Ευχαριστω πολυ φιλε. αλλο τηλεφωνο εχω αλλα θα το ψαξω. Παρεπιπτοντως νομιζω θα ηταν καλη ιδεα να κανουμε εναν καταλογο με τις αγγελιες απο αγγελιοφορο. δηλαδη ποια αγγελια αντιστοιχει σε ποιο καταστημα. πως σας φαινεται? θα βοηθηθουν πολυ κ οι νεοι στο αθλημα.Φιλε απαντησα και σε ενα παλικαρι που μου στειλε οτι εγω πηγα ετσι και δεν εχω τηλ.Μου ειπε ομως οτι εχει αγγελια,προφανως αγγελιοφορο,οποτε θα το βρεις.Ενα που την ειχα παρει τελευταια φορα τελειωνε σε 083 που ειπε και ο φιλος που μου στειλε pm αλλα δεν ξερω αν ισχυει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ναι η Μαρια (όταν ήταν στον Άγγελο) ...πλέον συστήνεται ως Ζέτα...τατουάζ δεν θυμάμαι!Μήπως Μαρία; Αυτή με τα τατουάζ;
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 932
- Πόντοι
- 96
Αυτή που ξέρω εγώ έχει τατουάζ στο δεξί μπράτσο ένα δικέφαλο πουλί και μια ελιά στο κώλο και όντως δούλευε στον Άγγελο. Τα υπόλοιπα που ρωτάς μπορεί να στα απαντήσει η ίδια! Να σου στείλω το τηλ. της?Γεια σας παιδια έχει αναφερθεί επανειλημμένα για κάποια Παοκτζου Ζέτα!Είναι η ίδια που είχε βάλει μία αγγελια στον αγγελιοφορο για μασαζ και extra κάπου Δελφών με Συνδίκα στα 80 €(δούλευε παλιότερα στον Αγγελο στη Δραγούμη)? Ή είναι μία άλλη που δούλευε υποδοχή και σήκωνε τηλέφωνα σε ένα ίδρυμα κάπου στη Ολυμπιάδος το οποίο αργότερα μετακόμισε στη Σιατίστης (μεταξύ Βενιζέλου και Αριστοτέλους πάνω απο την Εγνατία) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 932
- Πόντοι
- 96
Ναί αυτή είναι!Παλιά μήπως δούλευε στο AVIS? είναι εκείνη που έκανε body to body?
Ναι στείλε!!!Αυτή που ξέρω εγώ έχει τατουάζ στο δεξί μπράτσο ένα δικέφαλο πουλί και μια ελιά στο κώλο και όντως δούλευε στον Άγγελο. Τα υπόλοιπα που ρωτάς μπορεί να στα απαντήσει η ίδια! Να σου στείλω το τηλ. της?
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 607
- Πόντοι
- 86
την καλησπερα μου,
επισκεψη στου Σακη ,μαρτιου 101.
Οι κοπελες 4 απο οσο θυμαμε. Μικαελα 23-25 χρονον με ωρεα πιασηματα αλλα ολιγο μικρο βυζι , Μελινα με κοντο ξαθνο μαλι κιαυτη στην ιδια ηλικια με ωραιο σωμα , μια καινουργια που δεν θυμαμε ονομα πιτσιρικα με σαρκοδη χειλια, μια μια ρωσιδουλα μελαχρινη.
Επελεχθει η Μικαελα που ειχα ξαναδοκιμασει και ειχα ικανοποιηθει απολυτα για το δευτερο προγραμμα. Ατελιοτο καλαμπαλικινκ , βαθεια καταπωση με πολλεσ επαναληψεις, και απολητη κατανοηση του στιλ που θελεις. ο χωρος αξιοπρεπεστατος καθαρος.. τιμια ληση. Παντως την τριτη φορα θα επιλεξω την Μελινα γιαν να αποκτησω σφαιρικοτερη αποψη για τα γραφομενα.
επισκεψη στου Σακη ,μαρτιου 101.
Οι κοπελες 4 απο οσο θυμαμε. Μικαελα 23-25 χρονον με ωρεα πιασηματα αλλα ολιγο μικρο βυζι , Μελινα με κοντο ξαθνο μαλι κιαυτη στην ιδια ηλικια με ωραιο σωμα , μια καινουργια που δεν θυμαμε ονομα πιτσιρικα με σαρκοδη χειλια, μια μια ρωσιδουλα μελαχρινη.
Επελεχθει η Μικαελα που ειχα ξαναδοκιμασει και ειχα ικανοποιηθει απολυτα για το δευτερο προγραμμα. Ατελιοτο καλαμπαλικινκ , βαθεια καταπωση με πολλεσ επαναληψεις, και απολητη κατανοηση του στιλ που θελεις. ο χωρος αξιοπρεπεστατος καθαρος.. τιμια ληση. Παντως την τριτη φορα θα επιλεξω την Μελινα γιαν να αποκτησω σφαιρικοτερη αποψη για τα γραφομενα.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι, ίσως δεν είναι άσχημη ιδέα:(...) Παρεπιπτοντως νομιζω θα ηταν καλη ιδεα να κανουμε εναν καταλογο με τις αγγελιες απο αγγελιοφορο. δηλαδη ποια αγγελια αντιστοιχει σε ποιο καταστημα. πως σας φαινεται? θα βοηθηθουν πολυ κ οι νεοι στο αθλημα.
Αυτή με τις ‘γυμνάστριες’. Παπάρα ολκής. Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει
Εβίτα Νο2 (Ανθέων). Για περισσότερα ρωτήστε το Γιαννάκη
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
Δήμητρα. Αγ. Πάντων
Μοναστηρίου, Lidl
Body center. Μαρτίου
Bodyfree. Καραμανλή
Β. Όλγας κ Συνδίκα
Ελένη (η Ρωσοπόντια), Καραμανλή
Εδώ θα σχολιάσω λίγο παραπάνω. Είναι η Νάνσυ, που προφανώς μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει… Προσέξτε στην αγγελία το ‘στο σπίτι τους’. Άραγε θέλουν να επικαλεσθούν το…. άσυλο της κατοικίας;
Β. Όλγας, πρώην goldenbodyspa. Αυτό των πισινών
Β. Όλγας, Seven. Το αδελφάκι του προηγούμενου
Επίσης να πω ότι στην έντυπη έκδοση του αγγελιοφόρου, εξακολουθεί να δημοσιεύεται αγγελία Έλενας-Γιώτας, Δωδεκανήσου. Τηλ. σε 121
Επειδή τα link αλλάζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλόν είναι να κρατηθούν όποια τηλέφωνα κρίνονται ενδιαφέροντα. Ελπίζω να μην έκανα λάθη…
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ορίστε, αποπήραμε τον Γιαννάκη και εγκατέλειψε το πόστο του...Ανθέων 51 ( Αμαρυλλίς,πρώην Έφη), νυν Εβίτα????? Κανένα τηλ σε πμ αν είναι δυνατόν!
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Επισκεψη προ ολιγου στο Ελενα-Ελιζα(Γιωτα).Ειχε 2 κοπελες η μια σε συνεδρια οποτε και δεν ειδα! Περασα με Λυδια.Πολυ καλη και περιποιητικη κοπελα ισως με 2-3 κιλακια παραπανω αλλα ποτε δεν ητανε αυτο που με απασχολησε!Με ενδιαφερουν οι κοπελες που εχουν διαθεση και περνας ΚΑΛΑ μαζι τους! Το ωραιο ητανε οτι επαιζαν και δυ ενδιαμεσα "προγραμματα" εκτος των κλασσικων 40-60-80 ειχε και 2ο με 50 και Φουλ με 60 αλλα με μειωμενο χρονο(βασικα χωρις μασαζ) οποτε καποιος που ψαχνει τιμη και δεν εχει τοσο τρελλα με το μασαζ ειναι ενα πολυ καλο VFM!!!! Παντως εγω πηρα το νεο προγραμμα των 60 και περασα πολυ καλα χωρις να νοιωσω καποια πιεση χρονου!!!!!!! Συστηνεται!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τελικά εξακολουθώ να κάνω λάθη....Η μαλακία είναι ανίκητη
όλη σου η ζωή τα μασατζίδικα είναι?
δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να τα ξέρεις όλα τα μαγαζιά και μάλιστα από την πρώτη μέρα που άνοιξαν!
εκτός αν συμβαίνει αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε.
έχεις σχέση με εύα,προφανώς κρατάτε επαφές με τις κοπέλες που πηγαινοέρχονται στα διάφορα μαγαζιά και από κει τα μαθαίνεις....
χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνη η μαλακία που έβγαλες με την Ιπποκράτους και τις μεταγραφές κλπ...
δεν μπορεί πελάτης να ξέρει για διαπραγματεύσεις μεταξύ κοπελών και μαγαζιών.
δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να τα ξέρεις όλα τα μαγαζιά και μάλιστα από την πρώτη μέρα που άνοιξαν!
έχεις σχέση με εύα,προφανώς κρατάτε επαφές με τις κοπέλες που πηγαινοέρχονται στα διάφορα μαγαζιά και από κει τα μαθαίνεις....
χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνη η μαλακία που έβγαλες με την Ιπποκράτους και τις μεταγραφές κλπ...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα αλήθεια θες να απαντήσω σοβαρά;όλη σου η ζωή τα μασατζίδικα είναι?
όχι,πλακατζίδικα
αλλά σου αναγνωρίζω ότι σπάνια-σχεδόν ποτέ-δεν έκανες αβάντα στην εύα...
ούτε φυσικά κατέφυγες σε γλοιωδίες τύπου αλκίνου!
ΥΓ απλά όταν εμφανίστηκες στο σάιτ-μάλλον όταν αποφάσισες να συμμετάσχεις πιο ενεργά αφού 1-2 χρόνια ήσουν ανενεργός-σου ξέφυγε κάτι αρκετά χοντρό....
αλλά σου αναγνωρίζω ότι σπάνια-σχεδόν ποτέ-δεν έκανες αβάντα στην εύα...
ούτε φυσικά κατέφυγες σε γλοιωδίες τύπου αλκίνου!
ΥΓ απλά όταν εμφανίστηκες στο σάιτ-μάλλον όταν αποφάσισες να συμμετάσχεις πιο ενεργά αφού 1-2 χρόνια ήσουν ανενεργός-σου ξέφυγε κάτι αρκετά χοντρό....
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οκ. Σβήνω τα σπαμαρίζοντα ποστ. Αν θες στείλε μου pm
Giannakis 32
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ορίστε, αποπήραμε τον Γιαννάκη και εγκατέλειψε το πόστο του...
Ευχαριστω αγαπητέ για τις συστάσεις που μου κάνεις και μπορώ να αναφέρομαι σε αλλα μαγαζιά πλην του δικού σου.
Μήπως όμως πέσαν οι δουλειές στο ιδρυμά σου και άρχησες να βρίζεις; Εσάς δεν σας πιάνει η λογοκρισία φαίνεται..
ας κανουμε και μια μεταμεσονυχτια ενημερωση. επισκεψει σε ευα τζαμπο..περιεργη ατμοσφερα..αλλα δεν θα τα αναφερω δημοσια για να μην θυξω αθελα μου καταστασεις.. πολυ πιο δεκτικη αυτην τι φορα με περισοτερες απλωτες..παρεμηνε το προγρμμα τον 30 αλλα δεν με χαλασε καθολου..θελει πολυ προσπαθεια στο μσαζ της αλλα δεν νομιζω οτι την ενδιαφερει και πολυ..αλλα ουτε και εμας τις περισοτερες φορες..
. μπραβο φιλε. πολυ καλη δουλειαΝαι, ίσως δεν είναι άσχημη ιδέα:
Αυτή με τις ‘γυμνάστριες’. Παπάρα ολκής. Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει
Εβίτα Νο2 (Ανθέων). Για περισσότερα ρωτήστε το Γιαννάκη
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΤΑΔΙΚΟ
Δήμητρα. Αγ. Πάντων
Μοναστηρίου, Lidl
Body center. Μαρτίου
Bodyfree. Καραμανλή
Β. Όλγας κ Συνδίκα
Ελένη (η Ρωσοπόντια), Καραμανλή
Εδώ θα σχολιάσω λίγο παραπάνω. Είναι η Νάνσυ, που προφανώς μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει… Προσέξτε στην αγγελία το ‘στο σπίτι τους’. Άραγε θέλουν να επικαλεσθούν το…. άσυλο της κατοικίας;
Β. Όλγας, πρώην goldenbodyspa. Αυτό των πισινών
Β. Όλγας, Seven. Το αδελφάκι του προηγούμενου
Επίσης να πω ότι στην έντυπη έκδοση του αγγελιοφόρου, εξακολουθεί να δημοσιεύεται αγγελία Έλενας-Γιώτας, Δωδεκανήσου. Τηλ. σε 121
Επειδή τα link αλλάζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλόν είναι να κρατηθούν όποια τηλέφωνα κρίνονται ενδιαφέροντα. Ελπίζω να μην έκανα λάθη…