House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αρχίσανε και τα gold rain να δέχονται πέρα από πιστωτικες μασαζοκάρτες?
Το "χέσιμο" θα τους το ρίχνουμε μετά εδώ και μάλιστα τζάμπαΛοιπόν κύριοι και κυρίες αφεντικά,χωρίς "χέσιμο" δεν ξαναρχόμαστε στα μαγαζιά σας!
Παέι μπροστά αυτή η πόλη με Μπουτάρη,ξεχάστε τα παλιά!
Relax ξέρω,Relaxation πάλι όχι.Δε μπορώ να βοηθήσω τύπε μου.πμ
Στο τέλος την παίζεις μόνος σου μπροστά σε ημίγυμνο κοινό δλδRelax είναι χαλάρωση... Relaxation είναι το να χαλαρώνεις κάποιον ή τον εαυτό σου... η διαδικασία δηλαδή!
Την πάω σιγά-σιγά μη μου τρομάξει το χρυσό μουΑν εσύ θέλεις και κοινό... να πω την ρωσιδούλα με τα γυαλιά... εκτός αν την πρόλαβες ήδη...
Το παθαίνω κι εγώ,ιδίως όταν το μήνυμα ξεκινάει "ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ" είσαι κάρταεν τω μεταξύ,το ιφον έχσει μια πουστια,που μόλις έρχεται το μήνυμα φαίνεται και το κείμενο!
τι αηδία είναι αυτή,μια φορά μου ήρθε σε καφέ στο τραπέζι το είχα "ΝΕΕΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΛΠ"
Δυστυχώς ναι παίχτηΜε τις ίδιες παπαριές ακόμα ασχολούμαστε?
Την πάω σιγά-σιγά μη μου τρομάξει το χρυσό μου
Δυστυχώς ναι παίχτη
Πάμε και σε κανένα κωλόμπαρο που και που να πω την αλήθεια
Εδώ διαφωνούμε,για τον πούτσο είμαστεΤου κώλου είστε,σε κωλόμπαρο θα πάτε!!!
Αν πας με τον γκόμενό σου θα μπορείτε να κρατιέστε απ το χέρι στο lobby με το wi fi όσο θα ποστάρετε στο bou.com και δε θα σας κοιτάει κανείς περίεργα.Επίσης μπορείτε να ζητήσετε δίκλινο με 2πλό κρεβάτι αντί για 2 μονά.Επειδή πάω Βερολίνο σε λίγο,είδα στο Booking.com γκέι ξενοοδοχεία!!!
Ποια ή διαφορά από ένα νορμάλ?