Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kαι πιο πολλές φωτό απ τα κορίτσια θέλουμε στο σάιτ.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
τιμες 60-70-80...πιο κατω δεν θα δουλεψει καμια.(κοντα στο νου και η γνωση)...δεν θα βγαλο εγω τη χωρα απο την κριση.ουτε φταιο εγω γεια την κριση

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μέχρι να φτιαξετε τις τιμες , δεν φτιαχνετε λιγο την ορθογραφία ?

είναι πιο ευκολο και ειναι και τσάμπα.

ευχαριστώ.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
μέχρι να φτιαξετε τις τιμες , δεν φτιαχνετε λιγο την ορθογραφία ?

είναι πιο ευκολο και ειναι και τσάμπα.

ευχαριστώ.
η ορθογραγια θα μεινει οπως εχει.γιατι εγω εβγαλα διαφωρετικο σχολειο... :think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.440
Πόντοι
34.538
TRIAINA δωσε τη διευθυνση του σαιτ σωστα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαι πιο πολλές φωτό απ τα κορίτσια θέλουμε στο σάιτ.
Ρε Τρίενα, τι ιδέα ήταν κι αυτή να παραστήσετε τη Μελινοτάτη με τριαντάφυλλο και μαλακίες :P. Αφού ως γνωστόν ανήκει στα μαστιγοφόρα :s&m_2:. Για παρακαλώ διορθώστε το... :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.440
Πόντοι
34.538
Ρε Τρίενα, τι ιδέα ήταν κι αυτή να παραστήσετε τη Μελινοτάτη με τριαντάφυλλο και μαλακίες :P. Αφού ως γνωστόν ανήκει στα μαστιγοφόρα :s&m_2:. Για παρακαλώ διορθώστε το... :2funny: :2funny:
ποιο ειναι το σαιτ τους ρε συ jack?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αφου την εστρωσα ρε συ

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
τιμες 60-70-80...πιο κατω δεν θα δουλεψει καμια.(κοντα στο νου και η γνωση)...δεν θα βγαλο εγω τη χωρα απο την κριση.ουτε φταιο εγω γεια την κριση
Δεν σου ζητήσαμε να βγάλεις τη χώρα από την κρίση! Εκπτωση ζητήσαμε και πήραμε την απάντηση αυτή!

Λοιπόν, εκτός από τις υπηρεσίες του κάθε μαγαζιού πρέπει να αρχίσουμε να αξιολογούμε και την τιμολογιακή ή εκπτωτική πολιτική του κάθε καταστήματος.
Και επειδή η απάντηση πού πήραμε στο αιτημά μας από τον κο Ποσειδώνα ήταν αρνητική κυρήσω την προσωπική μου αποχή από το εν λόγω κατάστημα και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν τις συνεδρίες μασαζοχαλάρωσης στο εν λόγω κατάστημα (Body Center)εως ότου πέσουν οι τιμές!! Ακους εκεί 60-70-80!!!  :uzi:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βελτιώνεται . αντε τριενα λιγακομα να μην μας βγαινουν τα ματια.  :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν γράψει μια παραγραφο 100 λέξεων χωρις κανενα ορθογραφικο θα σκεφτω να περάσω μια βολτα.

οταν φευγω από την πυροσβεστικη συνηθως μια ενταση την έχω .  :sunglasses:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δεν σου ζητήσαμε να βγάλεις τη χώρα από την κρίση! Εκπτωση ζητήσαμε και πήραμε την απάντηση αυτή!

Λοιπόν, εκτός από τις υπηρεσίες του κάθε μαγαζιού πρέπει να αρχίσουμε να αξιολογούμε και την τιμολογιακή ή εκπτωτική πολιτική του κάθε καταστήματος.
Και επειδή η απάντηση πού πήραμε στο αιτημά μας από τον κο Ποσειδώνα ήταν αρνητική κυρήσω την προσωπική μου αποχή από το εν λόγω κατάστημα και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν τις συνεδρίες μασαζοχαλάρωσης στο εν λόγω κατάστημα (Body Center)εως ότου πέσουν οι τιμές!! Ακους εκεί 60-70-80!!!  :uzi:                                        ΑΚΟΥ ΑΚΑΡΝΑν ολα τα κοριτσια πλην της Μελινας δεν εχουν ξαναδουλεψει πουθενα και δεν δουλευουν με λιγοτερα λευτα.......τι θελεις???????να μαζεψω ολες τις μεταχειρισμενες???????και μετα θα λες......τηνξερω αυτην απο κει και την αλλη απο κει.....εσυ ποτε ηρθες στο μαγαζι???????και ζητας και εκπτωση?????ας βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα τους.........οι καλυτεροι θα παραμινουν στην επιφανεια........και ευχαριστω ολλους εδω μεσα που με στηριζουν.........ξερουν αυτοι .......

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αν γράψει μια παραγραφο 100 λέξεων χωρις κανενα ορθογραφικο θα σκεφτω να περάσω μια βολτα.

οταν φευγω από την πυροσβεστικη συνηθως μια ενταση την έχω .  :sunglasses:
    ακου φιλος αυτος ειμαι και ετσι θα μεινω..οκ

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Καλησπέρα αγαπητοί μου,
ηρεμία, ηρεμία. Σας παρακαλώ πολύ...φτάνει πια.
Σας πέρασε ό το μυαλό ότι ο άνθρωπος αυτός (Σάκης) μπορεί να πήρε τις βασικές του γνώσεις στην Ιταλία, στη Γερμανία, στη Βουλγαρία ή τη Γεωργία;
Δεν ειναι λοιπόν το ζητούμενο η ορθογραφία του (μη νομίζετε ότι εμένα δε μου βγαίνουν τα μάτια)αλλά το μαγαζί του. Τι προσφέρει και πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες. Πως ειναι ο χώρος του.. και άλλα.
Είναι γεγονός ότι μπήκε εδω πολύ άκομψα, αλλά πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε, πράγμα που εμείς αρνούμασταν να δεχτούμε νομίζοντας ότι είναι η Μελίνα παρά τις διαβεβαιώσεις του περί του αντιθέτου.
Βρήκαμε έναν άνθρωπο που έχει εμφανή αδυναμία έκφρασης και επιχειρημάτων και πέσαμε να τον φάμε....
ΕΛΕΟΣ......

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Κι εσύ Σάκη κόψε τις μαλακίες και τα πολλά πολλά. Μην επιτίθεσαι με το παραμικρό στον καθένα, ακόμη και αν προκαλείσαι. Μην ξεχνάς 'οτι είσαι επαγγελματίας. Και φυσικά θα ήθελα να ήξερα πόσους μαλάκες βρίσκεις την ημέρα να πληρώνουν τόσο ακριβά τις μέτριες κοπέλες σου ,όπως είδα στο site. Ρίξε λοιπόν άμεσα τις τιμές.
Και κάτι άλλο...
μη μου παρεξηγηθούν οι πελάτες του Σάκη. Γιατί δηλώνω ευθαρσώς ότι στην "καριέρα" μου στα μασατζίδικα έχω κάνει τις περισσότερες μαλακίες. Άρα ο μεγαλύτερος μαλάκας είμαι εγώ....με τη διαφορά ότι το παραδέχομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom