Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Τωρα για λέγε: θα ριξεις καθόλου τις τιμες; Αποτελεί αίτημα όλων μας! Περιμένω απάντηση!
Τωρα για λέγε: θα ριξεις καθόλου τις τιμες; Αποτελεί αίτημα όλων μας! Περιμένω απάντηση!
η ορθογραγια θα μεινει οπως εχει.γιατι εγω εβγαλα διαφωρετικο σχολειο...μέχρι να φτιαξετε τις τιμες , δεν φτιαχνετε λιγο την ορθογραφία ?
είναι πιο ευκολο και ειναι και τσάμπα.
ευχαριστώ.
ε ναι εσύ είσαι αλάνιη ορθογραγια θα μεινει οπως εχει.γιατι εγω εβγαλα διαφωρετικο σχολειο...
Ρε Τρίενα, τι ιδέα ήταν κι αυτή να παραστήσετε τη Μελινοτάτη με τριαντάφυλλο και μαλακίες . Αφού ως γνωστόν ανήκει στα μαστιγοφόρα . Για παρακαλώ διορθώστε το...Kαι πιο πολλές φωτό απ τα κορίτσια θέλουμε στο σάιτ.
ποιο ειναι το σαιτ τους ρε συ jack?Ρε Τρίενα, τι ιδέα ήταν κι αυτή να παραστήσετε τη Μελινοτάτη με τριαντάφυλλο και μαλακίες . Αφού ως γνωστόν ανήκει στα μαστιγοφόρα . Για παρακαλώ διορθώστε το...
Τόγραψε ο Τρίενας:ποιο ειναι το σαιτ τους ρε συ jack?
αφου την εστρωσα ρε συΡε Τρίενα, τι ιδέα ήταν κι αυτή να παραστήσετε τη Μελινοτάτη με τριαντάφυλλο και μαλακίες . Αφού ως γνωστόν ανήκει στα μαστιγοφόρα . Για παρακαλώ διορθώστε το...
απανταω σε πολα μυνηματα εεεε κανω και λαθη.....Τόγραψε ο Τρίενας:
Τώρα πώς τα κατάφερε να κάνει ΚΑΙ ΕΔΩ ορθογραφικά λάθη είναι εντυπωσιακό...
Δεν σου ζητήσαμε να βγάλεις τη χώρα από την κρίση! Εκπτωση ζητήσαμε και πήραμε την απάντηση αυτή!τιμες 60-70-80...πιο κατω δεν θα δουλεψει καμια.(κοντα στο νου και η γνωση)...δεν θα βγαλο εγω τη χωρα απο την κριση.ουτε φταιο εγω γεια την κριση
απιστευτος ο τριενας??απανταω σε πολα μυνηματα εεεε κανω και λαθη.....
Δεν σου ζητήσαμε να βγάλεις τη χώρα από την κρίση! Εκπτωση ζητήσαμε και πήραμε την απάντηση αυτή!
Λοιπόν, εκτός από τις υπηρεσίες του κάθε μαγαζιού πρέπει να αρχίσουμε να αξιολογούμε και την τιμολογιακή ή εκπτωτική πολιτική του κάθε καταστήματος.
Και επειδή η απάντηση πού πήραμε στο αιτημά μας από τον κο Ποσειδώνα ήταν αρνητική κυρήσω την προσωπική μου αποχή από το εν λόγω κατάστημα και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν τις συνεδρίες μασαζοχαλάρωσης στο εν λόγω κατάστημα (Body Center)εως ότου πέσουν οι τιμές!! Ακους εκεί 60-70-80!!! ΑΚΟΥ ΑΚΑΡΝΑν ολα τα κοριτσια πλην της Μελινας δεν εχουν ξαναδουλεψει πουθενα και δεν δουλευουν με λιγοτερα λευτα.......τι θελεις???????να μαζεψω ολες τις μεταχειρισμενες???????και μετα θα λες......τηνξερω αυτην απο κει και την αλλη απο κει.....εσυ ποτε ηρθες στο μαγαζι???????και ζητας και εκπτωση?????ας βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα τους.........οι καλυτεροι θα παραμινουν στην επιφανεια........και ευχαριστω ολλους εδω μεσα που με στηριζουν.........ξερουν αυτοι .......
ακου φιλος αυτος ειμαι και ετσι θα μεινω..οκαν γράψει μια παραγραφο 100 λέξεων χωρις κανενα ορθογραφικο θα σκεφτω να περάσω μια βολτα.
οταν φευγω από την πυροσβεστικη συνηθως μια ενταση την έχω .