Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.

Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!

Ευχαριστώ και καλά μασαζάκια!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους,

Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.

Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!

Ευχαριστώ και καλά μασαζάκια!

100%  ;)

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σημερα του αγιου αναμεσα καλα ειναι για μια αλλαγη λαδιων πιστευω.
γνωριζει κανεις αν ο βασιλης ειναι ανοιχτος?

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια Πολλα σε ολους

Νεος στο Forum αλλα παλιος σχετικα στα κολπα.
Παρακολουθω το συγκεκριμενο τοπικ αρκετο καιρο και μου ανοιξε τα ματακια.
Με τη φαση μασαζ προσπαθω να βρω κατι  αλλα προσπαθουσα σε λαθος μερος (βλεπε Spa Prive)
Τζιφος ομως.
Αν εχει την καλοσυνη καποιος καλος συναγωνιστης να δωσει κατι εξτρα σε pm.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
χρονια πολλα σε ολους

glamiest εχεις πμ  ;)

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βοηθειστε κι εμας ρε παιδια?

μας τρεχουν τα σαλια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους παίχτες και στα κορίτσια των μασαζερί.
Τώρα που έφυγε το 2010 θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα σαν ανασκόπηση της χρονιάς
με τα καλύτερα που δοκιμάσαμε στα λαδομάγαζα μέσα στη χρονιά?Τοπ 5 ή τοπ 10 να είναι?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους. γνωριζει κανεις ποια ιδρυματα ειναι ανοιχτα σημερα? αν μπορει καποιος συναγωνιστης να στειλει το τηλ απο βασιλη μοναστηριου ή εντελβαις? ευχαριστω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όλα κλειστά είναι παίχτη

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
ευχαριστω φιλε. καλη χρονια, χρονια πολλα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Καλή χρονιά σε όλους

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους παίχτες και στα κορίτσια των μασαζερί.
Τώρα που έφυγε το 2010 θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα σαν ανασκόπηση της χρονιάς
με τα καλύτερα που δοκιμάσαμε στα λαδομάγαζα μέσα στη χρονιά?Τοπ 5 ή τοπ 10 να είναι?

Κατι σαν αθλητικα ανασκοπηση της ΕΡΤ ε?  Καλο εγω μεσα ειμαι.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους

χθές μετά από αρκετό παίδεμα μιας και σχεδόν όλα ήταν κλειστά,κατέληξα στο Αμαρυλίς στην Βότση. Συνεδρία με την κοντούλα μελαχρινή την Λούνα. Στο μαγαζί δεν πέτυχα άλλη κοπέλλα.

Οι εντυπώσεις μου άριστες, επιβεβαιώνω και γω τα θετικά σχόλια που'χουν γραφτεί για την συγκεκριμένη μασέζ.

Η κοπέλλα μεν είχε ψιλοσκυλόφατσα, ωστόσο ωραίο σώμα, βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες), πολύ καλό μασάζ υπομονετικό με γκαβλιάρικο αισθησιακό πρόγραμμα που σε έκανε άμεσα τούρμπο. Γενικά πολλή πρόσχαρη και φιλική στην συμπεριφορά της.

Και όλα αυτά παρακαλώ στα € 80 φούλ πρόγραμμα. Μπράβο και στο μαγαζί για τις τιμές.

να'μαστε όλοι καλά.

καλέ φίλε House σε ευχαριστώ πολύ...

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Μπορει σε καποιους να φανει χαζη η απορια αλλα:οταν πας σε μαγαζι κ τρως πετσετα τι κανεις;περιμενεις 2-3 φορες να προχωρησουν αυτοι ή το επιδιωκεις εσυ περισσοτερο κ ρωτας;οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
:pipa1:
Μπορει σε καποιους να φανει χαζη η απορια αλλα:οταν πας σε μαγαζι κ τρως πετσετα τι κανεις;περιμενεις 2-3 φορες να προχωρησουν αυτοι ή το επιδιωκεις εσυ περισσοτερο κ ρωτας;οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω.
αυτοι μονιμα πετσετες θα σου μοιραζουν εσυ πρεπει να δρασεις  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλέ φίλε House σε ευχαριστώ πολύ...
Δεν χρειάζονται ευχαριστίες φίλε,ιδίως από σένα.Χαίρομαι που πέρασες ομορφα.
Θα τιμήσω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία το κατάστημα μετά τα καλά σου σχόλια.
Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες και τα καλύτερα για την νέα χρονιά  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύ θετικό το 80άρι φουλ της Έφης πάντως,μακάρι να γίνει παράδειγμα και για τα άλλα μαγαζιά.
Ως τώρα έχουμε Βασίλης Μοναστηρίου και Αμαρυλίς 80 και μάλλον Ριλάξ Κ.Καραμανλή 60 το μισάωρο-40άλεπτο.

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κι απο εμενα.Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχετε ολοι σας.Χαιρομαι που βλεπω οτι σιγα σιγα πεφτουν οι τιμες.Εχουμε ξαναπει οτι στο χερι μας ειναι και αν το ζηταμε ολοι θα ακολουθησουν και αλλα μαγαζια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom