Καλησπερα.Δεν θα εκνευριστω κι εγω με τους μαλακες.Επισκεψη εχθες στην Β.Ηρακλειου στην Καιτη τη Βουλγαρα.Νεος χωρος αρκετα ποζαρισμενος.Αρνητικο το παρκινγκ στην περιοχη και η πολυκοσμια.Στα της συνευρεσης ολα καλα.Ισως το καλυτερο μασαζ για μενα και στο κυριως πιατο πολυ αισθησιακη οπως παντα.Βεβαια για να προλαβω μερικους απο εμφανιση δεν λεει και πολλα(ανυπαρκτο βυζι) και 40 αρα πλεον.Αλλα την ιδρωνει τη φανελα το κοριτσι.Δεν κλαις τα λεφτα σου φευγοντας.Α και σημαντικο.Σε οποιον δεν ξερει παιζει πετσετα.Εχει βαλει και αγγελια απ οτι μου ειπε αλλα μονο μασαζ κι ετσι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)
Παλιά μήπως δούλευε στο AVIS? είναι εκείνη που έκανε body to body?Καλησπερα.Δεν θα εκνευριστω κι εγω με τους μαλακες.Επισκεψη εχθες στην Β.Ηρακλειου στην Καιτη τη Βουλγαρα.Νεος χωρος αρκετα ποζαρισμενος.Αρνητικο το παρκινγκ στην περιοχη και η πολυκοσμια.Στα της συνευρεσης ολα καλα.Ισως το καλυτερο μασαζ για μενα και στο κυριως πιατο πολυ αισθησιακη οπως παντα.Βεβαια για να προλαβω μερικους απο εμφανιση δεν λεει και πολλα(ανυπαρκτο βυζι) και 40 αρα πλεον.Αλλα την ιδρωνει τη φανελα το κοριτσι.Δεν κλαις τα λεφτα σου φευγοντας.Α και σημαντικο.Σε οποιον δεν ξερει παιζει πετσετα.Εχει βαλει και αγγελια απ οτι μου ειπε αλλα μονο μασαζ κι ετσι
Φιλε μου δεν ειχα παει ποτε σ αυτο που λες αλλα μαλλον για την ιδια λεμε γιατι οντως κανει φοβερο body to bodyΠαλιά μήπως δούλευε στο AVIS? είναι εκείνη που έκανε body to body?
Πόσο η συνεδρία αν επιτρέπετε ? Είχε ανοιξει δικό της στη Μητροπόλεως στη ΔΕΗ απέναντι πέρυσι ...Φιλε μου δεν ειχα παει ποτε σ αυτο που λες αλλα μαλλον για την ιδια λεμε γιατι οντως κανει φοβερο body to body
50 ευρω πληρωσα εγω φιλε μου για δευτερο προγραμμα.Αλλα γνωριζομαστε καιρο οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου και ειναι παραπανωΠόσο η συνεδρία αν επιτρέπετε ? Είχε ανοιξει δικό της στη Μητροπόλεως στη ΔΕΗ απέναντι πέρυσι ...
50 ευρω πληρωσα εγω φιλε μου για δευτερο προγραμμα.Αλλα γνωριζομαστε καιρο οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου και ειναι παραπανω
Thanx man!!!
Ε τωρα με τσιτωσες κι εμενα.Τι παπαριες μπαινεις και γραφεις ρε?Μπες στα ισια και πες οτι εχεις το μαγαζακι η τα παιρνεις απο εκει η οτι στο διαολο κανεις και πες μας για τα κοριτσια και τις υπηρεσιες.Τις μαλακιες τι τις θελεις?Για μαλακες μας περνας ολους εδω μεσα?Εσυ και ο αδερφος σου και ξυσ τ αρχιδια σου
επιπεδοοοοο καθοσαστε και σας χαλαει την ζαχαρενια ο καθε προμοτορας!!
ολοι του φορουμ καταλαβαινουν..κριμα που δεν επεμβαινει ο διαχειριστης να δωσει την λυση !!
ΟΙ καταστηματαρχες καλο θα εινια εφοσον ζητατε να συμμετεχετε να δινετε πληροφοριες και ακριβη ενημερωση για το τι προσφερετε και κυριως να μη προσπαθειτε να ψαρευετε στα τυφλα!!
εμεις εδω θα σας κραζουμε και θα σας μαυριζουεμ οποτε μας περνατε για διανοητικα καθυστερημενους!!
χελοοοουυυ!! ξυπνατε.. η αλλαξτε επαγγελμα..η κριση σας εχει προσθεσει ανταγωνισμο την κυρα της διπλανης πορτας πλεον!! και αν ανοιξουν και οι καθετοι κομβοι της εγνατιας.. ζητω η ελληνο βαλκανικη φιλια των 30 €
ΟΙ καταστηματαρχες καλο θα εινια εφοσον ζητατε να συμμετεχετε να δινετε πληροφοριες και ακριβη ενημερωση για το τι προσφερετε και κυριως να μη προσπαθειτε να ψαρευετε στα τυφλα!!
εμεις εδω θα σας κραζουμε και θα σας μαυριζουεμ οποτε μας περνατε για διανοητικα καθυστερημενους!!
χελοοοουυυ!! ξυπνατε.. η αλλαξτε επαγγελμα..η κριση σας εχει προσθεσει ανταγωνισμο την κυρα της διπλανης πορτας πλεον!! ...
Πες τους τα χρυσόστομε...............
Τις Καλές μου εσπέρες σε όλους ! ! !
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Εγώ είχα έναν Τόλη συμμαθητή στο λύκειο και ήταν καράπουστας, έγινε σεφ. Γι' αυτό μην το δένεις κόμπο ότι και ο εν λόγω ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Τόλης είναι και βαρβάτος...Την ώρα που γεννιόσουνα, ο Τσάκας έστελνε μήνυμα..... Αυτό θα πεί επιτυχής κλωνοποίηση..
Πάντως το Tolis είναι πιό πετυχημένο από το νικηφόρος... Βγάζει μια βαρβατίλα τέλος πάντων
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Κλώνοι διεγράφησαν.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Giannakis 32
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι έγινε μηπως μας πειραξαν οι κάμερες και οι τσιλιαδόροι και σβήνουμε τα σχόλια; γιατι κλώνοι υπάρχουν πολλοι. Τα ηχεια - κάμερες που τα υπεδειξε η Ζωή που δουλεύει στο Edelweis και ο τσιλιαδόρος που σε περνάει απο Ιερά Εξέταση στην είσοδο είναι χειρότερα απο το ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε διαφορα προφιλ εδω μέσα;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γιαννάκη σάλτα και γαμήσου κι εσύ τσουτσέκι.
Καλησπερα σε ολους. το τηλεφωνο της ειναι το ιδιο ή το αλλαξε? αν ειναι ευκολο το στελνεις ή το link απο την αγγελια?50 ευρω πληρωσα εγω φιλε μου για δευτερο προγραμμα.Αλλα γνωριζομαστε καιρο οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου και ειναι παραπανω
Υ.Γ: house γερα διωξε τα ερπετα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και για μιά ακόμη φορά θα συμφωνήσω με τον HouseΓιαννάκη σάλτα και γαμήσου κι εσύ τσουτσέκι.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως Μαρία; Αυτή με τα τατουάζ;Γεια σας παιδια έχει αναφερθεί επανειλημμένα για κάποια Παοκτζου Ζέτα!Είναι η ίδια που είχε βάλει μία αγγελια στον αγγελιοφορο για μασαζ και extra κάπου Δελφών με Συνδίκα στα 80 €(δούλευε παλιότερα στον Αγγελο στη Δραγούμη)? (...)
Φιλε απαντησα και σε ενα παλικαρι που μου στειλε οτι εγω πηγα ετσι και δεν εχω τηλ.Μου ειπε ομως οτι εχει αγγελια,προφανως αγγελιοφορο,οποτε θα το βρεις.Ενα που την ειχα παρει τελευταια φορα τελειωνε σε 083 που ειπε και ο φιλος που μου στειλε pm αλλα δεν ξερω αν ισχυειΚαλησπερα σε ολους. το τηλεφωνο της ειναι το ιδιο ή το αλλαξε? αν ειναι ευκολο το στελνεις ή το link απο την αγγελια?
Υ.Γ: house γερα διωξε τα ερπετα