Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 2.356
το θεμα δεν ειναι να σε ψησουμε εμειςπαιδες ομολογο οτι δεν ειμουν φαν του μασαζ αλλα με εχετε ψησει!!!απο που να αρχισω???
αλλα εσυ να ψησεις τα αφεντικα οτι δεν εισαι
το θεμα δεν ειναι να σε ψησουμε εμειςπαιδες ομολογο οτι δεν ειμουν φαν του μασαζ αλλα με εχετε ψησει!!!απο που να αρχισω???
Επισήμως σταμάτησε ύστερα από τη μετακομισή της στο χώρο που βρίσκεται τώρα εδώ και 6-7 μήνες. Το κωλαράκι της δεν της το είχα ζητήσει ποτέ αλλά δεν νομίζω να το έδινε!
μια χαρα το εδινε... στην αρχη και οσο ητανε κωλεττη
Επίσκεψη προχθές σε Εβίτα-Καλαμαρια ύστερα από πάρα πολυ καιρό. Πολυ ωραίος χώρος άνετος και καθαρός. Ότα πήγα ήτα δύο κορίτσια: Νοέλ και Λαουρα. Η πρώτη ήταν σε συνεδρία οπότε επιλέχθη Λαουρα. Μου συστήθηκε ως Ιταλίδα. Μελαχροινή με πολύ ωραίο σώμα και τα κατάλληλα για τα γούστα μου πιασήματα με εξαίρεση το στήθος που είναι λίγο μικρό. Έκανε πολύ καλό μασαζ αλλά στο ήταν σχετικά δικπαιρεωτική απλώς και σε συνδιασμό με το οτι συναινοούμασταν στα Αγγλικά η κατάσταση μου θύμησε studio. Μάλον δεν θα επιλεγεί ξανά.
Μετα τη συνεδρία παρούσες στο χώρο ήταν οι κάτωθι:
Νοελ: Ψηλή καστανόξανθη, αλλοδαπή, με γυμνασμένο σώμα και σιλικονάτο? βυζί!
Ερικά: Ελληνίδα μελαχροινή, κοντή.
Ράνια: Η πρώην Αφροδίτη στη Μαριάννα. Ξανθιά, γύρω στα 23 καθώς και μια 5η ξανθιά κοντούλα που δεν συγκράτησα
Συνάδελφε Δημήτρη αν επιλέξεις διπλό στη Μαριάννα η γνώμη μου είναι να περιλαμβάνει την Ιόλη το τρίγωνό!
δυστυχως στην εβιτα, πλεον καμια δεν μου λεει κατι.ισως μονο η μαρια, μια καινουργια κοπελα με πολυ ομορφο σωμα, ελληνιδα, και τελεια σε ολα.
Πολύ έρωτα με αυτόν τονυπαρχει κοπελα στην μαριαννα που να δινει λοκω???
αν εχει κανεις απαντησεις, περιμενω pm!!!
ε πεστω ρε δασκαλεεεεε!!να φανταστω ειναι πολυ επιφυλακτικοί :-το θεμα δεν ειναι να σε ψησουμε εμεις
αλλα εσυ να ψησεις τα αφεντικα οτι δεν εισαι
λογικο δεν ειναι??ε πεστω ρε δασκαλεεεεε!!να φανταστω ειναι πολυ επιφυλακτικοί :-
Για να μην με πει κανείς ότι συνέχεια κράζω το μαγαζί της Μαριάννας και νομίσετε ότι είμαι στημένος,οφείλω να ομολογήσω ότι την επισκέφθηκα και πέρασα τέλεια.Μαριάννα = Ηρώ = Δύναμη...Η κοπέλα είναι καταπληκτική.Σε κάνει να αισθάνεσαι λες και γνωρίζεστε χρόνια .Πραγματικά GFE experience.Με τέτοιες κοπέλες πραγματικά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κάτι να προσφέρει.Αλλά θέλει και κάπου κάπου μια ανανέωσηλογικο δεν ειναι??
κ μεις στη θεση τους το ιδιο θα καναμε
η μαριαννα εχει διαφημηση οποτε πας ετσι
μια χαρα το εδινε... στην αρχη και οσο ητανε κωλεττη
Για να μην με πει κανείς ότι συνέχεια κράζω το μαγαζί της Μαριάννας και νομίσετε ότι είμαι στημένος,οφείλω να ομολογήσω ότι την επισκέφθηκα και πέρασα τέλεια.Μαριάννα = Ηρώ = Δύναμη...Η κοπέλα είναι καταπληκτική.Σε κάνει να αισθάνεσαι λες και γνωρίζεστε χρόνια .Πραγματικά GFE experience.Με τέτοιες κοπέλες πραγματικά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κάτι να προσφέρει.Αλλά θέλει και κάπου κάπου μια ανανέωση
Πολύ έρωτα με αυτόν τον
Τον δίνουν, σχεδόν όλες,
σίγουρα Μαριάννα-σε κλειστό κύκλο,Ιόλη, Ηρώ
Για το αν το δίνει η Ελιζα και η θεία Ελένη δεν ξέρω.
Ας ενημερώσει κάποιος συν ,αν ξέρει...
Καλημέρα ΑΡΧΗΓΕ, πού είσαι χαμένος?