House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε,οκ
Πρέπει για την ενημέρωση του κοινούΑν θες κανονίζουμε μαζί εξόρμηση... κομάντα...
Αντε να κανονίσουμε κάτι. απο Σεπτέμβριο όμως γιατι προς το παρόν όπως λένε "τέρμα τα δίφραγκα" !!!Πρέπει για την ενημέρωση του κοινού
Αντε να κανονίσουμε κάτι. απο Σεπτέμβριο όμως γιατι προς το παρόν όπως λένε "τέρμα τα δίφραγκα" !!!
Την καλησπερα μου. σε παραδεχομαι παντως 3 φορες μιλησαμε κ αμεσως καταλαβες. μιλαμε για μεγαλο παρεξηγησιαρη.Καλημέρα παρεξηγιάρη.Δεν υπονόησα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Είπα απλά ότι το ανέφερες.Ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα καταλάβεις.Ελπίζω να το λύσαμε τώρα.Την καλημέρα μου ;)
Όλα καλά φίλε,κυρίως να περνάμε καλά κι αν μπορούμε και καλύτερα ;)Την καλησπερα μου. σε παραδεχομαι παντως 3 φορες μιλησαμε κ αμεσως καταλαβες. μιλαμε για μεγαλο παρεξηγησιαρη.
δυσκολη μερα σημερα.
πολυ τρεξιμο λιγη δουλεια.στο τελος θα πρεπει να σας κανω πελατες μπας και δω καμια ασπρη μερα
Εχεις γυναίκες?Καλές?δυσκολη μερα σημερα.
πολυ τρεξιμο λιγη δουλεια.στο τελος θα πρεπει να σας κανω πελατες μπας και δω καμια ασπρη μερα
Εμένα μου άρεσε πάντως αν και δοκίμασα μόνο μια φορά, ήθελα να το ξανατεστάρω σε πιο δύσκολαΝαι έλα ντε... παίζει να άλλξε μαγαζί απλά... αλλά λόγω μη ενημέρωσης από πολλά άτομα δεν θα μάθουμε...