεχεια.       

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, μέχρι τώρα ήξερα πως τσάρκα κάνεις μόνο στα στούντιο αλλά το πώς γίνεται να κάνεις τσάρκα σε μασαζάδικα μου είναι πρωτοφανές. Τελικά οι νέοι θα είναι πάντα ωραίοι και  εγώ γηράσκω αεί διδασκόμενος…

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα, μέχρι τώρα ήξερα πως τσάρκα κάνεις μόνο στα στούντιο αλλά το πώς γίνεται να κάνεις τσάρκα σε μασαζάδικα μου είναι πρωτοφανές. Τελικά οι νέοι θα είναι πάντα ωραίοι και  εγώ γηράσκω αεί διδασκόμενος…
Την καλύτερη μασαζότσαρκα την έχω κάνει με επίτιμο μέλος του παρόντος θρεντ πριν δυο χρόνια με παπακι. Οι παλιότεροι ίσως το θυμούνται.Μιλάμε για τρελό γέλιο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Την καλύτερη μασαζότσαρκα την έχω κάνει με επίτιμο μέλος του παρόντος θρεντ πριν δυο χρόνια με παπακι. Οι παλιότεροι ίσως το θυμούνται.Μιλάμε για τρελό γέλιο.
Γεια σου House με τα ωραία σου, παπάκι 50 Town Mate η 80 δίχρονο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Honda 125 ευτυχώς.Αλλά πάπια όχι σκούτερ,πιο κάγκουρας δε γινόταν(και δικάβαλο ε)  :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ε από πού ξεκινήσατε μάγκες, κράνος φορούσατε............

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Από κέντρο κι ειχαμε πάει Ρεσόρτ,Εντελβάις,Σμάιλ,Αμαρυλίς(Έφη) δε θυμάμαι αν πήγαμε κι αλλού.
Κράνος? Τι ειναι αυτό?

κρανος ειναι αυτο το λαστιχενιο ...  :cool2: διαφανες ή χρωματιστό ενίοτε αξεσουάρ που εχουμε παντα στο κεφάλι μας για καθε ενδεχόμενο...  :uglystupid: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Aυτο ειναι για το κάτω κεφάλι ρε συ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ναι. Εξάλου εγώ με το κάτω σκέφτομαι άρα το πάνω άχρηστο ειναι. :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τέλεια  την άλλη  φορά αν θέλετε έρχομαι για τρικάβαλο με την τσοπαριά και με προφύλαξη για το πάνω κεφάλι ( αν το χάσουμε και αυτό τελειώσαμε ).

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λίγη ιατρική ενημέρωση: μια από τις μέγιστες δραστηριότητες του εγκεφάλου είναι να δίνει ερεθίσματα στο κάτω κεφάλι με αποτέλεσμα την αιμάτωση των αγγείων του έτσι ώστε να υπάρχει η ανάλογη-επιθυμητή κίνηση του οργάνου μας. Η συνέχεια εξαρτάται και πάλι από τον εγκέφαλο μας. Άρα…

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι πως κανεις μασαζοτσαρκα. Ακριβως οπως εκανα πιτσιρικας μπουρδελοτσαρκα αν πας σε ενα μαγαζι και δεν γουσταρεις της γκομενες η βαρεθηκες της ιδιες και της ιδιες και δεν βρισκης την γκομενα που θα σου κανη το κλικ για να βαλης το χερι στην τσεπη για να βγαλης το 80αρι τικανεις? αλαζης μαγαζια.Το θεμα ειναι να την βρεις οπως ελεγε και το παλιο ασμα.Και φευγοντας να να μην το κλαις.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ηοuse τη μας έκανες τώρα έχω ξεχάσει πότε πήγα τελευταία στα μπουζούκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom