Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
οποις εχει παει προσφατα στον Βασιλη κωλλετη ας μας ενημερωση για τις κορασιδες του καποια περιγραφη π.χ.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Ευχαριστώ. Αν μου στείλεις και ένα τηλέφωνο θα με υποχρεώσεις!
εγω φιλε μου πηγα απο εκει ειδα το τηλ.πανω στην εισοδο πηρα τη. εκεινη την στιγμη και εκλεισα ραντεβου σε 5 λεπτα ...ειναι απλο!!!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα.Αυριο πεφτουν τα φραγκα και θα κανω επισκεψη σε 2-3 μασαζοιδρυματα και θα ενημερωσω

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Μας καυλωσες πρωινιατικα φιλε μου.Αντε αυριο  να ρωταω για διπλα και ποσο παει το μαλλι.Θα ξεπαραδιαστω παλι
χαχαχχααχαχαχ εγω να δεις πως γκαβλωσα,ας παρουν και καμια ιδεα τα ιδρυματα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Σιγα μην εκσυγχρονιστουν. Δεν υπάρχει κοπελλα να κανει καλό μασαζ και μετά σεξ αψογο. Αυτα μονο στα βιντεο τα βλέπουμε

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συνάδερφοι.

Μετά από τα σχόλια του Palermo,(τον ευχαριστώ για τις πληροφορίες), είπα και εγώ να δοκιμάσω την "τζένη" εγνατία με Μαρτίου.

Πήρα τηλ. έκλεισα ραντεβού όπου μου είπαν ότι τα προγράμματα είναι 40 - 50 - 60. Πηγαίνοντας εκεί λοιπόν και περιμένοντας την Τζένη παρατήρησα και την υπόλοιπη ομάδα. Όλες ηλικία περί τα 35 - 40. Οι 2 με κορμιά ωραία, η 1 δεν βλεπότανε. Τελείωσε το ραντεβού της η Τζένη και ήρθε και με πήρε μέσα. Εκεί με ενημέρωσε ότι τα καλοκαιρινά προγράμματα τελείωσαν και ότι στα φθινοπωρινά (τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβρης επι λέξη), έχουν επιστρέψει οι τιμές εκεί που ήταν πριν.
:cheesy: δηλαδή 30€ σκέτο μασάζ (το οποίο αθλημα και μάλλον δεν κατέχουν) 40€  :jerking:, 50€  :pipa1: με προφυλακτικό, 60€  :pipa2: χωρίς προφυλακτικό, και 70€ αν θυμάμαι καλά :idiot: γιατί ήταν και πολλά, full με προφύλαξη αν και νομίζω  :idiot: ότι είχαν και ένα πρόγραμμα ελεύθερο  :pipa2: και ελεύθερο  :fuck1:???

Να ξεκινήσω κρίνοντας πρώτα το μαγαζί:

Θα έλεγα ότι είναι studio, στο οποίο σου πατάει και λίγο τρίψιμο (άλλοτε με μεγαλύτερη και άλλοτε με μικρότερη επιτυχία), προσπαθούν λοιπόν να σε τελειώσουν για να πάνε στον επόμενο πελάτη.. Για μένα που έχω επιλέξει το μασάζ για το concept και όχι επειδή ντε και καλά έχω έναν "καιλέ" μπας και γαμήσω αυτό με ψιλοχαλάει.

Στο δια ταύτα η κοπέλα ευχάριστη στο δωμάτιο, με έτριψε περίπου στο δεκάλεπτο ψιλοανεπιτυχώς αν και το προσπάθησε η αλήθεια είναι, (δεν είμαστε και επαγγελματίες μωρό μου) :grin: μου λέει, δεν γυρίζεις τώρα? εγώ από την άλλη ήθελα να μου κάνει και τα πόδια λίγο όποτε λέει, ααααααααα άλλη φορά να μου το πεις για να σου κάνω τα πόδια ώστε να το ευχαριστηθείς περισσότερο. :dancing:

Στο  :pipa2: τώρα θα την χαρακτήριζα θεαματική!!  :rockon: Βαθιά, υγρή, χωρίς δόντι, με περιποίηση στην γύρω περιοχή, επι το πλείστον χωρίς χέρι θα έλεγα ότι για τα δικά μου δεδομένα αγγίζει πολύ ψηλή βαθμολογία. Όταν στο τέλος της είπα να βελτιώσει λίγο και το μασάζ της εκείνη μου είπε αν θέλει να βελτιώσει κάτι, αυτό είναι το  :pipa2: της. Εργατικό κορίτσι!!

Αυτά από μένα, καλές μυοχαλαρώσεις συνάδερφοι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε συ,Καίτη σε είπα....

άλλην πήρες???? :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η κοπέλα ξεχωρίζει όπως ο Πύργος του Αιφελ στο Παρίσι

ξανθιά,μπλε πράσινα μάτια,ψηλή,μεγάλη

όλες οι άλλες είναι μελαχροινές-μαυριδερές

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Στην Ζευξιδος εχει στον πρωτο οροφο ενα στουντιο με το ονομα Rouayal Studio(καπως ετσι)..εκλεισα 3 φορες ραντεβου...την μια φορα εκανα με μια κοπελα...τιποτε...οταν δεν αλλαζα αμπ μπρουμιτα σε ανασκελα γυρισε το κεφαλι μην με δει γυμνο..τις αλλες 2 φορες πηρα το λεγομενο 4hands...δλδ 2 κοπελες και μαλιστα μετα απο συμβουλη της κοπελας στο τηλεφωνο....παλι τιποτε...παλι πετσετα...Βεβαια απο μασαζ πανε πολυ καλα αλλα μεχρι εκει...μηπως εχει παει κανεις αλλος και εχει βρει ακρη?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Φιλε αδικα προσπαθεις, δεν παιζει τιποτε εκει. Ειναι αδελφακι μαγαζι με Σοφουλη και Ευζωνων, του Σταυρου που εχει και το σπα πριβέ. Οποτε μονο πετσετα. Χανεις αδικα χρονο και χρηματα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
η κοπέλα ξεχωρίζει όπως ο Πύργος του Αιφελ στο Παρίσι

ξανθιά,μπλε πράσινα μάτια,ψηλή,μεγάλη

όλες οι άλλες είναι μελαχροινές-μαυριδερές
Τελικα πως λενε τον πυργο; Τζενη ή Καίτη;

Giorgakis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Μαρία (Λαδάδικα). Χώρος πραγματικά εκπληκτικός.
Στο δια ταύτα όμως υστερεί ακόμα.
Αλεξία: κοντούλα, γεματούλα με καβλόφατσα και πολύ δυνατό τσιμπούκι.
Μαρία: Ψηλή, γεμάτη, χαζοχαρούμενη, πολύ καλό μασάζ αλλά πολύ μέτρια στο κυρίως πιάτο.
Η Δανάη δεν προτιμήθηκε καθώς ήταν αδιάθετη (μαλακία μου) αλλά παραμένει με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία.
Επίσης κατά την έξοδό μου εθεάθη κι άλλη κοπέλα (ίσως να την ελεγαν Τζενη) η οποία ήταν μαυρισμένη και αρκετά σέξυ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Επίσκεψη στο Bel Ami (Ανδρ. Γεωργίου 4). Συνεδρία με την Στέλλα γνωστή και από Νεμέας και λίγο Κων. Καραμανλή. Τώρα εδρεύει εκεί...

Τι να λέμε... Ποιότητα μασάζ με ανοδική πορεία, ενώ σταθερή αξία της μετοχής των "προφορικών" ικανοτήτων της θεραπαίνιδος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επίσκεψη σε Μαρία (Λαδάδικα). Χώρος πραγματικά εκπληκτικός.
Στο δια ταύτα όμως υστερεί ακόμα.
Αλεξία: κοντούλα, γεματούλα με καβλόφατσα και πολύ δυνατό τσιμπούκι.
Μαρία: Ψηλή, γεμάτη, χαζοχαρούμενη, πολύ καλό μασάζ αλλά πολύ μέτρια στο κυρίως πιάτο.
Η Δανάη δεν προτιμήθηκε καθώς ήταν αδιάθετη (μαλακία μου) αλλά παραμένει με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία.
Επίσης κατά την έξοδό μου εθεάθη κι άλλη κοπέλα (ίσως να την ελεγαν Τζενη) η οποία ήταν μαυρισμένη και αρκετά σέξυ.

Συμφωνώ πλήρως.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους αντίστοιχους κώλους.

Από κοπέλες τίποτα η Μαρία.

'Εχει μείνει πολύ πίσω.
Θυμίζει εποχές...ρετιρέ Ανάληψης,όπου η πιο όμορφη και καλλίγραμμη κοπέλα ήταν η....Εβίτα!!!!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Την άλλη εβδομάδα πάω θεσσαλονίκη και θέλω μερικές πληροφορίες αν γίνετε.
Στο Ανδρέου Γεωργίου 4 και στη Μαρία Λαδάδικα μπορώ να πάω έτσι ή χρειάζεται συστάσεις και θα φάω πόρτα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Φιλε αδικα προσπαθεις, δεν παιζει τιποτε εκει. Ειναι αδελφακι μαγαζι με Σοφουλη και Ευζωνων, του Σταυρου που εχει και το σπα πριβέ. Οποτε μονο πετσετα. Χανεις αδικα χρονο και χρηματα
Σευχαριστω φιλε για την ινφο...κριμα παντως γιατι απο γυναικες ειναι σε ψηλο επιπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom