καλημέρα αγορίναΠετράν όλα καλά φίλε?Την καλημέρα μου.
από υγεία και αγάπη πάμε καλά
να χαμε και κανένα ψιλό
καλημέρα αγορίναΠετράν όλα καλά φίλε?Την καλημέρα μου.
Λίγη κίνηση στα μαγαζιά, εκτός από λίγα πια, ακόμα πιο λίγοι γράφουν για ενημέρωση. Ξεκατινιάσματα είτε από βλακεία είτε από δόλο και πάει λέγοντας. Σκέτη κατάντια το θρεντ.
Λίγα λόγια για τις κοπέλες της Μαριάννας λοιπόν.
Το μαγαζί σαν χώρος είναι μια χαρά,δεν εχω πάει στα 2 προηγούμενα,κι η Μαριάννα άψογη hostess.
Το μαγαζί σαν χώρος είναι μια χαρά,δεν εχω πάει στα 2 προηγούμενα,κι η Μαριάννα άψογη hostess.
Επίσης έχει διδαχτεί απ την εμπειρία της στον χώρο και δεν επαναλαμβάνει λάθη άλλων μαγαζιών.
Στις κοπέλες τώρα. Σοφία η γνωστή μιλφ σε άλλους αρέσει σαν εμφάνιση σε αλλους όχι. Σαν σερβις εχω να περάσω μαζί της 2 χρόνια. την είχα πάρει 5-6 φορές. Αψογη συμπεριφορά και τα έδινε όλα. Φοίβη μια κοπέλα γλυκιά και παιχνιδιάρα, κοντούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο λίγο πριν ή οριακά στα 30. Ελάχιστα πιασίματα,κωλάρα,βυζί 3-4 σε αρκετά καλή κατάσταση. Σέρβις πάρα πολύ καλό.Φιλικότατη,δεκτική,ορεξάτη,δεν κάνει αγγαρία. Αν φερθείτε καλά θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω. Ηρώ γύρω στα 26-27 ωραίο σώμα και μικρότερο στήθος. Κωλάρα επίσης. Λίγο κάτω από τα 60 κιλά,σφιχτό νεανικό σώμα,καυλόφατσα.Πιο ψηλή απ τη Φοίβη.
Σέρβις άψογο. Η Μαριάννα νομίζω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όσο αφορά το σέρβις και τη συμπεριφορά. Ειρήνη δε δοκίμασα γιατί μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα" απ τις υπόλοιπες αν και είναι ο σωματότυπος που μ αρέσει. Ακουσα όμως από φίλο που εμπιστεύομαι απόλυτα πως είναι το ίδιο καλή με τις υπόλοιπες στο δωμάτιο.
Επίσης στα συν το αντισηπτικό και το στοματικό διάλυμα για χρήση απ τον πελάτη.
Αυτά μάγκες.
Μαριάννα περιμένω τα ποσοστά μου, όπως είπαμε ε!
Λες? Θα το κοιτάξω και θα σου πω.ου γαρ έρχεται μόνο....
Δεν έχω ιδέα.Ξεκίνησες πάλι το σπορ ή ήταν ένα έκτακτο "πιάσιμο" που σε ταλαιπωρούσε?
Λες? Θα το κοιτάξω και θα σου πω.
Α μια απορία λύσε μου μόνο, έχεις πάει στο μαγαζί που ανέφερα?
Πέρα απ την πλάκα απλά δεν έτυχε να πάω γιατί δεν πηγαινα πουθενά αυτό το διάστημα.Δεν έχεις πάει στα 2 προηγούμενα ???Εδώ έχουμε ξσεσκιστεί να την διαφημίζουμε ,να γράφει ο Αλκίνοος καλά λόγια,εγώ να σχολιάζω δήθεν αρνητικά για να ρίχνουμε στάχτες στα μάτια των κακοπροαίρετων και βγένεις έτσι στις 3 Αυγούστου και λες ότι δεν σε συγκίνησε μέχρι τώρα τίποτε από όσα γράφηκαν.
Αλκίνοε είναι ξεκάθαρο ότι ό τύπος πάει να μας φάει τα ποσοστά μας .Σε παρακαλω ανέλαβε τον
Υπερβάλεις 'οπως πάντα αλλά δεν πειράζει. Δε θα τα χαλάσουμε στα γούστα ας διαφέρουμε δεν είναι κακό.εννοείται!
αφαιρώ 60% από όσα έγραψες....οι κοπέλες είναι έτσι,αλλά καμία δεν ξεπερνάει το 5 σε εμφάνιση-σώμα-σεξουαλικότητα
Golden Spa έχει full πρόγραμμα?Λοιπόν 3 πρόχειρα
Κάτια από Γκόλντεν Σπά....7αράκι
Νάνσυ από Γκόλντεν σπα πάλι.....8αράκι άνετα
Καίτη από πισίνες Μαρτίου....Μιλφ-πύραυλος...8αράκι άνετα(για ΜΙΛΦ)
Την Ηρώ στην συνιστώ ανεπιφυλακτα!Είναι στανταράκι για μένα!!