Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (11 μέλη και 49 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Του TRIENA η διαφήμιση είναι άμεση.
Τα "τσιράκια" όπως λες είναι πελάτες.Δεν ξέρω τι οφέλη μπορεί να έχουν απ τα μαγαζιά αλλά τουλάχιστον πληρώνουν γι αυτά που γράφουν μετά.Ετσι ελπίζω να είναι τουλάχιστον.
Όπως θα εχεις παρατηρήσει,στην μακροχρόνια παρουσία σου εδώ,αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια δεν έχω γράψει για κανένα μαγαζί,πόσω μάλλον γι αυτά που δεν έχω ίδια εντύπωση-εκτίμηση όπως τα παραπάνω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Του TRIENA η διαφήμιση είναι άμεση.
Τα "τσιράκια" όπως λες είναι πελάτες.Δεν ξέρω τι οφέλη μπορεί να έχουν απ τα μαγαζιά αλλά τουλάχιστον πληρώνουν γι αυτά που γράφουν μετά.Ετσι ελπίζω να είναι τουλάχιστον.
Όπως θα εχεις παρατηρήσει,στην μακροχρόνια παρουσία σου εδώ,αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια δεν έχω γράψει για κανένα μαγαζί,πόσω μάλλον γι αυτά που δεν έχω ίδια εντύπωση-εκτίμηση όπως τα παραπάνω.
Τελικα σε χαλαει η δεν σε χαλαει η αμεση διαφημηση?Με μπερδεψες λιγο.Προσωπικα δεν θα με χαλουσε καποιος να βγει και να πει οτι αντιπροσωπευει το ταδε μαγαζι,να η λιστα με τα κοριτσια μας,να οι τιμες,περαστε!Να βγει και να το πει ομως,να μην το παιζει τρελιτσα.Οσο για το αν πληρωνουν αυτοι,λυπαμαι αλλα εχω διαφορετικη γνωμη,οχι για ολους φυσικα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.230
Πόντοι
7.095
Τελικα σε χαλαει η δεν σε χαλαει η αμεση διαφημηση?Με μπερδεψες λιγο.Προσωπικα δεν θα με χαλουσε καποιος να βγει και να πει οτι αντιπροσωπευει το ταδε μαγαζι,να η λιστα με τα κοριτσια μας,να οι τιμες,περαστε!Να βγει και να το πει ομως,να μην το παιζει τρελιτσα.Οσο για το αν πληρωνουν αυτοι,λυπαμαι αλλα εχω διαφορετικη γνωμη,οχι για ολους φυσικα...
Μα δε λενε αυτο αλλα λενε πως πηδηξανε κτλ κτλ κτλ οπως σου λεει ο χαουζ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φυσικά και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ η άμεση διαφήμιση όπως έκανε ο Τρίενα gia to Body Center.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ΑGNIUS έχεις και για μένα αμφιβολίες για τον αν πληρώνω ή όχι?  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΑGNIUS έχεις και για μένα αμφιβολίες για τον αν πληρώνω ή όχι?  :2funny:
Αλλο το να εχεις αμφιβολιες και αλλο να κανει καποιος μπαμ με τα γραφομενα του,δεν με απασχολει αν πληρωνεις η οχι,αν δεν πληρωνεις
στο κατω κατω μαγκια σου,δεν ειναι εκει το θεμα μας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ αμφιβολίες,πληρώνω παντού και πάντα.
Ήλπιζα να έχεις πιο καλή μνήμη.
Δεν εχω ρε φιλε,δεν με απασχολει καν,αλλωστε δεν σε εντασσω στα "τσιρακια",απλα απορησα που τα εχεις βαλει με συγκεκριμενα ατομα
          που προμοταρουν και οχι με ολους γενικα,η μας αρεσει κατι η δεν μας αρεσει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι αντιγράφω παλιότερα ποστ μου εδώ

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1.Να πέσουν οι τιμές από 10-20 ευρώ ανάλογα το πρόγραμμα.
2.Οι χώροι να ανακαινιστούν.
3.Νεαρές και ωραίες κοπέλες.Άντε και κανά καλό μιλφ
4.Τουλάχιστο 4-5 κοπέλες ανά βάρδια.
5.Μπάνια στα δωμάτια.
6.Ωραίο sexy ντύσιμο και χαμογελαστές φάτσες στο σαλόνι.
7.Να κάνετε πως χαίρεστε όταν μας βλέπετε έστω κι αν πάμε μετά από καιρό.
8.Καναπέδες στα δωμάτια για άραγμα και προετοιμασία.
9.Xρόνος συνεδρίας 1 ώρα.
10.Στα διπλά έκπτωση(χρήση 1 δωματίου και 1 ώρας,άρα σας συμφέρει)
11.AC παντού χειμώνα καλοκαίρι.
12.Να λέτε αλήθεια για τις κοπέλες και τις υπηρεσίες τους
13.Να εμπλουτιστούν τα προγράμματα(body to body massage κ.ά)
14.Όταν έχουν περίοδο να κάθονται σπίτι να τις γαμάει ο γκόμενός τους
15.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ(Παρ ολίγο να το ξεχνούσα)

Πριν ανοίξω το θέμα αυτό μίλησα με πολλούς  παίχτες εδώ αλλά και εκτός του σάιτ για το θέμα των τιμών.
Αυτό με παρακίνησε ν ανοίξω το θέμα.
Όλων τα λεγόμενα κατέληγαν στο παρακάτω τελεσίγραφο:
ως τέλος του μήνα ή πέφτουν οι τιμές παντού ή ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Εδώ θα επιβραβεύουμε τους σωστούς επαγγελματίες και θα τα χώνουμε στις
αρπαχτές ΠΑΝΤΑ.Αν δεν πέσουν άμεσα οι τιμές θα γίνουμε σύντομα πολύ πιο
συγκεκριμένοι.Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των παιχτών παλιών και νέων.

Αυτά ζητάμε παίχτη,όχι να μην κονομάνε τα μαγαζιά και οι κοπέλες
Τα αυτονόητα ζητάμε σαν καταναλωτές.

Οι τιμές έπεσαν ήδη σε αρκετά μαγαζιά
Και θα πέσουν και σε κάποια ακόμα πολύ σύντομα.

Αυτά στο μακρινό 2010.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ηouse αστα αυτα και μην ασχολεισαι αλλο και ξεκινα μελετη για σ/κ για να ανεβασεις πρωι πρωι τις προβλεψεις μπας και ξαναπαμε για μασαζακι απο βδομαδα  :2funny: :2funny: :2funny: .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και μερικά εδώ ενδεικτικά για να καταλάβεις ότι έχω διαλέξει με ποια πλευρά είμαι εδώ και πολύ καιρό

Τα ξαναγράφω εν περιλήψη:
Θέλουμε να έχουν δουλειά,να κονομάνε και οι κοπέλες και οι ιδιοκτήτες.
Να υπάρχει κίνητρο για όμορφες και νεαρές κοπέλες να εργαστούν
Να υπάρχει κίνητρο για νέα κι αξιόλογα μαγαζιά αλλά να βελτιωθούν και τα ήδη υπάρχοντα.
Απλά να πληρώνουμε τα δέοντα όχι να βρισκόμαστε μπροστά σε καρτέλ τιμών(παντού 100)
Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες.

Προσφορά και ζήτηση-ανταγωνισμός.
Ήδη υπάρχει μαγαζί με 60(ριλάξ)και 80(Βασίλης)
Το 100 θα πέσει σύντομα,αν όχι σε όλα(που πρέπει)
τουλάχιστο στα πιο πολλά μαγαζιά.

2 είχαν ήδη φτηνές τιμές
3 ακόμα τις έριξαν
Θα ακολουθήσουν κι άλλα,trust me

Κάτι έγινε σε λίγους μήνες, τουλάχιστο στα πιο πολλά μαγαζιά το 80άρι είναι η οροφή.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω ρε φιλε,δεν με απασχολει καν,αλλωστε δεν σε εντασσω στα "τσιρακια",απλα απορησα που τα εχεις βαλει με συγκεκριμενα ατομα
          που προμοταρουν και οχι με ολους γενικα,η μας αρεσει κατι η δεν μας αρεσει...
Αν και δεν πρόκειται να με αποχαρακτηρίσεις ό,τι και να γίνει, θα κάνω μιά τελευταία προσπάθεια..
Δεν θα αναφερθώ ξανά για πολλούς μήνες στο μαγαζί του οποίου με θεωρείς 'τσιράκι'.
Εκτός αν δεχθώ προσωπική επίθεση ή αναγραφούν κακοήθεις ανακρίβειες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν και δεν πρόκειται να με αποχαρακτηρίσεις ό,τι και να γίνει, θα κάνω μιά τελευταία προσπάθεια..
Δεν θα αναφερθώ ξανά για πολλούς μήνες στο μαγαζί του οποίου με θεωρείς 'τσιράκι'.
Εκτός αν δεχθώ προσωπική επίθεση ή αναγραφούν κακοήθεις ανακρίβειες
Δεν ειπαμε να μην αναφερθεις,αλλωστε παρεχεις και χρησιμες πληροφοριες για οσους διαβαζουν πισω απο τις λεξεις.
Απλα,αν θες,εξηγησε μου πως εισαι τοσο απολυτος οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ΔΕΝ εχει καμερες?Εσυ τους επιπλωσες?Μην μου πεις την γνωστη μαλακια
με το τεστακι του κινητου,γιατι κι εγω μπορω να σου πω οτι "ετυχε"την μερα που πηγες να μην εχουν βαλει τις καμερες.Πως εισαι τοσο σιγουρος και το γραφεις?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
  Εγω παντως Κοι αυτο που βλεπω ειναι πως δεν εχουμε λεφτα να γαμησουμε και να πουμε εμπειριες και γνωμες και επειδη εχουμε μαθει εδω απλα μαλλωνουμε μεταξυ μας για να περναει η ωρα!Παντως και τα μαγαζια ενα ενα το αντιλαμβανονται και αρχιζουν να ψαχνουν τροπους να μας ικανοποιησουν!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τους βρήκαν τους τρόπους αυτούς ή ακόμα τους ψάχνουν?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εγω απο την αρχη τοποθετιθηκα σαν αφεντικο του BODY CENTER πλεον υπαρχει και σαιτ center.com.gr οτιδηποτε απορειες εχετε για τον χωρο δεκτα και p.m καλα μασαζογαμησια να εχετε παιδες........... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
  Εγω παντως Κοι αυτο που βλεπω ειναι πως δεν εχουμε λεφτα να γαμησουμε και να πουμε εμπειριες και γνωμες και επειδη εχουμε μαθει εδω απλα μαλλωνουμε μεταξυ μας για να περναει η ωρα!Παντως και τα μαγαζια ενα ενα το αντιλαμβανονται και αρχιζουν να ψαχνουν τροπους να μας ικανοποιησουν!
Ειναι και αυτος ενας λογος αλλα τα μαγαζια τιποτα δεν κανουν ! ασε λενε που θα πανε οι μαλακες ! υψηλες τιμες καμια ανανεωση χορου και απο κοπελες οι ιδιες γυριζουν απο μαγαζι σε μαγαζι ! εδω θα συνφωνησω με τα παραπανω γραφομενα του house of fun ! ναι σε ολα ! τα 80 ευρωπουλα εχουν μεγαλη αξια σημερα ! 27260 δραχμες !

soulstripper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Νεος δεν είμαι εδώ μέσα, αλλά γράφω πρώτη φορά.
Ενδιαφέρομαι βασικά για μασάζ (αρκετή ώρα) και μία πίπα για τελείωμα. Εχω διαβάσει άπειρες σελίδες εδώ μέσα και να πω την αλήθεια, ακρη δεν έβγαλα. Θα ήθελα κάποιος έμπειρος από μασατζίδικα να μου προτείνει κάποιο πάνω σ'αυτο που ενδιαφέρομαι.
Αν κάποιος έχει χρόνο ας μου στείλει πμ για να του κάνω και τις χαζές ερωτήσεις του πρωτάρη. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: επιτρέψτε μου μία παρατήρηση με όλη την καλή διάθεση. Πολλές φορές πιάνεστε με άσχετα θέματα, μαλώνετε μεταξύ σας, αναλώνεστε στο να ξεμπροστιάζετε τους -και καλά- πελάτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει αυτό που θέλει αυτός που ενδιαφέρεται.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Τους βρήκαν τους τρόπους αυτούς ή ακόμα τους ψάχνουν?
εγραψα προχτες φιλε μου δεν ειμαι πολυ εμπειρος και εχω παει σε λιγα μαγαζια.Περασα απο Δωδεκαννησου το καινουργιο Ελενα -Ελιζα και μου ειπανε οτι εκτος απο το κλασσικο 40 :bigdick: -60  :pipa3:  -80:knockinb: παιζει και ενδιαμεσα 60 :knockinb: αλλα με ενα απλο λαδοχαδο αντι μασαζ και περιπου 30-35'χρονο χωρις ομως να ειναι και με το ρολοι στο χερι!Εγω να σου πω επειδη θεωρω ουτως η αλλως το μασαζ στα ιδρυματα ως λαδοχαδο πηρα αυτο και περασα καλα χωρις να νοιωσω σε καμμια περιπτωση πιεση χρονου!!!!Τωρα αν κατεβουν κι αλλο θα ειναι ευχης εργο.Αλλα πσιτευω οτι εχουν καταλαβει οτι ο κυκλος της πελατειας εχει στενεψει αποκλειστικα για οικονομικους λογους και πιστευω οτι θα εχουμε εξελειξεις!Οπως και το αλλο ( δεν θυμαμαι Μαρτιου- ανθεων ενα καινουργειο επεισης) που εχει φουλ με 50 και ενω πιστευαμε οτι θα ητανε ξεπετα 2-3 συναγωνιστες που πηγαν φυγαν ευχαριστημενοι!Μοιραιωςθα ακολουθησουν κι αλλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom