Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε,οκ

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα φιλε μου.Καλη συνεχεια και σ εσενα.Εγω μονο καλη αδεια θελω ν ακουω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλή άδεια φίλε, να περάσεις υπέροχα
Εμείς αργούμε ακόμα

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστας......λεω να παω Βασιλη σημερα....το Εντελβαις με εχει ψιλοξενερωσει.....χαλαρωσε ρε Εβ... μασασογαμαδικο εχεις οχι κανα Ηilton με γκομενες πολυτελειας.....αντε σιγα σιγα πρεπει να εκτιματε τους πελατες που ερχονται εκει και οχι να τους δεχεσται λες και τους κανετε χαρη....ο κοσμος δεν συγχωρει ευκολα αυτο να το θυμασαι εισαι στα ανεβασματα τωρα αλλα εξω εχει αλλα 100 μαγαζακια που εκτειμανε τα ευροπουλα μας................φιλικα παντα

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλημέρα παρεξηγιάρη.Δεν υπονόησα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Είπα απλά ότι το ανέφερες.Ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα καταλάβεις.Ελπίζω να το λύσαμε τώρα.Την καλημέρα μου  ;)
Την καλησπερα μου. σε παραδεχομαι παντως 3 φορες μιλησαμε κ αμεσως καταλαβες. μιλαμε για μεγαλο παρεξηγησιαρη. :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Την καλησπερα μου. σε παραδεχομαι παντως 3 φορες μιλησαμε κ αμεσως καταλαβες. μιλαμε για μεγαλο παρεξηγησιαρη. :rockon:
Όλα καλά φίλε,κυρίως να περνάμε καλά κι αν μπορούμε και καλύτερα  ;)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
δυσκολη μερα σημερα.
πολυ τρεξιμο λιγη δουλεια.στο τελος θα πρεπει να σας κανω πελατες μπας και δω καμια ασπρη μερα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
δυσκολη μερα σημερα.
πολυ τρεξιμο λιγη δουλεια.στο τελος θα πρεπει να σας κανω πελατες μπας και δω καμια ασπρη μερα

Αναλόγως το μαγαζί φίλε... αν είναι είδη προικός, τι να τα κάνουμε;;;

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
γυναικες δεν εχω,εχω ομως ολα αυτα που χρειαζονται για να εισαι ενταξει.δυναμωτικα,προφυλακτικα και κατι δροσιστικο για μετα.
να μην αφυδατωθουμε κιολλας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επί του πιεστηρίου

Μετά τις 15 Αυγούστου ανοίγει νέο μασατζίδικο στο κέντρο της πόλης.Θυμηθείτε που το διαβάσατε πρώτοι.
Για να μη λέτε πως μόνο σπαμάρουμε  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Μένη το ρωσοποντιάκι του Εντελβάις που χάθηκε ρε σεις? Δε την είδα σήμερα ούτε την προηγούμενη βδομάδα
Καλό το μπαμπάτσικο ήταν

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ναι έλα ντε... παίζει να άλλξε μαγαζί απλά... αλλά λόγω μη ενημέρωσης από πολλά άτομα δεν θα μάθουμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι έλα ντε... παίζει να άλλξε μαγαζί απλά... αλλά λόγω μη ενημέρωσης από πολλά άτομα δεν θα μάθουμε...
Εμένα μου άρεσε πάντως αν και δοκίμασα μόνο μια φορά, ήθελα να το ξανατεστάρω σε πιο δύσκολα  :grin:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
1η επισκεψη νωρις το απογευμα στο Βασιλη ........πολυ ευγενικος ο ιδιος σε κανει να νιωσεις ανετα και αφου ειναι τσακαλος και σε τρωει τι ατομο εισαι προχωραει και στο παρασηνθημα και σου σκαει τι παιζει με τον 40 60 και 100
Ηταν  τρεις γκομενες Μαρια,Μαριαννα,και ακομα μια δεν θυμαμαι......ηταν πυραυλακια μιλφ για τους λατρεις.....πηρα αναγκαστηκα Μαριαννα και δεν εχασα(thanx house)πολυ καλη,καλο μασαζακι ουτε πολλα λογια και μαλακιες......εκανα τον 40 ευρο αλλα το επομενο ειναι κανονικο με την Μαρια αυτην τηνν φορα......με λιγα λογια value for money,....και πανω απο ολα σεβονται τον πελατη ουτε μαλακιες να σου πουμε ουτε τιποτα.....Βασιλης σπαθι ο λογος του οχι μαλακιες.....εκει η κυριες στα Ανατολικα να τα ακουνε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom