Γεια σου ρε Τολη Τσακα.Δεν παιζεσαι.Χαχαχαχα.Η μαλακια συνεχιζει να παει συννεφο και μετα θελουμε και ενημερωση.Και το ξαναλεω γι αυτους που ζητανε πληροφοριες και μετα δεν ενημερωνουν ποτε.Κανετε ζημια και σε αλλους απο δω και περα που θα ζητανε τηλεφωνα και συστασεις και θα παιρνουν τα αρχιδια μας.Τουλαχιστον τα δικα μου.Το φορουμ για μενα εχει καταντησει αηδια με ελαχιστες εξαιρεσεις απο παιδια που ενημερωνουν οσο πιο αντικειμενικα γινεται γιατι και τα γουστα ειναι υποκειμενικα.Με στενοχωρει επισης οτι εχουν χαθει καποια απ τα παλιοτερα μελη αλλα το καταλαβαινω απολυτωσ γιατι προφανως και αυτοι εχουν αηδιασει απο την καταντια του φορουμ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάντως πέρα από το κράξιμο, να επισημάνω ότι η αναφερθείσα ως Εύα της Εβίτας πρέπει να είναι η πρώην Έφη με μακρά θητεία στο edelweiss, σχετικά ψηλή, ξανθιά, 30αρα, Αλβανίδα με πολύ καλά όμως ελληνικά.
Παιά επειδή σε 2 εβδομάδες θα έιμαι θεσσαλονίκη θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το παρακάτω κατάστημα
www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla]http://www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla[/url]
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla]http://www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla[/url]
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Άλλη φάση!!! Κορίτσια πάρτε ιδέες...
[xhamster]]
Ωραίο video. Αλλά είναι σα να δείχνεις στον Πίου φάσεις από το Μπαρτσελόνα-Ρεαλ και να του λες: να έτσι να παίζεις
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; Huh? Huh? Huh? Thanks for playing, better luck next time... 2funny φιλε λεω και μοιραζομε την εμπειρια μου αυτο και μονο η εβιτα μου εδειξε παλιεσ και πολy καινουργιεσ.... εχεισ να προτηνεισ κατι αλλο???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ εχω να προτείνω να μη μας τα ζαλίζετε με τις παπαριές σας.
Καλημέρα.
Καλημέρα.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
H οποία όμως το παίζει Πατρινιά από την Ιταλία!!! Έλεος πιά!Πάντως πέρα από το κράξιμο, να επισημάνω ότι η αναφερθείσα ως Εύα της Εβίτας πρέπει να είναι η πρώην Έφη με μακρά θητεία στο edelweiss, σχετικά ψηλή, ξανθιά, 30αρα, Αλβανίδα με πολύ καλά όμως ελληνικά.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
επίσκεψη στο bel ami
Και πούθε βρίσκεται αυτό το ίδρυμα? Γιατί στην Κ. Καραμανλή (πρώην Νεμέας) λένε ότι όλο απουσιάζουν αυτές οι δύο κοπέλες...
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και πούθε βρίσκεται αυτό το ίδρυμα? Γιατί στην Κ. Καραμανλή (πρώην Νεμέας) λένε ότι όλο απουσιάζουν αυτές οι δύο κοπέλες...
ανδρεου γεωργιου 4 στον μυλο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
ανδρεου γεωργιου 4 στον μυλο
Ευχαριστώ. Αν μου στείλεις και ένα τηλέφωνο θα με υποχρεώσεις!
καλησπερα σε ολους
επισκεψη λαδαδικα.. θεραπευτρια Δαναη
24 ετων ψηλη αδυνατη σχετικα οχι κοκκαλο.. με 2αρι-3αρι
μασαζ σχετικα καλο..διαθεση καλη..προγραμμα 1ο μερος καλο.. 2ο μερος υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης..
γενικοτερη αποτιμηση ειναι νεα ομορφη, ευδιαθετη και θα την ξανατιμουσα
επομενη ενημερωση συντομως
μασαζ σχετικα καλο..διαθεση καλη..προγραμμα 1ο μερος καλο.. 2ο μερος υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης..
Συμφωνω και επαυξανω..
συνισταται μονο για ατομα που θελουν να το κυνηγησουν..με το ενδεχομενο της αποτυχιας αλλα και την ικανοποιηση της επιτυχιας..
για τους περισσοτερους απο εμας ειναι οπως λεει και το ονομα του ευστοχα... πριβε!! τυχαιο? δεν νομιζω..
καλα να περνατε
συνισταται μονο για ατομα που θελουν να το κυνηγησουν..με το ενδεχομενο της αποτυχιας αλλα και την ικανοποιηση της επιτυχιας..
για τους περισσοτερους απο εμας ειναι οπως λεει και το ονομα του ευστοχα... πριβε!! τυχαιο? δεν νομιζω..
καλα να περνατε
Σίγουρα κάτι παίζει αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ πολύ γερό δόντι για να κάνεις κάτι εκεί.
Συνεχίζει στα 100. Σταθερά;;καλησπερα σε ολους
pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου ειμαι παλιος σχετικα στο αθλημα αλλα μονο στον φραπε γτ κατι σε φουλ δεν εχω βρει ειμαι απο σαλονικα αλλα μενω αθηνα λογο δουλειας ειμαι πελατης στα μασαζ της β.ολγας 93 124 δεν ξερω καν αν λειτοθργουν αν μπορει καποιοσ να μου πει κατι να βοηθισει καλος ευχαριστω με πμ παρακαλω
pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
κ κατι ακομη αν ξερει καποιος κατι για την ζωη απο β ολγας 93 πριν κανα χρονο επαιζε μπαλα εκει
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Δηλαδη αν παει καποιος στις 2 το βραδυ θα του πουν οτι κανουν μονο μασαζ?Στις 2 τα χαραματα?Και δε θα δεχθουν τα 60 η 100 ευρω?Σίγουρα κάτι παίζει αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ πολύ γερό δόντι για να κάνεις κάτι εκεί.
Τζαμπα ξενυχτανε δηλαδη?
επισκεψει στην Ανδρεου Γεωργιου4 τιμες 60-70 κοπελες 2 (μια ξανθια ομορφουλα,ωραιο σωματακι αλλα τιποτα το ιδιαιτερο,η αλλη αδιαφορη)μεχρι το μεσημερακι μετα το απογευμα ερχονται αλλες 2 τις οποιες δεν τις ειδα...θεωρω πως το εν λογω ιδρυμα δεν εχει να μας προσφερει κατι το διαφορετικο σε συγκριση με τα αλλα ιδρυματα.παντως αν θελετε να πατε δεν χρειαζετε καμια συσταση το τηλεφωνο ειναι αναρτημενο πανω στην πορτα της εισοδου....περνετε τηλ.κλεινετε ραντεβου και ολα οκ.
η Ζωη δυστηχως εχει αποχωρησει απο το αθλημα....αν καποιος γνωριζει κατι διαφορετικο ας μας το πεικ κατι ακομη αν ξερει καποιος κατι για την ζωη απο β ολγας 93 πριν κανα χρονο επαιζε μπαλα εκει