Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου ρε Τολη Τσακα.Δεν παιζεσαι.Χαχαχαχα.Η μαλακια συνεχιζει να παει συννεφο και μετα θελουμε και ενημερωση.Και το ξαναλεω γι αυτους που ζητανε πληροφοριες και μετα δεν ενημερωνουν ποτε.Κανετε ζημια και σε αλλους απο δω και περα που θα ζητανε τηλεφωνα και συστασεις και θα παιρνουν τα αρχιδια μας.Τουλαχιστον τα δικα μου.Το φορουμ για μενα εχει καταντησει αηδια με ελαχιστες εξαιρεσεις απο παιδια που ενημερωνουν οσο πιο αντικειμενικα γινεται γιατι και τα γουστα ειναι υποκειμενικα.Με στενοχωρει επισης οτι εχουν χαθει καποια απ τα παλιοτερα μελη αλλα το καταλαβαινω απολυτωσ γιατι προφανως και αυτοι εχουν αηδιασει απο την καταντια του φορουμ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως πέρα από το κράξιμο, να επισημάνω ότι η αναφερθείσα ως Εύα της Εβίτας πρέπει να είναι η πρώην Έφη με μακρά θητεία στο edelweiss, σχετικά ψηλή, ξανθιά, 30αρα, Αλβανίδα με πολύ καλά όμως ελληνικά.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; Huh? Huh? Huh? Thanks for playing, better luck next time... 2funny                                                                                                                                                                                                                                                                                  φιλε λεω και μοιραζομε την εμπειρια μου αυτο και μονο η εβιτα μου εδειξε παλιεσ και πολy καινουργιεσ.... εχεισ να προτηνεισ κατι αλλο???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ εχω να προτείνω να μη μας τα ζαλίζετε με τις παπαριές σας.
Καλημέρα.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Πάντως πέρα από το κράξιμο, να επισημάνω ότι η αναφερθείσα ως Εύα της Εβίτας πρέπει να είναι η πρώην Έφη με μακρά θητεία στο edelweiss, σχετικά ψηλή, ξανθιά, 30αρα, Αλβανίδα με πολύ καλά όμως ελληνικά.
H οποία όμως το παίζει Πατρινιά από την Ιταλία!!! Έλεος πιά!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Αυτο το SPA prive τι λεει ρε παιδια? Γιατι ειναι ανοιχτα ως τις 3 το ξημερωμα? Για τους συνταξιουχους που ξυπναν νωρις?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Σίγουρα κάτι παίζει αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ πολύ γερό δόντι για να κάνεις κάτι εκεί.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
επισκεψη λαδαδικα.. θεραπευτρια Δαναη
24 ετων ψηλη αδυνατη σχετικα οχι κοκκαλο.. με 2αρι-3αρι
μασαζ σχετικα καλο..διαθεση καλη..προγραμμα 1ο μερος καλο.. 2ο μερος υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης..
γενικοτερη αποτιμηση ειναι νεα ομορφη, ευδιαθετη και θα την ξανατιμουσα
επομενη ενημερωση συντομως

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Συμφωνω και επαυξανω..
συνισταται μονο για ατομα που θελουν να το κυνηγησουν..με το ενδεχομενο της αποτυχιας αλλα και την ικανοποιηση της επιτυχιας..
για τους περισσοτερους απο εμας ειναι οπως λεει και το ονομα του ευστοχα... πριβε!! τυχαιο? δεν νομιζω..
καλα να περνατε

Σίγουρα κάτι παίζει αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ πολύ γερό δόντι για να κάνεις κάτι εκεί.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
επισκεψη λαδαδικα.. θεραπευτρια Δαναη
24 ετων ψηλη αδυνατη σχετικα οχι κοκκαλο.. με 2αρι-3αρι
μασαζ σχετικα καλο..διαθεση καλη..προγραμμα 1ο μερος καλο.. 2ο μερος υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης..
γενικοτερη αποτιμηση ειναι νεα ομορφη, ευδιαθετη και θα την ξανατιμουσα
επομενη ενημερωση συντομως
Συνεχίζει στα 100. Σταθερά;;

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου ειμαι παλιος σχετικα στο αθλημα αλλα μονο στον φραπε :cum: γτ κατι σε φουλ δεν εχω βρει ειμαι απο σαλονικα αλλα μενω αθηνα λογο δουλειας ειμαι πελατης στα μασαζ της β.ολγας 93 124 δεν ξερω καν αν λειτοθργουν αν μπορει καποιοσ να μου πει κατι να βοηθισει καλος ευχαριστω με πμ παρακαλω

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
κ κατι ακομη αν ξερει καποιος κατι για την ζωη απο β ολγας 93 πριν κανα χρονο επαιζε μπαλα εκει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δηλαδη αν παει καποιος στις 2 το βραδυ θα του πουν οτι κανουν μονο μασαζ?Στις 2 τα χαραματα?Και δε θα δεχθουν τα 60 η 100 ευρω?
Τζαμπα ξενυχτανε δηλαδη?

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
επισκεψει στην Ανδρεου Γεωργιου4 τιμες 60-70 κοπελες 2 (μια ξανθια ομορφουλα,ωραιο σωματακι αλλα τιποτα το ιδιαιτερο,η αλλη αδιαφορη)μεχρι το μεσημερακι μετα το απογευμα ερχονται αλλες 2 τις οποιες δεν τις ειδα...θεωρω πως το εν λογω ιδρυμα δεν εχει να μας προσφερει κατι το διαφορετικο σε συγκριση με τα αλλα ιδρυματα.παντως αν  θελετε να πατε δεν χρειαζετε καμια συσταση το τηλεφωνο ειναι αναρτημενο πανω στην πορτα της εισοδου....περνετε τηλ.κλεινετε ραντεβου και ολα οκ.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
κ κατι ακομη αν ξερει καποιος κατι για την ζωη απο β ολγας 93 πριν κανα χρονο επαιζε μπαλα εκει
η Ζωη δυστηχως εχει αποχωρησει απο το αθλημα....αν καποιος γνωριζει κατι διαφορετικο ας μας το πει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom