Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Λίγη κίνηση στα μαγαζιά, εκτός από λίγα πια, ακόμα πιο λίγοι γράφουν για ενημέρωση. Ξεκατινιάσματα είτε από βλακεία είτε από δόλο και πάει λέγοντας. Σκέτη κατάντια το θρεντ.

Την καλή μου ημέρα σε όλους.

Άψογη τοποθέτηση  :thumbsup:
Πρέπει να εστιάσουμε στην ενημέρωση, από εδώ και πέρα.

Προς το παρόν καλές βουτιές.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
images

Kαλό ΜΑΥΡΙΣΜΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λίγα λόγια για τις κοπέλες της Μαριάννας λοιπόν.
Το μαγαζί σαν χώρος είναι μια χαρά,δεν εχω πάει στα 2 προηγούμενα,κι η Μαριάννα άψογη hostess.
Επίσης έχει διδαχτεί απ την εμπειρία της στον χώρο και δεν επαναλαμβάνει λάθη άλλων μαγαζιών.
Στις κοπέλες τώρα. Σοφία η γνωστή μιλφ σε άλλους αρέσει σαν εμφάνιση σε αλλους όχι. Σαν σερβις εχω να περάσω μαζί της 2 χρόνια. την είχα πάρει 5-6 φορές. Αψογη συμπεριφορά και τα έδινε όλα. Φοίβη μια κοπέλα γλυκιά και παιχνιδιάρα, κοντούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο λίγο πριν ή οριακά στα 30. Ελάχιστα πιασίματα,κωλάρα,βυζί 3-4 σε αρκετά καλή κατάσταση. Σέρβις πάρα πολύ καλό.Φιλικότατη,δεκτική,ορεξάτη,δεν κάνει αγγαρία. Αν φερθείτε καλά θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω. Ηρώ γύρω στα 26-27 ωραίο σώμα και μικρότερο στήθος. Κωλάρα επίσης. Λίγο κάτω από τα 60 κιλά,σφιχτό νεανικό σώμα,καυλόφατσα.Πιο ψηλή απ τη Φοίβη.
Σέρβις άψογο. Η Μαριάννα νομίζω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όσο αφορά το σέρβις και τη συμπεριφορά. Ειρήνη δε δοκίμασα γιατί μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα" απ τις υπόλοιπες αν και είναι ο σωματότυπος που μ αρέσει. Ακουσα όμως από φίλο που εμπιστεύομαι απόλυτα πως είναι το ίδιο καλή με τις υπόλοιπες στο δωμάτιο.
Επίσης στα συν το αντισηπτικό και το στοματικό διάλυμα για χρήση απ τον πελάτη.
Αυτά μάγκες.

Μαριάννα περιμένω τα ποσοστά μου, όπως είπαμε ε!  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για μένα ΝΟ1 από συνδυασμό εμφάνισης και σέρβις παραμένει η Βίκυ η Ρουμάνα στο αντιστρες.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζί σαν χώρος είναι μια χαρά,δεν εχω πάει στα 2 προηγούμενα,κι η Μαριάννα άψογη hostess.
 :2funny:

Δεν έχεις πάει στα 2 προηγούμενα ???Εδώ έχουμε ξσεσκιστεί να την διαφημίζουμε ,να γράφει ο Αλκίνοος καλά λόγια,εγώ να σχολιάζω δήθεν αρνητικά για να ρίχνουμε στάχτες στα μάτια των κακοπροαίρετων και βγένεις έτσι στις 3 Αυγούστου και λες ότι δεν σε συγκίνησε μέχρι τώρα τίποτε από όσα γράφηκαν.

Αλκίνοε είναι ξεκάθαρο ότι ό τύπος πάει να μας φάει τα ποσοστά μας .Σε παρακαλω ανέλαβε τον

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παρασκευή σήμερα.

Η ωραιότερη ημέρα της εβδομάδος.

Η μέρα επίσης που ο ρουφ παίρνει σβάρνα τα μαγαζιά και δίνει την εβδομαδιαία αναφορά του,έναντι πινακίου....μπριζόλας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επίσης έχει διδαχτεί απ την εμπειρία της στον χώρο και δεν επαναλαμβάνει λάθη άλλων μαγαζιών.
Στις κοπέλες τώρα. Σοφία η γνωστή μιλφ σε άλλους αρέσει σαν εμφάνιση σε αλλους όχι. Σαν σερβις εχω να περάσω μαζί της 2 χρόνια. την είχα πάρει 5-6 φορές. Αψογη συμπεριφορά και τα έδινε όλα. Φοίβη μια κοπέλα γλυκιά και παιχνιδιάρα, κοντούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο λίγο πριν ή οριακά στα 30. Ελάχιστα πιασίματα,κωλάρα,βυζί 3-4 σε αρκετά καλή κατάσταση. Σέρβις πάρα πολύ καλό.Φιλικότατη,δεκτική,ορεξάτη,δεν κάνει αγγαρία. Αν φερθείτε καλά θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω. Ηρώ γύρω στα 26-27 ωραίο σώμα και μικρότερο στήθος. Κωλάρα επίσης. Λίγο κάτω από τα 60 κιλά,σφιχτό νεανικό σώμα,καυλόφατσα.Πιο ψηλή απ τη Φοίβη.
Σέρβις άψογο. Η Μαριάννα νομίζω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όσο αφορά το σέρβις και τη συμπεριφορά. Ειρήνη δε δοκίμασα γιατί μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα" απ τις υπόλοιπες αν και είναι ο σωματότυπος που μ αρέσει. Ακουσα όμως από φίλο που εμπιστεύομαι απόλυτα πως είναι το ίδιο καλή με τις υπόλοιπες στο δωμάτιο.
Επίσης στα συν το αντισηπτικό και το στοματικό διάλυμα για χρήση απ τον πελάτη.
Αυτά μάγκες.

Μαριάννα περιμένω τα ποσοστά μου, όπως είπαμε ε!  :2funny:

ου γαρ έρχεται μόνο....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λες? Θα το κοιτάξω και θα σου πω.
Α μια απορία λύσε μου μόνο, έχεις πάει στο μαγαζί που ανέφερα?

εννοείται!

αφαιρώ 60% από όσα έγραψες....οι κοπέλες είναι έτσι,αλλά καμία δεν ξεπερνάει το 5 σε εμφάνιση-σώμα-σεξουαλικότητα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχεις πάει στα 2 προηγούμενα ???Εδώ έχουμε ξσεσκιστεί να την διαφημίζουμε ,να γράφει ο Αλκίνοος καλά λόγια,εγώ να σχολιάζω δήθεν αρνητικά για να ρίχνουμε στάχτες στα μάτια των κακοπροαίρετων και βγένεις έτσι στις 3 Αυγούστου και λες ότι δεν σε συγκίνησε μέχρι τώρα τίποτε από όσα γράφηκαν.

Αλκίνοε είναι ξεκάθαρο ότι ό τύπος πάει να μας φάει τα ποσοστά μας .Σε παρακαλω ανέλαβε τον
Πέρα απ την πλάκα απλά δεν έτυχε να πάω γιατί δεν πηγαινα πουθενά αυτό το διάστημα.
Συνήθως όταν ξαναπιάνω το σπορ έχω 2-3 στάνταρ μαγαζιά που πάω και γι αυτά γράφω.
Γράφω μόνο για όσα είδα ή πήρα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εννοείται!

αφαιρώ 60% από όσα έγραψες....οι κοπέλες είναι έτσι,αλλά καμία δεν ξεπερνάει το 5 σε εμφάνιση-σώμα-σεξουαλικότητα
Υπερβάλεις 'οπως πάντα αλλά δεν πειράζει. Δε θα τα χαλάσουμε στα γούστα ας διαφέρουμε δεν είναι κακό.
Αν τύχει να πας και τις δεις απλά λες ευχαριστώ κι αντίο. Δε σε υποχρεώνει κανείς να μπεις.
Εχω φύγει από πολλά μαγαζιά χωρίς να περάσω σε δωμάτιο.
Α και κάθε πληροφορία για κορίτσια που είναι έστω μια μονάδα πάνω απ αυτές,6-7 δηλαδή ευπρόσδεκτη να μαθαίνω κι εγώ ο νέος. Μη τα γαμάτε ολα τα καλά μόνο σας κι εγώ τη βγάζω με τα 5άρια τα μέτρια ο καημένος, δε λέει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λοιπόν 3 πρόχειρα

Κάτια από Γκόλντεν Σπά....7αράκι
Νάνσυ από Γκόλντεν σπα πάλι.....8αράκι άνετα
Καίτη από πισίνες Μαρτίου....Μιλφ-πύραυλος...8αράκι άνετα(για ΜΙΛΦ)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λοιπόν 3 πρόχειρα

Κάτια από Γκόλντεν Σπά....7αράκι
Νάνσυ από Γκόλντεν σπα πάλι.....8αράκι άνετα
Καίτη από πισίνες Μαρτίου....Μιλφ-πύραυλος...8αράκι άνετα(για ΜΙΛΦ)
Golden Spa έχει full πρόγραμμα?
Tην κυρία Κάιτη, εκ Ρωσίας?, δεν έτυχε να τη συναναστραφώ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όχι δεν έχει φουλ....
όσο για την καίτη,είναι το απόλυτο μιλφ ρωσσίδα-φαντασίωση που υπάρχει

ψηλή,ξανθιά,βυζάρες με ρώγα κάγκελο,κωλάρα και πολύ καλό σέρβις

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτήν την εποχή Μακένζυ Κινκ έχει 2 μωρά σκέτη τρέλα.Και μιλαμε για μασατζίδικα.

Για μαγαζιά στυλ Μαριάννας ,πολυ καλά κομμάτια λόγω τουριστικής περιόδου έχει στο χανι της Γραβιάς και στην περιοχή του μύλου στα

Villa Erotica & Villa Prive: Καντυ,Σάρα,Άννα,Χριστίνα.
Golden Stars -2 κοπέλες (δεν θυμάμαι ονόματα) θεές .
Κεφαλληνιας-19 χρονών Ισπανίδα πολύ καλή

Και για τους μερακλήδες με αρκετά ιδιαίτερα γούστα ,που πάνε Μαριάννα πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ,μπορούν να κάνουν μια βόλτα στην περιοχή των δικαστηρίων.Μπορεί να πέσουν σε τραβεστί αλλά κατά 99% θα είναι πιο όμορφα από την Σοφία ,το φανταστικό Milf των 50 χρόνων ,που ανάμεσα από τα βυζιά της βλέπεις τον αφαλό και φυσικά από την Φοίβη η οποία είναι όπως σε γενικές γραμμές παραδέχεστε όλοι ενα κοντόχοντρο πλάσμα και μάλιστα τόσο κοντή που το κεφάλι της μυρίζει ποδαρίλα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Την Ηρώ στην συνιστώ ανεπιφυλακτα!Είναι στανταράκι για μένα!!

Τις άλλες δύο γιατί τις ξέχασες πάλι να τις αναφέρεις?
Σου μείωσε τα ποσοστά ή φοβάσαι μη σε πουμε κολωτούμπα?

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άμα πρόσεξες έγώ κράζω τις ψεύτικες και στημένες δήθεν αναφορές.
Άμα γράψει κάποιος για την συγκεκριμένη ότι είναι 1,80 θα κράξω και σαυτό.

Η Ιόλη 100 κιλά την παρουσίασαν θεά -φεύγει απο Μαριάννα δεν ξανακούστηκε
Αφροδίτη το ίδιο.

Μας έχετε ζαλίσει τα αρχ.... Τουλάχιστον παραδεκτείτε ότι κερδίζετε κάτι από τις αναφορές σας         

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom