salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
8 ευρώ ???
Ναι με πειράζει .Θέλω πιπίνι
για να μην πω στα μας8 ευρώ ???
Καλό, χρυσό το μασάζ ρε παιδιά αλλά είναι δυνατό να σε τρίβει γυναίκα γυμνό και να μη σηκωθεί ο παίχτης; Οσο και να σε χαλαρώσει,δεν μπορεί...κάποια στιγμή θα γίνει η ανέγερση...Χθές, είχα διάθεση για ένα πραγματικά χαλαρωτικό μασάζ. Και μετά από κουβέντες εδώ, είπα να δοκιμάσω το Εγνατίας 77.
Πράγματι λοιπόν 25€ τα 45 λεπτά χωρίς τις extra υπηρεσίες, το μασάζ απλά χαλαρωτικό νομίζω όμως ότι για την τιμή του ήταν πραγματικά value for money.
Καλό, χρυσό το μασάζ ρε παιδιά αλλά είναι δυνατό να σε τρίβει γυναίκα γυμνό και να μη σηκωθεί ο παίχτης; Οσο και να σε χαλαρώσει,δεν μπορεί...κάποια στιγμή θα γίνει η ανέγερση...
Τι να πω, αφού το μπορείτε κι έτσι, καλή φάση, όπως τη βρίσκει καθένας...
υπαρχει κ η Μυθος...παντου υπαρχει μια Μυθος...]Λοιπόν... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές,
ναι τωρα το προσεξα...anyway...Η mythos ανήκει στον όμιλο Calsberg.
Διαβαζοντας χθες τον φιλο Salonika kαταλαβα οτι μερικοι δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν εδω Ολα τα μαγαζια που προσφερουν μασαζ προσφερουν και σεξ ειναι αρκετα περιπου τριαντα .Φιλε s Salonika παρασες απο το ιδρυμα της Μ
Διαβαζοντας χθες τον φιλο Salonika kαταλαβα οτι μερικοι δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν εδω Ολα τα μαγαζια που προσφερουν μασαζ προσφερουν και σεξ ειναι αρκετα περιπου τριαντα .Φιλε s Salonika παρασες απο το ιδρυμα της Μαριαννας δεν μας ειπες με ποια πηγες και πως περασες για να ξερουμε και εμεις
μασατζιδικο θυμιζει το body free αλλα και εκει μονο γαμισει παιρνεις .τουλαχιστον στη Μαριαννα το περιβαλλον ειναι πολυ καλοάμα αναφέρεσαι σε μένα ,δεν μπορώ να κρίνω τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου μαγαζιού ,εφόσον δεν διάλεξα καμία από τις κοπέλες.Απλώς σηκώθηκα και έφυγα ,χωρίς φυσικά να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Παντως συμφωνώ ότι σχεδόν όλα τα μαγαζιά με μασάζ προσφέρουν πλήρες πρόγραμμα.Απλώς ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει καμία σχέση με μαγαζί μασάζ.Θυμίζει studio περιοχής μύλου,χωρίς φυσικά αυτό να είναι κακο