House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αφού ξέρεις πως είμαι καλό παιδί και ντροπαλόΠάει το κοριτσάκι... στο στόμα του λύκου λέμε...
Αφού ξέρεις πως είμαι καλό παιδί και ντροπαλόΠάει το κοριτσάκι... στο στόμα του λύκου λέμε...
ντροπαλό
έφτασεεεεεεεεεεεεεεε............House κανε ενα τηλ στο μαγαζι...
House κανε ενα τηλ στο μαγαζι...
καλησπέρα σ΄όλους
ΜΑΚΡΥΑ παιδιά από την αγγελία σε αγγελιοφόρο με κινητό 6940-...516 περί εμφανίσιμης ελληνίδας, ευεξίας κλπ. Πρόκειται για την Εύα που παλιότερα δούλευε στο Avis. Άσχημη, αδύνατη, από μασάζ λίγα πράγματα, ο χώρος της χάλια (Μοναστηρίου απέναντι από τον σιδηρ.σταθμό) και ακατάσχετη η φλυαρία της που σε εκνευρίζει.
Από τα ας πούμε θετικά, ότι υπάρχει ευελιξία στο ωράριο έως και αργά βραδάκυ και οι τιμές της € 40 εκτόνωση, € 60 κλαρίνο, € 80 φούλ.
Δεν αξίζει όμως ούτε καν της δοκιμής
να'μαστε όλοι καλά
Relax ξέρω,Relaxation πάλι όχι.Δε μπορώ να βοηθήσω τύπε μου.πμΝαι,αλλά RELAXATIOΝ τί εστί?
Δέχτηκα ακόμα τηλέφωνο σήμερα το πρωί από μαγαζί που έχω να πάω 2 χρόνια,ότι ανανεωθήκαμε και έχουμε καινούρια προγράμματα και σας περιμένουμε.
Προφανώς εννοούσε καινούριες τιμές προγραμμάτων,γιατί δεν νομίζω να έβαλε piss,scat,sado,tickling etc!
Βασικά,όση αναδουλειά και να έχεις,δεν είναι και πολύ τιμητικό να πάρεις πελάτη τηλεφωνο,δείχνει ότι έχεις ανάγκη