Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Ρώτα τον zakthess αυτός το έγραψε για το spa prive.Ξέρεις που θα τον βρεις να φανταστώ.
Δεν ξέρω κάτι άλλο γι εκεί.Εχει website το μαγαζί πάντως και είναι πολύ κατατοπιστικό.
Δε χρειάζεται να πας για να διαπιστώσεις τι προσφέρει, τα γράφει όλα εδώ

Δηλαδη ρε συ house υποννοεις οτι κανω διαφημιση το μαγαζι? παλι καλα που σου εξηγησα δηλαδη τι παιζει. εγω ειπα μονο αυτα που ακουσα, προσωπικα οσες φορες εχω παει εκανα απλο μασαζακι κ τιποτα αλλο. ο μονος λογος που το εγραψα ηταν αν ξερει καποιος κατι αλλο να το πει. ακομα καποιος πιο εμπειρος απο εμενα σε τετοια θεματα ισως να μπορεσει να καταλαβει ή να μαθει τι συμβαινει εκει.  ξερω σιγουρα οτι το ενα στην περαια εχει κλεισει ισως για προσωρινα, το αλλο κωλεττη λειτουργει κανονικα. για νεα εγνατια που ειπε ο φιλος ξερω μονο αυτα που ακουσα και που δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυουν.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Καλημέρα παίδες.

Χθεσινή επίσκεψη στον Βασίλη Μοναστηρίου. Κλασσικά η Μαριάννα και η Μαρία τα μιλφ. Πήρα Μαρία άπαιχτη σε όλα της

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλημέρα παίδες.

Χθεσινή επίσκεψη στον Βασίλη Μοναστηρίου. Κλασσικά η Μαριάννα και η Μαρία τα μιλφ. Πήρα Μαρία άπαιχτη σε όλα της

Καλημέρα AB... είσαι δηλαδή χαλαρός σήμερα να δεις την νίκη του Αίαντα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δηλαδη ρε συ house υποννοεις οτι κανω διαφημιση το μαγαζι? παλι καλα που σου εξηγησα δηλαδη τι παιζει. εγω ειπα μονο αυτα που ακουσα, προσωπικα οσες φορες εχω παει εκανα απλο μασαζακι κ τιποτα αλλο. ο μονος λογος που το εγραψα ηταν αν ξερει καποιος κατι αλλο να το πει. ακομα καποιος πιο εμπειρος απο εμενα σε τετοια θεματα ισως να μπορεσει να καταλαβει ή να μαθει τι συμβαινει εκει.  ξερω σιγουρα οτι το ενα στην περαια εχει κλεισει ισως για προσωρινα, το αλλο κωλεττη λειτουργει κανονικα. για νεα εγνατια που ειπε ο φιλος ξερω μονο αυτα που ακουσα και που δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυουν.
Καλημέρα παρεξηγιάρη.Δεν υπονόησα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Είπα απλά ότι το ανέφερες.Ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα καταλάβεις.Ελπίζω να το λύσαμε τώρα.Την καλημέρα μου  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα στην ωραία και μελετηρή παρέα  :tits:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Καλημέρα AB... είσαι δηλαδή χαλαρός σήμερα να δεις την νίκη του Αίαντα;

Καλημέρα φίλε μου, αν θέλεις εξήγησέ το μου γιατί είμαι άνθρωπος των θετικών επιστημών όχι των θεωρητικών με ιστορία κλπ. Προτιμώ τα μαθηματικά

:2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίζουν Άγιαξ(αίαντας)-Πάοκ για τα προκριματικά του champions league

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Οντως παραχαλάρωσα εχθές με Μαρία, έφυγα άλλος άνθρωπος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μα όλα να τα ξέρεις;;;; Άσε και τίποτα να μην ξέρεις να στο πούμε...
όλα θέλω να τα ξέρω , όχι πως είμαι κουτσομπόλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ κιόλας απλά θυμήθηκα το παλιό τραγούδι της Άννας Παναγιωτοπούλου  ;)
Το κουτσομπολιό ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ  ;)

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σας :2funny:
επιτελους εσπασα το ροδι :2funny:
οπως ειπα και εχθες πηγα μοναστηριου στην ελενη(ετσι λεγοταν η τσατσα)αφου μου ειπε τον προλογο
μου ειπε οτι τα extra προγραμματα θα μου τα πει η κοπελα μεσα.
απο τα λεγομενα της καταλαβα οτι θα κανω ενα απλο μασαζ(οπως λεγατε και εσεις η πρωτη φορα οτι ειναι ετσι)
μου ειπε πριν μπω οτι η κοπελα ειναι λιγο μεγαλη και οτι την εμπιστευετε πολυ απο εκει καταλαβα οτι περναω απο test
μπαινω μεσα μετα το μπανιο ερχετε και βλεπω μια νταρντανα (για τα δικα μου κυβικα)
αρχιζει το μασαζ και οι ερωτησεις ποιος εισαι, τι δουλεια κανεις κλπ.κλπ
αφου μου τον παιζει λιγο τελειωσαμε βγαινοντας πηρα και την επιβεβαιωσει οτι μπορω να ξαναπαω
(η κοπελα ειπε στην τσατσα οτι μπορει να δει και τις αλλες κοπελες) η ζημια που εκανα ηταν 70 ευρω το extra παει στα 90 ευρω :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχουμε όλοι τις αδυναμίες μας φίλε palermo  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
70 πολλά δεν έδωσες ρε ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ75? :think: Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι? Δεν κατάλαβα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Πάνω από την adidas

Αλλά εβδομήντα για χερι είναι πολλά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι εχουν και το μασαζ 60,σκέτη απάτη για τα μπάζα που έχουν.Δε δείχνουν και τις κοπέλες.ΟΥΣΤ ΡΕ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Όντως πολλά έδωσες... το έξτρα πάει 90€? Ποιο έξτρα;;;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά

κάθε 100 μέτρα και μασατζίδικο,αρπαχτή να κάνουμε....βάζουμε και 2 μπάζα μέσα,5-6 μαλάκες να έρθουν την μέρα το βγάλαμε το μεροκάματο....

ΥΓ Η άλλη πάντως που κατάφερε και έκλεισε μαγαζί στο Βαρδάρι,αξίζει επαίνου.....

σα να ανοίγεις μαγαζί με παγωμένο νερό στην έρημο και να το κλείσεις!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά

κάθε 100 μέτρα και μασατζίδικο,αρπαχτή να κάνουμε....βάζουμε και 2 μπάζα μέσα,5-6 μαλάκες να έρθουν την μέρα το βγάλαμε το μεροκάματο....

ΥΓ Η άλλη πάντως που κατάφερε και έκλεισε μαγαζί στο Βαρδάρι,αξίζει επαίνου.....

σα να ανοίγεις μαγαζί με παγωμένο νερό στην έρημο και να το κλείσεις!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom