Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα.Δεν θα εκνευριστω κι εγω με τους μαλακες.Επισκεψη εχθες στην Β.Ηρακλειου στην Καιτη τη Βουλγαρα.Νεος χωρος αρκετα ποζαρισμενος.Αρνητικο το παρκινγκ στην περιοχη και η πολυκοσμια.Στα της συνευρεσης ολα καλα.Ισως το καλυτερο μασαζ για μενα και στο κυριως πιατο πολυ αισθησιακη οπως παντα.Βεβαια για να προλαβω μερικους απο εμφανιση δεν λεει και πολλα(ανυπαρκτο βυζι) και 40 αρα πλεον.Αλλα την ιδρωνει τη φανελα το κοριτσι.Δεν κλαις τα λεφτα σου φευγοντας.Α και σημαντικο.Σε οποιον δεν ξερει παιζει πετσετα.Εχει βαλει και αγγελια απ οτι μου ειπε αλλα μονο μασαζ κι ετσι

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Καλησπερα.Δεν θα εκνευριστω κι εγω με τους μαλακες.Επισκεψη εχθες στην Β.Ηρακλειου στην Καιτη τη Βουλγαρα.Νεος χωρος αρκετα ποζαρισμενος.Αρνητικο το παρκινγκ στην περιοχη και η πολυκοσμια.Στα της συνευρεσης ολα καλα.Ισως το καλυτερο μασαζ για μενα και στο κυριως πιατο πολυ αισθησιακη οπως παντα.Βεβαια για να προλαβω μερικους απο εμφανιση δεν λεει και πολλα(ανυπαρκτο βυζι) και 40 αρα πλεον.Αλλα την ιδρωνει τη φανελα το κοριτσι.Δεν κλαις τα λεφτα σου φευγοντας.Α και σημαντικο.Σε οποιον δεν ξερει παιζει πετσετα.Εχει βαλει και αγγελια απ οτι μου ειπε αλλα μονο μασαζ κι ετσι
Παλιά μήπως δούλευε στο AVIS? είναι εκείνη που έκανε body to body?

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
:zfuck:
Φιλε μου δεν ειχα παει ποτε σ αυτο που λες αλλα μαλλον για την ιδια λεμε γιατι οντως κανει φοβερο body to body
Πόσο η συνεδρία αν επιτρέπετε ? Είχε ανοιξει δικό της στη Μητροπόλεως στη ΔΕΗ απέναντι πέρυσι ...

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:zfuck:Πόσο η συνεδρία αν επιτρέπετε ? Είχε ανοιξει δικό της στη Μητροπόλεως στη ΔΕΗ απέναντι πέρυσι ...
50 ευρω πληρωσα εγω φιλε μου για δευτερο προγραμμα.Αλλα γνωριζομαστε καιρο οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου και ειναι παραπανω

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ε τωρα με τσιτωσες κι εμενα.Τι παπαριες μπαινεις και γραφεις ρε?Μπες στα ισια και πες οτι εχεις το μαγαζακι η τα παιρνεις απο εκει η οτι στο διαολο κανεις και πες μας για τα κοριτσια και τις υπηρεσιες.Τις μαλακιες τι τις θελεις?Για μαλακες μας περνας ολους εδω μεσα?Εσυ και ο αδερφος σου και ξυσ τ αρχιδια σου
:rockon: :rockon: :kissass2: :kissass2:
επιπεδοοοοο  :uglystupid: :uglystupid: καθοσαστε και σας χαλαει την ζαχαρενια ο  καθε προμοτορας!!
ολοι του φορουμ καταλαβαινουν..κριμα που δεν επεμβαινει ο διαχειριστης να δωσει την λυση !!
ΟΙ καταστηματαρχες καλο θα εινια εφοσον ζητατε να συμμετεχετε να δινετε πληροφοριες και ακριβη ενημερωση για το τι προσφερετε και κυριως να μη προσπαθειτε να ψαρευετε στα τυφλα!!
εμεις εδω θα σας κραζουμε και θα σας μαυριζουεμ οποτε μας περνατε για διανοητικα καθυστερημενους!!
χελοοοουυυ!! ξυπνατε.. η αλλαξτε επαγγελμα..η κριση σας εχει προσθεσει ανταγωνισμο την κυρα της διπλανης πορτας πλεον!! και αν ανοιξουν και οι καθετοι κομβοι της εγνατιας.. ζητω η ελληνο βαλκανικη φιλια των 30 €

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
την καλησπερα μου σε ολους.. :dancing: :dancing:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΟΙ καταστηματαρχες καλο θα εινια εφοσον ζητατε να συμμετεχετε να δινετε πληροφοριες και ακριβη ενημερωση για το τι προσφερετε και κυριως να μη προσπαθειτε να ψαρευετε στα τυφλα!!
εμεις εδω θα σας κραζουμε και θα σας μαυριζουεμ οποτε μας περνατε για διανοητικα καθυστερημενους!!
χελοοοουυυ!! ξυπνατε.. η αλλαξτε επαγγελμα..η κριση σας εχει προσθεσει ανταγωνισμο την κυρα της διπλανης πορτας πλεον!! ...

:thumbsup: :headbang2: :thumbsup:
Πες τους τα χρυσόστομε...............  :2funny: :2funny: :2funny:

Τις Καλές μου εσπέρες σε όλους ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Παρκαλούνται οι κες και κοι καταστηματάρχες ν' αναρτούν φώτο από τα καταστήματα και τις κοπέλες υπαλλήλους τους
και να αφήνουν τα σχόλια θετικά ή αρνητικά σε εμάς.

Ευχαριστούμε.-

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μην μας φαν και την δουλειά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Την ώρα που γεννιόσουνα, ο Τσάκας έστελνε μήνυμα..... Αυτό θα πεί επιτυχής κλωνοποίηση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως το Tolis είναι πιό πετυχημένο από το νικηφόρος... Βγάζει μια βαρβατίλα τέλος πάντων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ είχα έναν Τόλη συμμαθητή στο λύκειο και ήταν καράπουστας, έγινε σεφ. Γι' αυτό μην το δένεις κόμπο ότι και ο εν λόγω ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Τόλης είναι και βαρβάτος...  :2funny: :2funny: :2funny: 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Κλώνοι διεγράφησαν.

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε μηπως μας πειραξαν οι κάμερες και οι τσιλιαδόροι και σβήνουμε τα σχόλια; γιατι κλώνοι υπάρχουν πολλοι. Τα ηχεια - κάμερες που τα υπεδειξε η Ζωή που δουλεύει στο Edelweis και ο τσιλιαδόρος που σε περνάει απο Ιερά Εξέταση στην είσοδο είναι χειρότερα απο το ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε διαφορα προφιλ εδω μέσα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιαννάκη σάλτα και γαμήσου κι εσύ τσουτσέκι.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
50 ευρω πληρωσα εγω φιλε μου για δευτερο προγραμμα.Αλλα γνωριζομαστε καιρο οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου και ειναι παραπανω
Καλησπερα σε ολους. το τηλεφωνο της ειναι το ιδιο ή το αλλαξε? αν ειναι ευκολο το στελνεις ή το link απο την αγγελια?
Υ.Γ: house γερα διωξε τα ερπετα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια έχει αναφερθεί επανειλημμένα για κάποια Παοκτζου Ζέτα!Είναι η ίδια που είχε βάλει μία αγγελια στον αγγελιοφορο για μασαζ και extra κάπου Δελφών με Συνδίκα στα 80 €(δούλευε παλιότερα στον Αγγελο στη Δραγούμη)? (...)
Μήπως Μαρία; Αυτή με τα τατουάζ;

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους. το τηλεφωνο της ειναι το ιδιο ή το αλλαξε? αν ειναι ευκολο το στελνεις ή το link απο την αγγελια?
Υ.Γ: house γερα διωξε τα ερπετα
Φιλε απαντησα και σε ενα παλικαρι που μου στειλε οτι εγω πηγα ετσι και δεν εχω τηλ.Μου ειπε ομως οτι εχει αγγελια,προφανως αγγελιοφορο,οποτε θα το βρεις.Ενα που την ειχα παρει τελευταια φορα τελειωνε σε 083 που ειπε και ο φιλος που μου στειλε pm αλλα δεν ξερω αν ισχυει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom