You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Ξερει κανείς τιποτε?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
edit1: 106καλησπερα επιστροφη απο επισκεψη εγναντια160venus spa .45 λεπτα μασαζ 25ευρω.τιποτα παραπανω αν και δεν εκανα ερωτηση αλλα μου φανηκε πολυσοβαρηη φαση.
edit2: μαλακία
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[quote author=tolis tsakas ][size=16pt]Μηνύματα: 1 [/size]
[size=16pt]Ημερομηνία εγγραφής: 28/08/12 [/size]
παιδια περασα απο εβιτα ωραια κοριτσια ζουμερα και σεχy νεο αιμα ζετα εva αννα μαριαννα θεοδορα πηρα δυπλο ζετα μελαχροινη και ( ) εβα ξανθια ψηλη με ορεξη για ολα οπωσ και ολα τα κοριτσια γκαυλιαρεσ
[/quote]Για ή για :'( ?
[size=16pt]Ημερομηνία εγγραφής: 28/08/12 [/size]
παιδια περασα απο εβιτα ωραια κοριτσια ζουμερα και σεχy νεο αιμα ζετα εva αννα μαριαννα θεοδορα πηρα δυπλο ζετα μελαχροινη και ( ) εβα ξανθια ψηλη με ορεξη για ολα οπωσ και ολα τα κοριτσια γκαυλιαρεσ
[/quote]Για ή για :'( ?
καλημερα σε ολους.. μαλλον για
ρε μπας και φαινομαστε τοσο
Για ή για :'( ?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
βιαστηκες να τον/την δωσειςΓια ή για :'( ?
εγω περιμενα να μας πει ποσο θα μας επαιρνε που εχουμε να πατησουμε εκει χρονια
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε γαμώτο! Δεν το σκέφτηκα... Και ήλπιζα ότι θα δόσει περαίωση για το κλείσιμο της διετίας με ευνοϊκούς όρους...βιαστηκες να τον/την δωσεις
εγω περιμενα να μας πει ποσο θα μας επαιρνε που εχουμε να πατησουμε εκει χρονια
παιδια εγω ειμαι καινουριος πηγα απο φιλο ειδα μου αρεσε πολυ καθαρος χωρος και πετσετες γκαβλωσα ολεσ ειναι μουναρεσ ζετα βαθια στενο μουνακι (20 χρονων) ευα με κραυγεσ ηδονης οσο για την τιμη πλιρωσα 80 και διπλο 120 μια ωρα και δυο φορες..... και η εβιτα πολy ευγενικη
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; Thanks for playing, better luck next time...παιδια εγω ειμαι καινουριος πηγα απο φιλο ειδα μου αρεσε πολυ καθαρος χωρος και πετσετες γκαβλωσα ολεσ ειναι μουναρεσ ζετα βαθια στενο μουνακι (20 χρονων) ευα με κραυγεσ ηδονης οσο για την τιμη πλιρωσα 80 και διπλο 120 μια ωρα και δυο φορες..... και η εβιτα πολy ευγενικη
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επίσκεψη στο bel ami μέσα στην εβδομάδα, όταν πήγα ήταν 2 κοπέλες οι γνωστές από πρώην νεμέας Στέλλα και Χριστίνα.
Πήρα Στέλλα βελτιώθηκε στο μασάζ και το σταθερά deep. τιμές 40-60-70.
Πήρα Στέλλα βελτιώθηκε στο μασάζ και το σταθερά deep. τιμές 40-60-70.
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ψιλή ξανθιά με κορμάρα με ένα μεγάλο τατουάζ στον πίσω δεξιό ώμο.
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλιότερα τραγουδούσε και ως Άντζελα.
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; Thanks for playing, better luck next time...
Καλημερα... Η Ζετα οντως ειναι ενα ομορφο κοριτσι με σωμα καυλε..οχι αδυνατο..οσες καμπυλες χρειαζονται. χαμογελαστη. Δυστυχως περασε με αλλον οποτε εφυγα. Παντως θα παω να την τιμήσω. Ειχε αλλες 2 ξανθιες μια κοντη και μια ψιλη..τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση..Επισης ακομη μια κοπελα αλλα ηταν σε ραντεβου..
Δοκιμασε κανεις την νεα κοπελα στου Βασιλη Κωλετη? Δευτερα και Τριτη νομιζω μονο δουλέυε. Επισης αν δοκιμασε κανεις την νεα αφιξη στην Μαριαννα?