Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καπου τοσο εχω κ γω

αν ειναι να μας βαλει να πληρωσουμε κ ΕΤΑΚ να ξερουμε να μη παμε καθολου

σε αναμονη για απαντηση της ειτε απο την ιδια ειτε απο εκπροσωπο της  :2funny:

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα επιστροφη απο επισκεψη εγναντια 160 venus spa .45 λεπτα μασαζ 25ευρω.τιποτα παραπανω αν και δεν εκανα ερωτηση αλλα μου φανηκε πολυ σοβαρη η φαση.

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια περασα απο εβιτα ωραια κοριτσια ζουμερα και σεχy νεο αιμα ζετα εva αννα μαριαννα θεοδορα πηρα δυπλο ζετα μελαχροινη και ( :tits:) εβα ξανθια ψηλη με ορεξη για ολα οπωσ και ολα τα κοριτσια  γκαυλιαρεσ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
κανε μας καμια περιγραφη πως ειναι κ ποσο ειναι τα κοριτσια

κ πανω απ ολα ποσα εδωσες  :think:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Ναι,ναι! Να μας πεις πόσα έδωσες για το δυπλο! σε μασαζοκρέβατο!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[quote author=tolis tsakas ][size=16pt]Μηνύματα: 1 [/size]
[size=16pt]Ημερομηνία εγγραφής:  28/08/12  [/size]
παιδια περασα απο εβιτα ωραια κοριτσια ζουμερα και σεχy νεο αιμα ζετα εva αννα μαριαννα θεοδορα πηρα δυπλο ζετα μελαχροινη και ( :tits:) εβα ξανθια ψηλη με ορεξη για ολα οπωσ και ολα τα κοριτσια  γκαυλιαρεσ
[/quote]Για  :2funny: ή για  :'( ?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
βιαστηκες να τον/την δωσεις

εγω περιμενα να μας πει ποσο θα μας επαιρνε που εχουμε να πατησουμε εκει χρονια
Ναι ρε γαμώτο! Δεν το σκέφτηκα... Και ήλπιζα ότι θα δόσει περαίωση για το κλείσιμο της διετίας με ευνοϊκούς όρους... :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Αν παρελθει η διετια μπορει να φας και πετσετα για προστιμο! :2funny:

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Άλλη φάση!!! Κορίτσια πάρτε ιδέες...

[xhamster]
]

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω ειμαι καινουριος πηγα απο φιλο ειδα μου αρεσε πολυ καθαρος χωρος και πετσετες γκαβλωσα ολεσ ειναι μουναρεσ ζετα  :tits: βαθια  :pipa2: στενο μουνακι (20 χρονων) ευα  :fuck2: με κραυγεσ ηδονης οσο για την τιμη πλιρωσα 80 και διπλο 120 μια ωρα και δυο φορες..... και η εβιτα πολy ευγενικη

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδια εγω ειμαι καινουριος πηγα απο φιλο  ειδα μου αρεσε πολυ καθαρος χωρος και πετσετες γκαβλωσα ολεσ ειναι μουναρεσ ζετα  :tits: βαθια  :pipa2: στενο μουνακι (20 χρονων) ευα  :fuck2: με κραυγεσ ηδονης οσο για την τιμη πλιρωσα 80 και διπλο 120 μια ωρα και δυο φορες..... και η εβιτα πολy ευγενικη
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; :huh: :huh: :huh: Thanks for playing, better luck next time... :2funny:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη στο bel ami μέσα στην εβδομάδα, όταν πήγα ήταν 2 κοπέλες οι γνωστές από πρώην νεμέας Στέλλα και Χριστίνα.
Πήρα Στέλλα βελτιώθηκε στο μασάζ και το  :pipa1: σταθερά deep. τιμές 40-60-70.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Δώσε περιγραφή της Χριστίνας που αναφέρεις αν μπορείς συνάδελφε! Ευχαριστω!

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ψιλή ξανθιά με κορμάρα με ένα μεγάλο τατουάζ στον πίσω δεξιό ώμο.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παλιότερα τραγουδούσε και ως Άντζελα.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και αφού είσαι καινούργιος και πήγες από φίλο, πώς το ξέρεις ότι είναι νέο το αίμα; :huh: :huh: :huh: Thanks for playing, better luck next time... :2funny:

Καλημερα... Η Ζετα οντως ειναι ενα ομορφο κοριτσι με σωμα καυλε..οχι αδυνατο..οσες καμπυλες χρειαζονται. χαμογελαστη. Δυστυχως περασε με αλλον οποτε εφυγα. Παντως θα παω να την τιμήσω. Ειχε αλλες 2 ξανθιες μια κοντη και μια ψιλη..τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση..Επισης ακομη μια κοπελα αλλα ηταν σε ραντεβου..
Δοκιμασε κανεις την νεα κοπελα στου Βασιλη Κωλετη? Δευτερα και Τριτη νομιζω μονο δουλέυε. Επισης αν δοκιμασε κανεις την νεα αφιξη στην Μαριαννα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom