Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εντάξει,αν πας σε κανονικό με τον γκόμενο,τί πρόβλημα θα υπάρξει?
Μόνο το κοίταγμα είναι?

Βασικά ημιπαραμονής για γκέι μου φάνηκε,μακριά!....και πάντα σκεπασμένοι κοιμόμαστε
Απλά gay friendly είναι ρε συ,θα διαμένουν πολλά gay ζευγάρια ή μεμονομένα άτομα.Αν δε σου κάνουν καμιά μανούρα να φέρεις κανά cg,outcall όλα οκ.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
εν τω μεταξύ,το ιφον έχσει μια πουστια,που μόλις έρχεται το μήνυμα φαίνεται και το κείμενο!
τι αηδία είναι αυτή,μια φορά μου ήρθε σε καφέ στο τραπέζι το είχα "ΝΕΕΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΛΠ"

υπάρχει ρυθμιση γι αυτο

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρυθμήσεις --> Μηνύματα και απενεργοποιείς την προεπισκόπιση

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Μη ξεφευγουμε από τα θεματά μας όμως

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερες...

παιζει να δωσει καποιος το ροστερ στο εντελβαϊς???

ετσι να παω ενημερωμενος!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Mόνικα,Βίκυ,Νοέλ.Αλεξάνδρα(Ρουμάνα),Μια αλόγα Τσέχα(αν είναι ακόμα,πρώην στριπτιζού),μια κοντούλα μελαχρινή Αλβανίδα με έξτρα σέρβις +30 αρκετά καλή,μια ψηλή γεμάτη.Αυτάαν δεν έχει αλλάξει κάτι.Καλημέρες.

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mόνικα,Βίκυ,Νοέλ.Αλεξάνδρα(Ρουμάνα),Μια αλόγα Τσέχα(αν είναι ακόμα,πρώην στριπτιζού),μια κοντούλα μελαχρινή Αλβανίδα με έξτρα σέρβις +30 αρκετά καλή,μια ψηλή γεμάτη.Αυτάαν δεν έχει αλλάξει κάτι.Καλημέρες.

μου δινεις την εντυπωση οτι βελτιωθηκε λιγο η κατασταση απο την τελευταια φορα που πηγα και ποσταρισα για το χαλι που επικρατουσε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μου δινεις την εντυπωση οτι βελτιωθηκε λιγο η κατασταση απο την τελευταια φορα που πηγα και ποσταρισα για το χαλι που επικρατουσε
όπως το πάρει κανείς,προσωπικά και τα δύο μαγαζιά της Β.Όλγας τα βρίσκω λίγο πεσμένα τελευταία από θεμα ρόστερ.

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη στο avis σημερα, εκανα τη μαλακια να ακουσω εναν γνωστο μου(θα τον πετυχω το βραδυ που θα παει :uzi: ) κ πηγα ενω ειχα διαβασει σε κριτιτκες εδω τα χειροτερα. μια χοντρη ελληνιδα κ μια θειτσα δεν ξερω απο που,δεν ασχοληθηκα καν. λογω του γνωστου η χοντρη περασε κατευθειαν στο παρασυνθημα :απλο 60, πιπα με καποτα 80, χωρις 100 κ φουλ 120. δεν εχει σημασια τι διαλεξα αφου η ολη φαση με χαλασε πολυ. ενα πραγμα εχω να πω: ΜΑΚΡΙΑ
Φιλε , τα ηθελες μου φαινεται . δεν ειχες διαβασει πριν  λιγες μερες τι ειχα γραψει . Εγω  ευτυχως  την  εκανα  και  γλυτωσα  τα  λεφτα  μου .

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμαρυλις....2 κοπελες....Βικυ, γλυκια φατσουλα, ψιλη με καλο κορμι κ μικρο στηθος.....κ Λουνα, με ομορφο πατο κ ωραιες σιλικες......περασα με τνδευτερη κ ομολογω η κοπελα ειναι πολυ καλη, φιλικη, ορεξατη κ με καλο σερβις. στα συν το 80αρι για τα παντα ολα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
kalimera..simera paraskeui pio einai anoixto?sas erxomai 3 imero koufales :grin:..sorry gia ta greeklish

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις το τηλ της βασιας παπαφη; θα ειναι εκει αυτες τις μερες;

Stories

Νέο!

Stories