Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παίδες, στο παλιό golden body spa που μετονομάστηκε σε olgas day spa παίζει τίποτα καλό;

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψη στης ευας στο τζαμπο..μετρια κατασταση προγραμμμα  :jerking:μονο..ετσι μου ειπε τουλαχιστον αλλα μαλον θα παιζει και κατι παραπανο...αδηκα κατυγορητε την κοπελα στο μπανιο ειχαι καυτο νερο :dancing:.. λιγο εως πολυ ξεπετα,μασζ μετριο, φασκιομενη σαν κρεμιδη, για να πιασεις το τουμπανιασμενο βιζη της κανεις αγωνα..δεν ξερω αν θα ξαναπαω για καπιο αλλο προγραμμα..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
επισκεψη στης ευας στο τζαμπο..μετρια κατασταση προγραμμμα  :jerking:μονο..ετσι μου ειπε τουλαχιστον αλλα μαλον θα παιζει και κατι παραπανο...αδηκα κατυγορητε την κοπελα στο μπανιο ειχαι καυτο νερο :dancing:.. λιγο εως πολυ ξεπετα,μασζ μετριο, φασκιομενη σαν κρεμιδη, για να πιασεις το τουμπανιασμενο βιζη της κανεις αγωνα..δεν ξερω αν θα ξαναπαω για καπιο αλλο προγραμμα..

Καλή παραγωγική  :fuck1:  :zfuck: ,εβδομάδα σε όλους μας

Αν κατάλαβα καλά kavler , την κα Ξυνό-πλαστικιά την  "κατηγορούσαν" οι συνάδελφοι για το αυθέρετο πέτρινο μπάνιο της κακιάς ώρας, και νομίζω δεν έχουν άδικο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Α ! ! !
Η κα Ξυνό-πλαστικιά  Kavler, δεν κάνει τπτ ούτε  :pipa1: ούτε λίγο  :fuck1:?

και πόσα σου πήρε το ξυνο-πλαστικό?

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νέα από Ανθέων 51 Ναταλία ξανθιά κουκλά σε σουπερ τιμή 50 γιουρια το προγραμμα. Στην υποδοχή ηταν η Ιωαννα η Ιταλίδα. Πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι η Ναταλία και χαρουμενος τυπος
στειλε πμ φιλε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιαννάααααακη σε ψάχνουυυν. Τι διάλο, σ' όλους άδεια έδωσε η λατρεμένη;  :think: Πάντως όσον αφορά την Ιωάννα, καλό παιδί απ' όσο θυμάμαι παλιά (απ' αλλού και μ' άλλο όνομα), Ιταλίδα φυσικά με τίποτα, και νομίζω ότι έχει φύγει..

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους

για να ζεσταθούμε λίγο με φρέσκια ενημέρωση

από Εντελβάϊς-Εύα παρούσες:

Ηρώ (GR) ξανθιά

Ρόζα (BG) καστανόξανθη, γλυκιά, καλή συμμετοχή προς gfe φάση η συνεδρία που είχα

Νταίζη (BG) μελαχρινή στο στύλ της Μόνικας

και μια πιτσιρίκα μελαχρινή εξ Ουγγαρίας, κοντούλα με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο

οι ηλικίες των κοριτσιών εκτιμώ περί τα 25 το πολύ

και από Καλλιδοπούλου κατόπιν μόνο αυτοψίας, παρούσες:

Mυρτώ, Μαρία, Σόνια όλες τους μελαχρινές

η Μυρτώ κοντούλα, μελαμψή εμφανισιακά

η Μαρία γλυκούλα απλά πιο γεματούλα με πιασίματα

η Σόνια μου άρεσε περισσότερο ψηλή με ωραίο σώμα

επίσης η ξανθιά η Νικόλ πρέπει να ήτανε σε συνεδρία

δεν μπόρεσα να καταλάβω εθνικότητες των κοριτσιών που είδα, οι ηλικίες τους πάντως θεωρώ επίσης νεαρές

να είμαστε όλοι καλά

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω σε ποια αναφερεσαι και ουτε μ ενδιαφερει αν την εχεισ η σ εχει χεσμενο. αλλα απ΄οτι βλεπω υπαρχει πολυ ζηλια εδω. χωρισ λογο η μηπωσ υπαρχει λογοσ????

Περίληψη - Nikiforos D.  
Συνδεδεμένος  Όνομα:  Nikiforos D.
Αξίωμα:  Νέος

[size=18pt]Ημερομηνία εγγραφής:  26/10/12, 23:11 [/size]

Την ώρα που γεννιόσουνα, ο Τσάκας έστελνε μήνυμα..... Αυτό θα πεί επιτυχής κλωνοποίηση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως το Tolis είναι πιό πετυχημένο από το νικηφόρος... Βγάζει μια βαρβατίλα τέλος πάντων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Α ! ! !
Η κα Ξυνό-πλαστικιά  Kavler, δεν κάνει τπτ ούτε  :pipa1: ούτε λίγο  :fuck1:?

και πόσα σου πήρε το ξυνο-πλαστικό?
 30 ολοκληρα ευρωπουλα.. αλλη μια ευκαιρια θα της δοσο ομως.. οσο για  :pipa2:και  :knockinb: μου τα μασησε αλλα εχω την εντιπωσει οτι θα ενδωσει.. θα ενημερωσο..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
  30 ολοκληρα ευρωπουλα.. αλλη μια ευκαιρια θα της δοσο ομως..

Nα την ξαναδώσεις ευκαιρεία την Ξυνο-πλαστική, αλλά μήπως να έχεις από πριν συμφωνίσει για  :pipa1: και  :fuck1:?

Γιατί διαφορετικά θα σου μείνει η όρεξη.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Γιαννάααααακη σε ψάχνουυυν. Τι διάλο, σ' όλους άδεια έδωσε η λατρεμένη;  :think: Πάντως όσον αφορά την Ιωάννα, καλό παιδί απ' όσο θυμάμαι παλιά (απ' αλλού και μ' άλλο όνομα), Ιταλίδα φυσικά με τίποτα, και νομίζω ότι έχει φύγει..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για σου ρε treflejack, νέε αρχηγέ, κρατάς όλο το forum μόνος σου....  :thumbsup:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ο κλώνος την κοπάνησε...

:thumbsup: Άψογος, ξεσκέπασε τους.........treflejack

Αν και είναι τόσο στημένα τα γραφόμενα τους, γμτ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πάντως να το δεις που ατύχησες και δεν σπούδασες αστυνομικός ερευνητής ή στατιστικολογία?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλησπέρα σε όλους
Χαθήκαμε ρε παίχτη αλλά πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω και να ...ακούω νέα σου.
Πάντα ακριβής στην ενημέρωσή σου αλλά και gentleman.Την καλημέρα μου.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια έχει αναφερθεί επανειλημμένα για κάποια Παοκτζου Ζέτα!Είναι η ίδια που είχε βάλει μία αγγελια στον αγγελιοφορο για μασαζ και extra κάπου Δελφών με Συνδίκα στα 80 €(δούλευε παλιότερα στον Αγγελο στη Δραγούμη)? Ή είναι μία άλλη που δούλευε υποδοχή και σήκωνε τηλέφωνα σε ένα ίδρυμα κάπου στη Ολυμπιάδος το οποίο αργότερα μετακόμισε στη Σιατίστης (μεταξύ Βενιζέλου και Αριστοτέλους πάνω απο την Εγνατία) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom