Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.961
Πόντοι
38.177
Προφανώς δοκίμασες την Τζένη! Στην τελευταία μου επίσκεψη ήμουν έτοιμος να τη δοκιμάσω κι εγώ αλλά τελικά επέλεξα τη σταθερή αξία και μάλλον απ΄τα γραφομενά σου καλά έκανα!!

Για την καινούρια της Μαριάννας πότε θα έχουμε ενημέρωση αναλύτική?

Αμα ξανα πας και βρεις αυτον τον ψαρομαλλι που ανοιγει την πορτα πες του απο μενα οτι ειναι μπινες και οτι αμα συνεχισει ετσι (να βαζει κοσμο μονο γνωστο) στο τελος θα πεινασει.Τουλαχιστον ας ειναι ειλικρινης,πες ρε μαλακα δε γουσταρω να μπεις εσυ,μη μου πουλας φουμαρα σα να ειμαι κανενα παιδακι,μη παρω αναστροφες και δεν ξερεις που να κρυφτεις,σκατιαρι

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Ενταξει! Θα του μεταβιβασω το μηνυμα σου, αν και νομιζω θα το εχει διαβασει ηδη!

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
ξέρει κανείς αν το αν το δίδυμο Μόνικα - Βίκυ αποσύρθηκαν εντελώς  μετά το πέσιμο ή αν δουλεύουν ακόμη πριέ; Είχα  παλιά  ένα τηλέφωνο  που τελειώνει σε 109 αλλά  εδώ  και πολύ  καιρό δε λειτουργεί. Αν με βοηθούσε  κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ (και με πμ).
Ευχαριστώ

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους,
ξέρει κανείς αν το αν το δίδυμο Μόνικα - Βίκυ αποσύρθηκαν εντελώς   μετά το πέσιμο ή αν δουλεύουν ακόμη πριέ; Είχα  παλιά  ένα τηλέφωνο  που τελειώνει σε 109 αλλά  εδώ  και πολύ  καιρό δε λειτουργεί. Αν με βοηθούσε  κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ (και με πμ).
Ευχαριστώ
Αποσύρθηκαν εντελώς

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Βόλτα χθες στα μαγαζιά της Καραμανλή. Στη Μαριάννα η καινουρια ήταν απασχολημενη και δε κάθισα να περιμένω. Στο βασίλη λοιπουν πλέον τα αστέρια μου και μόλις μια έμεινε που γουστάρω η βάνα άρα
Δε το περπατησα το μαγαζί. Μαρτίου έξι τεμάχια και τιποτα σπουδαίο.κατι μου θύμισε μια τζένη αλλα ως εκεί. Η Καίτη που και για αυτή πήγα ήταν με αγωνιστή.
Κατεύθυνση τζαμπο μήπως άλλαξε κάτι μπαααά και επιστροφή στο μαρτίου. Όντως η καίτη είναι τσολιάς ψηλή με ωραία βυζιά και ποδάρες. Πήρα το δεύτερο πρόγραμμα και πέρασα ιδιαίτερα καλά. Ευχάριστη αλλά πολύ μικρής διαρκείας η συνάντηση. Είναι με το ρολόι στο χέρι απο ότι κατάλαβα. Μείον αυτό.
Αν ξαναπάω θα ζητήσω υπερωρία.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ για Εβίτα και νάσια παπαφη σε πμ;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα και σε σενα συναδελφε.Ειναι 60,70 και 80.
Μπά! Έσφιξε το ζωνάρι της και η Εβίτα! Μεταφορικά μιλώντας πάντοτε, γιατί αν το θέσουμε κυριολεκτικά υπάρχουν ανυπέρβλητες τεχνικές δυσκολίες... :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Μπά! Έσφιξε το ζωνάρι της και η Εβίτα! Μεταφορικά μιλώντας πάντοτε, γιατί αν το θέσουμε κυριολεκτικά υπάρχουν ανυπέρβλητες τεχνικές δυσκολίες... :2funny: :2funny: :2funny:
Λοπόν είχα σκοπό να μη γράψω για να μην καρφωθώ αλλά τώρα θα το αναφέρω: Σε πρόσφατη επισκεψή μου μου πήρε 100 ευρώ γιατί λέει είχα καιρό να πατήσω και δεν ειμαι τακτικος πελάτης! Δεν ξαναπατάω! Μιλώντας μεταφορικά λοιπόν, οχι το ζωναρι δεν το έχει σφίξει! Μιλώντας κυριολεκτικά πρέπει να πω οτι δεν υπάρχει ζωνάρι που να την καλυπτει πλέον! Αυτά!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοπόν είχα σκοπό να μη γράψω για να μην καρφωθώ αλλά τώρα θα το αναφέρω: Σε πρόσφατη επισκεψή μου μου πήρε 100 ευρώ γιατί λέει είχα καιρό να πατήσω και δεν ειμαι τακτικος πελάτης! Δεν ξαναπατάω! Μιλώντας μεταφορικά λοιπόν, οχι το ζωναρι δεν το έχει σφίξει! Μιλώντας κυριολεκτικά πρέπει να πω οτι δεν υπάρχει ζωνάρι που να την καλυπτει πλέον! Αυτά!
:thumbsup: Exactly! :2funny: :2funny:
Δηλαδή έτσι και πατήσω, έχει να μου χρεώσει τέλη πρόστιμα και προσαυξήσεις από καμμιά διετία  :uglystupid: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom