You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.961
- Πόντοι
- 38.177
Προφανώς δοκίμασες την Τζένη! Στην τελευταία μου επίσκεψη ήμουν έτοιμος να τη δοκιμάσω κι εγώ αλλά τελικά επέλεξα τη σταθερή αξία και μάλλον απ΄τα γραφομενά σου καλά έκανα!!
Για την καινούρια της Μαριάννας πότε θα έχουμε ενημέρωση αναλύτική?
Αμα ξανα πας και βρεις αυτον τον ψαρομαλλι που ανοιγει την πορτα πες του απο μενα οτι ειναι μπινες και οτι αμα συνεχισει ετσι (να βαζει κοσμο μονο γνωστο) στο τελος θα πεινασει.Τουλαχιστον ας ειναι ειλικρινης,πες ρε μαλακα δε γουσταρω να μπεις εσυ,μη μου πουλας φουμαρα σα να ειμαι κανενα παιδακι,μη παρω αναστροφες και δεν ξερεις που να κρυφτεις,σκατιαρι
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η Ζέτα κατά κανέναν τρόπο δεν ψάχνεταιΙσως ειναι η Ζετα που ψαχνεται.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τίνος καλό κορίτσ' είσαι συ;kali mera ti kanome
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
:2funnyAkarman ξύπνα....με την Εβίτα μιλάς....
κι ας ειχα να μπω ετη με τουτο το νικ....
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως υπερβάλλεις λίγο?... ποσοτικά?Αμα ξανα πας και βρεις αυτον τον ψαρομαλλι που ανοιγει την πορτα
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Αν και κοιμωμενος παντως ρωτησα το σωστο προσωπο σε καθε περιπτωση!Akarman ξύπνα....με την Εβίτα μιλάς....
Καλησπέρα σε όλους,
ξέρει κανείς αν το αν το δίδυμο Μόνικα - Βίκυ αποσύρθηκαν εντελώς μετά το πέσιμο ή αν δουλεύουν ακόμη πριέ; Είχα παλιά ένα τηλέφωνο που τελειώνει σε 109 αλλά εδώ και πολύ καιρό δε λειτουργεί. Αν με βοηθούσε κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ (και με πμ).
Ευχαριστώ
ξέρει κανείς αν το αν το δίδυμο Μόνικα - Βίκυ αποσύρθηκαν εντελώς μετά το πέσιμο ή αν δουλεύουν ακόμη πριέ; Είχα παλιά ένα τηλέφωνο που τελειώνει σε 109 αλλά εδώ και πολύ καιρό δε λειτουργεί. Αν με βοηθούσε κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ (και με πμ).
Ευχαριστώ
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αποσύρθηκαν εντελώςΚαλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
Όσο γι'αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο...Αν και κοιμωμενος παντως ρωτησα το σωστο προσωπο σε καθε περιπτωση!
Κρίμα...Όσο γι'αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο...
Κρίμα...Αποσύρθηκαν εντελώς
(σόρυ, λάθος παράθεση πριν)
Βόλτα χθες στα μαγαζιά της Καραμανλή. Στη Μαριάννα η καινουρια ήταν απασχολημενη και δε κάθισα να περιμένω. Στο βασίλη λοιπουν πλέον τα αστέρια μου και μόλις μια έμεινε που γουστάρω η βάνα άρα
Δε το περπατησα το μαγαζί. Μαρτίου έξι τεμάχια και τιποτα σπουδαίο.κατι μου θύμισε μια τζένη αλλα ως εκεί. Η Καίτη που και για αυτή πήγα ήταν με αγωνιστή.
Κατεύθυνση τζαμπο μήπως άλλαξε κάτι μπαααά και επιστροφή στο μαρτίου. Όντως η καίτη είναι τσολιάς ψηλή με ωραία βυζιά και ποδάρες. Πήρα το δεύτερο πρόγραμμα και πέρασα ιδιαίτερα καλά. Ευχάριστη αλλά πολύ μικρής διαρκείας η συνάντηση. Είναι με το ρολόι στο χέρι απο ότι κατάλαβα. Μείον αυτό.
Αν ξαναπάω θα ζητήσω υπερωρία.
Δε το περπατησα το μαγαζί. Μαρτίου έξι τεμάχια και τιποτα σπουδαίο.κατι μου θύμισε μια τζένη αλλα ως εκεί. Η Καίτη που και για αυτή πήγα ήταν με αγωνιστή.
Κατεύθυνση τζαμπο μήπως άλλαξε κάτι μπαααά και επιστροφή στο μαρτίου. Όντως η καίτη είναι τσολιάς ψηλή με ωραία βυζιά και ποδάρες. Πήρα το δεύτερο πρόγραμμα και πέρασα ιδιαίτερα καλά. Ευχάριστη αλλά πολύ μικρής διαρκείας η συνάντηση. Είναι με το ρολόι στο χέρι απο ότι κατάλαβα. Μείον αυτό.
Αν ξαναπάω θα ζητήσω υπερωρία.
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ για Εβίτα και νάσια παπαφη σε πμ;
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπά! Έσφιξε το ζωνάρι της και η Εβίτα! Μεταφορικά μιλώντας πάντοτε, γιατί αν το θέσουμε κυριολεκτικά υπάρχουν ανυπέρβλητες τεχνικές δυσκολίες...Καλησπερα και σε σενα συναδελφε.Ειναι 60,70 και 80.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
kali mera
καλως την πέρδικα...
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Λοπόν είχα σκοπό να μη γράψω για να μην καρφωθώ αλλά τώρα θα το αναφέρω: Σε πρόσφατη επισκεψή μου μου πήρε 100 ευρώ γιατί λέει είχα καιρό να πατήσω και δεν ειμαι τακτικος πελάτης! Δεν ξαναπατάω! Μιλώντας μεταφορικά λοιπόν, οχι το ζωναρι δεν το έχει σφίξει! Μιλώντας κυριολεκτικά πρέπει να πω οτι δεν υπάρχει ζωνάρι που να την καλυπτει πλέον! Αυτά!Μπά! Έσφιξε το ζωνάρι της και η Εβίτα! Μεταφορικά μιλώντας πάντοτε, γιατί αν το θέσουμε κυριολεκτικά υπάρχουν ανυπέρβλητες τεχνικές δυσκολίες...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Exactly!Λοπόν είχα σκοπό να μη γράψω για να μην καρφωθώ αλλά τώρα θα το αναφέρω: Σε πρόσφατη επισκεψή μου μου πήρε 100 ευρώ γιατί λέει είχα καιρό να πατήσω και δεν ειμαι τακτικος πελάτης! Δεν ξαναπατάω! Μιλώντας μεταφορικά λοιπόν, οχι το ζωναρι δεν το έχει σφίξει! Μιλώντας κυριολεκτικά πρέπει να πω οτι δεν υπάρχει ζωνάρι που να την καλυπτει πλέον! Αυτά!
Δηλαδή έτσι και πατήσω, έχει να μου χρεώσει τέλη πρόστιμα και προσαυξήσεις από καμμιά διετία