You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 433
- Πόντοι
- 36
η νάσια διανυκτερεύει! 24h open!
Τι του λες του ανθρώπου?
Καλησπέρα σε όλους,
Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.
Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!
Ευχαριστώ και καλά μασαζάκια!
Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.
Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε όλους,
100% ;)
Χρονια Πολλα σε ολους
Νεος στο Forum αλλα παλιος σχετικα στα κολπα.
Παρακολουθω το συγκεκριμενο τοπικ αρκετο καιρο και μου ανοιξε τα ματακια.
Με τη φαση μασαζ προσπαθω να βρω κατι αλλα προσπαθουσα σε λαθος μερος (βλεπε Spa Prive)
Τζιφος ομως.
Αν εχει την καλοσυνη καποιος καλος συναγωνιστης να δωσει κατι εξτρα σε pm.
Νεος στο Forum αλλα παλιος σχετικα στα κολπα.
Παρακολουθω το συγκεκριμενο τοπικ αρκετο καιρο και μου ανοιξε τα ματακια.
Με τη φαση μασαζ προσπαθω να βρω κατι αλλα προσπαθουσα σε λαθος μερος (βλεπε Spa Prive)
Τζιφος ομως.
Αν εχει την καλοσυνη καποιος καλος συναγωνιστης να δωσει κατι εξτρα σε pm.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους παίχτες και στα κορίτσια των μασαζερί.
Τώρα που έφυγε το 2010 θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα σαν ανασκόπηση της χρονιάς
με τα καλύτερα που δοκιμάσαμε στα λαδομάγαζα μέσα στη χρονιά?Τοπ 5 ή τοπ 10 να είναι?
με τα καλύτερα που δοκιμάσαμε στα λαδομάγαζα μέσα στη χρονιά?Τοπ 5 ή τοπ 10 να είναι?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όλα κλειστά είναι παίχτη
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους παίχτες και στα κορίτσια των μασαζερί.
Κατι σαν αθλητικα ανασκοπηση της ΕΡΤ ε? Καλο εγω μεσα ειμαι.
καλησπέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους
χθές μετά από αρκετό παίδεμα μιας και σχεδόν όλα ήταν κλειστά,κατέληξα στο Αμαρυλίς στην Βότση. Συνεδρία με την κοντούλα μελαχρινή την Λούνα. Στο μαγαζί δεν πέτυχα άλλη κοπέλλα.
Οι εντυπώσεις μου άριστες, επιβεβαιώνω και γω τα θετικά σχόλια που'χουν γραφτεί για την συγκεκριμένη μασέζ.
Η κοπέλλα μεν είχε ψιλοσκυλόφατσα, ωστόσο ωραίο σώμα, βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες), πολύ καλό μασάζ υπομονετικό με γκαβλιάρικο αισθησιακό πρόγραμμα που σε έκανε άμεσα τούρμπο. Γενικά πολλή πρόσχαρη και φιλική στην συμπεριφορά της.
Και όλα αυτά παρακαλώ στα € 80 φούλ πρόγραμμα. Μπράβο και στο μαγαζί για τις τιμές.
να'μαστε όλοι καλά.
καλέ φίλε House σε ευχαριστώ πολύ...
χθές μετά από αρκετό παίδεμα μιας και σχεδόν όλα ήταν κλειστά,κατέληξα στο Αμαρυλίς στην Βότση. Συνεδρία με την κοντούλα μελαχρινή την Λούνα. Στο μαγαζί δεν πέτυχα άλλη κοπέλλα.
Οι εντυπώσεις μου άριστες, επιβεβαιώνω και γω τα θετικά σχόλια που'χουν γραφτεί για την συγκεκριμένη μασέζ.
Η κοπέλλα μεν είχε ψιλοσκυλόφατσα, ωστόσο ωραίο σώμα, βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες), πολύ καλό μασάζ υπομονετικό με γκαβλιάρικο αισθησιακό πρόγραμμα που σε έκανε άμεσα τούρμπο. Γενικά πολλή πρόσχαρη και φιλική στην συμπεριφορά της.
Και όλα αυτά παρακαλώ στα € 80 φούλ πρόγραμμα. Μπράβο και στο μαγαζί για τις τιμές.
να'μαστε όλοι καλά.
καλέ φίλε House σε ευχαριστώ πολύ...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
αυτοι μονιμα πετσετες θα σου μοιραζουν εσυ πρεπει να δρασεις ;)Μπορει σε καποιους να φανει χαζη η απορια αλλα:οταν πας σε μαγαζι κ τρως πετσετα τι κανεις;περιμενεις 2-3 φορες να προχωρησουν αυτοι ή το επιδιωκεις εσυ περισσοτερο κ ρωτας;οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν χρειάζονται ευχαριστίες φίλε,ιδίως από σένα.Χαίρομαι που πέρασες ομορφα.καλέ φίλε House σε ευχαριστώ πολύ...
Θα τιμήσω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία το κατάστημα μετά τα καλά σου σχόλια.
Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες και τα καλύτερα για την νέα χρονιά
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πολύ θετικό το 80άρι φουλ της Έφης πάντως,μακάρι να γίνει παράδειγμα και για τα άλλα μαγαζιά.
Ως τώρα έχουμε Βασίλης Μοναστηρίου και Αμαρυλίς 80 και μάλλον Ριλάξ Κ.Καραμανλή 60 το μισάωρο-40άλεπτο.
Ως τώρα έχουμε Βασίλης Μοναστηρίου και Αμαρυλίς 80 και μάλλον Ριλάξ Κ.Καραμανλή 60 το μισάωρο-40άλεπτο.