Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Τώρα που είπες αγγελιοφορος αυτό εδώ ποιό είναι?
Ευχαριστω!Ναι, τα link απ' ότι βλέπω δεν λειτουργούν. Θα κοιτάξω να στο στείλω με pm.
Το link σου μάλλον πρέπει να είναι του group Νεμέας, Όλγας κ Μαρτίου κλπ.Τώρα που είπες αγγελιοφορος αυτό εδώ ποιό είναι?
Αυτο ειναι.Ολγας & ΜαρτιουΤο link σου μάλλον πρέπει να είναι του group Νεμέας, [size=15pt]Όλγας κ Μαρτίου[/size] κλπ.
Ρώτα τον Palermo. Είναι ειδικός επί των πισινώνΠαίδες, στο παλιό golden body spa που μετονομάστηκε σε olgas day spa παίζει τίποτα καλό;
επισκεψη στης ευας στο τζαμπο..μετρια κατασταση προγραμμμα μονο..ετσι μου ειπε τουλαχιστον αλλα μαλον θα παιζει και κατι παραπανο...αδηκα κατυγορητε την κοπελα στο μπανιο ειχαι καυτο νερο .. λιγο εως πολυ ξεπετα,μασζ μετριο, φασκιομενη σαν κρεμιδη, για να πιασεις το τουμπανιασμενο βιζη της κανεις αγωνα..δεν ξερω αν θα ξαναπαω για καπιο αλλο προγραμμα..
στειλε πμ φιλεΝέα από Ανθέων 51 Ναταλία ξανθιά κουκλά σε σουπερ τιμή 50 γιουρια το προγραμμα. Στην υποδοχή ηταν η Ιωαννα η Ιταλίδα. Πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι η Ναταλία και χαρουμενος τυπος
δεν ξερω σε ποια αναφερεσαι και ουτε μ ενδιαφερει αν την εχεισ η σ εχει χεσμενο. αλλα απ΄οτι βλεπω υπαρχει πολυ ζηλια εδω. χωρισ λογο η μηπωσ υπαρχει λογοσ????
30 ολοκληρα ευρωπουλα.. αλλη μια ευκαιρια θα της δοσο ομως.. οσο για και μου τα μασησε αλλα εχω την εντιπωσει οτι θα ενδωσει.. θα ενημερωσο..Α ! ! !
Η κα Ξυνό-πλαστικιά Kavler, δεν κάνει τπτ ούτε ούτε λίγο ?
και πόσα σου πήρε το ξυνο-πλαστικό?
30 ολοκληρα ευρωπουλα.. αλλη μια ευκαιρια θα της δοσο ομως..
Γιαννάααααακη σε ψάχνουυυν. Τι διάλο, σ' όλους άδεια έδωσε η λατρεμένη; Πάντως όσον αφορά την Ιωάννα, καλό παιδί απ' όσο θυμάμαι παλιά (απ' αλλού και μ' άλλο όνομα), Ιταλίδα φυσικά με τίποτα, και νομίζω ότι έχει φύγει..
Ο κλώνος την κοπάνησε...
Χαθήκαμε ρε παίχτη αλλά πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω και να ...ακούω νέα σου.καλησπέρα σε όλους