Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη Τριτη στην Εβιτα.Κοπελες αρκετες για ολα τα γουστα.Μικρες αδυνατουλες, μεγαλουτσικες, μια χυμωδες. γενικα εχει κοσμο.περασα με Δημητρα η οποια ειανι για λιγο ακομη στην πολη μας.καλη εξυπηρετηση (το γουσταρει η κοπελα). οχι κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση.και απο μασαζ λιγα πραγματα.Α επισης στην εβιτα ειναι και η σισσυ η ξανθια..χρονια στο επαγγελμα..για οσους την θυμουνται απο πιο παλια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μεγάλη αγάπη στα προφορικά η Σίσσυ μας αν και έχει ένα θεματάκι με τη δακτυλοσκόπηση.Κατά τ άλλα είναι μεγάλη λάτρης του καλού εργαλείου.Την καλημέρα μου σ όλους.

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η ανακύκλωση Σοφίων,Μαρίων,Ευών από μαγαζί σε μαγαζί γιατί μου την δίνει εμένα?
Ο μόνος λόγος που βρίσκω είναι να πάει κάποιος πελατης να δει μια κοπέλα,ενώ δεν την ήξερε στο προηγούμενο μαγαζί γιατί απλά δεν ήταν πελάτης εκεί
Για κάποιον όμως τακτικό πελάτη μόνο ένδεια προσωπικού δείχνει

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
επισκεψη στο avis σημερα, εκανα τη μαλακια να ακουσω εναν γνωστο μου(θα τον πετυχω το βραδυ που θα παει :uzi: ) κ πηγα ενω ειχα διαβασει σε κριτιτκες εδω τα χειροτερα. μια χοντρη ελληνιδα κ μια θειτσα δεν ξερω απο που,δεν ασχοληθηκα καν. λογω του γνωστου η χοντρη περασε κατευθειαν στο παρασυνθημα :απλο 60, πιπα με καποτα 80, χωρις 100 κ φουλ 120. δεν εχει σημασια τι διαλεξα αφου η ολη φαση με χαλασε πολυ. ενα πραγμα εχω να πω: ΜΑΚΡΙΑ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλησπέρα ..έχει κανεις να μου συστήσει (με π.μ) μασαζερι στην Θεσσαλονίκη; ανεβοκατεβαίμω συχνά και λόγω χρόνου δεν έχω βρεί κάτι το αξιόλογο...ευχαριστώ

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα σ΄όλους

ΜΑΚΡΥΑ παιδιά από την αγγελία σε αγγελιοφόρο με κινητό 6940-...516 περί εμφανίσιμης ελληνίδας, ευεξίας κλπ. Πρόκειται για την Εύα που παλιότερα δούλευε στο Avis. Άσχημη, αδύνατη, από μασάζ λίγα πράγματα, ο χώρος της χάλια (Μοναστηρίου απέναντι από τον σιδηρ.σταθμό) και ακατάσχετη η φλυαρία της που σε εκνευρίζει.

Από τα ας πούμε θετικά, ότι υπάρχει ευελιξία στο ωράριο έως και αργά βραδάκυ και οι τιμές της € 40 εκτόνωση, € 60 κλαρίνο, € 80 φούλ.

Δεν αξίζει όμως ούτε καν της δοκιμής :badair:

να'μαστε όλοι καλά

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Kαλησπερα στην παρεα.....

Δεκα μερες εφυγα και τα κανατε πουτανα εδω......... :2funny: :2funny:

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σ΄όλους

ΜΑΚΡΥΑ παιδιά από την αγγελία σε αγγελιοφόρο με κινητό 6940-...516 περί εμφανίσιμης ελληνίδας, ευεξίας κλπ. Πρόκειται για την Εύα που παλιότερα δούλευε στο Avis. Άσχημη, αδύνατη, από μασάζ λίγα πράγματα, ο χώρος της χάλια (Μοναστηρίου απέναντι από τον σιδηρ.σταθμό) και ακατάσχετη η φλυαρία της που σε εκνευρίζει.

Από τα ας πούμε θετικά, ότι υπάρχει ευελιξία στο ωράριο έως και αργά βραδάκυ και οι τιμές της € 40 εκτόνωση, € 60 κλαρίνο, € 80 φούλ.

Δεν αξίζει όμως ούτε καν της δοκιμής :badair:

να'μαστε όλοι καλά

Πήγα κι εγώ πριν 1 εβδομάδα.
Φυσικά και δεν έκατσα.
Αν και ήταν μόνη και ψιλοντράπηκα να φύγω,είπα "δεν έχει άλλες κοπέλες?ευχαριστώ,γεια σου"
Δεν θεώρησα άξιο αναφοράς καθόλου εδώ μέσα,γιατί ακόμα και η αρνητική κριτική είναι διαφήμιση.

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δέχτηκα ακόμα τηλέφωνο σήμερα το πρωί  από μαγαζί που έχω να πάω 2 χρόνια,ότι ανανεωθήκαμε και έχουμε καινούρια προγράμματα και σας περιμένουμε.
Προφανώς εννοούσε καινούριες τιμές προγραμμάτων,γιατί δεν νομίζω να έβαλε piss,scat,sado,tickling etc! :rockon:
Βασικά,όση αναδουλειά και να έχεις,δεν είναι και πολύ τιμητικό να πάρεις πελάτη τηλεφωνο,δείχνει ότι έχεις ανάγκη

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέχασα να αναφέρω πως προχθές πήρα μήνυμα σμσ από κάποιο μαγαζί RELAXATION(???)
Πήρα πίσω,αλλά δεν απαντούσε(πανέξυπνοι οι τύποι)
Ποιο μαγαζί λέγεται έτσι,ξέρει κανείς?
Βασικά είναι από Θεσσαλονίκη?

Όλες οι πουτάνες,τα γραφεία και τα μασάζ έχουν το τηλέφωνό μου.Από Θεσσαλονίκη μέχρι Πράγα και Αγία Πετρούπολη με αυτό παίρνω!
Καλά που είμαστε ελεύθεροι ακόμα,αλλιώς....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παλιές πρακτικές φίλε Zegna όταν πέφτει η δουλειά.Τώρα τελευταία πολλές "φίλες" cg,όλα μηνυματάκια και τηλέφωνα να πάμε για κανά ποτό είναι.Βγήκε η ψείρα στο γιακά παίχτη,λογικό είναι. :)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Δέχτηκα ακόμα τηλέφωνο σήμερα το πρωί  από μαγαζί που έχω να πάω 2 χρόνια,ότι ανανεωθήκαμε και έχουμε καινούρια προγράμματα και σας περιμένουμε.
Προφανώς εννοούσε καινούριες τιμές προγραμμάτων,γιατί δεν νομίζω να έβαλε piss,scat,sado,tickling etc! :rockon:
Βασικά,όση αναδουλειά και να έχεις,δεν είναι και πολύ τιμητικό να πάρεις πελάτη τηλεφωνο,δείχνει ότι έχεις ανάγκη

Λες να προχώρησε τόσο η κατάσταση στην πόλη μας ????

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εαν και αυτα πλέον γίνονται και στην πόλη μας αλλά πριβέ  :piss: ή κατόπιν παραγγελίας ... σε μασσάζ  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom